Gość: antypis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 13:11 wyciągane są stare wątki na forum szkalujące ludzi zwiaząnych z SLD nagonka ruszyła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Galoty Re: PO w ataku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 13:15 Szkalowanie w Szczecinie to jak pokazała ostatnia kampania specjalność Platformy a na forum pewnego zestawu nicków akurat zupełnie przeciwnego do PiS Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: PO w ataku razem z PiS 16.11.06, 13:22 I Twoi faworyci i Platformersi szkalują i siebie i innych,jak popadnie aby nie wyjśc z wprawy.Jedyni co tego nie czynia to SLD i PSL.I chośbyś figury retoryczno gimnastyczne wykręcał to fakty są dowodem.Wart Pac pałaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: PO w ataku razem z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 13:32 Zgodzę się z PSLem natomiast z tym SLD , tu na forum , to przesadziłeś lub cos łobuzie chcesz ukryć ale Ci sie nie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: PO w ataku razem z PiS 16.11.06, 13:36 Gość portalu: Galoty napisał(a): > Zgodzę się z PSLem natomiast z tym SLD , tu na forum , to przesadziłeś lub cos > łobuzie chcesz ukryć ale Ci sie nie uda. A Ciebie subtelny intelektualisto pogięło ?A co ja mam do ukrycia oprócz siebie abys mnie z tymi swoimi pałkarzami nie zaciukał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: PO w ataku razem z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 13:39 Ja i pałkarze ? hahaha Poza tym to jest takie powiedzonko "masz cos do ukrycia" . Nie bierze wszytskiego dosłownie. Strzel sobie jednego Johna lub jak wolisz Chiwaska i będziesz lepiej trawił. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: PO w ataku razem z PiS 16.11.06, 13:51 Gość portalu: Galoty napisał(a): > Ja i pałkarze ? hahaha > Poza tym to jest takie powiedzonko "masz cos do ukrycia" . Nie bierze > wszytskiego dosłownie. Strzel sobie jednego Johna lub jak wolisz Chiwaska i > będziesz lepiej trawił. Zaloguj się bo wróg POPIS-owski nie śpi.Tobie bliżej do Przetakiewicza ze sztafet ONR niz do Wasiutyńskiego.Zorganizowałes juz getto ławkowe u siebie na uczelni ? Jeszcze na łyche wsześnie,jestem anglosaskich obyczajów-po zachodzie słońca a nie jak ty łoic siwuchę od bladego switu.;-))))No nareszcie mozna sie z Kims kulturalnie pospierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: PO w ataku razem z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 13:54 No kurde za ONR powinienem się obrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: PO w ataku razem z PiS 16.11.06, 13:58 Gość portalu: Galoty napisał(a): > No kurde za ONR powinienem się obrazić. No to odszczekuję hau ,hau.Przeciez stracic takiego rozmówcę-zacząłbym łoic od przetarcia oczu z żalu i boleści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: PO w ataku razem z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 14:01 Ironia może zostać z "takim rozmówcą" ale uspokoiłem się z tym od haukowaniem ONR (bożesztymoj!) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: PO w ataku razem z PiS 16.11.06, 14:06 Gość portalu: Galoty napisał(a): > Ironia może zostać z "takim rozmówcą" ale uspokoiłem się z tym od haukowaniem > ONR (bożesztymoj!) Żadna ironia.Prawda szczera.Słowo czekisty.Ty radykale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: PO w ataku razem z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 14:16 Systematycznie robisz sobie ze mnie tzw. jaja. Kiedyś (polityka) ktoś powiedział, że ceny powinien regulować rynek (lata 70te Politechnika) a ceny chlepa i masła powienien regulowac rząd /:-)/ i powiedział to na zajęciach z Podstaw Nauk Politycznych. Wyobraz sobie, że uznano go za radykała. Taki to był radykał. Inny radykał był w roku 80 tym w czerwcu (przed strajkami) w Szczecinie gdy zdawał to samo (PNP) docent zapytał go czy jego zdaniem w ustroju socjalistycznym moga mieć miejsce legalne strajki. Powiedział, że tak. Dostał lufę. We wrześniu 1980 na poprawkowym bez pytania dostał 5. Taki to był radykał. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: PO w ataku razem z PiS 16.11.06, 14:25 No troche ,zartuje ale nie złosliwie i bez intencji zrobienia przykrości.Przecież jako jajogłowy wiesz,że każdy czas ma inne pojęcie radykalizmu co zresztą przypmniałeś.Jakie czasy taki radykalizm i co innego oznacza.Skrajnosci są inne teraz niz 30 lat temu.Takie jak pamietam struktury poziome w PZPR a z drugiej strony Forum Katowickie nieocenionego dogmatyka Wsiewołoda Wołczewa to były skrajne radykalizmy na poczatku lat 80-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: PO w ataku razem z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 14:37 To właśnie chciałem powiedzieć. Radykałem swego czasu był też (wierzyć się nie chce) Stefan Bratkowski czy póżniejszy (po okrągłym stole) urzędnik kancelarii Prezydenta RP i w tamten czas wykładowca WSNS przy KC PZPR Wojtek Lamentowicz. Pamiętam też radykała Zbigniewa Iwanowa I sekretarza PZPR z Torunia który był wybitnym , ekstremalnym radykałem za struktury poziomie w PZPR. Pewnym jest, że część dzisiejszym radykałów za 30 lat będzie wzbudzać politowanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: PO w ataku razem z PiS 16.11.06, 14:49 No właśnie,ale popatrz, jeżeli kryteria skrajności politycznej, obyczajowej, kazdej właściwie są coraz niższe to jak ktoś powiedział przepraszam za trywialnośc:snack bary dla koprofagów będa stanowiły barierę ale nie do końca.To jak mówie,ze świat się degraduje i degeneruje to mam rację.Relatywizm góra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: PO w ataku razem z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 14:52 Relatywizm tak. Jednak deprawować się nie deprawuje. Takie wrażenie deprawacji wywołuje wielkość populacji oraz dostępność informacji czyli globalna wioska.Dodatkowo też fakt, że najlepszym towarem w mediach jest zła wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: PO w ataku razem z PiS 16.11.06, 14:58 Gość portalu: Galoty napisał(a): > Relatywizm tak. Jednak deprawować się nie deprawuje. Takie wrażenie deprawacji > wywołuje wielkość populacji oraz dostępność informacji czyli globalna > wioska.Dodatkowo też fakt, że najlepszym towarem w mediach jest zła wiadomość. Galotku jak używa sie brudnych srodków do osiagnięcia jakiegokolwiek celu to to jest deprawacja.Bo cel cel nawet najszlachetniejszy musi byś zatruty a spustoszenia zostały dokonane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: PO w ataku razem z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 15:01 Relatywim kolego ! Deprawacja może być rozumiana jako stan pogorszenia. Takiego pogorszenia nie ma a wręcz świat idzie w lepszym kierunku. Mało widoczne ale widoczne z perspektywy niedalekiej historii. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: PO w ataku razem z PiS 16.11.06, 15:07 Gość portalu: Galoty napisał(a): > Relatywim kolego ! > Deprawacja może być rozumiana jako stan pogorszenia. Takiego pogorszenia nie ma > > a wręcz świat idzie w lepszym kierunku. Mało widoczne ale widoczne z > perspektywy niedalekiej historii. Zazdroszczę Ci optymizmu.Zresztą nie mówie,że nie masz racji,ja być może jestem czarnowidzem.Cholera nie mogę napisać nic by zabrzmiało optymistycznie.Możed ja jestem ofiara złych wiadomości w masmediach?Mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: PO w ataku razem z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 15:11 Dziś jest dzień zły meteopatycznie i taki pod psem Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: PIS w ataku 16.11.06, 13:25 też mi nagonka..na forum hehe..ale będzie oddźwięk społeczny, hoho!!! To nie nagonka tylko drgawki przedśmiertelne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amen Re: PIS w ataku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 13:26 zdaje się ,ze ktoś usiłuje na koniec dokopać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: PIS w ataku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 13:28 chłopaki mają pracowity dzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisiaczki Re: PIS w ataku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 11:31 to tak w myśl zasady : "łapać złodzieja!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś