Dodaj do ulubionych

Lubińska: Nitras przed sąd

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 20:23
Lubińskiej nie darzę sypmatią za jej próżność i za pochlebstwa, na które jest
łasa, ale Nitrasowi naprawdę coś w głowie się przewraca i gdyby mógł z oczu
miotałby błyskawice. Młody i głupi i tyle!
Obserwuj wątek
    • Gość: eryk jacyna-Witt na marszałka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 20:24
      Dobrze byłoby, że by była ta koalicja w sejmiku wojewódzkim i żeby Jacyna-
      Witt była w zarządzie województwa, bo w koncu głoswało na nią najwięcej
      wyborców z naszego regionu a to znaczy że ludzie mają do niej zaufanie. Ja
      też mam i liczę na to że pani Jacyna-Witt będzie bardzo uważnie patrzyał na
      pieniądze wydawane przez marszałka i na rozdzaił pieniądzy z UE.
      • beatrix13 Re: jacyna-Witt na marszałka 03.12.06, 20:47
        Gość portalu: eryk napisał(a):

> liczę na to że pani Jacyna-Witt będzie bardzo uważnie patrzyał na
        > pieniądze wydawane przez marszałka i na rozdzaił pieniądzy z UE.

........................
        jestem za tym ,żeby była marszałkiem,bo to stanowisko uwypukli jej
        dyplomatyczne zdolności;
        na pieniądze na pewno będzie spoglądać,bo jest ich wielbicielką
    • edda7 Re: Lubińska: Nitras przed sąd 03.12.06, 21:10

Jacyna na marszałka to na całe szczęście nierealne. Niech ta Pani zajmie się
      sprzedażą okien i tyle. Tej Pani dziękujemy!
    • kiciara11 Jacynie gratuluje 03.12.06, 21:19
      tak ogromnego poparcia... szczerze.
      • Gość: adam Re: Jacynie gratuluje IP: *.chello.pl 03.12.06, 22:00
        PO potrzebuje PiS i PiS o tym wie i rozmawia z radnymi platformy, ale tego
        patałacha Sławomira nikt nie cierpi, raz sąd w trybie wydorczył go skazał, mam
        nadzieję, że przegra także sprawę karną, w PO są pożądni ludzie, ale nie
        Sławomir i jego żołnierzyki ! won buractwo od Sławomira !
    • Gość: modny Re: Lubińska: Nitras przed sąd IP: *.chello.pl 03.12.06, 22:03
      NITRAS to zwykły kłamca, tak orzekł sąd, mam nadzieję, że kolejny proces, sprawę
      karną też przegra! Nitras bez immunitetu, Nitras podejrzany, oskarżony i
      najprawdopodobniej SKAZANY ! ale jaja !!
      • Gość: patatos Re: Lubińska: Nitras przed sąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 22:14
        Krótko mówiąc: nareszcie! Wprawdzie takim g... nie powinno się zajmować, ale
        dla takich jak on będzie to ostrzeżenie, że pomawiać i kłamać mogą w stosunku
        do takich samych g..wien jak oni. Natomiast kłamstwo i pomawianie osób prawych,
        z dobrym imieniem, powinno sie kończyć wysoka karą.
        Ciekawe, że poseł Napieralski nie oddał Jacyny-Witt do prokuratora za to że go
        oskarżyła o korupcję polityczną. Widocznie w jego przypadku nie istnieje
        pojecie dobrego imienia... lub raczej należy przyjąć że Jacyna-Witt miała rację
    • z00ropa Lubińska się z Nitrasem procesuje 03.12.06, 22:23
      a poparła jego żołnierza Krzystka w wyborach prezydenckich :D nie wiem, czy sie
      smiac czy płakać
      • Gość: pieszy Re: Lubińska się z Nitrasem procesuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 22:25
        a kiedy poparła, słychac było tylko brudzińskiego
      • Gość: demi Re: Lubińska się z Nitrasem procesuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 22:26
        Lubińska Krzystka nie poparła.
    • Gość: andreas to nic osobistego, to tylko polityka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 22:32
      czyzby malutki nacisk na PO w celu usprawnienia współpracy?

Na pewno rozpoczną sie rozmowy celem
      unormowania stosunków i wyrównania strat,
      to nic osobistego, to tylko polityka!
      • Gość: serio nie, to właśnie bardzo osobiste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 23:15
        Nie, to nie ma nic wspólnego z rozmowami PO i PIS o koalicji. Lubińska po
        prostu broni swojego dobrego imienia i nie ma zamiaru odpuścić draniowi. Co w
        tym dziwnego?
        • Gość: andreas Re: nie, to właśnie bardzo osobiste IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 23:21
          ja powiem tak,
          jezeli tak sie stanie i pani Lubinska nie odpusci...
          padam do nózek i tak trzymać!

Natomiast jezeli w trakcie uzna, ze właściwie,
          to wyrok ma oczyszczajacy, a pan poseł bardzo przeprosił
          i jeszcze wyrazi skruche wspomagajac datkiem instytucje wskazana....
          to uznam, ze był to manwer naciskajacy!

Jestem za tym by słowa rzucane jak spluniecie przez polityków
          miały swoje konkretne dla nich konsekwencje!
          I zarówno gdy obrazaja czy obiecuja!

• Gość: serio Re: nie, to właśnie bardzo osobiste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 23:30
            Mogę cię zapewnić, że pani Lubińska nie odpuści. I nie dlatego, że ma
            wygórowane poczucie własnej wartości, ale dlatego, że draństwo należy ścigać.
            Chociażby po to, aby człowiek bez stresu patrzył na siebie w lustro.
            Pani Lubińska była najlepszym kandydatem na prezydenta, to co wyprawiały media
            w czasie tej kampanii wyborczej (i nie tylko z osobami Lubińskich było
            zwyczajnie obrzydliwe. Bo te zachowania nie dotykały aparatczyków, dla których
            jest to normą, ale ludzi którzy dużo w życiu osiągnęli, mają autorytet w swoim
            środowisku i są zwyczajnei uczciwi i przyzwoici. Dlatego właśnie pani Lubińska
            nie odpuści Nitrasowi, a jeżeli okaże się, że niektórzy dziennikarze nadużyli
            zaufania społecznego, poprzez własne kreacje rzeczywistości, to także za to
            odpowiedzą.
            • Gość: andreas Re: nie, to właśnie bardzo osobiste IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 23:37
              dla mnie chodzi tylko o to
              by rzucane słowa cos znaczyły i miały wartość,
              wymierna wage, tak by sie z kazdym liczono słowem!

Szczególnie tym publicznie rzuconym w tłum,
              by nie były, jak opluwanie nas... czy to obietnica czy kłamstwem!
              • Gość: serio Re: nie, to właśnie bardzo osobiste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 23:39
                O to samo chodzi pani Lubińskiej.
            • Gość: eryczek Re: nie, to właśnie bardzo osobiste IP: *.futuro.pl 04.12.06, 07:35
              tereza lubiąska niech sobie włosy przeszczepi bo łysieje
    • beatrix13 Nitras podpadł Pisowczykom 03.12.06, 23:32
      z powodu zainteresowania SKOKAMI,
      płaci karę za temat tabu
      • Gość: ojom Re: Nitras podpadł Pisowczykom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 23:35
        taaaa
        facet od SOKów pogroził mu palcem i Nitras zes..ł się ze strachu.. :)
        zainteresowanie Nitrasa SKOKami trwało tyle, ile kamera była z tego powodu na
        niego skierowana.
    • Gość: do obory swinie [...] IP: *.hsd1.or.comcast.net 04.12.06, 00:01
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: s Wszyscy siebie warci IP: 83.168.75.* 04.12.06, 09:56
        Tez za tą forma Nitrasa nie przepadam, zanim nie zaczoł skakać z szczebla na
        szczebel partyjnej kariery był inny, "normalny" dziś to dla mnie gbur, a o jego
        zachowaniu lepiej nie bede mówił bo bym musiał użyć niecenzuralnych słów. I
        większość osób i jego współpracowników ma takie zdanie tylko nikt w oczy mu tego
        nie powie...kto by chciał stracić posadke? Jednak nie przesadzajmy z tą
        Lubinska. Kobiecina urwała się z Wawy nagle tuż przed wyborami i znowu zapłonęła
        miłością i chęcią naprawy Szczecina kiedy można było mieć lepszą i stabilniejszą
        posadke niż w rządzie? Co takiego robiła przez 4 lata skoro taka prawa? Wszyscy
        Kandydaci byli siebie warci...dajcie spokój ja nie wiem jak możecie takie bzdury
        pisać i patrzeć potem w lustro? Mnie cieszy tylko jeden fakt. Moja osobista
        niechęć do PIS'u i SLD podniosła w moich oczach Krzystka z tad wybór tego
        człowieka mnie cieszy.
    • tola2006 Lubińska: Nitras przed sąd 04.12.06, 10:56
      Popieram decyzję procesu karnego, p. Nitras jest młodym posłem a taki zakłamany.
      Jeszcze p. posłowi pod nosem dobrze nie wyschło a już kłamie, zapatrzył się
      pewnie na swojego kolegę sejmowego z SLD też młodego i kłamliwego posła ze
      Szczecina. Pewnie są kolesiami z jednego podwórka, oj panowie posłowje honor u
      was jest wielkości waszej podeszwy.
      • Gość: słuchacz Re: Lubińska: Nitras przed sąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 12:53
        Teresa powiedziała,że jest na ty ze Sławkiem i wiele spraw mu załatwiała .....
    • Gość: ghyycile to tych g Re: Lubińska: Nitras przed sąd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 13:06
      ostro...
    • Gość: Menel Re: Lubińska: Nitras przed sąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 21:18
      Należy się!
      • Gość: infoludek łuc rzecznikiem krzystka kara dla nitrasa IP: *.univ.szczecin.pl 05.12.06, 22:03
        jak ponizyc intrasa, proste zrobic rzecznikiem krzystka łuca i po
        sprawie!ciekawe co nitras zrobi?luc jako rzecznik lubinskiej atakowal go i
        udwoadnial polityczna hipokryzje, panie slawku i co pan zrobi?
        • Gość: joko Re: łuc rzecznikiem krzystka kara dla nitrasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 22:41
          Łuc miał rację, Nitras do prokuratora!
          • rysiek_ochucki Re: łuc rzecznikiem krzystka kara dla nitrasa 05.12.06, 22:51
            Zostawcie Sławka w spokoju.

--------------------------------------------------------------------------------
            "Tylko na tym znasz się biegle
            Wbijać szpilki głodne wilki
            Chcące pożreć Ochuckiego
            Weź odpie.. się od niego
            A nie będzie boju tego...
            Odpie.. się od niego, nie będzie boju tego.."
            • Gość: ideal dot Nitrasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 23:15
              Co ma wisieć, nie utonie. A g... nie tonie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka