Gość: andreas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 13:24 wystarczy jak tylko napiszesz TAK lub NIE, bez zadnego uzasadnienia ani podania czegokolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fugazi Re: Jeszcze prostsza ankieta: Tak czy Nie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 13:29 Polakokatolik jak komputer. Prawdę i rację pojmuje binarnie. Subiektywnie, ale binarnie... Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty N I E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 13:43 Tak na wszelki wypadek bo nie znam jeszcze pytania ankietowego Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Jeszcze prostsza ankieta: Tak czy Nie.... 26.06.06, 13:55 Jak na pohybel katolictwu i postkomunie, to zdecydowanie TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Wez udział, nie trzeba mysleć albo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:06 weż udział w mojej ankiecie nie trzeba myslec albo wykonac tytaniczny proces myslowy, do wyboru... tylko TAK lub NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit wstydz sie Andre'! 26.06.06, 14:09 nie myslec - jakiez to katolickie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ale jakze ułatwia dokonanie wyboru! Nawet trudnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:11 Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Jeszcze prostsza ankieta: Tak czy Nie.... 26.06.06, 16:15 becia ma dolek.. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: Jeszcze prostsza ankieta: Tak czy Nie.... 26.06.06, 16:16 TAK, a co mi tam :), a nawet NIE Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Jeszcze prostsza ankieta: Tak czy Nie.... 26.06.06, 16:17 przyczyna mojego nie jest bezdołkowa, konkretna z natury i przekorna jestem Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Jeszcze prostsza ankieta: Tak czy Nie.... 26.06.06, 16:25 Becia, powiedz co pozwoliloby Ci powiedzic TAK.. Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Jeszcze prostsza ankieta: Tak czy Nie.... 26.06.06, 16:29 swantevit napisał: > Becia, powiedz co pozwoliloby Ci powiedzic TAK.. ... moze rozbudowa tkanki mozgowej ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Jeszcze prostsza ankieta: Tak czy Nie.... 26.06.06, 16:35 nie sadze.. b Becia ma wszystko na miejscu.. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Jeszcze prostsza ankieta: Tak czy Nie.... 26.06.06, 16:37 zgadzam się z przedmówcą, jestem na tak w przypadku rozbudowy tkanki mózgowej ohne.zuckera do rozmiarów normalnych z obecnych minimalnych, a i może rodzice bezcukrowego wyposazyliby go w zasady savoir vivre, lepiej późno niż wcale, może jeszcze będą z niego ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit becia.. 26.06.06, 16:39 nie przezylbym gdybys sie ze mna nie zgodzila.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: becia.. 26.06.06, 16:40 dla dobra ogółu i aby uniknąć rozlewu łez tu i ówdzie zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Jeszcze prostsza ankieta: Tak czy Nie.... 26.06.06, 16:40 beatrix13 napisała: > zgadzam się z przedmówcą, > jestem na tak > w przypadku rozbudowy tkanki mózgowej ohne.zuckera do rozmiarów normalnych z > obecnych minimalnych, > a i może rodzice bezcukrowego wyposazyliby go w zasady savoir vivre, > lepiej późno niż wcale, > może jeszcze będą z niego ludzie pocaluj mnie w dupe... pzdr OZ Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Jeszcze prostsza ankieta: Tak czy Nie.... 26.06.06, 16:42 ohne.zucker napisał: > pocaluj mnie w dupe... > > pzdr > OZ > ostatnio o to samo forumowych mężczyzn prosiłeś, czyżbyś zmienił orientację? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Jeszcze prostsza ankieta: Tak czy Nie.... 26.06.06, 16:43 A kto to jest Ohne Zucker? Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Jeszcze prostsza ankieta: Tak czy Nie.... 26.06.06, 16:45 absztyfikant napisał: > A kto to jest Ohne Zucker? OZ to OZ, a czemu pytasz ? zainteresowany jestes moim tylem ? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas dałem prosciutka ankiete, a Wy ku.. co tu.... IP: *.centertel.pl 26.06.06, 16:59 nie poptraficie odpowiedzic pon prostu musicie wywodzic i rozwodzic podkreślac i nadbudowywac, komentowac i dogryzac... widze niewazne co by tu pisac to odpowiedzi takie same... TAK lub NIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: dałem prosciutka ankiete, a Wy ku.. co tu.... 26.06.06, 17:00 a co nie napisałam wyraźnie N I E ?? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: dałem prosciutka ankiete, a Wy ku.. co tu.... 26.06.06, 17:01 jezeli chodzi o Becie - to TAK.. Odpowiedz Link Zgłoś