Dodaj do ulubionych

Start kampanii PO: www.dumnyszczecin.pl

31.07.06, 21:44
www.dumnyszczecin.pl/
Sporo czytelnych billboardow na miescie, ale strona www do ktorej one
odsylaja jest niestety marna.

Czekam na wiecej! Jesli sie nie sprawicie, to sw. Teresa Odnowicielka zmierzy
sie z druhem Jackiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: polo Re: Start kampanii PO: www.durnyszczecin.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 22:24
      www.durnyszczecin.pl
      Dla takich cwaniaków jakty, obojętnie kto zostanie preziem: Krzystek czy
      Piechota, byle nie Lubińska. Bo wiesz i ty i twoi kompani, że kraść wam dalej
      nie pozwoli. A z tamtymi się dogadacie...
      • absztyfikant Re: Start kampanii PO: www.durnyszczecin.pl 01.08.06, 01:36
        Lubinska to kolejne stracone lata dla Szczecina.
        • Gość: pluton Re: Start kampanii PO: www.durnyszczecin.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 08:00
          > Lubinska to stracone lata dla absztyfikanta. Będzie musiał pójść na zasiłek i
          nie będzie miał płacone za pukanie w komputer. Może przyjdzie mu popukać
          kilofem na budowie w Irlandii... ?
      • Gość: Galoty Re: Brawo polo prosto i dosadnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:28
        • Gość: dz14d Re: Brawo polo prosto i dosadnie IP: 80.53.41.* 02.08.06, 01:57
          tak myslisz? Naiwni jak dzieci... we mgle bladzicie... w te pedy pielgrzymke
          organizujcie na Jasna Gore... moze cos wtedy wyjdzie Lubinskiej... bo moim
          zdaniem z niej taki bedzie prezydent Szczecina jak z koziego zadka syntezator.
    • Gość: Dołanczam się Re: Start kampanii PO: www.dumnyszczecin.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 23:38
      Longin Komołowski na Prezydenta!!!
      • absztyfikant Re: Start kampanii PO: www.dumnyszczecin.pl 01.08.06, 02:39
        Komolowski nie wystartuje, jego kandydowanie to blef.
        • Gość: suwak Re: Start kampanii PO: www.dumnyszczecin.pl IP: 217.153.6.* 01.08.06, 10:09
          Kto to Piotr Krzystek?? - strony swojej nie ma a z dumnyszczecin.pl wiem że
          jest prawnikiem no dumny ze szczecina.
          jechałem z rana i na bilbordzie uśmiechała się sympatyczna gęba.
          Panie Ab.prośba -dużo wiesz to mnie oświeć lub skieruj pod właściwy adres.
          pozdr.
          • ohne.zucker Re: Start kampanii PO: www.dumnyszczecin.pl 01.08.06, 10:14
            Gość portalu: suwak napisał(a):

> Kto to Piotr Krzystek?? - strony swojej nie ma a z dumnyszczecin.pl wiem że
            > jest prawnikiem no dumny ze szczecina.
            > jechałem z rana i na bilbordzie uśmiechała się sympatyczna gęba.
            > Panie Ab.prośba -dużo wiesz to mnie oświeć lub skieruj pod właściwy adres.
            > pozdr.

Absztyfikant to kretyn, taka malpka co wpisuje wszystko do googla by pozniej
            brylowac swoja "wiedza". Zlapalem go na tym wielokrotnie, a co gorsza nie
            podaje zrodla, wciskajac cytaty jako swoje slowa. Zamiast tracic czas na
            rozmowe z imbecylem polecam www.google.pl - znajdziesz to samo....
            • Gość: suwak Re: Start kampanii PO: www.dumnyszczecin.pl IP: 217.153.6.* 01.08.06, 11:14
              ...dzięki ohne.zucker...
              wiem co nieco więcej ale nie o to mi chodzi.

...tak przy okazji;pozwolisz że nie zgodzę się na "kretyna i imbecyla".
              ..zawsze mam własną ocenę..
              O człowieku powiedzieć coś tak deprecjonującego i obraźliwego nie znając go, to
              nie mój styl. Jeśli ktoś sobie tak powie o mnie,a ma prawo do własnego zdania,
              po pierwsze nie reaguję, a po drugie wiem że adwersarz jest taką jednostką
              chorobową z przypisanymi mnie cechami.

Absztyfikant cokolwiek by o nim nie powiedzieć nie zasługuje na imbecyla i
              kretyna, ale co widzę to pewna maniera wielkości.

JEDEN MA NOS ZWIESZONY NA KWINTĘ - DRUGI STRZELA NOSEM W GWIAZDY.
              Osobiście wolę tego drugiego.

