Gość: Kielczanin IP: *.man.busko.pl 17.07.06, 13:51 gdzie w waszym niemieckim miescie jest ulica ADOLF HITLER Sstarse? i HERMAN GOERING platz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Polska A Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 14:04 Kielczanin. Jazda do siebie na wieś bykom jaja kołysać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 14:17 Chcialeś nas obrazić czy rozśmieszyć?? Jeżeli obrazić, to jeteś żałosny, jeżeli rozśmieszyć, to my w Szczecinie mamy inne chyba poczucie humoru niż buskowianie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko 17.07.06, 14:18 Ulica Ludowa przed wojna nazywala sie Adolf-Hitler-Strasse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooooooooooo Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko IP: *.man.busko.pl 17.07.06, 14:44 aaaaaa to jest jednak ulica VOLKSDEUTCH strasse? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko 17.07.06, 14:45 Volksdeutsch jesli juz, ale o takiej nigdy nie slyszalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko IP: *.man.busko.pl 17.07.06, 14:49 sorry ze skalalem wasz jezyk a ty dobzre mowisz po polsku, gdzie sie nauczyłes? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko 17.07.06, 14:55 Posluguje sie tym jezykiem lepiej od Ciebie, wiec nie gniewaj sie na mnie, jesli nie odpowiem ci na tak zadane pytanie, a kto wie czy nie poradze Ci, bys sie stad zabieral... Odpowiedz Link Zgłoś
nedfan Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko 17.07.06, 14:57 Chciałeś, buraku kielecki, to masz: Verpiss dich, dummes Arschloch! Ich hasse solche Scheisskerle, wie du! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: Jaaaaaaaa! IP: *.man.busko.pl 17.07.06, 15:06 Ja WOHL....!!!!!! das is WAS?? kapusta i Kwas!!!:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchozol Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 21:52 temu gościowi z Kielc się ukazał Adolf we śnie i przekazał, że miasta Kielce i Jedwabne odznacza z zaświatów Orderem z Wielką Brunatną Swastyką - wyróżnieniem za szczególny antysemityzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willy Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko IP: *.pools.arcor-ip.net 17.07.06, 14:27 a gdzie u was byla ulica Cara Mikolaja, plac sw. Aleksandra Newskiego oraz aleja Suworowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 15:08 IGNOR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin drodzy szczecinianie IP: *.man.busko.pl 17.07.06, 15:20 Przepraszam, troche pzregialem pale.. wybaczcie chodzi o to ze od 1 10, bede studiowal w waszym miescie:) z czego sie bardzo ciesze.. Jak sie zyje w szczecinie, czy to drogie miasto? gdzie mozna tanio wynajac mieszkanie? albo mzoe jakie sa ceny mieszkan z second hand? Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: Wstyd mi..przepraszam 17.07.06, 16:42 Na tym forum takie rzeczy się nie zdarzają. Tu nigdy nikt za nic nie przeprasza. I pamiętaj, że w Szczecinie ci wszyscy oburzenie twoim pytaniem nie sprzątają po swoich psach, więc łatwiej tu wleźć w gó.., niż usłyszeć "Dzień dobry"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad To zacznij sprzatac po swoim psie... IP: 80.53.41.* 18.07.06, 00:18 a nie tylko narzekac... Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz.matecki Re: To zacznij sprzatac po swoim psie... 18.07.06, 00:19 A może by tak zabronić posiadania psów w centrach większych miastach ? Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: To zacznij sprzatac po swoim psie... 18.07.06, 00:23 nie lubisz zwierzat ? Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: To zacznij sprzatac po swoim psie... 18.07.06, 09:32 > nie lubisz zwierzat ? Nie lubię wysztafirowanych bab, które nie sprzątają gówien po swoich psach. Zwierzęta lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: To zacznij sprzatac po swoim psie... 18.07.06, 15:21 widze Darku, ze masz drugiego nicka, bardziej tajemniczego. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz.matecki Re: To zacznij sprzatac po swoim psie... 19.07.06, 22:31 Mam jednego nicka: dariusz.matecki Ten powyżej to nie ja. Zwierzęta lubię, czemu miałbym nie lubić ? Nie lubię natomiast iśc po chodniku i oglądać co jadły wasze pieski. Uważam, że psów nie powinno się trzymać w mieszkaniach w centrach miast, bynajmniej nie w obecnych warunkach w Polsce, gdzie trudno znaleść miejsce do wyprowadzania psa, gdzie możnaby było po nich posprzątać... Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: To zacznij sprzatac po swoim psie... 19.07.06, 22:45 bedac w Genewie, w centrum miasta widzialam miejsca przypominajace studzienki, przystosowane do tego, aby psy mogly sie tam zalatwiac. Bylo tam sporo pieskow, a nabrzeze Jeziora Genewskiego stanowilo niemalze wybieg. Rzeczywiscie, tam nie bylo nieczystosci. Ale nasze ulice to nie tylko psie lajno,ale rowniez plwociny, pety, papiery, ogryzki, skorki od banana... Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: To zacznij sprzatac po swoim psie... 20.07.06, 07:55 Ale nasze ulice to nie tylko psie lajno,ale rowniez plwociny, pety, papiery, > ogryzki, skorki od banana... I pewno to wszystko rzucają nam Niemcy, Rosjanie i działacze SLD... Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: To zacznij sprzatac po swoim psie... 20.07.06, 17:27 Byles w Niemczech albo Rosji ? O SLD nie pytam, bo to akurat jest dla mnie jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: To zacznij sprzatac po swoim psie... 21.07.06, 07:58 > Byles w Niemczech albo Rosji ? Meneli nie stać na takie wojaże. O SLD nie pytam, bo to akurat jest dla mnie > jasne. Iście PiSowska wiara we własną nieomylność. PiSowska znaczy w tym wypadku polska, bo kartoflana partia, to kwintesencja polskiego kołtuństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
leonidas1987 Re: To zacznij sprzatac po swoim psie... 20.07.06, 17:05 a mysmy u nas zalatwili to inaczej ktow idzi ze pies sra kobie go z calej sily w jaja!! "czy moje gó.. jest bardziej gó..ane od gówna pani psa?" Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: To zacznij sprzatac po swoim psie... 20.07.06, 17:25 leonidas1987 napisał: kobie go z calej sily w jaja!! > "czy moje gó.. jest bardziej gó..ane od gówna pani psa?" to jakis atawizm, ze znaczysz obuwie wlasnym lajnem ?W ktorym to miescie wlasciciele psow sa sfeminizowani w 100%? Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: To zacznij sprzatac po swoim psie... 21.07.06, 08:00 Kopa powinien dostać babsztyl, który psa wyprowadził. Zwierze nie jest niczemu winne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Zakazy nie sa rozwiazaniem IP: 80.53.41.* 18.07.06, 01:24 Prawo pelne jest zakazow ktore nie sa ekzekwowane... Wystarczy wprowadzic podatek od posiadnia zwierzat domowych (koty i psy) i z tego podatku opalcac ludzi odpowiedzialnych za czystosc miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Dwie sprawy 18.07.06, 09:30 1. Ja nie mam psa, więc nie sprzątam z przyczyn obiektywnych. Po twoim nie mam zamiaru. 2. Jestem za podatkiem od psa w wysokości 500 zł rocznie. 3. Widziałeś kiedy domowego kota srającego na ulicy? Mam dla ciebie propozycję: opodatkujmy posiadanie kanarków i rybek w akwarium, one też srają na ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: Dwie sprawy 18.07.06, 09:33 Wyszły trzy. Cóż to miasto i ludzie tu mieszkający są nie do przyjęcia na trzeźwo. Idę do Netto. Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Dwie sprawy 18.07.06, 15:25 ja widzialam, u mnie w bloku, mieszkajacy na parterach wypuszczaja rano koty, ktore fajdaja do piaskownicy, w ktorej pozniej bawia sie dzieci. Jedna z pan przystawila do okna stosowna drabinke, aby kotek mogl sprawniej zbiec do piaskownicy. No i jestem ciekawa gdzie twoim zdaniem zalatwiaja sie bezdomne koty ? Mam psa, po ktorym sprzatam A przepraszam na co ma isc ten podatek od psa ? Sama kupuje woreczki, place za leczenie u weterynarza ? A moze na psychoterapie dla bezmyslnych zilbeerow ? Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: Dwie sprawy 18.07.06, 15:44 > ja widzialam, u mnie w bloku, mieszkajacy na parterach wypuszczaja rano koty, > ktore fajdaja do piaskownicy, w ktorej pozniej bawia sie dzieci. > Jedna z pan przystawila do okna stosowna drabinke, aby kotek mogl sprawniej > zbiec do piaskownicy. Należałby Straż Miejską wezwać, niech idiotce wlepi mandat. Kilka mandatów i kupi kuwetę z piaskiem do domu. No i jestem ciekawa gdzie twoim zdaniem zalatwiaja sie bezdomne koty ? Srają zapewne gdzie popadnie. Tylko co to ma wspólnego z brudasami, którzy nie sprzątają po swoich psach? Czasami po mieści biegają dziki, one też srają. I co to ma do rzeczy? > Mam psa, po ktorym sprzatam Jesteś więc rzadkim wyjątkiem. A przepraszam na co ma isc ten podatek od psa ? Sama kupuje woreczki, place za > leczenie u weterynarza ? Na sprzątnie po 99% brudasów, którzy woreczków nie kupują i zostawiają psie gówna na chodnikach. Ja z podatków, które płacę, dopłacam do kleru i nie marudzę. (Berg jest opodatkowany VATem i akcyzą, gdyby się kto czepiał) A moze na psychoterapie dla bezmyslnych zilbeerow ? Myślę, że bardziej by się przydało bezmyślnym mamoniowym, które zwolennikom opodatkowania ludzi, którzy zasyfiają miasto, zarzucają bark uczuć do zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Dwie sprawy 18.07.06, 19:45 myslacy zapewne o myslacych migdalach zilbeer zapewne nie wie , ze wlasciciele psow placa podatki. To malo ? Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: Dwie sprawy 19.07.06, 08:00 Mało. Dużo za mało. 500 zł rocznie. I wytłumacz mi, co to jest myślący migdał. Bo mam kaca i nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Dwie sprawy 19.07.06, 09:31 o Slonce Gor Bukowych jakiz twoj swiat jest prosty i nieskomplikowany... Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: Dwie sprawy 19.07.06, 10:18 Bergo to sprawił:) I psie kupy, które muszę zmywać z butów... Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Dwie sprawy 19.07.06, 10:23 dobrze, ze etap piaskownicy masz za soba (???), nie musisz lepic babek z kociego lajna. Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: Dwie sprawy 20.07.06, 07:58 Ciekawa argumentacja. Pamiętaj jednak, że menele nie mają godności, więc nie sposób nas obrazić. Nigdy nie zdarzyło mi się lepić babki z kociego gówna. Natomiast setki razy wlazłem w psie gó.. na chodniku bądź trawniku. A jeśli jakaś pancia wypuszcza swojego kota żeby srał w piaskownicy, to dobrze by było wsadzić jej gębę w to gó... 500 zł podatek za zwierzęta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Dwie sprawy IP: *.system.szczecin.pl 18.07.06, 18:19 mamoniowa nie jesteś wyjątkiem, też sprątam po swoim psie. Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: Dwie sprawy 19.07.06, 08:03 Ciekawe, że nagle się okazuje, że wszyscy sprzątają. A te psie gówna na chodnikach i trawnikach, to pewno pismaki z die Tageszeitung podrzucają na złość Polakom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Niestety nie mam psa... :((((( IP: 80.53.41.* 18.07.06, 21:07 Ale jesli za te 500zl powstana wybiegi dla psow i bedzie czysto to czemu nie, zwolnilbym z podatku oczywiscie osoby korzystajace z pomocy psa - niewidomi itd Widzialem kiedys kota srajacego na ulicy (wlascwie w jej poblizu) byl w obrozce z przyczepionym malym kwiatkiem (swoja droga to dziwne bo koty sa raczej dyskretne w tych sprawach a ten byl dosc zabawny robiac cale misterium defekacji) Nie widzialem kanarka czy rybki srajacej na ulicy, po nich sprzataja sami wlasciciele, koty dosc czesto maja swobode i laza gdzie chca. A rekacji wnioskuje ze jestes kociarzem - to widac - masz duzo wspolnego z Jarkiem Kaczynskim i innymi znanymi mi kociarzami... TOUCHE! Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: Niestety nie mam psa... :((((( 19.07.06, 08:08 Nie mam kota. Ja pijak jestem. Jednak nigdy nie widziałem żeby kot srał na ulicy. Za to widziałem u znajomych kuwety, w które koty srają. Ba! Widziałem kota, który sra i szcza do kibla. Ale srał to pies. Niech i za koty będzie podatek. Pić się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Niestety nie mam psa... :((((( IP: 212.244.66.* 19.07.06, 08:47 Nam kolejny W A R I A T z Kielc jest niepotrzebny,a na studiach sobie wieśniaki nieporadzisz, na pierwszym egzaminie ciebie wyleją,szkoda miejsca w Szczecinie dla takiego wieśniaka jak TY Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Niestety nie mam psa... :((((( 19.07.06, 09:35 moze to pomrocznosc jasna ? Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: Niestety nie mam psa... :((((( 19.07.06, 10:20 Prędzej kac... Ja nie mam samochodu, ani prawa jazdy. Więc po pijaku nie jeżdżę. Wyłącznie chodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Zakazy nie sa rozwiazaniem 19.07.06, 09:33 a z jakiego podatku oplacac sprzatanie po rzucacjacych smieci, pety, bynajmniej nie do koszy, albo za przeproszeniem smarkajacych i charajacych na chodniki ? Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: Zakazy nie sa rozwiazaniem 19.07.06, 09:35 to jest plaga:-(( faceci sa oblesni z tym pluciem i smarkaniem na ulice:((( Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 bleeee 19.07.06, 09:41 najsmutniejsze jest to, ze to nie dotyczy tylko tych o wygladzie obszczymurow, tak samo pluja goscie w markowych ciuchach. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: bleeee 19.07.06, 09:45 ale robia to tylko faceci! czy widzialas kiedykolwiek plujaca czy smarkajaca na ulicy kobiete? Zastanawiam sie dlaczego to robia i czy ich kobiety nie reaguja na takie zachowania? Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: bleeee 19.07.06, 09:52 ciekawe czy ci sami domagaja sie, aby kobiety nosily sukienki ? Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: bleeee 19.07.06, 10:10 zapewne to sa ci, ktorzy nie chca aby kobiety nosily staniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad A co Was tak wzielo dzisiaj na narzekanie? IP: 80.53.41.* 19.07.06, 20:56 Jakies klopoty? Cos sie stalo? Narzekacie i marudzicie. Piekne Panie, nie marudzic, nie narzekac. A chinczycy zalecaja to czym sie bulwersujecie... no i co zrobic? A co kobiet, widzialem nie tylko smarkajace i plujace ale i sikajace na Plantach w Krakowie - centralnie, frontem do ludzi, bez skrepowania... Tak wiec kobiety tez potrafia zachowywac sie... powiedzmy w sposob daleki od kulturalnego... Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: A co Was tak wzielo dzisiaj na narzekanie? 19.07.06, 21:02 Sprobuj splunac na chodnik w Hong Kongu bohaterze :) Nie marudze lecz zwracam uwage na powszechne zjawisko. Mnie to razi, moze Tobie drogi dziadzie juz to spowszednialo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad I w Singapurze... co kraj to obyczaj... IP: 80.53.41.* 19.07.06, 21:08 Razi mnie wiele rzeczy ale nie pisze o tym na forum... thats all Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: I w Singapurze... co kraj to obyczaj... 19.07.06, 21:11 a ja pisze, bo uwazam pewne zachowania za naganne i nie nalezy na nie przymykac oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Ok, przepraszam, pojde sie biczowac... IP: 80.53.41.* 19.07.06, 21:15 za swoj cynizm i nieludzka niewrazliwosc na krzywde i niesprawiedliwosc... Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Ok, przepraszam, pojde sie biczowac... 19.07.06, 21:18 nie pisalam w imieniu ogolu, wiec takze i Ciebie, tylko swoim. Nie musisz sie z tym zgadzac, wyluzuj. Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: dobra kur***** przyjdzie niemiec i sprzątnie 20.07.06, 17:47 a ty kto ? Filip z Konopi ? Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 oj scyzoryk... scyzoryk;) 17.07.06, 17:16 jak juz bedziesz tutaj studiowal to nie radze sobie tak zartowac bo nasi chlopcy sa porywczy a i dziewczyny ostatnio pokazuja na co je stac (ostra jazda za kierownica);) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: oj scyzoryk... scyzoryk;) 17.07.06, 17:20 Ale to Jehowa przeciez prowadzil tamten samochod!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: oj scyzoryk... scyzoryk;) 17.07.06, 17:27 wiec jest to dowod na to, ze nie tylko baby zle jezdza;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad WSM czy PAM? IP: 80.53.41.* 18.07.06, 00:18 I nie chwal sie za bardzo ze z Kielc jestes bo mozesz zaliczyc becki... A na chate w Szczecinie raczej nie bedzie Cie stac, mozesz wynajac karton kolo ziomow w Galaxy... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Przepraszam... 18.07.06, 21:37 ależ nie ma za co, to tylko gwoli ścisłości było, no i aby młodzieńca z Kielc w błąd nie wprowadzić, mógłby zaadresować dokumenty na WSM i nie doszłyby Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz.matecki Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko 18.07.06, 00:03 A gdzie w Twoim "Mońkowa" czy "Polskich Obozów Koncentracyjnych" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad nie wiem ale: IP: 80.53.41.* 18.07.06, 00:16 Obecny Plac Batorego (przed Czerwonym Ratuszem) dawniej nazywal sie Vitoria Platz a potem zastal przemianowany na Adolf Hitler Platz. Co do placu Hermana Georinga to nie wiem czy byl takowy... A dlaczego pytasz? Jakies korzenie rodzinne masz? Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 ty kielczanin 18.07.06, 00:19 tam u was rzeczywiscie niezle gwizdzi, skoro az tutaj cie przywialo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
real_am Re: ty kielczanin 18.07.06, 00:33 i mowi sie ze Szczecinianki sa bardzo łatwe..\\ to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt matematyka szczecinska... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 18.07.06, 03:42 Nie jestesmy zbyt skomplikowane... 1+1=x.... Dla zwolennikow sportow ekstremalnych: 1+1= minimum 150 z jedna/?/ niewiadoma.../moze uda sie Tobie spotkac sasiadke :)/...Jak wszedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
leonidas1987 Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko 18.07.06, 11:17 o żesz KU.. przyjedz tu tylko Moskalu pie..ny Odpowiedz Link Zgłoś
herman.brunner Re: czołem SZczecinianie.. dlaczego sie 18.07.06, 11:39 tak czepiacie bezsensu tego goscia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:26 a co będziesz studiował? Bo patrząc na poziom twoich żartów, to nie przypominam sobie uczelni dla małolatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko IP: *.system.szczecin.pl 18.07.06, 20:55 e.beata napisała: >aco będziesz studiował? patrząc na poziom żartów to chyba politologię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad PAM IP: 80.53.41.* 18.07.06, 21:11 bedzie lekarzem za pare lat... moze ginekologiem? Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: PAM 18.07.06, 21:13 albo zostanie geodeta i bedzie namierzal niemieckie ulice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad na geodete to on za cienki miedzy uszami jest... IP: 80.53.41.* 18.07.06, 21:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: PAM IP: *.system.szczecin.pl 18.07.06, 21:34 dziad napisał: >będzie lekarzem za parę lat...może ginekologiem? będzie twoim lekarzem prowadzącym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Nie dam mu tej okazji IP: 80.53.41.* 18.07.06, 21:45 Sagatal + Espanutin + KCl i nie bede nikogo prosil o prowadzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Wyjedzie ze Szczecina i nie wroci do Kielc IP: 80.53.41.* 18.07.06, 21:35 pewnie bedzie tlukl kase w Szwecji czy innym kraju dobrobytu... (pod warunkiem ze zrobi specjalizacje geriatria - pracy mu po niej nie zabraknie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojz Buskowianin a nie Kielczanin prowincjonale....... IP: 217.153.6.* 19.07.06, 15:51 Majuskuła - Wikipedia, wolna encyklopediaKielczanin (mieszkaniec Kielecczyzny), kielczanin (mieszkaniec Kielc). Meksykanin (obywatel państwa), meksykanin (mieszkaniec miasta) ... pl.wikipedia.org/wiki/Majuskuła - 15k - Kopia - Podobne strony Taki z Ciebie Kielczanin jak z Pyrzyczana Szczecinianin- nawet dalej masz do Kielc bo 60 kM ..Kurorcik dla emerytowanych wojskowych ..Do Kielc masz blisko mozesz codziennie PKS ikiem sie katnac po co szukasz szkoly na drugim koncu kraju ? Odpowiedz Link Zgłoś
eritika Re: Buskowianin a nie Kielczanin prowincjonale... 19.07.06, 21:05 Taka Akademia Morska jest dosc popularna na poludniu Polski. Byc moze nasz "kielczanin" chcialby w przyszlosc poorac morze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 przyjedzie się scyzoryk odchamić IP: 195.150.112.* 19.07.06, 21:05 może to jego pierwsza podróż pociągiem ? Arschloch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Nie ma bezposredniego polaczenia kolejowego IP: 80.53.41.* 19.07.06, 21:19 Ale jakis tam pociag jest z Kielc nad morze, jedzie przez Stargard Szczecinski i potem od razu Goleniow, omija te wioche - Szczecin... Odpowiedz Link Zgłoś
eritika Re: Nie ma bezposredniego polaczenia kolejowego 19.07.06, 21:54 > omija te wioche - Szczecin... wyprowadziles sie do wielkiej metropolii bo nie chciales mieszkac w wiosce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad TAK - zamiast narzekac na narzekanie IP: 80.53.41.* 19.07.06, 22:03 po prostu zmienilem otoczenie... Czy usatysfakcjonowalem Pania? Wpisalem sie w stereotyp? Jesli nie prosze o feedback, postaram sie w nastepnej iteracji uwzglednic i skorygowac swoja wypowiedz tak by zminimalizowac odstepstwo od wyobrazen. Zasylam uklony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dz14d Re: ot zlosliwa bestia IP: 80.53.41.* 19.07.06, 22:42 574r4m 513 p0dch0dz1c pr46m47yczn13 4 70 n13 70 54m0 c0 z|05|1w13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dz14d Re: ot zlosliwa bestia IP: 80.53.41.* 19.07.06, 23:11 @|\|`/\X/@`/ 1 +@|< (13 ||_||}13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dz14d Re: ot zlosliwa bestia IP: 80.53.41.* 19.07.06, 23:19 \X/1[)z3 z3 1|\||=0|2|\/|@(j@ |\|@|*|20\X/@[)z@j@(@ \X/`/$+@|2(z`/|@ , |*|2z`/z|\|@|\/| $13 |}3z |}1(1@ z3 $@|\/| |\/|06||}`/|\/| |\/|13( |<|0|*0+`/ z $|<0j@|2z3|\|13|\/|... $+|2@(|-| $13 |\|13 |}@( +@|<1360 |_||\/|`/$||_|! Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: ot zlosliwa bestia 19.07.06, 23:25 przesadzasz... ale faktycznie, wplywasz na mnie odkrywczo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dz14d Re: ot zlosliwa bestia IP: 80.53.41.* 19.07.06, 23:51 @|3z $|<@[), +0 |\|13 |*|2z3$@[)@ @|3 $+\X/13|2[)z3|\|13 |=@|<+0\X/! [)0|}|23j |\|0(`/ z`/(z3! 1 |\/|1|`/(|-| $|\|0\X/! Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: ot zlosliwa bestia 19.07.06, 23:53 dziekuje... rowniez kolorowych snow zycze Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: przyjedzie się scyzoryk odchamić 19.07.06, 21:21 Heniu, tacy bywalcy jak on najpewniej przemieszczaja sie aeroplanami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inż. Mamoń Stara co ty tu robisz? IP: *.chello.pl 19.07.06, 22:51 Do garów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko IP: *.man.busko.pl 25.07.06, 22:52 p Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko 25.07.06, 22:54 po co podbijasz? Temat sie wyczerpal Odpowiedz Link Zgłoś