Gość: marian paździoch IP: *.chello.pl 17.07.06, 19:53 a kiedy u nas? koniec świata, ja wysiadam! mp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. IP: *.zeelandnet.nl 17.07.06, 19:57 bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. 17.07.06, 20:12 jak niejednokrotnie media donosily i pokazywalo zycie - homoseksualizm i pedofilia nie braly sie z biedoty tylko ze znudzonych "elit", bogatych i majacych wladze... niedlugo przyjdzie nam czekac na zupelne zniesienie zakazow! Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. 17.07.06, 20:13 alez oni sie domagaja zniesienia granicy wieku do 12 lat !!!Rzygac mi sie chce na sama mysl o tym wszystkim !:((( Wrecz nieprawdopodobne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas mam pytanie IP: *.orange.pl 17.07.06, 20:30 I ta granica peknie! Ja stawiam na 8 lat! No za kilka lat, tuż przed końcem swiata! Beda marsze za 8 latkami i oczywiscie ze zwierzetami b/o... Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: mam pytanie 17.07.06, 20:31 ale jakie masz pytanie, bo nie doczytalam;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: mam pytanie 17.07.06, 20:34 pytanie dotyczy kiedy pedofile zaczna domagac sie obnizenia granicznego wieku dzieci do 8 lat Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: mam pytanie 17.07.06, 20:41 aaa;) a moze andreas chcial zapytac kiedy znikna jakiekolwiek ograniczenia? Z tego co podali w tv to sami czlonkowie tej partii przyznaja, ze jest to tylko kwestia czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: mam pytanie IP: *.orange.pl 17.07.06, 20:34 hahaha miałem pytanie, ale zrezygnowałem... Nie mam pytań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas no dobra... MAM pytanie? IP: *.orange.pl 17.07.06, 21:53 jak facet współzyje z nieletnim chłopcem, to dlaczego podaja, ze to pedofil???? Powinnmi zrobic badania, takze srodowiskowe, bo moze to pedał o skłonnosciach do nieletnich! I tak podawac w wyrokach! A jak facet z dziewczynka, to pedofil! Bo tak to myli sie ludzio... takze tym gejom..... Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: no dobra... MAM pytanie? 17.07.06, 22:07 nie zrozumialam pytania, mozesz powtorzyc?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: no dobra... MAM pytanie? IP: *.orange.pl 17.07.06, 22:29 powinni podawac prz pedofilach czy łamie prawo i współzyje z nieletnim gej... czy hetero!!! Znaczy czy facet z chłopcem czy fecet z dziewczynka! To wtedy byc moze byłby inny stosunek do gejów... jak by sie okazało, ze wiecej stunkowo gejów jest pedofilami! No, tak jakos... nie znam danych, znam tylko wypowiedź jakiegos posła, który sugerował, ze wiecej jest tu gejów pedofilami.... ufff Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: no dobra... MAM pytanie? 17.07.06, 22:38 moze posel mial dostep do danych? Tak czy siak w kazdym z tych przypadkow nalezy sie surowa kara i nie wazne czy pedofilem jest gej czy hetero... no chyba, zeby okazalo sie, ze zdecydowana wiekszosc gejow woli dzieci niz pedofilska czesc heterykow - to by dawalo do myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: no dobra... MAM pytanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:01 Zupełnie cie nie rozumiem w tym pytaniu !;{ jak wspołzyje z chłopcem nieletnim to niejest pedofil , a jak wspolzyje z nieletnia to jest . Nosz co za bzdura !!! jak bys usprawiedliwial pierwszy przypadek :[W obu przypadkach to pedofilia i powinna byc tepiona, bo dzieci nigdy nie przychodza do pedofili i robia to bo "lubia",sa zwabiane i oszukane . Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. 17.07.06, 20:15 A co to jest HOLANDI? To gdzies obok Burundi???:) Zawsze bylem slaby z mapy Afryki:))))))) A tak w ogole, to kto by pomyslal - zle sie dzieje nie tylko w panstwie dunskim, ale i na Czarnym Ladzie:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. IP: *.chello.pl 17.07.06, 20:18 nie filozuj. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. IP: *.chello.pl 17.07.06, 20:26 to są skutki poblażania i tolerancji miedzy innymi i forumowych wielbicieli pedalstwa. i innych zboczeń. mp Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. 17.07.06, 20:27 Mnie tez do nich zaliczasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. IP: *.chello.pl 17.07.06, 20:37 sam sobie odpowiedz. bo ja na podstawie kilku zdjęc tego pedała z pyrlandi daleki jestem od zachwytu. mp Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. 17.07.06, 20:46 Pazdziochu, bede uzywal prostego jezyk, skup sie: 1. Czlowiek z Poznania dal linka do zdjec z LOVE PARADE. Love Parade to berlinska uliczna impreza milosnikow techno (to rodzaj muzyki powstalej na poczatku lat dziewiecdziesiatych, takie rytmiczne umcyk-umcyk i ups-ups), z mniejszosciami seksualnymi nie ma ona NIC wspolnego, 2. Pedofilia to brutalne wykorzystywanie dzieci - to oczywista zbrodnia. Natomiast homoesksualizm to dobrowolne wspolzycie par tej samej plci. Ja osobiscie nikomu do lozka nikomu nie zagladam. Dorosli ludzie robia co chca i nikomu sie krzywda z tego powodu nie dzieje. 3. Paryzem i Berlinem rzadza geje. Merowie tych miast sa przy tym niezlymi managerami. I odpowiedz mi na pytanie: dlaczego ten twoj idol Jurczyk jest takim niedorajda? Wielbienie Jurczyka to jest dopiero zboczenie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. 17.07.06, 20:52 absztyfikant napisał: > > 3. Paryzem i Berlinem rzadza geje. Merowie tych miast sa przy tym niezlymi mana > gerami. I odpowiedz mi na pytanie: dlaczego ten twoj idol Jurczyk jest takim ni > edorajda? Wielbienie Jurczyka to jest dopiero zboczenie!:) no szczegolnie Berlin jest swietnie rzadzony... co za problem budowac piekne gmachy i jednoczesnie zadluzac miasto ile tylko sie da?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. 17.07.06, 20:55 Nie od razu Rzym zbudowano. A poza tym geneza powstania zadluzenia Berlina jest bardzo skomplikowana i ma kilkuktotnie dluzsza historie od rzadow Wowereita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichot Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. IP: *.chello.pl 17.07.06, 21:05 ale w końcu przez zboczeńców Rzym upadł... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. 17.07.06, 21:17 Chyba innej historii sie uczylem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. IP: *.chello.pl 17.07.06, 20:54 no tera żeś mi dał wyklad. to wytłumacz mi jeszcze prostaczkowi bożemu. te pedofile to przecież dorośli i też tera mają prawo dobrowolnie. ino tylko łoni chcą z 12-latkami, bo 16-to to już za stare. to samo jest z pedalastwem dokladnie. przekonasz sie za niedługi czas. tak czy nie? mp Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. 17.07.06, 20:57 No widzisz, tylko dzieci nie sa dorosle, a pedofilia jest scigana z mocy obowiazujacego prawa chyba wszedzie. Homoseksualizm nie jest karany w wiekszosci krajow, w krajach islamskich owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. 17.07.06, 21:00 absztyfikant napisał: > No widzisz, tylko dzieci nie sa dorosle, a pedofilia jest scigana z mocy obowia > zujacego prawa chyba wszedzie. na razie jest scigana... ale co za problem, zeby to zmienic? do tego potrzebny jest tylko odpowiedni klimat spoleczny... a nawet i nie.. wystarczy wytworzyc odpowiedni klimat wsrod rzadzacych :) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. 17.07.06, 21:04 Tak myslisz? Cechuje cie w takim razie olbrzymia niewiara w ludzkosc. Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. 17.07.06, 21:05 absztyfikant napisał: > Tak myslisz? Cechuje cie w takim razie olbrzymia niewiara w ludzkosc. > to tylko kwestia czasu... i odpowiedniego lobbowania... do niedawna homoseksualizm tez byl na liscie chorob. Zdecydowalo glosowanie i to niewielka liczba glosow :). Wiec dlaczego nie mozna niby przeglosowac, ze pedofilia jest ok? :) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. 17.07.06, 21:11 Homoseksualizm nikogo nie krzywdzi, pedofilia juz tak. I to nie jest kwestia glosowania, tylko zdrowego rozsadku. Dla kazdego trzezwo myslacego czlowieka jest to oczywiste. Co ciekawe najczestsza odmiana pedofilii jest pedofilia o heteroseksualnej proweniencji. Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. 17.07.06, 21:20 absztyfikant napisał: > Homoseksualizm nikogo nie krzywdzi, moze i nie krzywdzi... ale popularyzacja "kultury gejowskiej" juz moze krzywdzic... poza tym do tej pory tak naprawde nie wiadomo co jest przyczyna homoseksualizmu. Nie zdziwie sie jesli w koncu sie okaze, ze to jednak nie jest nic wrodzonego... >pedofilia juz tak. I to nie jest kwestia gl > osowania, tylko zdrowego rozsadku. Dla kazdego trzezwo myslacego czlowieka jest > to oczywiste. ale niby dlaczego? Jeszcze niedawno dla kazdego trzezwo myslacego czlowieka homoseksualizm to byla choroba... przeciez taka byla oficjalna wykladnia lekarzy... teraz juz nie jest :) Pewnie pojawia sie niedlugo badania, ze kontakty seksualne z mlodocianymi nie szkodza jesli nie ma gwaltu i sa wynikiem zgody obydwu "partnerow" :) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. 17.07.06, 21:24 Nawet seks heteroseksualny ponizej widelek jest zakazany. Nie relatywizuj. Potepienie homoseksualizmu to efekt zabobonow z nad rzeki Jordan sprzed kilku tysiecy lat pielegnowanych potem przez pewna miedzynarodowa organizacja majaca za swoja HQ Rzym. W Grecji i Rzymie juz tak nie bylo. Nie wiem co rozumiesz przez kulture gejowska. Nie wiem co musialoby sie zdarzyc zebym zostal gejem. Chyba kosmiczny spodek musialby mi wszczepic cos do mozgu. Nie wierze w to, ze bycie gejem to kwestia wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 sa predyspozycje wrodzone 17.07.06, 21:28 albo nabywa sie to przez pewien styl. Dla mnie jak widze to jest feminizacja mezczyzn i gladko czesani metroseksualni... pojniej beda biseksualni a pozniej homoseksualni. Promowanie stylu homo jako normalnego i trendy jest z definicji wypaczone. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: sa predyspozycje wrodzone 17.07.06, 21:35 O czym ty mowisz? Wiekosc dykatorow mody, stylistow i tak dalej to geje, wiec nic dziwnego, ze ubrania staja sie coraz bardziej unisex. Mylisz jednak ubrania i fryzury z zachowaniami. Na wlasne oczy widzialem dzisiaj Giertycha w TVN i TVP w rozowym krawacie. Metroseksualizm z seksem nie ma nic wspolnego - doksztalc sie. Ty chyba nie wierzysz w mezczyzn... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 przesadzasz kiciara 17.07.06, 21:43 twierdząc,że każdy metroseksualny i gładko zaczesany to potencjalny gej, idąc tym tokiem myślenia,tylko nieogolony,niedomyty i rozczochrany to heteryk, a ja zawsze za tymi zadbanymi i ładnie pachnącymi sie oglądam, błąd? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: przesadzasz kiciara 17.07.06, 21:47 No wlasnie. Poznalem kiedys pare pieknych kobiet, bylo lesbijkami. Na pierwszy rzut oka wygladaly jak stuprocentowe hetery. Wcale nie przypominaly stereotypowych lesbijek: grubych, brzydkich i bez biustu, a najlepiej lysych i z petem trzymanym w zoltych zebach. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Wy tez popadacie w skrajnosc 17.07.06, 21:53 nawet bardziej ode mnie bo wkladacie mi w usta cos czego nie powiedzialam;) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wy tez popadacie w skrajnosc 17.07.06, 21:55 pl.wikipedia.org/wiki/Metroseksualizm Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: Wy tez popadacie w skrajnosc 17.07.06, 22:05 dziekuje absztyf ale dalej twierdze, ze przesadzacie i jestescie skrajni. Nigdzie nie powiedzialam, ze kazdy metrseksualny jest potencjalnym gejem, nigdzie nie powiedzialam, ze kazdy brudas jest heterykiem. Powiedzialam natomiast, ze nastepuje feminizacja mezczyzn i metroseksualzm. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: sa predyspozycje wrodzone 17.07.06, 21:51 Metroseksualizm z seksem nie ma nic wspolnego - doksztalc > sie. nie powinien miec nic wspolnego. "Malowani chlopcy" dzialaja na mnie alergicznie natomiast na homoseksualistow pewnie odwrotnie;) Ogladalam film, w ktorym gej ladnego chlopca "namowil" na sex i temu ladnemu sie spodobalo:) > Ty chyba nie wierzysz w mezczyzn... - alez skad takie przypuszczenie? ja wierze w mezczyzn (tych heteroseksualnych) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: sa predyspozycje wrodzone 17.07.06, 21:54 Jesli jakis chlopiec dal sie uwisc, to znaczy, ze albo sam byl gejem, albo biseksualista. Nie wyobrazam sobie sytuacji, by jakis facet mogl mnie uwiesc. A skoro wierzysz w mezczyzn (tych prawdziwych), to powinnas wiedziec, ze zaden prawdziwy facet nie da sie za zadne skarby uwiesc. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 a tu? 17.07.06, 22:09 kiciara11 napisała: gladko czesani metroseksualni... pojniej beda biseksualni a pozniej homoseksualni. Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. 17.07.06, 21:32 absztyfikant napisał: > Nawet seks heteroseksualny ponizej widelek jest zakazany. Nie relatywizuj. Pote > pienie homoseksualizmu to efekt zabobonow z nad rzeki Jordan sprzed kilku tysie > cy lat pielegnowanych potem przez pewna miedzynarodowa organizacja majaca za sw > oja HQ Rzym. W Grecji i Rzymie juz tak nie bylo. Nie wiem co rozumiesz przez ku > lture gejowska. mam okazje ogladac TV Niemiecka od kilku lat... ostatnio mialem polroczna przerwe i wiesz jaka zauwazylem roznice przez te pol roku? Nagle na prywatnych kanalach pojawilo sie pelno seriali i programow z homoseksualistami w rolach glownych. Glowne ich problemy to seks i jak sie dobrze zabawic. Po prostu homoseksualizm zaczal byc dosyc ostro promowany. Jeszcze niedawno tego nie bylo a przynajmniej nie w takim nasileniu. >Nie wiem co musialoby sie zdarzyc zebym zostal gejem. Chyba kos > miczny spodek musialby mi wszczepic cos do mozgu. Nie wierze w to, ze bycie gej > em to kwestia wyboru. mozesz nie wierzyc... ale nie wiesz tego na 100%... niedawno czytalem fragment wywiadu z jakas aktywistka organizacji twierdzacych, ze z homoseksualizmu sie mozna wyleczyc... wiesz co powiedziala? ze ona jako przyklad "osoby wyleczonej" spotyka sie z niesamowitymi wrecz atakami srodowisk gejowskich.. jako lesbijka nie spotykala sie nigdy z takimi atakami ze strony "nietolerancyjnych" :) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. 17.07.06, 21:41 Mowi sie, ze ok. 10% kazdej populacji stanowia geje. U nas w kraju katolickim wieksza ich czesc chodzi w koloratkach, co nawet sam Kosciol przyznaje, wiec zycie swieckich gejow jest rachityczne. W Niemczech gdzie liczba powolan jest bliska zeru srodowisko to sie emancypowalo, a ze geje z racji tego, ze nie maja rodzin, to skupiaja sie na sobie, wiec nic dziwnego, ze opanowali media i tak dalej. Osoby tzw. wyleczone to chyba sa biseksualisci, ktorzy rezygnuja z czesci swojej tozsamosci. Powiem Ci wiecej, na studiach mialem pewien przedmiot na ktorym sie dowiedzialem, ze zaden czlowiek nie jest homoseksualny/heteroseksualny w 100%, kazdy jest kims mniej lub wiecej. Osoby (mezczyzni) z zacieciem do sztuki, muzyki, informatyki sa na jakiejsc skali (wybacz, ale juz nie pamietam) mniej mescy od tych zajmujacych sie kopaniem rowow, pilki czy zolnierzy. Nie oznacza to, ze ci pierwsi maja sklonnosci homo, oznacza to tylko, ze teoretycznie blizej im (mentalnie) do swiata kobiecego... Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. 17.07.06, 22:06 absztyfikant napisał: >a ze geje z racji tego, ze nie maja rod > zin, to skupiaja sie na sobie, wiec nic dziwnego, ze opanowali media i tak dale > j. no i promuja siebie :) i swoj styl.. i wmawiaja, ze plec to tylko sprawa umowna :)... czy to nie na tym mialy polega pogadanki Biedronia w przedszkolach? :) W zasadzie to czasem mozna odniesc wrazenie, ze geje sa wrecz lepsi... bardziej czuli, wierni itp. :) > > Osoby tzw. wyleczone to chyba sa biseksualisci, ktorzy rezygnuja z czesci swoje > j tozsamosci. Powiem Ci wiecej, na studiach mialem pewien przedmiot na ktorym s > ie dowiedzialem, ze zaden czlowiek nie jest homoseksualny/heteroseksualny w 100 > %, kazdy jest kims mniej lub wiecej. Osoby (mezczyzni) z zacieciem do sztuki, m > uzyki, informatyki sa na jakiejsc skali (wybacz, ale juz nie pamietam) mniej me > scy od tych zajmujacych sie kopaniem rowow, pilki czy zolnierzy. Nie oznacza to > , ze ci pierwsi maja sklonnosci homo, oznacza to tylko, ze teoretycznie blizej > im (mentalnie) do swiata kobiecego... to by raczej sugerowalo to, ze to nie jest wrodzone tylko nabyte... ewentualnie zalezne od wielu czynnikow stymulujacych od samego poczatku rozwoj czlowieka... moze jeden jest na nie bardziej podaty a inny mniej... Ja tam mysle, ze srodowisko moze miec bardzo duzy wplyw. Promocja homoseksualizmu dopiero od niedawna jest tak nasilona. Zoabczymy jakie beda tego efekty... komuchy eksperymentowaly z gospodarka a lewacy sobie eksperymentuja ze spoleczenstwem. Mnie tam to sie nie za bardzo podoba :)... a jak u nas tez beda chcieli z aktu urodzenia skreslic rubryki ojciec i matka i wprowadzic rodzic A i rodzic B to chyba wyjde w protescie na ulice :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. 17.07.06, 21:33 poznalam kiedys goscia, ktory zostawil zone, dzieci, zwiazal sie z chlopakiem niewiele starszym od swoich synow. Moze to marginalny przypadek, ale takie tez wystepuja. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. 17.07.06, 21:37 mamoniowa303 napisała: > poznalam kiedys goscia, ktory zostawil zone, dzieci, zwiazal sie z chlopakiem > niewiele starszym od swoich synow. Moze to marginalny przypadek, ale takie tez wystepuja. ............................................................................. zastanawia mnie co jest bardziej bulwersujące,że związał sie z chłopakiem czy że z chłopakiem młodszym prawie o pokolenie Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. 17.07.06, 21:39 nie wiem Bea, dla ulatwienia dodam, ze facet byl niezwykle zamoznym czlowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. 17.07.06, 21:41 Pewnie byl biseksualny, to sie zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hetera Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. IP: *.chello.pl 17.07.06, 22:07 A znacie "Manifest pederastyczny" Michaela Swifta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. IP: *.chello.pl 17.07.06, 21:02 o widzisz! chyba polubię arabów. mp Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. 17.07.06, 21:05 U nich alkohol jest nielegalny, a gdyby Jurczyk zarzadzal jakims duzym miastem z takimi wynikami jak u nas, to zrobiliby mu pokazowy proces i niechybnie zawisnalby na latarni. Przemysl to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. IP: *.chello.pl 17.07.06, 21:14 Absztyf przestań się wyrażać. i zostaw tego porządnego człowieka w spokoju. gadaj, jak zaradzić i utrzeć głowę tej zboczonej hydrze. mp Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. 17.07.06, 21:18 Scigac i karac - z kastracja wlacznie. Slyszalem tez o farmakologicznych sposobach likdidowania popedu. Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. 17.07.06, 21:22 absztyfikant napisał: > U nich alkohol jest nielegalny, a gdyby Jurczyk zarzadzal jakims duzym miastem > z takimi wynikami jak u nas, to zrobiliby mu pokazowy proces i niechybnie zawis > nalby na latarni. Przemysl to. > mysle, ze wszyscy poprzedni prezydenci takze zawisneliby na latarniach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas przyjacielu Absztyfikancie IP: *.orange.pl 17.07.06, 21:08 kolega dał link do fotek... a ja chwile ogladałem TV niemieckie gdzie nonstop dawali Parade! Na zywo! Widziałem akurat w tej chwili, jak policja jednego czy dwóch brała, w kajdanach, a reszta policje, atakowali... Widziałem potem goscia na noszach! Wiem, ze sa tam tony prochów... Masz racje była to impreza techno, ale juz nie jest dr Motte, inicjator nie wziął w tej imprezie udziału w ramach protestu... a jest to juz tylko biznes! Geje zawłaszczyli sobie wiele słów i imprez. Słowo tolerancja i równośc nie dotyczy tylko gejów, a tak to wyglada w Polsce, jak by tylko ich dotyczyło! Tak samo zawłaszczyli sobie tom Parade! Pedofile walcza o zmniejszenie wieku dzieci do współzycia! Dojdzie do tego, ze prawa wyborcze beda od 18 lat, czyli dorosłość, ale dupy dawac bedzie mógł 12latek! I nie pisz ze techo to umcyk umcyk.... jak nie lubisz tej muzyki... to w ramach tolerancji! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 pytanie pozakonkursowe 17.07.06, 21:13 czy 60 latek współżyjący z 17 latką to pedofil, a z 18 latką już nie? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: pytanie pozakonkursowe 17.07.06, 21:15 Jesli ta malolata kocha dziadka, dziadek ja i oboje sa zdrowi na umysle, to niech sie kochaja. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: pytanie pozakonkursowe 17.07.06, 21:18 bo te 18 lat to umowna liczba, nie daje gwarancji dorosłości Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: pytanie pozakonkursowe 17.07.06, 21:19 Czasami i 30 lat nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: przyjacielu Absztyfikancie 17.07.06, 21:14 Nie lubie techno, a Love Parade nigdy nie bylem, ale nazywanie tej imprezy gejowska to naginanie rzeczywistosci. Co do cpania to i owszem, czytalem kiedys na ten temat pare wstrzasajacych tekstow, ale widzisz - ja jestem libertynem i uwazam, ze kazdy ma prawo do cpania - to w koncu jego zycie, a nie moje. Ja jestem czysty. Co innego pedofilia, ta powinna byc bezwzglednie karana, z kastracja wlacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: przyjacielu Absztyfikancie IP: *.orange.pl 17.07.06, 21:22 jeszcze raz, to była techno parada... a teraz jest gejowska! Co do ćpania, to inny temat... ja nie wiem, jak byc powinno... a jak bedzie dobrze i dla kogo? Obnizenie wieku legalnego współzycia sa ciagotami do pedofilii... i wykazuja je okreslone grupy homowyzwolone! W jakims panstwie, gdzie Amerykanie zaprowadzali ład i porzadek, zołnierze współzyli z nieletnimi wzgledem prawa USA, a legalnie to robili wzgledem tego kraju przepisów... Czyli ciagoty do "cielecinek", jak mawia mój kolega sa! A granice legalnosci czyli pedofilii ustala tylko człowiek! Podobno jest kraj, w którym mozna zgwałcic kobiete.... Sa rzeczy na tym swiecie, o których nawet folozofom sie nie sniło, a co dopiero parlamentarzystom.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 o ku..a ! IP: 195.150.112.* 17.07.06, 20:47 tych sku..eli powinno się natychmiast, bez Sądu, wieszać za jaja. Zgłaszam akces na kata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: o ku..a ! IP: *.chello.pl 17.07.06, 20:59 w razie czego gdybyś miał dużo z tym katowaniem pracy, pomogę. i to zupełnie za darmoche. mp Odpowiedz Link Zgłoś
nedfan Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. 17.07.06, 21:01 Oj, Maryś, prasa kłamie. Tu sobie poczytaj: www.ad.nl/binnenland/article476248.ece W artykule jest napisane, że według holenderskiego prawodawstwa nie ma podstaw, by taką partię zdelegalizować. Co nie znaczy, że Królestwo Niderlandów już zalegalizowało seks z małoletnimi. Mnie też się nie podoba, że taka partia w ogóle powstała. I samym Holendrom też chyba nie bardzo (zwróć uwagę na komentarze do artykułu, w większości negatywne). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: w Holandi partia pedofilów zalegalizowana. IP: *.chello.pl 17.07.06, 21:10 to są pierwsze komentarze. podobne byly przed zalegalizowaniem małżenstw tych zwyrodnialców w tym kraju. przywykną, przyzwyczają sie a później parady i takie inne.. to tylko kwestia czasu. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Stawiam smiałe tezy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 21:17 Araby są winne wojen i gnębienia żydów. Żydzi knują spiski i rządzą światem. Murzyni są głupi i leniwi. Pedały to pedofile, nekrofile i zoofile. Blondynki są głupie, a rudzi - fałszywi. Cykliści to wariaty. A "Święty" jest rzeczywiście święty. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Antytezy... IP: *.orange.pl 17.07.06, 21:34 to nieprawda, że Murzyni sa czarni, że ich ciało jest lepiej, inaczej niz nasze zbudowane i maja wieksze predyspozycje sportowe. Nieprawda, ze Eskimosi wytrzymuja zimno. Nieprawda, ze niektóre nacje maja skosne oczy... W ogóle nieprawda, ze wystepuja pewne cech osobowosciowe, fizyczne przynalezne danej społecznosci, jako wynik walki o przezycie z naturą i przekazywane kulturowo, jako wynik zycia w danej społecznosci! Zaś pedały w niczym charakterologicznie o osobowosciowo nie róznia sie od innych... Stan pod lokalem dla gejów, a potem dla wszystkich! Ogólnie pod lokalem dla wszystkich, usłyszysz przekleństwa i mordobicie.... A dla gejów płacz i krzyki.... Niestety Fugi zakazano badań DNA przed przyjeciem do pracy, bo po tych badaniach pracodawca mógł wiedziec z bardzo duzym prawdopodobieństwem - wszystko o kandydacie.... jego skłonnosci i silne strony! Jestesmy niestety jacy jestesmy! Ukształtowni przez geny i kulture!!! Nie wyprzesz sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Antytezy... IP: *.orange.pl 17.07.06, 21:43 wielbłądzik pyta ojca - Po co nam te garby? - Wiesz synku jak idziemy w karawanie, to gromadzimy tam wode... - A po co nam takie futerko? - Synku ono chroni nas przed goracem.... - A po co nam te błony miedzy palcami? - Synku, zeby łatwiej iśc po piasku.... - Tato, a po co nam to wszystko, ja mieszkamy w ZOO... ===================== Tak, wyrównuje sie wszystko.... miesza... traci sens... trudno znaleźć przyczyne, a juz w ogóle cel! Gubimy sie.... Eskimos krzyknie wiecej goraca, a mieszkaniec Afryki pragnie sniegu i zimna... nie wiedza, że to ich zabije! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi więcej tez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 21:58 Polak to złodziej a Niemiec faszysta Ruskich nie lubię i ich nikt, naprawdę nikt... Rumun żebrze sam albo wysyła dziecko. Zaradny wysyła siebie i dziecko oraz dziecko sąsiada.. Byle PeOwiec to cienias a premier jest fajny. Były premier bo aktualny już nie jest tak bardzo. Natura jest jak Andre. Piękna, dzika i niedostępna. Za to świat jest groźny i pełen pułapek. Radio MaRyjne jest cudowne albo wręcz przeciwnie. To zależy jak komu leży. Sama Maryja poczęta cudownie. Nie ma dwu zdań. Dzieci z próbówki sie kocha mniej. Tak samo jak dzieci araba. On kocha tylko Mahometa i ropę. Pedał jest nachalny jak dziwa a dziwa jak pedał. Alfons już nachalny mniej. Od dziś buduję sobie fajny świat. Na proste pytanie odpowiem sobie sam. jak nie dam rady poproszę teściową albo inne Życie na Gorąco. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas walczmy smielej, walcz Fugi IP: *.orange.pl 17.07.06, 22:03 nieprawda, że narkoman jest uzalezniony od narkotyków, a lkoholik od alkoholu... Nieprawda, ze powyzsze szkodzi zdrowiu! Nieprawda, że kradziez jest złym czynem... Nieprawda, ze jeźdcy w wyscigach koni musza wazyc malutko... nieprawda, ze.... Nieprawda, ze Ziemia jest okragła i kreci sie wokół Słonca, jest odwrotnie, bo my tu zyjemy! Nieprawda, że skok z 10 pietra na beton nas zabije... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: walczmy smielej, walcz Fugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:31 Fugi nie walczy o rację a o prawdę i wolność. O wolność do granic wolności innej osoby i o prawdę której sam nie zna. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas geje sa przeciw równosci i tolerancji!!!! IP: *.orange.pl 17.07.06, 22:35 kolezanka mi mówiła, ze była w pubie dla gejów... i tam jest pomieszczenie do którego nie sa wpuszczane KOBIETY!!! To dla siebie chca tolerancji i równosci, a dla kobiet juz nie? Zeby sie nie okazało, ze beda paradowac zeby kobiety z domów nie wychodziły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: geje sa przeciw równosci i tolerancji!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:43 Ja do domu nie wpuszczam meneli. Jednak nie odbieram menelom możliwości picia w swoim towarzystwie. Zakaz wstępu dla mnie w pubie dla meneli nie narusza mojej wolności. Zakaz powstawania pubów dla meneli narusza wolność meliniarskiego światka. Podobnie zresztą zakaz uruchamiania pubów dla abstynentów. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: geje sa przeciw równosci i tolerancji!!!! 17.07.06, 22:47 Gość portalu: Fugazi napisał(a): > Ja do domu nie wpuszczam meneli. Jednak nie odbieram menelom możliwości picia w > > swoim towarzystwie. Zakaz wstępu dla mnie w pubie dla meneli nie narusza mojej > wolności. Zakaz powstawania pubów dla meneli narusza wolność meliniarskiego > światka. Podobnie zresztą zakaz uruchamiania pubów dla abstynentów. > > Pozdrawiam > Fugazi a brak mozliwosci zawierania malzenstwa kliku osob np. 3 mezczyzn i 2 kobiety... czy to jest naruszanie wolnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: geje sa przeciw równosci i tolerancji!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:53 > a brak mozliwosci zawierania malzenstwa kliku osob np. 3 mezczyzn i 2 kobiety.. Oczywiście, że tak. Podobnie jak i inne warianty wśród dorosłych (np. celibat czy inne śluby z duchami). To się nazywa konsekwencja wyboru. W końcu jesteśmy dojrzali i świadomi. Do tego ukrywanie skłonności i realiów za fasadą poprawności nie miesci się w określeniu uczciwe. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: geje sa przeciw równosci i tolerancji!!!! 17.07.06, 22:55 fugayi, 2 teściowe jako konsekwencja 2 żon byłyby do przeżycia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: geje sa przeciw równosci i tolerancji!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 23:02 > 2 teściowe jako konsekwencja 2 żon byłyby do przeżycia? Nie sądzę. Ale czyż nie zabawniej byłoby mieć takiego sąsiada? Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: geje sa przeciw równosci i tolerancji!!!! IP: *.orange.pl 17.07.06, 22:57 a dlaczego do tych grupowych małzeństw nie zalgalizowac mozliwosci legalizacji zwiazków ze zwierzetami...? Powiedzmy ludzie niektórzy bardzo sie przywiązuja.... nawet współzyja przeciez!!! jezeli czyni to sie bez siły i narusze nia godnosci ludzkiej i zwierzecej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: geje sa przeciw równosci i tolerancji!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:59 > a dlaczego do tych grupowych małzeństw > nie zalgalizowac mozliwosci legalizacji zwiazków ze zwierzetami...? Zwierze nie jest świadome wyboru. Gdyby było to co innego. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: geje sa przeciw równosci i tolerancji!!!! IP: *.orange.pl 17.07.06, 23:07 jak uważasz, ze zwierze nie jest swiadome wyboru... to chyba nie masz zwierzaka zadnego! A jak masz to wiesz, ze wybierze co lubi zawsze! Moje psy mają swiadomośc wyboru... Na niektorych szczekaja na innych nie, jedza co lubia, chodza gdzie chca... spia nie na komende.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: geje sa przeciw równosci i tolerancji!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 23:15 > Moje psy mają swiadomośc wyboru... Zapewniam, że świadomości nie mają. Mają wybór dany przez naturę oraz pana. Korzystają z niego bez świadomości. Jak program komputerowy. Czasami masz wrażenie świadomości. Ale to wrażenie. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: geje sa przeciw równosci i tolerancji!!!! 17.07.06, 23:20 Gość portalu: Fugazi napisał(a): > > Moje psy mają swiadomośc wyboru... > Zapewniam, że świadomości nie mają. Mają wybór dany przez naturę oraz pana. > Korzystają z niego bez świadomości. Jak program komputerowy. Czasami masz > wrażenie świadomości. Ale to wrażenie. w takim razie Ty tez nie masz wyboru tylko postepujesz wg "programu" tylko, ze troche bardziej skomplikowanego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: geje sa przeciw równosci i tolerancji!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 23:26 > w takim razie Ty tez nie masz wyboru tylko postepujesz wg "programu" tylko, ze > troche bardziej skomplikowanego... Poproś psa o odpowiedź na pytanie o jego świadomość. Potem zrecenzuj co odpowiedział. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: geje sa przeciw równosci i tolerancji!!!! 17.07.06, 23:28 Gość portalu: Fugazi napisał(a): > > w takim razie Ty tez nie masz wyboru tylko postepujesz wg "programu" tylk > o, ze > > troche bardziej skomplikowanego... > > Poproś psa o odpowiedź na pytanie o jego świadomość. Potem zrecenzuj co > odpowiedział. > jak ja bede pytal psa to zapytaj sie o to samo po polsku kogos kto nie zna naszego jezyka. A potem zrecenzuj co odpowiedzial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: geje sa przeciw równosci i tolerancji!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 23:37 > jak ja bede pytal psa to zapytaj sie o to samo po polsku kogos kto nie zna > naszego jezyka. A potem zrecenzuj co odpowiedzial. Naucz więc naszego języka swojego psa jako ja nauczę dowolnego zdrowego na umyśle i dorosłego człowieka. Tak abyśmy wzajemnie wymienili doświadczenia odnośnie świadomości interlokutorów. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: geje sa przeciw równosci i tolerancji!!!! 17.07.06, 23:53 Gość portalu: Fugazi napisał(a): > > jak ja bede pytal psa to zapytaj sie o to samo po polsku kogos kto nie zn > a > > naszego jezyka. A potem zrecenzuj co odpowiedzial. > > Naucz więc naszego języka swojego psa jako ja nauczę dowolnego zdrowego na > umyśle i dorosłego człowieka. Tak abyśmy wzajemnie wymienili doświadczenia > odnośnie świadomości interlokutorów. kazdego nauczysz? a takiego co nie ma jezyka tez? Albo takiego co jest sparalizowany i niemy? Taki czlowiek moze byc zdrowy na umysle ale moze nie byc w stanie sie wyslowic ani w zaden sposob przekazac swoich mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: geje sa przeciw równosci i tolerancji!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:13 > kazdego nauczysz? a takiego co nie ma jezyka tez? Albo takiego co jest > sparalizowany i niemy? Taki czlowiek moze byc zdrowy na umysle ale moze nie byc w stanie sie wyslowic ani w zaden sposob przekazac swoich mysli. Jeżeli świadomości nie można dowieść oczywistym jest że do czasu owego dowodu jej nie ma. Osoba taka pozostaje pod opieką świadmego wraz z prawami decydowania o niej. Do czasu, oczywiście. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: geje sa przeciw równosci i tolerancji!!!! 18.07.06, 00:27 Gość portalu: Fugazi napisał(a): > > kazdego nauczysz? a takiego co nie ma jezyka tez? Albo takiego co jest > > sparalizowany i niemy? Taki czlowiek moze byc zdrowy na umysle ale moze n > ie > byc w stanie sie wyslowic ani w zaden sposob przekazac swoich mysli. > > Jeżeli świadomości nie można dowieść oczywistym jest że do czasu owego dowodu > jej nie ma. no wlasnie to, ze swiadomosci nie mozna dowiesc nie znaczy, ze jej nie ma. To, ze nie mozesz podyskutowac z psem nie oznacza, ze nie ma on jakiejs formy swiadomosci. Spokojnie mozna zalozyc, ze jesli pies ma jakas swiadomosc to Twoja swiadomosc jest duzo bardziej rozbudowana niz swiadomosc tego psa... Tak samo swiadomosc malego dziecka nie moze sie rownac z Twoja swiadomoscia. Nasza swiadomosc jest jednak wynikiem zyciowych doswiadczen. Nasz mozg jest programowany poprzez tworzenie odpowiednich polaczen miedzy neuronami, ktore tworza sie wlasnie w wyniku doswiadczen... nasza swiadomosc to w sumie nic innego jak impulsy elektryczne czyli po prostu bardzo rozbudowany program... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas zwirze ta sa swiadome swojej roli i natury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:31 wyjdź Fugi na ulice i pierwszego spotkanego człowieka zapytaj o swiadomosć... Zapytaj o cel postepowania... Fugi człowiek nazywa pewne rzeczy... nadaje im wartosci! Zwierze ma instynkt, a my swiadomośc, ale jak to jest, ze zwierze zapami etuje pewne działania, rozumie Twój głos, boi sie, ma uczucia, co to swiadomość... zwierze wie kim jest i kto w stadzie rzadzi! Zwierze maswiadomośc na prostszym poziomie, według nas, a my nie potrafimy się ze zwierzetami skomunikować!! tsunami przyszło i nie zginęło żadne zwierze, a ludzi masa! Może to my zabrnelismy w zaułek.... My zgubilismy instynkt i mówi jakims niezrozumiałym nawet dla nas jezykiem nie potrafimy juz odróżnic dobra od zła, niebezpieczeństwa, zagrozenia... To ludzie jak woda sie cofnęła polecieli oglądac co sie dzieje, a zwierzęta skryły sie czu uciekły! Zwierzeta nie doprowadziłyby Ziemii do wyniszczenia... wbrew swojemu instynktowi samozachowawczemu, wbrew logice, a dla wygody... Zwierzeta osobniki zagrazające stadzie likwiduja albo odganiaja, wiedzą, ze moze to doprowadzic do smierci ich i ich potomków./ Ludzie dalej nie rozumieja zasady Konia Trojańskiego! Doprowadzaja sie do samozagłady! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: zwirze ta sa swiadome swojej roli i natury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 13:17 pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Awiadomo%C5%9B%C4%87 Jak zwykle mylisz pojęcia. Za to Cię kocham(y). Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: zwirze ta sa swiadome swojej roli i natury 19.07.06, 13:29 nie filozofuj fugi,tylko trenuj, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas zwirzeta sa swiadome swojej roli i natury - JEDNAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 13:46 czyli: świadomość możemy przypisać niektórym zwierzętom, świadomość samego siebie posiadają najprawdopodobniej szympansy, wreszcie świadomość swojego życia psychicznego - samoświadomość - jest właściwa tylko ludziom. Istnieje zapewne wiele koncepcji starajacych się wyjaśnić jak te różne świadomości mogą być realizowane. Oto propozycja biologistyczna: Świadomość otoczenia (czyli czujność) może być pewnego rodzaju odwzorowaniem cech środowiska w umyśle człowieka lub zwierzęcia. Świadomość samego siebie to rodzaj reprezentacji swojego organizmu na tle reprezentacji środowiska. Taką świadomość stwierdzono u szympansów, po zaobserwowaniu faktu, że małpy te, gdy zaznaczono na ich twarzy plamę, starały się ja wytrzeć, gdy zobaczyły swe odbicie w lustrze. Podobną zdolność wykazują niemowlęta ludzkie około drugiego roku życia ================================================= Zauważ, ze te definicje ZAKŁADAJA, ZAPEWNE... to niestety nie sa NA PEWNO! Nadto jednak u zwierzat stwierdzono formy swiadomosci! Jak wiesz u wielu ludzi zapewne nie stwierdzono by tak wysokiej swiadomosci, jak u wielu zwierzat! Ale ta swiadomośc człowieka, ze wie wszystko i jest ponad wszystkimi, jednak mnie zawsze poraza... przeciez my nic nie wiemy i stale próbujemy cos wyjaśnic, nawet nic nie wiemy czy bardzo mało o swoim organiźmie, a roscimy sobie prawo do wiedzy o innych istotach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad No to akurat lezysz argumentacyjnie... IP: 80.53.41.* 18.07.06, 00:09 zwierzeta kochaja - potrafia cierpiec, tesknic, kochac - zapewniam cie ze robia to swiadomie, szczerze i autentycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: No to akurat lezysz argumentacyjnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:14 > zwierzeta kochaja - potrafia cierpiec, tesknic, kochac - zapewniam cie ze robia to swiadomie, szczerze i autentycznie... Szczerze i autentycznie tak. Świadomie nie. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas kontynuujmy!!! DOKAD dojdziemy czy jest granica? IP: *.orange.pl 17.07.06, 23:03 a moze nam nie jest potrzebna i IDŹMY NA CAŁOŚĆ! Nie rozumiem czemu sa jakies ograniczenia, jakiekolwiek, kazdy powinien robic co chce!!! jeździc jak chce, pijany czy nie, czemu ograniczać? Nacpany czy nie! Czemu ograniczać> współzyc z kim chce.... Właściwie porozmawiajmy o własności... wszystko stworzone jest z elelmentów tej Ziemii, Ziemii matki naszej, jestesmy od Adama i Ewy, a wiec rodzina, to wszystko nasz własnośc wspólna... Moje twoje, to wymysł ograniczonych unysłow!!! WOLNOŚĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: kontynuujmy!!! DOKAD dojdziemy czy jest grani 17.07.06, 23:06 dojdziemy do komunizmu, wszystko jest nasze, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: kontynuujmy!!! DOKAD dojdziemy czy jest grani IP: *.orange.pl 17.07.06, 23:14 tak musimy tylko wybrac sekretarza co by nas prowadził i karał tych nietolerancyjnych.... odbierajac dotacje i bojkotując! zawsze sie konczy na komunie, wanka wstańka! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: kontynuujmy!!! DOKAD dojdziemy czy jest grani 17.07.06, 23:16 jak zwykle sie zgadzamy jak to w komunie forumowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: geje sa przeciw równosci i tolerancji!!!! IP: *.orange.pl 17.07.06, 22:47 ale gdyby w lokalu dla meneli zrobili zakaz wstepu dla meneli od Brzozowej wody, to moga smiało i dalej mówic, ze sa za równoscia i tolerancja??? Czy raczej sa troche nietolerncyjni.... i naruszja równośc menelską? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas wyobraź sobie lokal z zakazem wstepu dla GEJÓW! IP: *.orange.pl 17.07.06, 22:50 Wyobraź sobie co by sie działo!!!! Chyba by wkroczyły i zrobiły porzadeczek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: wyobraź sobie lokal z zakazem wstepu dla GEJÓ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:58 Widziałem takie lokale z zakazem pochówku dla ateuszy. Cóż, takie czasy... zakazy i nakazy górą. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: geje sa przeciw równosci i tolerancji!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:56 Niestety to właściciel pubu określa warunki. Podejście jego jest nieuczciwe i naganne. Piętnowałbym ów lokal jak dzisiaj nasze władze zakazujące praw gejom. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: geje sa przeciw równosci i tolerancji!!!! 17.07.06, 23:05 Gość portalu: Fugazi napisał(a): > Niestety to właściciel pubu określa warunki. > Podejście jego jest nieuczciwe i naganne. Piętnowałbym ów lokal jak dzisiaj > nasze władze zakazujące praw gejom. jakich praw nie maja geje w porownaniu do niegejow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: geje sa przeciw równosci i tolerancji!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 23:12 > jakich praw nie maja geje w porownaniu do niegejow? Nie mogą zawierać formalnych związków pozwalających np na wspólne opodatkowanie albo dające prawa spadkowe po śmierci partnera. O adopcji dzieci nie wspomnę. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: geje sa przeciw równosci i tolerancji!!!! IP: *.orange.pl 17.07.06, 23:17 prawne mozliwosci zabezpieczenia swoich praw spadkowych takze maja! Adoptowac dzieci takze nie moga alkoholicy czy narkomani... Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: geje sa przeciw równosci i tolerancji!!!! 17.07.06, 23:17 Gość portalu: Fugazi napisał(a): > > jakich praw nie maja geje w porownaniu do niegejow? > > Nie mogą zawierać formalnych związków pozwalających np na wspólne opodatkowanie > > albo dające prawa spadkowe po śmierci partnera. O adopcji dzieci nie wspomnę. > moga zwierac zwiazki formalne... tak jak KAZDY inny obywatel. Malzenstwo jest zwiazkiem 2 osob plci przeciwnej. Ani geje ani niegeje nie maja prawa do zwiazku malzenskiego z osoba tej samej plci. Prawo jest rowne dla kazdego obywatela. Nie ma tutaj ZADNEJ dyskryminacji ze wzgledu na orientacje seksualna. Ja jako niegej nie mam prawa zalozyc zwiazku malzenskiego z innym mezczyzna niezaleznie od tego czy on jest gejem czy nie. Natomiast moge zalozyc zwiazek malzenski z lesbijka. To czego chca homoseksualisci to nie jest rownouprawnienie tylko nowe przywileje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: geje sa przeciw równosci i tolerancji!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 23:22 Odsyłam do strony. Powielanie tego tekstu byłoby grzechem zbliżony do kradzieży. pl.wikipedia.org/wiki/Rejestrowany_zwi%C4%85zek_partnerski Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: geje sa przeciw równosci i tolerancji!!!! 17.07.06, 23:26 Gość portalu: Fugazi napisał(a): > Odsyłam do strony. > Powielanie tego tekstu byłoby grzechem zbliżony do kradzieży. > pl.wikipedia.org/wiki/Rejestrowany_zwi%C4%85zek_partnerski > Pozdrawiam > Fugazi nie ustosunkowales sie zupelnie do tego dlaczego niby brak mozliwosci zawierania zwiazkow jednoplciowych jest dyskryminowaniem gejow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: geje sa przeciw równosci i tolerancji!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 23:33 "1. Małżonkowie dziedziczą po sobie ustawowo, a para tej samej płci jest pozbawiona takich uprawnień. Podział majątku osoby zmarłej, która nie sporządziła testamentu dokonywany jest na podstawie ustawy, w której partner nie jest uwzględniany. Podobnie wygląda dziedziczenie po konkubencie. 2. Przyjaciel lub przyjaciółka nie ma ustawowego prawa do uzyskania informacji o stanie zdrowia partnera. 3. Homopartnerzy nie mają możliwości wspólnego opodatkowania dochodów, korzystania z ulg i odliczeń podatkowych. " Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: geje sa przeciw równosci i tolerancji!!!! 17.07.06, 23:48 Gość portalu: Fugazi napisał(a): po pierwsze to ja to wszystko wiem... ale pytam sie gdzie widzisz dyskryminacje.. przypominam, ze ja jako niegej tez nie mam prawa wejsc w zwiazek malzenski ze swoim kolega niezaleznie czy jest gejem czy nie... jak rozumiem nie potrafisz mi wytlumaczyc na czym polega tutaj dyskryminacja? > "1. Małżonkowie dziedziczą po sobie ustawowo, a para tej samej płci jest > pozbawiona takich uprawnień. Podział majątku osoby zmarłej, która nie > sporządziła testamentu dokonywany jest na podstawie ustawy, w której partner > nie jest uwzględniany. Podobnie wygląda dziedziczenie po konkubencie. no i co z tego? nie ma tutaj zadnej roznicy czy te 2 osoby sa homoseksualne czy nie. > > 2. Przyjaciel lub przyjaciółka nie ma ustawowego prawa do uzyskania informacji > o stanie zdrowia partnera. bzdura... mozna ustalic pelnomocnictwo do wszystkiego wiec dlaczego i nie do dowiadywania sie o stanie zdrowia? Zreszta nie ma tutaj rowniez dyskryminacji ze wzgledu na orientacje seksualna. To samo dotyczy niemalzenskiego zwiazku heteroseksualnego. > > 3. Homopartnerzy nie mają możliwości wspólnego opodatkowania dochodów, > korzystania z ulg i odliczeń podatkowych. > " no i co z tego? Heteropartnerzy tez nie maja takich praw jesli nie sa w zwiazku malzenskim. A jeszcze raz przypominam, ze zwiazek malzenski w Polsce jest zwiazkiem 2 osob plci przeciwnej niezaleznie od ich orientacji seksualnej. Po prostu spoleczenstwo daje pewne przywileje osobom, ktore zechca wstapic w zwiazek malzenski poniewaz jest to oplacalne dla spoleczenstwa. Zwiazek malzenski zostal zdefiniowany tak jak juz wczesniej powiedzialem. Pytam jeszcze raz wyraznie gdzie jest dyskryminacja. Bo to co Ty mowisz to po prostu domaganie sie nowych przywilejow a nie rownouprawnienia. Ktos kto nie jest inwalida i nie przewozi inwalidy nie ma prawa do parkowania samochodu na miejscach dla inwalidow. Czy jest to dyskryminacja nieinwalidow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: geje sa przeciw równosci i tolerancji!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:05 > przypominam, ze ja jako niegej tez nie mam prawa wejsc w zwiazek > malzenski ze swoim kolega niezaleznie czy jest gejem czy nie... Jesteś więc dyskryminowany. Kochasz partnera ze wzajemnością, czy tez inne powody pchają was do zawarcia związku przed obliczem urzędnika państwowego i prawodawca odmawia wam możliwości danej innym mieszanym już parom. Nieużycie słowa dyskryminacja byłaby uciekaniem od prawdy o powodach odmowy. Co do opłacalności jednych związków i jego braku w drugim musiałbyś dowieść, że małżeństwo bezpłodne jest mniej atrakcyjne dla państwa od płodnego. Można podobnie pokusić się o dowodzenie wyższości-atrakcyjności małżeństw w wieku do lat 30 od tych ponad. Jakieś wnioski w związku z tym? Atrakcyjność rozpatrywana w sensie możliwościach do prokreacji jest złudna i może prowadzić do odwrotnych pomysłów. > no i co z tego? Heteropartnerzy tez nie maja takich praw jesli nie sa w zwiazku malzenskim. A jeszcze raz przypominam, ze zwiazek malzenski w Polsce jest zwiazkiem 2 osob plci przeciwnej niezaleznie od ich orientacji seksualnej No a o czym to bajdurzymy. Czy aby nie o zmianie owej definicji? Pozdrawiam i dobranoc (małżonka hetero zaraz zostanie Heterą i mnie powiesi za brak zainteresowania...) Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: geje sa przeciw równosci i tolerancji!!!! 18.07.06, 00:12 Gość portalu: Fugazi napisał(a): > > przypominam, ze ja jako niegej tez nie mam prawa wejsc w zwiazek > > malzenski ze swoim kolega niezaleznie czy jest gejem czy nie... > > Jesteś więc dyskryminowany. Kochasz partnera ze wzajemnością, czy tez inne > powody pchają was do zawarcia związku przed obliczem urzędnika państwowego i > prawodawca odmawia wam możliwości danej innym mieszanym już parom. > Nieużycie słowa dyskryminacja byłaby uciekaniem od prawdy o powodach odmowy. nie jestem dyskryminowany bo po prostu takie jest prawo i nie rozroznia tutaj seksualnosci tylko plec. Wiec nie ma tutaj dyskryminacji ze wzgledu na orientacje :) > Co do opłacalności jednych związków i jego braku w drugim musiałbyś dowieść, że > > małżeństwo bezpłodne jest mniej atrakcyjne dla państwa od płodnego. Można > podobnie pokusić się o dowodzenie wyższości-atrakcyjności małżeństw w wieku do > lat 30 od tych ponad. Jakieś wnioski w związku z tym? nic nie musze dowodzic. Nie sprawdza sie plodnosci malzenstw... plodnosc czasem mozna stracic a czasem zyskac. Co by nie mowic kazde malzenstwo heteroseksualne daje wieksze prawdopodobienstwo na potomka niz dowolne malzenstwo homoseksualne. > > Atrakcyjność rozpatrywana w sensie możliwościach do prokreacji jest złudna i > może prowadzić do odwrotnych pomysłów. > > > no i co z tego? Heteropartnerzy tez nie maja takich praw jesli nie sa w > zwiazku malzenskim. A jeszcze raz przypominam, ze zwiazek malzenski w Polsce > jest zwiazkiem 2 osob plci przeciwnej niezaleznie od ich orientacji seksualnej > > No a o czym to bajdurzymy. Czy aby nie o zmianie owej definicji? no to mowie... nie jest to dyskryminacja tylko chec zdobycia nowych przywilejow. Tylko dlaczego kwestionujemy ta czesc odnoszaca sie do przeciwnej plci malzonkow a nie kwestionujemy czesci ograniczajacej ilosc malzonkow do 2? > > Pozdrawiam i dobranoc (małżonka hetero zaraz zostanie Heterą i mnie powiesi za > brak zainteresowania...) no na to nie mozemy pozwolic :)... rowniez pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad A dlaczego geje maja miec prawo do adopcji? IP: 80.53.41.* 17.07.06, 23:58 Tak z ciekawosci sie pytam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: A dlaczego geje maja miec prawo do adopcji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:08 Z tego samego powodu co małżeństwa hetero lub osoby żyjące samotnie. Gdybym jakimś cudem miał Ojca geja a zmarła Mamusia wolałbym zamieszkać z nim niż z Tobą. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas a dlaczego osoby ponizej 18 lat bez prawa jazdy IP: *.orange.pl 18.07.06, 00:47 dlaczego osoby ponizej 18 lat nie moga prowadzic auta, dyskryminacja! Mozna z nimi współżyc a nie moga prowadzić auta!!!! Jest wiele ograniczen... Dlaczego pijany nie moze prowadzic auta, karany powinien byc jak spowoduje wypadek... Bo tak ustalono dla bezpieczenstwa powiedzmy ludzi... tak samo tu dla bezpieczenstwa gatunku ustalono co to małżenstwo... geje moga sobie nazwac to gejostwem i tez zyc razem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas a dlaczego nie moga geje brac slubu koscielnego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:52 rozumiem, że jak geje zaczna walczyc o slub koscielny, to wreszcie sie obudzisz... Nie moga , bo kosciół ustalił, ze nie.... Pańsatwo ustaliło, ze małzeństwo, to zwiazek płci przeciwnych... Oczywiscie wszystko mozna zmienic i doprowadzic gatunek do wymarcia, mozna wojne swiatowa wywołac... Mozna...mozna.... ale zyjemy w stadzie i wprawdzie jestesmy troche bardziej swiadomymoi, ale zwierzetami, które zgubiiły swój instynkt i czasami zamiast uciekać... patrzymy jak fala nas zabija! Powtarzam Eskimos pragnie goraca, a Afrykańczyk zimna... ale zamiana miejscami ich zabije! Ale nie wiedza o tym, nie maja instynktu i swiadomosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas a dlaczego Iran nie może miec bomby atomowej!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:59 Dlaczego tylko okreslone kraje moga miec atom??? To jest dopiero brak tolerancji i równości!!!! Pomysl dlaczego.... Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: a dlaczego Iran nie może miec bomby atomowej! 18.07.06, 01:01 Gość portalu: andreas napisał(a): > Dlaczego tylko okreslone kraje moga miec atom??? > > To jest dopiero brak tolerancji i równości!!!! > > Pomysl dlaczego.... bo Zydzi sie nie zgadzaja?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas nekrofile walczcie o swoje prawa!!! IP: *.orange.pl 18.07.06, 01:20 jak żona wyrazi zgode przed smiercia, swiadomie, to czy moze maz z nia współżyc po smierci jej... Czy jak obca osoba wyrazi taka zgode, to mozna to robic z nią....? To idzie wolność i równość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Chyba kpisz... IP: 80.53.41.* 18.07.06, 01:32 Argumentuj a nie uprawiaj demagogi... Jestem przeciwko prawu do adopcji par homoseksualnych z prostej przyczyny - homoseksualizm nie daje cienia szansy na posiadanie potomstwa a skoro jest normalny to nienormalne jest przyznawanie prawa do adopcji parom homoseskualnym - potomstwo jest czym wbrew homoseksualizmowi... I nie myl pojecia rodzicielstwa z adopcja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Natury nie oszukają IP: *.orange.pl 18.07.06, 01:44 zwierzaki juz im nie wystarczaja... Chcom sie czuc jak normalne hetero, zobacz robią wszystko i chca jak hetero, a niby neguja heterosens... ale dążą do namiastki tego!!! Mają w genach i wiedzą, ze normalne jest kobieta z facetem, a oni nasladuja... jeden robi za NIĄ, chca być małżeństwem, dzieci chca... jak hetero! Człowiek moze ustapi, ale natury nie oszukają!! Naśladuja hetero i myslą, z tak jest normalnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Fugi przyjacielu czy Ty wiesz... IP: *.orange.pl 17.07.06, 22:22 czy wiesz, ze wegorze płyna bardzo daleko chyba gdzies do morza Sargassowego, wikipedia mi sie nie chce otworzyc, to pisze z pamieci, moge sie mylic. zeby złozyc tam ikre, a potem wraca towarzystwo... Nie maja GPSa, nie maja szkółek na pilotów turystycznych... jak myslisz, skad wiedza... tak samo zdaje sie żółwie.... Przekazujemy w genach tyle informacji, podejrzewam, ze wiecej niz jestesmy w stanie pojąć! Nie jestesmy zadna tabula raza... jestesmy zapisani, przpisani od samego poczatku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: szkoda, IP: *.chello.pl 17.07.06, 23:06 że zaniechano tej pięknej ceremoni palenia odmieńców (czarownic) na stosie. można by ją dostosować do dzisiejszych czasów. może z czasem będą reaktywować. mp Odpowiedz Link Zgłoś
kolor201 Re: szkoda, 18.07.06, 02:32 mieszkam w Holandi juz jakis czas i uwazam ze ludzie tutejsi sa dziwni conajmniej:/nie wspomne o tym ze narkotyki im pomieszaly w glowach tak perfidnie ze wlasnie ta partia powstala ale ze wogole dzieja sie tutaj takie rzeczy jak legalizacja marihuany-bo palacy fagas prowadzacy auto to nie mniejsze zagrozenie jak pijany,albo ulice czerwone tak ciekawe dla panw ze musza je odwiedzac regularnie zdradzajac zony, narzyczone-normalnie bierzcie z nich przyklad!!!Bo to Holandia przeciez-tam jest lepiej!!!Gowno prawda!!Lepiej to jest jak nie ublizacie zona swoim,jak nie pijecie i awantor nie robicie!!!I jak o swoje dzieci salym sercem dbacie!!! obojetnie gdzie zyjecie w jakim kraju miescie to nie zapominajcie ze niebezpieczenstwo czai sie za rogiem.A czym wiecej ostroznosci i uwagi tym lepsze zycie:)))pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 żyjesz u tych dziwaków przymusowo ? 18.07.06, 08:00 kilku idiotów nie stanowi przekroju całego tamtejszego społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor201 Re: żyjesz u tych dziwaków przymusowo ? 18.07.06, 13:05 przymusowo zebys wiedzial:P pozatym nie kilku a caly narod:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomyslowy dobromir o idiotach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 23:37 tak czytam i podziwiam tu wypowiedzi jednego pana i nasuwa mi sie pytanie jako konesera forum roznej masci - dlaczego kazdy idiota konczy KAZDE swoje androny stwierdzeniem "pozdrawiam"? drugi wniosek z jego "przemyslen" - tolerancja w nieodpowiednich rekach prowadzi do wynaturzen. czyzby faktycznie zbrodniarz wojenny hitler mial racje piszac w tych swoich wypocinach "tolerancja jest oznaka slabosci"? dzieki naszemu pozdrawialskiemu to zaczyna miec sens, gdyz zgodzic sie z jego teoriami mozna tylko gdy jestesmy do tego zmuszeni. zdrowa logika jego tezy odrzuca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: wytłumaczę Ci to ze wszech miar delikatnie IP: *.chello.pl 26.07.06, 07:35 choć nie spodziewam się, że zrozumiesz niektórzy forumowie pisząc 'pozdrawiam' kończą tym słowem swoją wypowiedź, nie koniecznie mają na myśli pozdrowienie adwersarza. zdarza się aczkolwiek rzadko, że aby nie kończyć brzydkim słowem w stylu (przepraszam za wyrażenie) ,możesz mnie w dupę pocałować', niektórzy inteligentni forumowie używają takiej formy wyrazenia swojej dezaprobaty i pogardy zakończając konwersację z podobnymi kretyńskimi, jak Twoje uwagami. pozdrawiam serdecznie! mp Odpowiedz Link Zgłoś