Dodaj do ulubionych

Matołek lepszy od naszego muzeum techniki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 10:44
No jak to niemrawe Biuro Parsowe UM ma się dalej starać o te pieniądze, to
cienko to widzę! Straszne niemoty tam pracują, nic nie wiedzą i od nich
niczego się nie dowiedzą...
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Szczecinskie lobby nie istnieje... 04.04.06, 11:58
      Przypomniala mi sie historia jak tuz przed ostatnimi wyborami m.in. gdanskie
      elity PO z prezydentem Adamowiczem na czele, szef sejmiku Dolnego Slaska
      niejaki Andrzej Los (PO) wespol z owczesnym ministrem gospodarki Jackiem
      Piechota (SLD) utrącili dotacje dla warszawskiego metra rzadzonego wtedy (i
      teraz zreszta tez) przez PiS. Pieniadze poszly naturalnie do swoich.

Jesli chcemy, by nasz glos byl w warszawskich kregach decyzyjnych slyszalny, to
      musimy wybierac takie wladze, ktore doskonale potragia sie poruszac po
      warszawskich korytarzach wladzy, ktore sa ciemne, krete i dla nuworyszy
      zdradliwe. No a poza tym nalezy umiec zawierac dorazne sojusze z innymi
      miastami.
      • Gość: klops Re: Szczecinskie lobby nie istnieje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 20:30
        Masz rację, wtedy nawet budowa Centrum Usług Fianasowych im. Liska Chytruska
        byłaby możliwa.
    • Gość: okreznica I znowu ci w Łodzi. niesamowite - kiedy sie to IP: 80.72.196.* 04.04.06, 16:00
      skończy. Ciągle tylko te sqry i sqry.
    • Gość: v2 Re: Matołek lepszy od naszego muzeum techniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 19:22
      Przygotujmy projekt: Ogród Zoologiczny im. Osła Kłapouchego w Szczecinie.
      Na pewno przejdzie i będziemy mieli ZOO. A nazwa jest piękna.
      • Gość: klops Re: Matołek lepszy od naszego muzeum techniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 21:58
        A może imienia Patałłacha Kłapouchego. Jeszcze piękniejsza nazwa.
    • Gość: duppa zbitta Re: Matołek lepszy od naszego muzeum techniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 19:43
      niekompetentne urzedasy, to koziolkowe muzeum to jakas kpia! VIVA MARIAN!
      • Gość: borsuk Re: Matołek lepszy od naszego muzeum techniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 21:24
        A dlaczego Koziołek Matołek który jest elementem naszej kultury (Makuszyński!)
        ma ustąpić jakiemuś Muzeum Techniki którego ideologia jest pokrętna? Kasa na
        Koziołka uaktywni całą miejscowość Pacanów i wiele ludzi będzie z tego żyło, a
        jak Szczecin czy nawet Niebuszewo zostanie uaktywnione przez Muzeum Techniki?
        Przecież do takiego muzeum na takim wypiździewiu to pies z kulawą nogą nie
        zajrzy a aktywny to będzie tylko dyrektor bo stróż to będzie spał.
        • Gość: Galoty mój wniosek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 06:57
          Muzeum nie ! Matołek koziołek nie ! Aquapark w Szczecinie TAK !
          • Gość: olo Re: mój wniosek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 07:07
            Wniosek odrzucony. To nie z tych funduszy. Te są na rewitalizację i kulturę.
            • Gość: )))) Re: mój wniosek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 07:19
              Bajkowy Aquapark im. Szuwarka w Szczecinie
              • Gość: olo Re: mój wniosek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 07:26
                Odrzucony. Brak historii i rewitalizacji.
          • Gość: Galoty Re: mój wniosek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 13:21
            a gdyby tak w tym aquaparku zrobic museum Solidarnośc 80 coś na wzór historii
            ruchu robotniczego za czasów PZPR ?
        • Gość: Piotr Re: Matołek lepszy od naszego muzeum techniki IP: *.iscnet.pl 05.04.06, 20:25
          Popieram borsuka. Koncepcja tego muzeum jest słaba. Wcześniej czytałem co ma
          się tam znaleźć, jakiś magiel, część od czołgu... tramwaje to rozumiem w końcu
          to zajezdnia. Ten kawałek czołgu to proponuję do jednostki woj. trafi w dobre
          ręce tam się na tym znają, ewentualnie sprzedać na niemiecki złom w końcu to
          ich. Co do magla, który zapewne nie może się doczekać kiedy wzbogaci nas
          duchowo, kulturowo i rozbudzi do granic naszą wyobraźnię, to proponuję umieścić
          go centralnie w zajezdnii i przemaglować łby naszym urzędnikom od
          kultury.
          • Gość: Obserwator Re: Matołek lepszy od naszego muzeum techniki IP: 213.155.167.* 06.04.06, 23:31
            Ktos sie smieje z Koziolka-Matolka? Przeciez to doskonaly projekt - tam stanie
            na nogi cale miasto!
    • smarkietka popieram Matołka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.04.06, 17:56
      MATOŁEK - to moja młodość
      MATOŁEK - to to, co najlepszego w polskiej kulturze (lit.+TV) dla dzieci
      MATOŁEK - jest polsko polski
      MATOŁEK - jest milusi :))))))
      MATOŁKA KOCHAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a te złomy to oddajcie na złom
      kogo one interesują?
      na ścianie nie powiesisz, na biurku nie postawisz.
      ZŁOM! ot co !!! :P
      może też dzięki temu Szczecin pozostanie wiochą, ale już bez tramwajów

a swoją drogą - nie macie innych pomysłów na wyciągnięcie kasy od UE?!?!?!
      tutaj chcieliście MILIONY (?!) na parę puszek farby i ciecia do pilnowania
      a KAMIENICE W CENTRUM MIASTA niszczeją

ruszcie szarymi komórkami (najlepiej wszystkimi dwiema :)))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka