Gość: Kris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 10:44 No jak to niemrawe Biuro Parsowe UM ma się dalej starać o te pieniądze, to cienko to widzę! Straszne niemoty tam pracują, nic nie wiedzą i od nich niczego się nie dowiedzą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Szczecinskie lobby nie istnieje... 04.04.06, 11:58 Przypomniala mi sie historia jak tuz przed ostatnimi wyborami m.in. gdanskie elity PO z prezydentem Adamowiczem na czele, szef sejmiku Dolnego Slaska niejaki Andrzej Los (PO) wespol z owczesnym ministrem gospodarki Jackiem Piechota (SLD) utrącili dotacje dla warszawskiego metra rzadzonego wtedy (i teraz zreszta tez) przez PiS. Pieniadze poszly naturalnie do swoich. Jesli chcemy, by nasz glos byl w warszawskich kregach decyzyjnych slyszalny, to musimy wybierac takie wladze, ktore doskonale potragia sie poruszac po warszawskich korytarzach wladzy, ktore sa ciemne, krete i dla nuworyszy zdradliwe. No a poza tym nalezy umiec zawierac dorazne sojusze z innymi miastami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klops Re: Szczecinskie lobby nie istnieje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 20:30 Masz rację, wtedy nawet budowa Centrum Usług Fianasowych im. Liska Chytruska byłaby możliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okreznica I znowu ci w Łodzi. niesamowite - kiedy sie to IP: 80.72.196.* 04.04.06, 16:00 skończy. Ciągle tylko te sqry i sqry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2 Re: Matołek lepszy od naszego muzeum techniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 19:22 Przygotujmy projekt: Ogród Zoologiczny im. Osła Kłapouchego w Szczecinie. Na pewno przejdzie i będziemy mieli ZOO. A nazwa jest piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klops Re: Matołek lepszy od naszego muzeum techniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 21:58 A może imienia Patałłacha Kłapouchego. Jeszcze piękniejsza nazwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duppa zbitta Re: Matołek lepszy od naszego muzeum techniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 19:43 niekompetentne urzedasy, to koziolkowe muzeum to jakas kpia! VIVA MARIAN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: Matołek lepszy od naszego muzeum techniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 21:24 A dlaczego Koziołek Matołek który jest elementem naszej kultury (Makuszyński!) ma ustąpić jakiemuś Muzeum Techniki którego ideologia jest pokrętna? Kasa na Koziołka uaktywni całą miejscowość Pacanów i wiele ludzi będzie z tego żyło, a jak Szczecin czy nawet Niebuszewo zostanie uaktywnione przez Muzeum Techniki? Przecież do takiego muzeum na takim wypiździewiu to pies z kulawą nogą nie zajrzy a aktywny to będzie tylko dyrektor bo stróż to będzie spał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty mój wniosek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 06:57 Muzeum nie ! Matołek koziołek nie ! Aquapark w Szczecinie TAK ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: mój wniosek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 07:07 Wniosek odrzucony. To nie z tych funduszy. Te są na rewitalizację i kulturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: )))) Re: mój wniosek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 07:19 Bajkowy Aquapark im. Szuwarka w Szczecinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: mój wniosek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 07:26 Odrzucony. Brak historii i rewitalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: mój wniosek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 13:21 a gdyby tak w tym aquaparku zrobic museum Solidarnośc 80 coś na wzór historii ruchu robotniczego za czasów PZPR ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Matołek lepszy od naszego muzeum techniki IP: *.iscnet.pl 05.04.06, 20:25 Popieram borsuka. Koncepcja tego muzeum jest słaba. Wcześniej czytałem co ma się tam znaleźć, jakiś magiel, część od czołgu... tramwaje to rozumiem w końcu to zajezdnia. Ten kawałek czołgu to proponuję do jednostki woj. trafi w dobre ręce tam się na tym znają, ewentualnie sprzedać na niemiecki złom w końcu to ich. Co do magla, który zapewne nie może się doczekać kiedy wzbogaci nas duchowo, kulturowo i rozbudzi do granic naszą wyobraźnię, to proponuję umieścić go centralnie w zajezdnii i przemaglować łby naszym urzędnikom od kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Matołek lepszy od naszego muzeum techniki IP: 213.155.167.* 06.04.06, 23:31 Ktos sie smieje z Koziolka-Matolka? Przeciez to doskonaly projekt - tam stanie na nogi cale miasto! Odpowiedz Link Zgłoś
smarkietka popieram Matołka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.04.06, 17:56 MATOŁEK - to moja młodość MATOŁEK - to to, co najlepszego w polskiej kulturze (lit.+TV) dla dzieci MATOŁEK - jest polsko polski MATOŁEK - jest milusi :)))))) MATOŁKA KOCHAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a te złomy to oddajcie na złom kogo one interesują? na ścianie nie powiesisz, na biurku nie postawisz. ZŁOM! ot co !!! :P może też dzięki temu Szczecin pozostanie wiochą, ale już bez tramwajów a swoją drogą - nie macie innych pomysłów na wyciągnięcie kasy od UE?!?!?! tutaj chcieliście MILIONY (?!) na parę puszek farby i ciecia do pilnowania a KAMIENICE W CENTRUM MIASTA niszczeją ruszcie szarymi komórkami (najlepiej wszystkimi dwiema :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś