Dodaj do ulubionych

Akcje Agory SA wydawcy GW spadają

10.01.03, 20:21
Spadają i może jeszcze spadną. Jest to zależne od dalszych informacji na
temat afery , w którą (róznie można to określić) jest wmieszana Gazeta
Wyborcza.
Jeżeli dojdzie do dalszego spadku akcji to jak to bywa w giełdowych molochach
redukcje etatów będą miały miejsce przede wszystkim w lokalnych redakcjach.
A swoją drogą jakby zatytułował artykuł na temat obecnej afery
pt "siedemnaście i pół miliona dolarów" specjalista od oczerniania Artur
Ratuszyński właśnie z GW ? Może : " Naczelny jednego z największych
dzienników- Adam M. u Prokuratora !".
Obserwuj wątek
    • Gość: gazeta Re: Akcje Agory SA wydawcy GW spadają IP: 10.10.129.* 10.01.03, 20:27
      Pan Ratuszynski to Kurier Sz.
      • spokojny Przepraszam Pana Ratuszyńskiego. Zadworny ! n/t 10.01.03, 20:31
        • Gość: gazeta Re: Przepraszam Pana Ratuszyńskiego. Zadworny ! n IP: 10.10.129.* 10.01.03, 20:42
          No jasne. Tacy jak ty za literowke nazywaja dziennikarzy pismakami, a za taki (wiel)błąd to kaza wieszac.
          Prawda?
          • spokojny Re: Przepraszam Pana Ratuszyńskiego. Zadworny ! n 10.01.03, 20:48
            Gość portalu: gazeta napisał(a):

> No jasne. Tacy jak ty za literowke nazywaja dziennikarzy pismakami, a za taki
            (
            > wiel)błąd to kaza wieszac.
            > Prawda?
            Nie. Jestem przeciwnikiem zbyt radykalnych kar np "wieszania ". Natomiast
            pismakami nazywam takich ( w odróżnieniu ode mnie), którzy nie potrafią użyć
            słowa "przepraszam" w przypadku błędu jak ja to uczyniłem z własnej i
            nieprzymuszonej woli. Często pismakom dopiero sąd musi to nakazywać. No i
            pismak przeprasza na 7 stronie małym druczkiem. To o pismakach,ale pismak to
            nie jest dziennikarz. Podrowienia dla redakcji.
            • Gość: Arafat Re: Przepraszam Pana Ratuszyńskiego. Zadworny ! n IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.03, 07:43
              Spoko, spoko masz wiele racji. Choc Zadworny nie jest judaszowego wyznania to
              nie trawie jego paszkwilii. Natomiast cały ten hałas z 17,5 napewno odbija się
              na wartości finansowej GW. Znając Naczelnego Żydka dziwię się, że tak tym
              wszystkim pokierował. Może to jednak On proponował te 17,5. Pamietajmy, że
              AGORA to faktycznie własność amerykańskiej żydowskiej finansjery.
              • spokojny Szkoda, że Lew nie nagrywał? 11.01.03, 14:59
                Gość portalu: Arafat napisał(a):

> Spoko, spoko masz wiele racji. Choc Zadworny nie jest judaszowego wyznania to
                > nie trawie jego paszkwilii. Natomiast cały ten hałas z 17,5 napewno odbija
                się
                > na wartości finansowej GW. Znając Naczelnego Żydka dziwię się, że tak tym
                > wszystkim pokierował. Może to jednak On proponował te 17,5. Pamietajmy, że
                > AGORA to faktycznie własność amerykańskiej żydowskiej finansjery.
                Mogło tak być. Mógł zapyatać jakie są warunki, Lew ? A jak Lew w dobrej wierze
                zapytał to ten Lwa dopiero wówczas nagrał.
              • Gość: rg arafat = ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 12:14

> Znając Naczelnego Żydka dziwię się, że tak tym
                > wszystkim pokierował.

1. kto kogo przezywa, sam się tak nazywa
                2. a jednak go nie znasz
                • Gość: Arafat Re: arafat = ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 13:28
                  rg pierdol się. napewno nie jestem zwolennikiem obrzezanych. Jestem czystej
                  rasy Zastanów sie dlaczego na świecie tak nie lubia zydkow. hej!
                  • ergie Re: arafat = ? 13.01.03, 08:12

> rg pierdol się.

ty sam się ...

> Jestem czystej rasy

jesteś - i sam dokładnie wiesz kim ;-)))
                    • Gość: naim Re: Czysta mordycka rasa -arafat IP: 62.233.187.* 13.01.03, 09:15
                      Już ci kiedyś napisałem: oby na całym ciele dopadły cię wieczne parchy i żył w
                      nieskończoność świata i oby ci Bozia skróciła rączki tak, abyś nigdy nie mógł
                      się podrapać.
                      Kto cię tak wychował nieobrzezany ciołku? Zagazowałbyś myszkę Micki, gdyby w
                      jej stworzeniu pomagał Żyd. A jak uważasz , że Polacy byli rozpijani przez
                      Żyda-karczmarza, to powiem tak: nie musieli kupować u niego wódki i upijać się.
                      Mogli w ten sposób zyskać potrójnie. Mieliby forsę, zdrowie i bankrutującego
                      Żyda. Nie odsyłam cię do książek , bo czytanie i wyciąganie wniosków to
                      czynność niesłychanie skomplikowana. Lepiej bazgrać na murze.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka