Dodaj do ulubionych

Mam prośbę OGROMNą jak świat:)

30.06.06, 21:59
Chodzi mi o Pana dr Tomasza Sroczyńskiego. ZNam go, byłam jego pacjentką
prywatnie, ale od momentu jak moja sytuacja materialna się pogorszyła niestety
nie moge sobie pozowlić już na wizyty prywatne, a bardzo bym chciała być jego
pacjentką.

Czy Pan doktor przyjmuje gdzieś na NFZ????!!!!! Błagam, bo muszę zrobić
badania krwi, moczu, itp.

Prosze o pomoc ogromna!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • gabi683 Re: Mam prośbę OGROMNą jak świat:) 30.06.06, 22:25
      Słuchaj popros lekarze rodzinnego aby dał Ci skirowanie na krew mocz ,gr
      krwi ,wr .Napewno uzyskasz to bez problemu :)Moja dobra rada znajdz takiego
      lekarza ktory pracuje w szpitalu w ktorym chcesz rodzić.iem ze jest bardzo
      fajna Pni dr.Debska przyjmuje na ul.Staromłyńskiej:)
      Pozdrawiam Gabi
    • magdak1979 Re: Mam prośbę OGROMNą jak świat:) 30.06.06, 23:07
      Dr Sroczyński przyjmuje w przychodni stoczniowej - Porta Medyk, ale z tego co
      wiem to już nie przyjmuje prywatnie, a może mam złe informacje?? Pracuje w
      szpitalu miejskim, więc możesz sobie tam zaplanować poród.
      • slonko1335 Re: Mam prośbę OGROMNą jak świat:) 01.07.06, 06:43
        Zgadza się dr Sroczyński przyjmuje w przychodni Stoczniowej we wtorki i środy,
        godziny co tydzień inne więc trzeba dzwonić do rejestracji i się dowiadywać.
        Niestety nie można się wcześniej zarejestrować, tylko w dzień kiedy przyjmuje,
        trzeba iść albo zadzwonić od 7 rano (bardzo ciężko się dodzwonić). Funkcjonuje
        tam chory system numerków, i straszny bałagan, dlatego czeka się bardzo długo
        pod gabinetem, chyba że raniutko pojedziesz się zarejestrować i będziesz mieć
        jeden z pierwszych numerków. Jeśli nie uda się zarejestrować bo nie będzie
        miejsc można zadzwonić od razu na ginekologię i zapytać czy przyjmie pod koniec
        pracy, nigdy ciężarnym nie odmawia. Tel. do rejestracji 091 8140202, 091
        8140252 i bezpośrednio do gabinetu (odbierze najprawdopodobniej położna) 091
        8140243.
        Dodam jeszcze, że świetnie wybrałaś lekarza, ja go polecam wszystkim zawsze:)
    • 15tydzien Re: Mam prośbę OGROMNą jak świat:) 01.07.06, 20:39
      Bardzo Wam Drogie Panie DZIęKUJę:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka