Dodaj do ulubionych

AQnet dość!

IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 18:28
Polska energetyka nie wytrzyma najazdu Hunów żydowskich!
Obserwuj wątek
    • Gość: Psycholog Bezgraniczna trauma f-ki IP: *.emz.co.jp 04.01.03, 18:50
      Drogi przyjacielu!
      Ustaliliśmy już, że historii uczyła cię kobieta, nie ona więc jest przyczyną
      twojej olbrzymiej traumy. Czyżby więc sprawcą tych seksualnych przestępstw
      dokonywanych na twojej młodej i niewinnej osobie był twój Dziadziuś - złodziej
      żydowskiego złota i leśny bandyta?
      Czy po leśnej szkole jaką twój Dziadziuś przeszedł w czasie wojny tak dalece
      przestał się interesować kobietami, że rżnął własnego wnusia? Tylko skąd w
      takim razie ta nienawiść do Żydów. Odpowiedz proszę. Może uda mi się jakoś ci
      pomóc.
      • Gość: f Re: Bezgraniczna trauma f-ki IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 19:01
        Psycho...logu!
        Szkoła radziecka psychologii nakazywała zamykanie na czas nieokreślony
        osobnika ,który wątpił,że komunizm jest rajem dla ludzkości!
        Czyżby ty z nich?
        • Gość: Psycholog Re: Bezgraniczna trauma f-ki IP: *.emz.co.jp 04.01.03, 19:25
          Rozumiem Drogi Przyjacielu, że twoje milczenie oznacza potwierdzenie opisanych
          przeze mnie faktów. Postaraj się z jednej strony wybaczyć Dziadziusiowi -
          złodziejowi i leśnemu bandycie jego niegodziwe czyny. Pamiętaj w jak okrutnych,
          pozbawionych godności czasach przyszło mu żyć. Te czasy i jego odarły z
          godności. Z drugiej strony postaraj się zaakceptować w sobie ten kobiecy
          pierwiastek, pierwiastek dawania, który tak boleśnie wieczorami wszczepiał ci
          twój pijany Dziadziuś.
          • Gość: f Re: Bezgraniczna trauma f-ki IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 19:35
            Jak Michnik ble ble ble!
            A głupcy łykają łykaja!
            • Gość: Psycholog Re: Bezgraniczna trauma f-ki IP: *.emz.co.jp 04.01.03, 19:59
              Drogi kolego! Jestem pewien, że da ci się jeszcze pomóc. I ja CHCĘ ci pomóc.
              Wyzbądź się nienawiści, to niszczące uczucie. Nienawiść do reszty spali twoje
              wnętrze.
              • Gość: f Re: Bezgraniczna trauma f-ki IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 20:03
                Chodzi cię o moją macice?
                • Gość: Swojak Re: Bezgraniczna trauma f-ki IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 04.01.03, 21:08
                  'f' znowu tracisz panowanie nad soba. Jak ty się wyrażasz. Czytając twoja
                  interesującą /szczególnie z psychiatrycznego punktu widzenia/ autobiografię, w
                  której to opisujesz swoje spotkania z Karolem Wojtyłą ,domyślam się jak
                  instotną rolę odegrałeś w wyborze naszego kardynała na Papieża. Tylko wrodzona
                  skromność nie pozwala ci mówić o tym w sposób jednoznaczny. Myślę jednak, że
                  nie do końca zrozumiał twoje nauki.
                  Już jako Papieżem , będąc gościem w synagodze, zamiast walnąć granatem w to
                  wstrętne żydostwo, on się z nimi witał jak z braćmi, starszymi w wierze. Masz
                  więc jeszcze dużo do zrobienia w dziele wyplenienie żydostwa. Nie pochwaliłes
                  się również jaką to uczelnię kończyłeś. Analiza wskazuje,że był to Wieczorowy
                  Uniwersytet Marksizmu i Leninizmu Wydział Kolaboracji.
                  • Gość: f Re: Bezgraniczna trauma f-ki IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 21:14
                    Kochany snajpeku!Gratuluję wygranej w TOTO Lotka chyba 5 mlilionów zł!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka