Dodaj do ulubionych

SUO Ursynów

19.01.11, 22:13
Na pierwszy rzut oka wygląda fajnie, panie z MOPS-u sensowne i życiowe.
Jak jest w praktyce?
Obserwuj wątek
    • ald_ona Re: SUO Ursynów 20.01.11, 13:50
      Rozwiniesz skrót?
      • aga_sama Re: SUO Ursynów 20.01.11, 13:59
        specjalne usługi opiekuńcze
    • czarna_ida Re: SUO Ursynów 20.01.11, 14:09
      u nas byly tak zyciowe.. Ze cytuję '' Prosże pana zyjemy w Polsce tu nie zachod''
      Ale to nie Ursynow.. Jedna z bogatszych gmin pod W-wa..
      • klafuti Re: SUO Ursynów 20.01.11, 17:07
        aga sama masz chyba farta ;) podobno Ursynów jako dzielnica ma bardzo sensownie działające SUO, aż żałuję, że się wyprowadziliśmy.na pewno ceny jeśli jesteście "pełnopłatni" są konkurencyjne do tych na rynku. bywa, że zajęcia np. z logopedą kosztują o połowę mniej niż normalna cena rynkowa, czyli zamiast 80 pln/za godzine zapłacisz ok.50 pln. Zainteresuj się tym, bo warto. jeśli znajdą Ci fajnych specjalistów, to jest szansa,że zapłacisz mniej za te same usługi jeśli szukałabyś ich na rynku sama.zależy czego oczekujecie,ale nawet jeśli nie mają konkretnych specjalistów, to są zobowiązani zrobić przetarg i coś Ci zaproponować.
        powodzenia
    • zofia_bialek Re: SUO Ursynów 22.01.11, 20:57
      Dwoje dzieci z naszego przedszkola korzysta z SUO na Ursynowie. Maja zajęcia z logopedą (zresztą od niedawana na terenie przedszkola - bo okazało si.e, że tak jest najwygodniej).
      Z tego co wiem rodzice są z tych zajęć bardzo zadowoleni, a ja też mam same pozytywne obserwacje.
      Pozdrawiam!
    • gepardzica_z_mlodymi Re: SUO Ursynów 23.01.11, 11:34
      My, co prawda nie na Ursynowie, ale też w Warszawie - zaczęlismy w tym miesiącu korzystać. Terapeuta przychodzi 2 razy w tygodniu na godzinę. Wygląda wszystko dobrze.
    • mamabeata66 Re: SUO Ursynów 23.01.11, 21:28
      U nas na wsi-miasto 25 tys. na Mazurach panie w GOPS w ogóle nie słyszały o czyms takim jak im zaniosłam wydruk z internetu to uznały mnie za ... czyli naczytała się głupot ale nadal składam podania bo chcę pomocnika do szkoły
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka