korfi 01.06.06, 10:58 Jak obchodzicie dzisiejsze świeto? ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korfi Re: Dzień Dziecka 01.06.06, 19:49 To codzienność. Myslałem że zrobisz cos wyjątkowego. :) ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_aska Re: Dzień Dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 19:51 wczoraj byłam grzeczna więc to nie do końca prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Dzień Dziecka 01.06.06, 19:52 na dzien dziecka dzieci sie nie myja;) Odpowiedz Link Zgłoś
korfi Re: Dzień Dziecka 01.06.06, 19:53 Leczenie kaca to oznaka zmeczenia a nie grzeczności ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Dzień Dziecka 01.06.06, 20:18 zawsze mogla ratowac sie "klinikiem" ale wolala byc grzeczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_aska Re: Dzień Dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:21 nic nie leczyłam czyli byłam cholernie grzeczna. Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Dzień Dziecka 01.06.06, 21:01 zlamalam zakaz prohibicji...co teraz ze mna bedzie ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja-aska Re: Dzień Dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 21:39 ja tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: Dzień Dziecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:32 Kocham je bezwarunkowo. W tym jednym przypadku bywam agresywną lwicą.Moje chłopaszki .. to już prawie faceci (nie wchodzę do łazienki, gdy się kąpią). Był ich ulubiony obiad, były prezenty i truskawki (także ulubione). Dostałam piękne kwiaty od mamy, a wąsaty kilka flaszeczek dobrego piwa. Strasznie szybko rosną, trochę szkoda :) Odpowiedz Link Zgłoś