exman 21.11.06, 20:28 ...będę żygał na widok tych cieniutkich, polityczno - wieśniarskich wątków ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Poproszę wiadro .... 21.11.06, 20:30 Potrzebujesz nie tylko wiadra, ale i slownika jezyka polskiego:) > żygał Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Poproszę wiadro .... 21.11.06, 20:55 miał nie miau ale przyznacie, że te polityczne kopiowane wątki działają wymiotnie...a'n they ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bony f Re: Poproszę wiadro .... IP: *.chello.pl 21.11.06, 21:01 Ja zawsze zwracałem. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Poproszę wiadro .... 21.11.06, 22:05 a ty gluptoku, napisales kiedykolwiek tekst dluzszy niz dwa zdania podrzednie zlozone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Poproszę wiadro .... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.06, 22:27 A ja przezylam chwile blogosci......Wczorajsza wizyta u znajomych...Ona reprezentuje oswiate,on - "oswieconego"...Pierwsze pytanie - zadane z lekkim entuzjazmem..."I kto wygral wybory?".Sprawdzilam...telewizor dzialal,radio tez....,urlop przewidziany dopiero na lato......;) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Poproszę wiadro .... 22.11.06, 07:00 A co ma długość pisaniny do jej merytorycznej wartości, Oświecony Swarku ? P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oktomvre poproszę wannę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 23:59 wiadro nie wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś