Dodaj do ulubionych

czołem SZczecinianie..małe pytanko

IP: *.man.busko.pl 17.07.06, 13:51
gdzie w waszym niemieckim miescie jest ulica

ADOLF HITLER Sstarse?

i HERMAN GOERING platz?
Obserwuj wątek
    • beatrix13 Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko 17.07.06, 13:57
      już nie ma
    • Gość: Polska A Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 14:04
      Kielczanin. Jazda do siebie na wieś bykom jaja kołysać.
    • Gość: jarek Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 14:17
      Chcialeś nas obrazić czy rozśmieszyć?? Jeżeli obrazić, to jeteś żałosny, jeżeli
      rozśmieszyć, to my w Szczecinie mamy inne chyba poczucie humoru niż buskowianie.
      • absztyfikant Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko 17.07.06, 14:18
        Ulica Ludowa przed wojna nazywala sie Adolf-Hitler-Strasse.
        • Gość: oooooooooooo Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko IP: *.man.busko.pl 17.07.06, 14:44
          aaaaaa to jest jednak ulica

VOLKSDEUTCH strasse?
          • absztyfikant Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko 17.07.06, 14:45
            Volksdeutsch jesli juz, ale o takiej nigdy nie slyszalem.
            • Gość: Kielczanin Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko IP: *.man.busko.pl 17.07.06, 14:49
              sorry ze skalalem wasz jezyk

a ty dobzre mowisz po polsku, gdzie sie nauczyłes?
              • absztyfikant Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko 17.07.06, 14:55
                Posluguje sie tym jezykiem lepiej od Ciebie, wiec nie gniewaj sie na mnie, jesli nie odpowiem ci na tak zadane pytanie, a kto wie czy nie poradze Ci, bys sie stad zabieral...
              • nedfan Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko 17.07.06, 14:57
                Chciałeś, buraku kielecki, to masz:

Verpiss dich, dummes Arschloch!
                Ich hasse solche Scheisskerle, wie du!
                • absztyfikant Jaaaaaaaa! 17.07.06, 15:02
                  Du kannst uns am Arsch viermal lecken:)
                  • Gość: Kielczanin Re: Jaaaaaaaa! IP: *.man.busko.pl 17.07.06, 15:06
                    Ja WOHL....!!!!!!

das is WAS??

kapusta i Kwas!!!:):):)
      • Gość: muchozol Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 21:52
        temu gościowi z Kielc się ukazał Adolf we śnie i przekazał, że miasta Kielce i
        Jedwabne odznacza z zaświatów Orderem z Wielką Brunatną Swastyką - wyróżnieniem
        za szczególny antysemityzm.
    • Gość: willy Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko IP: *.pools.arcor-ip.net 17.07.06, 14:27
      a gdzie u was byla ulica Cara Mikolaja, plac sw. Aleksandra Newskiego oraz
      aleja Suworowa?
      • Gość: jarek Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 15:08
        IGNOR
        • Gość: Kielczanin drodzy szczecinianie IP: *.man.busko.pl 17.07.06, 15:20
          Przepraszam, troche pzregialem pale..

wybaczcie

chodzi o to ze od 1 10, bede studiowal w waszym miescie:) z czego sie bardzo
          ciesze..
          Jak sie zyje w szczecinie, czy to drogie miasto?
          gdzie mozna tanio wynajac mieszkanie? albo mzoe jakie sa ceny mieszkan z second
          hand?
          • mamoniowa303 Re: drodzy szczecinianie 17.07.06, 15:30
            ale nas nabrales !
            • Gość: Kielczanin Wstyd mi..przepraszam IP: *.man.busko.pl 17.07.06, 15:32
              ..
              • zilbeer Re: Wstyd mi..przepraszam 17.07.06, 16:42
                Na tym forum takie rzeczy się nie zdarzają. Tu nigdy nikt za nic nie przeprasza.
                I pamiętaj, że w Szczecinie ci wszyscy oburzenie twoim pytaniem nie sprzątają po
                swoich psach, więc łatwiej tu wleźć w gó.., niż usłyszeć "Dzień dobry"...
                • Gość: dziad To zacznij sprzatac po swoim psie... IP: 80.53.41.* 18.07.06, 00:18
                  a nie tylko narzekac...
                  • dariusz.matecki Re: To zacznij sprzatac po swoim psie... 18.07.06, 00:19
                    A może by tak zabronić posiadania psów w centrach większych miastach ?
                    • mamoniowa303 Re: To zacznij sprzatac po swoim psie... 18.07.06, 00:23
                      nie lubisz zwierzat ?
                      • zilbeer Re: To zacznij sprzatac po swoim psie... 18.07.06, 09:32
                        > nie lubisz zwierzat ?

Nie lubię wysztafirowanych bab, które nie sprzątają gówien po swoich psach.
                        Zwierzęta lubię.
                        • mamoniowa303 Re: To zacznij sprzatac po swoim psie... 18.07.06, 15:21
                          widze Darku, ze masz drugiego nicka, bardziej tajemniczego.
                          • dariusz.matecki Re: To zacznij sprzatac po swoim psie... 19.07.06, 22:31
                            Mam jednego nicka: dariusz.matecki

Ten powyżej to nie ja. Zwierzęta lubię, czemu miałbym nie lubić ? Nie lubię
                            natomiast iśc po chodniku i oglądać co jadły wasze pieski. Uważam, że psów nie
                            powinno się trzymać w mieszkaniach w centrach miast, bynajmniej nie w obecnych
                            warunkach w Polsce, gdzie trudno znaleść miejsce do wyprowadzania psa, gdzie
                            możnaby było po nich posprzątać...
                            • mamoniowa303 Re: To zacznij sprzatac po swoim psie... 19.07.06, 22:45
                              bedac w Genewie, w centrum miasta widzialam miejsca przypominajace studzienki,
                              przystosowane do tego, aby psy mogly sie tam zalatwiac. Bylo tam sporo pieskow,
                              a nabrzeze Jeziora Genewskiego stanowilo niemalze wybieg. Rzeczywiscie, tam nie
                              bylo nieczystosci.
                              Ale nasze ulice to nie tylko psie lajno,ale rowniez plwociny, pety, papiery,
                              ogryzki, skorki od banana...
                              • zilbeer Re: To zacznij sprzatac po swoim psie... 20.07.06, 07:55
                                Ale nasze ulice to nie tylko psie lajno,ale rowniez plwociny, pety, papiery,
                                > ogryzki, skorki od banana...

I pewno to wszystko rzucają nam Niemcy, Rosjanie i działacze SLD...
                                • mamoniowa303 Re: To zacznij sprzatac po swoim psie... 20.07.06, 17:27
                                  Byles w Niemczech albo Rosji ? O SLD nie pytam, bo to akurat jest dla mnie
                                  jasne.
                                  • zilbeer Re: To zacznij sprzatac po swoim psie... 21.07.06, 07:58
                                    > Byles w Niemczech albo Rosji ?

Meneli nie stać na takie wojaże.

O SLD nie pytam, bo to akurat jest dla mnie
                                    > jasne.

Iście PiSowska wiara we własną nieomylność. PiSowska znaczy w tym wypadku
                                    polska, bo kartoflana partia, to kwintesencja polskiego kołtuństwa.
                              • leonidas1987 Re: To zacznij sprzatac po swoim psie... 20.07.06, 17:05
                                a mysmy u nas zalatwili to inaczej

ktow idzi ze pies sra

kobie go z calej sily w jaja!!
                                "czy moje gó.. jest bardziej gó..ane od gówna pani psa?"
                                • mamoniowa303 Re: To zacznij sprzatac po swoim psie... 20.07.06, 17:25
                                  leonidas1987 napisał:
                                  kobie go z calej sily w jaja!!
                                  > "czy moje gó.. jest bardziej gó..ane od gówna pani psa?"

to jakis atawizm, ze znaczysz obuwie wlasnym lajnem ?W ktorym to miescie
                                  wlasciciele psow sa sfeminizowani w 100%?
                                • zilbeer Re: To zacznij sprzatac po swoim psie... 21.07.06, 08:00
                                  Kopa powinien dostać babsztyl, który psa wyprowadził. Zwierze nie jest niczemu
                                  winne.
                    • Gość: dziad Zakazy nie sa rozwiazaniem IP: 80.53.41.* 18.07.06, 01:24
                      Prawo pelne jest zakazow ktore nie sa ekzekwowane...
                      Wystarczy wprowadzic podatek od posiadnia zwierzat domowych (koty i psy) i z
                      tego podatku opalcac ludzi odpowiedzialnych za czystosc miasta.
                      • zilbeer Dwie sprawy 18.07.06, 09:30
                        1. Ja nie mam psa, więc nie sprzątam z przyczyn obiektywnych. Po twoim nie mam
                        zamiaru.
                        2. Jestem za podatkiem od psa w wysokości 500 zł rocznie.
                        3. Widziałeś kiedy domowego kota srającego na ulicy? Mam dla ciebie propozycję:
                        opodatkujmy posiadanie kanarków i rybek w akwarium, one też srają na ulicach.
                        • zilbeer Re: Dwie sprawy 18.07.06, 09:33
                          Wyszły trzy. Cóż to miasto i ludzie tu mieszkający są nie do przyjęcia na
                          trzeźwo. Idę do Netto.
                        • mamoniowa303 Re: Dwie sprawy 18.07.06, 15:25
                          ja widzialam, u mnie w bloku, mieszkajacy na parterach wypuszczaja rano koty,
                          ktore fajdaja do piaskownicy, w ktorej pozniej bawia sie dzieci.
                          Jedna z pan przystawila do okna stosowna drabinke, aby kotek mogl sprawniej
                          zbiec do piaskownicy.
                          No i jestem ciekawa gdzie twoim zdaniem zalatwiaja sie bezdomne koty ?
                          Mam psa, po ktorym sprzatam
                          A przepraszam na co ma isc ten podatek od psa ? Sama kupuje woreczki, place za
                          leczenie u weterynarza ? A moze na psychoterapie dla bezmyslnych zilbeerow ?
                          • zilbeer Re: Dwie sprawy 18.07.06, 15:44
                            > ja widzialam, u mnie w bloku, mieszkajacy na parterach wypuszczaja rano koty,
                            > ktore fajdaja do piaskownicy, w ktorej pozniej bawia sie dzieci.
                            > Jedna z pan przystawila do okna stosowna drabinke, aby kotek mogl sprawniej
                            > zbiec do piaskownicy.

Należałby Straż Miejską wezwać, niech idiotce wlepi mandat. Kilka mandatów i
                            kupi kuwetę z piaskiem do domu.

No i jestem ciekawa gdzie twoim zdaniem zalatwiaja sie bezdomne koty ?

Srają zapewne gdzie popadnie. Tylko co to ma wspólnego z brudasami, którzy nie
                            sprzątają po swoich psach? Czasami po mieści biegają dziki, one też srają. I co
                            to ma do rzeczy?

> Mam psa, po ktorym sprzatam

Jesteś więc rzadkim wyjątkiem.

A przepraszam na co ma isc ten podatek od psa ? Sama kupuje woreczki, place za
                            > leczenie u weterynarza ?

Na sprzątnie po 99% brudasów, którzy woreczków nie kupują i zostawiają psie
                            gówna na chodnikach. Ja z podatków, które płacę, dopłacam do kleru i nie
                            marudzę. (Berg jest opodatkowany VATem i akcyzą, gdyby się kto czepiał)

A moze na psychoterapie dla bezmyslnych zilbeerow ?

Myślę, że bardziej by się przydało bezmyślnym mamoniowym, które zwolennikom
                            opodatkowania ludzi, którzy zasyfiają miasto, zarzucają bark uczuć do zwierząt.
                            • mamoniowa303 Re: Dwie sprawy 18.07.06, 19:45
                              myslacy zapewne o myslacych migdalach zilbeer zapewne nie wie , ze wlasciciele
                              psow placa podatki. To malo ?
                              • zilbeer Re: Dwie sprawy 19.07.06, 08:00
                                Mało. Dużo za mało. 500 zł rocznie. I wytłumacz mi, co to jest myślący migdał.
                                Bo mam kaca i nie rozumiem.
                                • mamoniowa303 Re: Dwie sprawy 19.07.06, 09:31
                                  o Slonce Gor Bukowych jakiz twoj swiat jest prosty i nieskomplikowany...
                                  • zilbeer Re: Dwie sprawy 19.07.06, 10:18
                                    Bergo to sprawił:) I psie kupy, które muszę zmywać z butów...
                                    • mamoniowa303 Re: Dwie sprawy 19.07.06, 10:23
                                      dobrze, ze etap piaskownicy masz za soba (???), nie musisz lepic babek z
                                      kociego lajna.
                                      • zilbeer Re: Dwie sprawy 20.07.06, 07:58
                                        Ciekawa argumentacja. Pamiętaj jednak, że menele nie mają godności, więc nie
                                        sposób nas obrazić. Nigdy nie zdarzyło mi się lepić babki z kociego gówna.
                                        Natomiast setki razy wlazłem w psie gó.. na chodniku bądź trawniku. A jeśli
                                        jakaś pancia wypuszcza swojego kota żeby srał w piaskownicy, to dobrze by było
                                        wsadzić jej gębę w to gó... 500 zł podatek za zwierzęta!
                          • Gość: Maja Re: Dwie sprawy IP: *.system.szczecin.pl 18.07.06, 18:19
                            mamoniowa nie jesteś wyjątkiem, też sprątam po swoim psie.
                            • zilbeer Re: Dwie sprawy 19.07.06, 08:03
                              Ciekawe, że nagle się okazuje, że wszyscy sprzątają. A te psie gówna na
                              chodnikach i trawnikach, to pewno pismaki z die Tageszeitung podrzucają na złość
                              Polakom...
                        • Gość: dziad Niestety nie mam psa... :((((( IP: 80.53.41.* 18.07.06, 21:07
                          Ale jesli za te 500zl powstana wybiegi dla psow i bedzie czysto to czemu nie,
                          zwolnilbym z podatku oczywiscie osoby korzystajace z pomocy psa - niewidomi itd
                          Widzialem kiedys kota srajacego na ulicy (wlascwie w jej poblizu) byl w obrozce
                          z przyczepionym malym kwiatkiem (swoja droga to dziwne bo koty sa raczej
                          dyskretne w tych sprawach a ten byl dosc zabawny robiac cale misterium defekacji)
                          Nie widzialem kanarka czy rybki srajacej na ulicy, po nich sprzataja sami
                          wlasciciele, koty dosc czesto maja swobode i laza gdzie chca.
                          A rekacji wnioskuje ze jestes kociarzem - to widac - masz duzo wspolnego z
                          Jarkiem Kaczynskim i innymi znanymi mi kociarzami...
                          TOUCHE!
                          • zilbeer Re: Niestety nie mam psa... :((((( 19.07.06, 08:08
                            Nie mam kota. Ja pijak jestem. Jednak nigdy nie widziałem żeby kot srał na
                            ulicy. Za to widziałem u znajomych kuwety, w które koty srają. Ba! Widziałem
                            kota, który sra i szcza do kibla. Ale srał to pies. Niech i za koty będzie
                            podatek. Pić się chce.
                            • Gość: Mieszkaniec Re: Niestety nie mam psa... :((((( IP: 212.244.66.* 19.07.06, 08:47
                              Nam kolejny W A R I A T z Kielc jest niepotrzebny,a na studiach sobie wieśniaki
                              nieporadzisz, na pierwszym egzaminie ciebie wyleją,szkoda miejsca w Szczecinie
                              dla takiego wieśniaka jak TY
                            • mamoniowa303 Re: Niestety nie mam psa... :((((( 19.07.06, 09:35
                              moze to pomrocznosc jasna ?
                              • zilbeer Re: Niestety nie mam psa... :((((( 19.07.06, 10:20
                                Prędzej kac... Ja nie mam samochodu, ani prawa jazdy. Więc po pijaku nie jeżdżę.
                                Wyłącznie chodzę.
                      • mamoniowa303 Re: Zakazy nie sa rozwiazaniem 19.07.06, 09:33
                        a z jakiego podatku oplacac sprzatanie po rzucacjacych smieci, pety, bynajmniej
                        nie do koszy, albo za przeproszeniem smarkajacych i charajacych na chodniki ?
                        • kiciara11 Re: Zakazy nie sa rozwiazaniem 19.07.06, 09:35
                          to jest plaga:-(( faceci sa oblesni z tym pluciem i smarkaniem na ulice:(((
                          • mamoniowa303 bleeee 19.07.06, 09:41
                            najsmutniejsze jest to, ze to nie dotyczy tylko tych o wygladzie obszczymurow,
                            tak samo pluja goscie w markowych ciuchach.
                            • kiciara11 Re: bleeee 19.07.06, 09:45
                              ale robia to tylko faceci! czy widzialas kiedykolwiek plujaca czy smarkajaca na
                              ulicy kobiete? Zastanawiam sie dlaczego to robia i czy ich kobiety nie reaguja
                              na takie zachowania?
                              • mamoniowa303 Re: bleeee 19.07.06, 09:52
                                ciekawe czy ci sami domagaja sie, aby kobiety nosily sukienki ?
                                • kiciara11 Re: bleeee 19.07.06, 10:10
                                  zapewne to sa ci, ktorzy nie chca aby kobiety nosily staniki
                                  • Gość: dziad A co Was tak wzielo dzisiaj na narzekanie? IP: 80.53.41.* 19.07.06, 20:56
                                    Jakies klopoty? Cos sie stalo? Narzekacie i marudzicie. Piekne Panie, nie
                                    marudzic, nie narzekac.
                                    A chinczycy zalecaja to czym sie bulwersujecie... no i co zrobic?
                                    A co kobiet, widzialem nie tylko smarkajace i plujace ale i sikajace na Plantach
                                    w Krakowie - centralnie, frontem do ludzi, bez skrepowania...
                                    Tak wiec kobiety tez potrafia zachowywac sie... powiedzmy w sposob daleki od
                                    kulturalnego...
                                    • mamoniowa303 Re: A co Was tak wzielo dzisiaj na narzekanie? 19.07.06, 21:02
                                      Sprobuj splunac na chodnik w Hong Kongu bohaterze :)
                                      Nie marudze lecz zwracam uwage na powszechne zjawisko. Mnie to razi, moze Tobie
                                      drogi dziadzie juz to spowszednialo...
                                      • Gość: dziad I w Singapurze... co kraj to obyczaj... IP: 80.53.41.* 19.07.06, 21:08
                                        Razi mnie wiele rzeczy ale nie pisze o tym na forum... thats all
                                        • mamoniowa303 Re: I w Singapurze... co kraj to obyczaj... 19.07.06, 21:11
                                          a ja pisze, bo uwazam pewne zachowania za naganne i nie nalezy na nie przymykac
                                          oczu.
                                          • Gość: dziad Ok, przepraszam, pojde sie biczowac... IP: 80.53.41.* 19.07.06, 21:15
                                            za swoj cynizm i nieludzka niewrazliwosc na krzywde i niesprawiedliwosc...
                                            • mamoniowa303 Re: Ok, przepraszam, pojde sie biczowac... 19.07.06, 21:18
                                              nie pisalam w imieniu ogolu, wiec takze i Ciebie, tylko swoim. Nie musisz sie z
                                              tym zgadzac, wyluzuj.
                                              • leonidas1987 dobra kur***** przyjdzie niemiec i sprzątnie 20.07.06, 17:45
                                                .
                                                • mamoniowa303 Re: dobra kur***** przyjdzie niemiec i sprzątnie 20.07.06, 17:47
                                                  a ty kto ? Filip z Konopi ?
              • kiciara11 oj scyzoryk... scyzoryk;) 17.07.06, 17:16
                jak juz bedziesz tutaj studiowal to nie radze sobie tak zartowac bo nasi
                chlopcy sa porywczy a i dziewczyny ostatnio pokazuja na co je stac (ostra jazda
                za kierownica);)
                • absztyfikant Re: oj scyzoryk... scyzoryk;) 17.07.06, 17:20
                  Ale to Jehowa przeciez prowadzil tamten samochod!!!!:)
                  • kiciara11 Re: oj scyzoryk... scyzoryk;) 17.07.06, 17:27
                    wiec jest to dowod na to, ze nie tylko baby zle jezdza;))
          • Gość: dziad WSM czy PAM? IP: 80.53.41.* 18.07.06, 00:18
            I nie chwal sie za bardzo ze z Kielc jestes bo mozesz zaliczyc becki...
            A na chate w Szczecinie raczej nie bedzie Cie stac, mozesz wynajac karton kolo
            ziomow w Galaxy...
            • beatrix13 Re: WSM czy PAM? 18.07.06, 21:13
              od kilku lat AM,
              nie WSM
              • Gość: dziad Przepraszam... IP: 80.53.41.* 18.07.06, 21:30
                • beatrix13 Re: Przepraszam... 18.07.06, 21:37
                  ależ nie ma za co,
                  to tylko gwoli ścisłości było,
                  no i aby młodzieńca z Kielc w błąd nie wprowadzić,
                  mógłby zaadresować dokumenty na WSM i nie doszłyby
    • dariusz.matecki Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko 18.07.06, 00:03
      A gdzie w Twoim "Mońkowa" czy "Polskich Obozów Koncentracyjnych" ??
    • Gość: dziad nie wiem ale: IP: 80.53.41.* 18.07.06, 00:16
      Obecny Plac Batorego (przed Czerwonym Ratuszem) dawniej nazywal sie Vitoria
      Platz a potem zastal przemianowany na Adolf Hitler Platz.
      Co do placu Hermana Georinga to nie wiem czy byl takowy...
      A dlaczego pytasz? Jakies korzenie rodzinne masz?
    • mamoniowa303 ty kielczanin 18.07.06, 00:19
      tam u was rzeczywiscie niezle gwizdzi, skoro az tutaj cie przywialo !!!
      • real_am Re: ty kielczanin 18.07.06, 00:33
        i mowi sie ze Szczecinianki sa bardzo łatwe..\\

to prawda?

• Gość: labatt matematyka szczecinska... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 18.07.06, 03:42
          Nie jestesmy zbyt skomplikowane...
          1+1=x....
          Dla zwolennikow sportow ekstremalnych:
          1+1= minimum 150 z jedna/?/ niewiadoma.../moze uda sie Tobie spotkac
          sasiadke :)/...Jak wszedzie!
    • leonidas1987 Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko 18.07.06, 11:17
      o żesz KU..

przyjedz tu tylko Moskalu pie..ny
      • herman.brunner Re: czołem SZczecinianie.. dlaczego sie 18.07.06, 11:39
        tak czepiacie bezsensu tego goscia?
    • Gość: e.beata Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:26
      a co będziesz studiował?
      Bo patrząc na poziom twoich żartów, to nie przypominam sobie uczelni dla
      małolatów.
      • Gość: Maja Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko IP: *.system.szczecin.pl 18.07.06, 20:55
        e.beata napisała:
        >aco będziesz studiował?

patrząc na poziom żartów to chyba politologię.
        • Gość: dziad PAM IP: 80.53.41.* 18.07.06, 21:11
          bedzie lekarzem za pare lat... moze ginekologiem?
          • mamoniowa303 Re: PAM 18.07.06, 21:13
            albo zostanie geodeta i bedzie namierzal niemieckie ulice.
            • Gość: dziad na geodete to on za cienki miedzy uszami jest... IP: 80.53.41.* 18.07.06, 21:30
          • Gość: Maja Re: PAM IP: *.system.szczecin.pl 18.07.06, 21:34
            dziad napisał:
            >będzie lekarzem za parę lat...może ginekologiem?

będzie twoim lekarzem prowadzącym.
            • Gość: dziad Nie dam mu tej okazji IP: 80.53.41.* 18.07.06, 21:45
              Sagatal + Espanutin + KCl i nie bede nikogo prosil o prowadzenie
    • beatrix13 wróci po studiach do Kielc czy zostanie tu? 18.07.06, 21:24
      • Gość: dziad Wyjedzie ze Szczecina i nie wroci do Kielc IP: 80.53.41.* 18.07.06, 21:35
        pewnie bedzie tlukl kase w Szwecji czy innym kraju dobrobytu...
        (pod warunkiem ze zrobi specjalizacje geriatria - pracy mu po niej nie zabraknie)
    • Gość: Alojz Buskowianin a nie Kielczanin prowincjonale....... IP: 217.153.6.* 19.07.06, 15:51
      Majuskuła - Wikipedia, wolna encyklopediaKielczanin (mieszkaniec Kielecczyzny),
      kielczanin (mieszkaniec Kielc). Meksykanin (obywatel państwa), meksykanin
      (mieszkaniec miasta) ...
      pl.wikipedia.org/wiki/Majuskuła - 15k - Kopia - Podobne strony

Taki z Ciebie Kielczanin jak z Pyrzyczana Szczecinianin- nawet dalej masz do
      Kielc bo 60 kM ..Kurorcik dla emerytowanych wojskowych ..Do Kielc masz blisko
      mozesz codziennie PKS ikiem sie katnac po co szukasz szkoly na drugim koncu
      kraju ?
      • eritika Re: Buskowianin a nie Kielczanin prowincjonale... 19.07.06, 21:05
        Taka Akademia Morska jest dosc popularna na poludniu Polski. Byc moze
        nasz "kielczanin" chcialby w przyszlosc poorac morze.
      • Gość: H56 przyjedzie się scyzoryk odchamić IP: 195.150.112.* 19.07.06, 21:05
        może to jego pierwsza podróż pociągiem ? Arschloch
        • Gość: dziad Nie ma bezposredniego polaczenia kolejowego IP: 80.53.41.* 19.07.06, 21:19
          Ale jakis tam pociag jest z Kielc nad morze, jedzie przez Stargard Szczecinski i
          potem od razu Goleniow, omija te wioche - Szczecin...
          • eritika Re: Nie ma bezposredniego polaczenia kolejowego 19.07.06, 21:54
            > omija te wioche - Szczecin...

wyprowadziles sie do wielkiej metropolii bo nie chciales mieszkac w wiosce?
            • Gość: dziad TAK - zamiast narzekac na narzekanie IP: 80.53.41.* 19.07.06, 22:03
              po prostu zmienilem otoczenie...
              Czy usatysfakcjonowalem Pania? Wpisalem sie w stereotyp? Jesli nie prosze o
              feedback, postaram sie w nastepnej iteracji uwzglednic i skorygowac swoja
              wypowiedz tak by zminimalizowac odstepstwo od wyobrazen.
              Zasylam uklony...
              • eritika ot zlosliwa bestia 19.07.06, 22:05
                :)
                • Gość: dz14d Re: ot zlosliwa bestia IP: 80.53.41.* 19.07.06, 22:42
                  574r4m 513 p0dch0dz1c pr46m47yczn13 4 70 n13 70 54m0 c0 z|05|1w13
                  • mamoniowa303 z facetami tez bedziesz szyfrem nadawal ? 19.07.06, 22:47
                  • kiciara11 Re: ot zlosliwa bestia 19.07.06, 22:51
                    +|4|<...
                    • Gość: dz14d Re: ot zlosliwa bestia IP: 80.53.41.* 19.07.06, 23:11
                      @|\|`/\X/@`/ 1 +@|< (13 ||_||}13
                      • kiciara11 Re: ot zlosliwa bestia 19.07.06, 23:15
                        :-) vice versa, anyway...
                        • Gość: dz14d Re: ot zlosliwa bestia IP: 80.53.41.* 19.07.06, 23:19
                          \X/1[)z3 z3 1|\||=0|2|\/|@(j@ |\|@|*|20\X/@[)z@j@(@ \X/`/$+@|2(z`/|@ ,
                          |*|2z`/z|\|@|\/| $13 |}3z |}1(1@ z3 $@|\/| |\/|06||}`/|\/| |\/|13( |<|0|*0+`/ z
                          $|<0j@|2z3|\|13|\/|... $+|2@(|-| $13 |\|13 |}@( +@|<1360 |_||\/|`/$||_|!
                          • kiciara11 Re: ot zlosliwa bestia 19.07.06, 23:25
                            przesadzasz... ale faktycznie, wplywasz na mnie odkrywczo;)
                            • Gość: dz14d Re: ot zlosliwa bestia IP: 80.53.41.* 19.07.06, 23:51
                              @|3z $|<@[), +0 |\|13 |*|2z3$@[)@ @|3 $+\X/13|2[)z3|\|13 |=@|<+0\X/!
                              [)0|}|23j |\|0(`/ z`/(z3! 1 |\/|1|`/(|-| $|\|0\X/!
                              • kiciara11 Re: ot zlosliwa bestia 19.07.06, 23:53
                                dziekuje... rowniez kolorowych snow zycze
        • mamoniowa303 Re: przyjedzie się scyzoryk odchamić 19.07.06, 21:21
          Heniu, tacy bywalcy jak on najpewniej przemieszczaja sie aeroplanami!
          • Gość: inż. Mamoń Stara co ty tu robisz? IP: *.chello.pl 19.07.06, 22:51
            Do garów!
    • Gość: up Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko IP: *.man.busko.pl 25.07.06, 22:52
      p
      • kiciara11 Re: czołem SZczecinianie..małe pytanko 25.07.06, 22:54
        po co podbijasz? Temat sie wyczerpal
        • Gość: up .. tow. Millera IP: *.man.busko.pl 28.07.06, 02:08
          n

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka