ja_aska 09.06.06, 00:10 informuję zainteresowanych (niezainteresowanych mam gdzieś), że sobie wyjeżdżam na dłużej. jutro raniutko pociąg, potem przesiadka i poszło! tych co lubię pozdrawiam, tych co nie lubie przeklinam. całusy dla xyz'ta. jaśka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zeneris Re: no to pa! IP: *.orange.pl 09.06.06, 00:14 To nie jedziesz z xyz- etem? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: no to pa! 09.06.06, 00:15 no to pa i całuski 102; xyz w drodze na mundial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziul Re: no to pa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 06:54 Tylko za szybko nie wracaj, nikt tu nie będzie tęskił za tobą. Możesz nawet poprosić o azyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krol Re: no to pa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 07:40 bajer jak 150. pojawi się za chwilę pod innym nickiem zjadliwa komunistka biorąca udział w kampanii wyborczej Jacka Piechoty. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: no to pa! 09.06.06, 07:54 Buziaczki, powodzenia... Ja ruszam 30 czerwca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Odchodzą wszystkie nicki xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 07:58 Ma być kampania merytoryczna a nie ziejąca jadem więc PiRowcy wpłynęli na na decyzję odejścia xyz wraz z odchodzącymi jego nickami. Brawo Jacek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laky Re: Odchodzą wszystkie nicki xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 08:13 no to kampanii w ogóle nie będzie bo jad owszem ale merytoryczność u ludzi Jacka to nieporozumienie.skąd merytoryczość u ludzi którzy nie musieli nic umieć tylko musieli być wierni. nie tylko nie musieli ale nie mogli nic umieć,bo gdyby cokolwiek (nawet ociupinkę) wiedzieli to byliby ądrzejsi od swojego przywódcy. a tak to ekipa jest zwarta i reprezentuje równy poziom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: Odchodzą wszystkie nicki xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 08:19 Tzw merytoryczność u ludzi Jacka stawia go ponad wszytskie opcje polityczne w tym mieście. Proponowany skład swojej jako prezydenta ekipy przez Piechotę w starciu z jakąkolwiek ekipą czy Nitrasa czy Lubińskiej wygrywa przez nokaut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laky Re: Odchodzą wszystkie nicki xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 08:21 fajne :)rozumiem że ty też z tej ekipy? bo to widać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: Odchodzą wszystkie nicki xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 08:23 Tak. Jestem z ogólnie rzecz biorąc z tej ekipy. A Ty z jakiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laky Re: Odchodzą wszystkie nicki xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 08:26 ze swojej własnej.nikt za mną ani przede mna nie stoi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: Odchodzą wszystkie nicki xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 08:32 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźnik Re: no to pa! IP: 212.75.114.* 09.06.06, 09:46 Pa. Pa. Przywieź jakiś dobry trunek to wypijemy po powrocie. Wiesz co lubię :-) Odpowiedz Link Zgłoś