Twoje posty jak dla mnie są ciekawe,czasem konkretne,czasem przesadzasz z
              chamstem; ale je czytam.
              /wrażenie moje nie na zasadzie co gały widziały ale co przeczytały/
              pozdr.
            • absztyfikant Re: Start kampanii PO: www.dumnyszczecin.pl 01.08.06, 13:43
              Wielonickowy oblakaniec (m.in Ohne.zucker) jako zapewne etatowy propagandzista
              sw. Teresy musi mnie oczerniac. Niestety biedaczek nie ma absolutnie nic na
              poparcie swoich absurdalnych tez. Potrafisz podac choc jeden przyklad mojego
              rzekomego plagiatowania tekstow? Jesli nie, to w zasadzie zastanowie sie, czy
              nie wyslac do administracji portalu prosby o zbanowanie Ciebie. Poza wyzwiskami
              i klamstwami nic do tego Forum nie wnosisz.
              • Gość: popiel Re: Start kampanii PO: www.dumnyszczecin.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 14:52
                A ja wniosę o zbanowanie ciebie bo jesteś obsesyjnie agresywny. Najpierw
                zbanowanie, potem zbadanie psychiatryczne, a potem też na z: zamknięcie w
                odosobnieniu, żeby ci ta nienawiść przeszła. Ludzi trzeba szanować i
                akceptować, a jak ktoś jest chory - to izolować i leczyć, żeby swoją
                toksycznością nie zarażali.
              • ohne.zucker Re: Start kampanii PO: www.dumnyszczecin.pl 01.08.06, 20:17
                absztyfikant napisał:

> Wielonickowy oblakaniec (m.in Ohne.zucker) jako zapewne etatowy
                propagandzista
                > sw. Teresy musi mnie oczerniac.

a kim ty jestes lapserdaku, ze ja "musze" ce oczerniac...???? toz to czysta
                megalomania... :)))))

Niestety biedaczek nie ma absolutnie nic na
                > poparcie swoich absurdalnych tez. Potrafisz podac choc jeden przyklad mojego
                > rzekomego plagiatowania tekstow?

tak potrafie, co drugi post...

Jesli nie, to w zasadzie zastanowie sie, czy
                > nie wyslac do administracji portalu prosby o zbanowanie Ciebie.

wiesz co ? zamelduj o tym koniowi, ma wiekszy leb, niech sie martwi :))))))))

Poza wyzwiskami
                > i klamstwami nic do tego Forum nie wnosisz.

ty za to wnosisz duzo.... cudzej mysli :)

serdecznie cie pozdrawiam babelku :)
          • Gość: vvv Re: Start kampanii PO: www.dumnyszczecin.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 20:44
            Taka trochę tuskowata - ta gęba.
      • wodni.k Re: Start kampanii PO: www.dumnyszczecin.pl 01.08.06, 08:12
        Gość portalu: Dołanczam się napisał(a):

> Longin Komołowski na Prezydenta!!!
        Z takim kandydatem to mam propozycje, zeby zaoszczedzic kasy na wybory i od razu
        dac nominacje Piechocie.
        Czy naprawdę w 400 tysięcznym mieście nie ma nikogo o kim można powiedzieć
        "Będzie dobrym gospodarzem"? Zgroza bierze, że kolejne lata będa decydować
        politycy z kaczej łaski.
        • Gość: rewizor Re: Start kampanii PO: www.dumnyszczecin.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 08:19
          Zgroza bierze, że kolejne lata będa decydować
          > politycy z kaczej łaski.

A dlaczego nie? Wolisz polityków z esbeckiej łaski,takich jak dotąd?Czy może
          polityków z mafijnej łaski,co już rozpoczęli kampanię wyborczą?

• nieslubne_dziecko_romana Re: Start kampanii PO: www.dumnyszczecin.pl 01.08.06, 10:36
            Ja wolę rozsądnych ludzi. Nie wciskaj, że jedyną alternatywą dla kaczek są
            esbecy lub mafia..... Byli juz tacy w historii, którzy swą władzę
            legitymizowali istniejącym zagrożeniem....
            • wizytka1 Re: Start kampanii PO: www.dumnyszczecin.pl 01.08.06, 10:48
              Jakby co to ja jestem dumna. I pracuję w pocie czoła dla mojego miasta już od
              lat. Nie potrzebuję transparentów i flag, no chyba, że będę kandydowała na
              Pania Prezydent Szczecina :)
              • vicek113 Re: Start kampanii PO: www.dumnyszczecin.pl 01.08.06, 11:19
                Daję Ci swój głos!!
                Tylko Kandydatką bądź.
                /popatrz jak to łatwo - już masz dwa/
                serdecznie jak zwykle pozdrawiam
                • wizytka1 Re: Start kampanii PO: www.dumnyszczecin.pl 01.08.06, 12:39
                  Vicek - dzieki :)
                  Tylko ja kurna, mało fotogeniczna jestem :(
              • absztyfikant Re: Start kampanii PO: www.dumnyszczecin.pl 01.08.06, 13:36
                Wszyscy jestesmy dumni!!!:)
          • elfia4 Re: Start kampanii PO: www.dumnyszczecin.pl 02.08.06, 01:52
            Zgroza bierze, że kolejne lata będa decydować
            > > politycy z kaczej łaski.
            >
            > A dlaczego nie? Wolisz polityków z esbeckiej łaski,takich jak dotąd?Czy może
            > polityków z mafijnej łaski,co już rozpoczęli kampanię wyborczą?
            Ci co już rozpoczęli kampanię = ci z kaczej łaski, bo przecież PiS też już
            promuje się w mieście.
    • gradus2004 Re: Start kampanii PO: niezla amatorka... 01.08.06, 13:48
      w tytule strony jest "Dumny Szczevin" ;)
      • Gość: gosc portalu Re: Start kampanii PO: niezla amatorka... IP: 83.168.96.* 01.08.06, 13:55
        Ta kampania przypomina mi dzialania pewnej partii, ktora uwazala sie za
        najmadrzejsza na swiecie. Celowo nie powiem o jaka partie mi idzie, bo to chyba
        jest oczywiste. Samo nawiazanie do uczuc pozytywnych (duma Szczecina) jest OK -
        zawsze to lepsze od hasla "zatrzymac Piechote czy Jurczyka". Zeby wygrac,
        trzeba jednak pracowac na wyrazistoscia Krzystka. Dlatego tez drogi Slawku
        jesli robicie sobie kampanie outdoorowa, to warto jest umieszczac Krzystka na
        kazdym billbordzie w parze ze znana osoba, ktora go popiera. Krzystek z
        Majdanem, Krzystek z Doda, Krzystek z Mandaryna etc.
    • Gość: momo Re: Start kampanii PO: www.dumnyszczecin.pl IP: 212.244.189.* 01.08.06, 17:38
      Obawiam się,że my ,ludzie mający odrobinę wyobrażni będziemy zmuszeni głosować
      przeciw a nie za.Czyli znowu jakiś wybór pomiędzy rzeczami kiepskimi.To przykre
      szczególnie dla tych ,którym trochę zależy i mają poczucie spieprzonych paru
      lat.Wybór nalezy w jakimś stopniu od nas,ale ilu nas jest?
      • Gość: cotton Re: Start kampanii PO: www.dumnyszczecin.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 18:07
        Ilu was? Raz!
    • Gość: moniq Re: Start kampanii PO: www.dumnyszczecin.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 18:35
      nie znam tego Krzystka, ale widziałam tablicę z Radkiem Majdanem. Jest
      optymistyczna i to mnie cieszy. Malkontentom dziękujemy!!!
      • Gość: kosia Re: Start kampanii PO: www.dumnyszczecin.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:06
        ciekawa jestem ile Radek zgarnął za tę reklamę? i Pyrkowa też.albo co im
        obiecali?
        • Gość: pieszy tak, jestem dumny ze szczecina. IP: *.globalconnect.pl 01.08.06, 20:21
          jestem dumny ze szczecina.
          • Gość: palepan Re: tak, jestem dumny ze szczecina. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 21:11
            "Wszyscy mamy w pamięci motocykl BMW, festiwal Woodstock, dżinsy Lee, zespół
            The Beatles, czy gondole" co to było za miasto eeh.
            • Gość: felek Re: tak, jestem dumny ze szczecina. IP: 83.168.96.* 01.08.06, 21:14
              Dziewuchy z Baru Extra... eh lza sie w oku kreci...
        • Gość: dumny Re: Start kampanii PO: www.dumnyszczecin.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:00
          sport.gazeta.pl/pilka/1,65029,3519526.html
          • Gość: krall Re: Start kampanii PO: www.dumnyszczecin.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:16
            Piotr Krzystek - to durny Szczecin
            Radosław Majdan - to denny Szczecin
            Monika Pyrek - jaki to Szczecin?!
    • Gość: Inny [...] IP: *.icpnet.pl 01.08.06, 21:28
      A to ci dopiero
      www.iskry.pl/modules.php?name=TVPR i o PO jest PRAWDA
    • Gość: tutam Re: Start kampanii PO: www.dumnyszczecin.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:53
      Bardzo slicznie proszę o informację z jakich pieniędzy finansowana jest ta
      kampania wyborcza pan Krzystka... ? Kto płaci za bilboardy pana Majdana i pani
      Pyrek? czy znajdzie się w Szczecinie przyzwoity dziennikarz, który o to
      zapyta?...
      • Gość: dumny Re: Start kampanii PO: www.dumnyszczecin.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 23:06

"Chluby nie przynieśli nam nawet przedstawiciele Szczecina w dotychczasowych
        rządach."
        Jak się pan czuje jako niechlubny członek hononrowy komitetu dumny szczecin
        panie Milczanowski?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka