Gość: JACEK IP: 64.9.159.* 09.11.01, 14:25 Moze przeladujecie sobie wasza baze danych albo dodajcie oleju do servera , bo wolny jest od wczoraj jak zolw!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pakuz Re: Do Redakcji !!!!! 09.11.01, 14:31 po takiej ilosci wody we wszystkich mozliwych stanach skupienia jaka spadla na szczecin w ostatnich dniach to nic dziwnego - lacza rozmiekly no i mamy teraz , you know - flexible connections no i sygnal zwalnia na zakretach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Re: Do Redakcji !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 14:56 pakuz napisał(a): > po takiej ilosci wody we wszystkich mozliwych stanach skupienia jaka > spadla na szczecin w ostatnich dniach to nic dziwnego - lacza rozmiekly > no i mamy teraz , you know - flexible connections > no i sygnal zwalnia na zakretach :)) w koncu jest slizgo, a bezpieczne dotarcie do celu to priorytet ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
javal Re: Do Redakcji !!!!! 09.11.01, 14:49 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Moze przeladujecie sobie wasza baze danych albo dodajcie oleju do servera , bo > wolny jest od wczoraj jak > zolw!!! Mobil One? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Do Redakcji !!!!! IP: 64.9.159.* 09.11.01, 15:00 Mala pomoc dla redakcji ....lol www.howstuffworks.com/web-server.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: Do Redakcji !!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 14:58 a ja proszę o zwolnienie z pracy w GnP jednego chochlika, który nie chciał dodrukować XIII strony dodatku: co jest grane.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Re: Do Redakcji !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 15:03 Gość portalu: patrycja napisał(a): > a ja proszę o zwolnienie z pracy w GnP jednego chochlika, który nie chciał > dodrukować XIII strony dodatku: co jest grane.... Bardzo mi przykro z tego powodu, ale redaktor naczelny jest przesadny i strona musialaby byc pusta, aby nic zlego sie nie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: Do Redakcji !!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 15:12 to marna obrona przed złem...skoro jest juz na pierwszej stronie( z uporem proszę o przesłanie XIII strony!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Re: Do Redakcji !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 15:32 Gość portalu: patrycja napisał(a): > to marna obrona przed złem...skoro jest juz na pierwszej stronie( z uporem > proszę o przesłanie XIII strony!!!) przykro mi ale 13 strona nie istnieje, wiec nie moge ci jej przeslac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: Do Redakcji !!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 15:45 musi istnieć-skoro na pierwszej stronie zachęcono czytelników do zapoznania się z jej treścią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Re: Do Redakcji !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 15:53 Gość portalu: patrycja napisał(a): > musi istnieć-skoro na pierwszej stronie zachęcono czytelników do zapoznania > się z jej treścią pewnie blad w druku Odpowiedz Link Zgłoś