Gość: f IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 18:28 Polska energetyka nie wytrzyma najazdu Hunów żydowskich! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Psycholog Bezgraniczna trauma f-ki IP: *.emz.co.jp 04.01.03, 18:50 Drogi przyjacielu! Ustaliliśmy już, że historii uczyła cię kobieta, nie ona więc jest przyczyną twojej olbrzymiej traumy. Czyżby więc sprawcą tych seksualnych przestępstw dokonywanych na twojej młodej i niewinnej osobie był twój Dziadziuś - złodziej żydowskiego złota i leśny bandyta? Czy po leśnej szkole jaką twój Dziadziuś przeszedł w czasie wojny tak dalece przestał się interesować kobietami, że rżnął własnego wnusia? Tylko skąd w takim razie ta nienawiść do Żydów. Odpowiedz proszę. Może uda mi się jakoś ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Bezgraniczna trauma f-ki IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 19:01 Psycho...logu! Szkoła radziecka psychologii nakazywała zamykanie na czas nieokreślony osobnika ,który wątpił,że komunizm jest rajem dla ludzkości! Czyżby ty z nich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psycholog Re: Bezgraniczna trauma f-ki IP: *.emz.co.jp 04.01.03, 19:25 Rozumiem Drogi Przyjacielu, że twoje milczenie oznacza potwierdzenie opisanych przeze mnie faktów. Postaraj się z jednej strony wybaczyć Dziadziusiowi - złodziejowi i leśnemu bandycie jego niegodziwe czyny. Pamiętaj w jak okrutnych, pozbawionych godności czasach przyszło mu żyć. Te czasy i jego odarły z godności. Z drugiej strony postaraj się zaakceptować w sobie ten kobiecy pierwiastek, pierwiastek dawania, który tak boleśnie wieczorami wszczepiał ci twój pijany Dziadziuś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Bezgraniczna trauma f-ki IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 19:35 Jak Michnik ble ble ble! A głupcy łykają łykaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psycholog Re: Bezgraniczna trauma f-ki IP: *.emz.co.jp 04.01.03, 19:59 Drogi kolego! Jestem pewien, że da ci się jeszcze pomóc. I ja CHCĘ ci pomóc. Wyzbądź się nienawiści, to niszczące uczucie. Nienawiść do reszty spali twoje wnętrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Bezgraniczna trauma f-ki IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 20:03 Chodzi cię o moją macice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swojak Re: Bezgraniczna trauma f-ki IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 04.01.03, 21:08 'f' znowu tracisz panowanie nad soba. Jak ty się wyrażasz. Czytając twoja interesującą /szczególnie z psychiatrycznego punktu widzenia/ autobiografię, w której to opisujesz swoje spotkania z Karolem Wojtyłą ,domyślam się jak instotną rolę odegrałeś w wyborze naszego kardynała na Papieża. Tylko wrodzona skromność nie pozwala ci mówić o tym w sposób jednoznaczny. Myślę jednak, że nie do końca zrozumiał twoje nauki. Już jako Papieżem , będąc gościem w synagodze, zamiast walnąć granatem w to wstrętne żydostwo, on się z nimi witał jak z braćmi, starszymi w wierze. Masz więc jeszcze dużo do zrobienia w dziele wyplenienie żydostwa. Nie pochwaliłes się również jaką to uczelnię kończyłeś. Analiza wskazuje,że był to Wieczorowy Uniwersytet Marksizmu i Leninizmu Wydział Kolaboracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Bezgraniczna trauma f-ki IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 21:14 Kochany snajpeku!Gratuluję wygranej w TOTO Lotka chyba 5 mlilionów zł! Odpowiedz Link Zgłoś