Gość: platan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:14 szukam kogoś kto mógłby wyrzezbić Neptuna. Proszę o informacje o takiej osobie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
praszczur1 Re: rzezbiarstwo 09.11.06, 21:17 Gość portalu: platan napisał(a): > szukam kogoś kto mógłby wyrzezbić Neptuna. Proszę o informacje o takiej osobie Mogę pozować z trójzębem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: rzezbiarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:32 Nie chwal się ! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: rzezbiarstwo 09.11.06, 21:23 A w co zatopisz te 3 zeby? ze sie tak niedyskretnie spytam.. praszczur1 napisał: Mogę pozować z trójzębem. Odpowiedz Link Zgłoś
jagi3nka Re: rzezbiarstwo 09.11.06, 21:25 jako Neptun - pewnie w szyje ktorejs syreny Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: rzezbiarstwo 09.11.06, 21:27 fakt, homoseksualizm juz dawno zostal wymyslony.. Odpowiedz Link Zgłoś
jagi3nka Re: rzezbiarstwo 09.11.06, 21:31 eee tam, syreny sa bezplciowe (pomimo pozorow)a co do praszczura to nie zagladalam mu pod ogon. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: rzezbiarstwo 09.11.06, 21:24 Neptun wystepuje na ogol z obnarzonym narzadem. posiadasz takowy, praszczur? :_))))) praszczur1 napisał: Mogę pozować z trójzębem. > Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: rzezbiarstwo 09.11.06, 21:30 swarozyc napisał: > Neptun wystepuje na ogol z obnarzonym narzadem. > posiadasz takowy, praszczur? > :_))))) > > praszczur1 napisał: > Mogę pozować z trójzębem. > > > Narzad mam ,bo czym bym wabił ryby aby ja tymi trzma zębami złapać.Bardzo skomplikowana operacja.Mógłby to ktoś uwiecznić w kamieniu lub spiżu. > Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc ciekawi mnie.. 09.11.06, 21:37 praszczur gdzie ty masz jaja... Chyba tylko w lodowce... :-) praszczur1 napisał: > swarozyc napisał: > > > Neptun wystepuje na ogol z obnarzonym narzadem. > > posiadasz takowy, praszczur? > > :_))))) > > > > praszczur1 napisał: > > Mogę pozować z trójzębem. > > > > > Narzad mam ,bo czym bym wabił ryby aby ja tymi trzma zębami złapać.Bardz > o > skomplikowana operacja.Mógłby to ktoś uwiecznić w kamieniu lub spiżu. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: ciekawi mnie.. 09.11.06, 21:42 swarozyc napisał: > praszczur gdzie ty masz jaja... > Chyba tylko w lodowce... > :-) > > praszczur1 napisał: > > > swarozyc napisał: > > > > > Neptun wystepuje na ogol z obnarzonym narzadem. > > > posiadasz takowy, praszczur? > > > :_))))) > > > > > > praszczur1 napisał: > > > Mogę pozować z trójzębem. > > > > > > > Narzad mam ,bo czym bym wabił ryby aby ja tymi trzma zębami złapać > .Bardz > > o > > skomplikowana operacja.Mógłby to ktoś uwiecznić w kamieniu lub spiżu. > > > > >Otóż jaja mam na swoim miejscu,przed chwila sprawdziłem, ale czy Tobie mózg się troche nie opuscił w okolice odbytu, bo przepraszam ale takie wrażenie odnoszę i się zaniepokoiłem. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: ciekawi mnie.. 09.11.06, 21:46 praszczur1 napisał: ale czy Tobie mózg się troche nie opuscił w okolice odbytu, bo przepraszam ale takie wrażenie odnoszę i się zaniepokoiłem. '''''''''''''''' spoko nie opuscil sie, jest tam gdzie byl, ale nie wiem gdzie.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: ciekawi mnie.. 09.11.06, 21:53 swarozyc napisał: > praszczur1 napisał: > ale czy Tobie mózg się troche nie opuscił w okolice odbytu, bo przepraszam ale > takie wrażenie odnoszę i się zaniepokoiłem. > '''''''''''''''' > spoko nie opuscil sie, jest tam gdzie byl, ale nie wiem gdzie.. > :-) > >Wyznam, że gdzies mi się jaja zapodziały,ale zapomniałem gdzie i jestem trochę nerwowy.W przeciwieństwie do zawodu księdza, cywilowi sa one czasem potrzbne,a w kazdym razie się przyzwycziłem.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: rzezbiarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 22:52 A jeszcze Ci się wszystkie trzy trzymają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: rzezbiarstwo IP: *.chello.pl 09.11.06, 23:14 JA, JA ci mogę ulebic tego neptuna , z zajęć plastycznych miałem 5 Jak w plastelince ulepiłem , pieska , kotka, świnkę to się pół szkoły zleciało. To co z tym Neptunem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platan Re: rzezbiarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 11:41 paplać aby paplać- po co? Odpowiedz Link Zgłoś