ice-tea 14.07.06, 13:41 Cześć ! Czy warto poddać się leczeniu nadżerki w państwowym szpitalu (kriokoagulacja) czy lepiej gdzieś prywatnie(a jak tak to gdzie najlepiej i ile to kosztuje) Jakie macie doświadczenia? Monika GG 5244126 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magzak1 Re: leczenie nadżerki 25.07.06, 21:13 Cześc Monika! Ja poddałam sie wypaleniu nadzerki w gabinecie prywatnym i nie zaluje tego kroku. Zabieg jest praktycznie bezpolesny a rekonwalescencja jest bardzo krotka. Po zabiegu idziesz do domu i nie powinno sie dziac nic niepokojacego. Zabieg trwal zaledwie 15 minut ( choc to zalezy od wielkosci nadzerki ) , ja ją mialam bardzo duza. Teraz jestek spokojna, ze nic mi nie dolega i ze nie przerodzi sie to w cos bardziej niebezpiecznego. A moja cytologia jest rewelacyjna. Naprawde nie ma sie czego bac. Tak jak napisalam robilam to w gabinecie prywatnym dr Dariusza Kuligowskiego , który ma gabinet na ulicy Odzieżowej, którego uważam za dobrego specjaliste i niesamowitego czlowieka. Pozdrawiam serdecznie. Jak masz jakies watpliwosci badz pytania to pisz. Magdalena Odpowiedz Link Zgłoś