Dodaj do ulubionych

PIS w ataku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 13:11
wyciągane są stare wątki na forum szkalujące ludzi zwiaząnych z SLD
nagonka ruszyła
Obserwuj wątek
    • Gość: Galoty Re: PO w ataku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 13:15
      Szkalowanie w Szczecinie to jak pokazała ostatnia kampania specjalność
      Platformy a na forum pewnego zestawu nicków akurat zupełnie przeciwnego do PiS
      • praszczur1 Re: PO w ataku razem z PiS 16.11.06, 13:22
        I Twoi faworyci i Platformersi szkalują i siebie i innych,jak popadnie aby nie
        wyjśc z wprawy.Jedyni co tego nie czynia to SLD i PSL.I chośbyś figury
        retoryczno gimnastyczne wykręcał to fakty są dowodem.Wart Pac pałaca.
        • Gość: Galoty Re: PO w ataku razem z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 13:32
          Zgodzę się z PSLem natomiast z tym SLD , tu na forum , to przesadziłeś lub cos
          łobuzie chcesz ukryć ale Ci sie nie uda.
          • praszczur1 Re: PO w ataku razem z PiS 16.11.06, 13:36
            Gość portalu: Galoty napisał(a):

> Zgodzę się z PSLem natomiast z tym SLD , tu na forum , to przesadziłeś lub cos
            > łobuzie chcesz ukryć ale Ci sie nie uda.

A Ciebie subtelny intelektualisto pogięło ?A co ja mam do ukrycia oprócz siebie
            abys mnie z tymi swoimi pałkarzami nie zaciukał.
            • Gość: Galoty Re: PO w ataku razem z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 13:39
              Ja i pałkarze ? hahaha
              Poza tym to jest takie powiedzonko "masz cos do ukrycia" . Nie bierze
              wszytskiego dosłownie. Strzel sobie jednego Johna lub jak wolisz Chiwaska i
              będziesz lepiej trawił.
              • praszczur1 Re: PO w ataku razem z PiS 16.11.06, 13:51

> Ja i pałkarze ? hahaha
                > Poza tym to jest takie powiedzonko "masz cos do ukrycia" . Nie bierze
                > wszytskiego dosłownie. Strzel sobie jednego Johna lub jak wolisz Chiwaska i
                > będziesz lepiej trawił.

Zaloguj się bo wróg POPIS-owski nie śpi.Tobie bliżej do Przetakiewicza ze
                sztafet ONR niz do Wasiutyńskiego.Zorganizowałes juz getto ławkowe u siebie na
                uczelni ? Jeszcze na łyche wsześnie,jestem anglosaskich obyczajów-po zachodzie
                słońca a nie jak ty łoic siwuchę od bladego switu.;-))))No nareszcie mozna sie z
                Kims kulturalnie pospierać.
                • Gość: Galoty Re: PO w ataku razem z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 13:54
                  No kurde za ONR powinienem się obrazić.
                  • praszczur1 Re: PO w ataku razem z PiS 16.11.06, 13:58

> No kurde za ONR powinienem się obrazić.

No to odszczekuję hau ,hau.Przeciez stracic takiego rozmówcę-zacząłbym łoic od
                    przetarcia oczu z żalu i boleści.
                    • Gość: Galoty Re: PO w ataku razem z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 14:01
                      Ironia może zostać z "takim rozmówcą" ale uspokoiłem się z tym od haukowaniem
                      ONR (bożesztymoj!)
                      • praszczur1 Re: PO w ataku razem z PiS 16.11.06, 14:06

> Ironia może zostać z "takim rozmówcą" ale uspokoiłem się z tym od haukowaniem
                        > ONR (bożesztymoj!)
                        Żadna ironia.Prawda szczera.Słowo czekisty.Ty radykale.
                        • Gość: Galoty Re: PO w ataku razem z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 14:16
                          Systematycznie robisz sobie ze mnie tzw. jaja.
                          Kiedyś (polityka) ktoś powiedział, że ceny powinien regulować rynek (lata 70te
                          Politechnika) a ceny chlepa i masła powienien regulowac rząd /:-)/ i powiedział
                          to na zajęciach z Podstaw Nauk Politycznych. Wyobraz sobie, że uznano go za
                          radykała. Taki to był radykał.
                          Inny radykał był w roku 80 tym w czerwcu (przed strajkami) w Szczecinie gdy
                          zdawał to samo (PNP) docent zapytał go czy jego zdaniem w ustroju
                          socjalistycznym moga mieć miejsce legalne strajki. Powiedział, że tak. Dostał
                          lufę. We wrześniu 1980 na poprawkowym bez pytania dostał 5. Taki to był
                          radykał.
                          • praszczur1 Re: PO w ataku razem z PiS 16.11.06, 14:25
                            No troche ,zartuje ale nie złosliwie i bez intencji zrobienia
                            przykrości.Przecież jako jajogłowy wiesz,że każdy czas ma inne pojęcie
                            radykalizmu co zresztą przypmniałeś.Jakie czasy taki radykalizm i co innego
                            oznacza.Skrajnosci są inne teraz niz 30 lat temu.Takie jak pamietam struktury
                            poziome w PZPR a z drugiej strony Forum Katowickie nieocenionego dogmatyka
                            Wsiewołoda Wołczewa to były skrajne radykalizmy na poczatku lat 80-tych.
                            • Gość: Galoty Re: PO w ataku razem z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 14:37
                              To właśnie chciałem powiedzieć.
                              Radykałem swego czasu był też (wierzyć się nie chce) Stefan Bratkowski czy
                              póżniejszy (po okrągłym stole) urzędnik kancelarii Prezydenta RP i w tamten
                              czas wykładowca WSNS przy KC PZPR Wojtek Lamentowicz.
                              Pamiętam też radykała Zbigniewa Iwanowa I sekretarza PZPR z Torunia który był
                              wybitnym , ekstremalnym radykałem za struktury poziomie w PZPR. Pewnym jest, że
                              część dzisiejszym radykałów za 30 lat będzie wzbudzać politowanie :-)
                              • praszczur1 Re: PO w ataku razem z PiS 16.11.06, 14:49
                                No właśnie,ale popatrz, jeżeli kryteria skrajności politycznej, obyczajowej,
                                kazdej właściwie są coraz niższe to jak ktoś powiedział przepraszam za
                                trywialnośc:snack bary dla koprofagów będa stanowiły barierę ale nie do końca.To
                                jak mówie,ze świat się degraduje i degeneruje to mam rację.Relatywizm góra.
                                • Gość: Galoty Re: PO w ataku razem z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 14:52
                                  Relatywizm tak. Jednak deprawować się nie deprawuje. Takie wrażenie deprawacji
                                  wywołuje wielkość populacji oraz dostępność informacji czyli globalna
                                  wioska.Dodatkowo też fakt, że najlepszym towarem w mediach jest zła wiadomość.
                                  • praszczur1 Re: PO w ataku razem z PiS 16.11.06, 14:58

> Relatywizm tak. Jednak deprawować się nie deprawuje. Takie wrażenie deprawacji
                                    > wywołuje wielkość populacji oraz dostępność informacji czyli globalna
                                    > wioska.Dodatkowo też fakt, że najlepszym towarem w mediach jest zła wiadomość.
                                    Galotku jak używa sie brudnych srodków do osiagnięcia jakiegokolwiek celu to to
                                    jest deprawacja.Bo cel cel nawet najszlachetniejszy musi byś zatruty a
                                    spustoszenia zostały dokonane.
                                    • Gość: Galoty Re: PO w ataku razem z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 15:01
                                      Relatywim kolego !
                                      Deprawacja może być rozumiana jako stan pogorszenia. Takiego pogorszenia nie ma
                                      a wręcz świat idzie w lepszym kierunku. Mało widoczne ale widoczne z
                                      perspektywy niedalekiej historii.
                                      • praszczur1 Re: PO w ataku razem z PiS 16.11.06, 15:07

> Relatywim kolego !
                                        > Deprawacja może być rozumiana jako stan pogorszenia. Takiego pogorszenia nie ma
                                        >
                                        > a wręcz świat idzie w lepszym kierunku. Mało widoczne ale widoczne z
                                        > perspektywy niedalekiej historii.
                                        Zazdroszczę Ci optymizmu.Zresztą nie mówie,że nie masz racji,ja być może jestem
                                        czarnowidzem.Cholera nie mogę napisać nic by zabrzmiało optymistycznie.Możed ja
                                        jestem ofiara złych wiadomości w masmediach?Mozliwe.
                                        • Gość: Galoty Re: PO w ataku razem z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 15:11
                                          Dziś jest dzień zły meteopatycznie i taki pod psem
    • kotbehemot6 Re: PIS w ataku 16.11.06, 13:25
      też mi nagonka..na forum hehe..ale będzie oddźwięk społeczny, hoho!!! To nie nagonka tylko drgawki przedśmiertelne
      • Gość: amen Re: PIS w ataku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 13:26
        zdaje się ,ze ktoś usiłuje na koniec dokopać
        • kotbehemot6 Re: PIS w ataku 16.11.06, 13:26
          chyba sobie....
          • Gość: :) Re: PIS w ataku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 13:28
            chłopaki mają pracowity dzień :)
            • Gość: pisiaczki Re: PIS w ataku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 11:31
              to tak w myśl zasady : "łapać złodzieja!!!!"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka