monk_zonck 16.06.03, 07:24 Teraz rozpoczynam okres odnowy biologicznej regenaracji organizmu i nadrabianie snu by w krótce znowymi siłami stawicz czoła bani WYPOWIEDZ SIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biurwa1 Re: Tu !!! 16.06.03, 09:10 ach jaki piekny dzionek gdyby tylko jakis ciul nie budził mnie rano smsami tobybyłocałkiem spoko. ach mam ciagle chyba katza. ale sie rozerwałem mniam pysia. jak nowonarodzony. oczyszczony. tera regeneration of the jaźń bo łikeng tuż tuż... Odpowiedz Link Zgłoś
monk_zonck tusz 16.06.03, 09:24 Spoko spij sobie dłużej zrywaj sie z pracy tłumacz sie kacem a projekt kurwa leży co !!?? a czas kurwa nie stoi ha. Ty sie lepiej ogranicz spożycie i zapierdalaj od 6 rana do 18 popołudnia bo to twoja ostatnia szansa żeby udowodnić że nie jesteś niewydarzonym, nieprzystsowanym, nieudacznikiem. A praca w urzędzie to niestety nie podstawówka tutaj mama nie pomoże ach forum WYPOWIEDZ SIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: szta 16.06.03, 09:35 dziękuję ci. uswiadamołeś mi jedną a w zasadzie dwie rzeczy. po pierwsze że marnuję istotnie mój cenny czas na rozmowy z jakims ciulem na forum a po drugie że jesteś ciulem. nic dodać nic ująć. i wcale nie musisz tego KOMENTOWAĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
monk_zonck fleksja 16.06.03, 09:42 No cóz, słabiutko w gębie to ty mocny nie jesteś ale rozumie że to z braku argumentów na swoją obrone. Ciule to też delikatnie mówiąc niezbyt wysoki poziom, <re:fleksja> mam nadzieje tylko że z rozmowami na forum nie jest tak samo jak z grą w szachy - czyli grając ze słabszym zaczynasz grać gorzej - i te rozmowy nie będą miały negatywnego wpływu na mój intelekt. A poza tym powiodzenia przy projektowaniu draniu Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: fleksja 16.06.03, 10:07 rozumie twoje tanie zagrywki z dolnej półki pt:"ale ja jestem elokwentny a ty płytki" nie mające nic wspólnego z rzeczywistością. i zarzut postawiony mojej osobie, jakoby uzyty przeze mnie rzeczownik "ciul" (w różnych deklinacjach czy tam koniugacjach - czyt. odmiana przez przypadki ciulu) to był niski lot, jest zupełnie nie na miejscu, gdyz jedynie on najdokładniej opisuje to kim jesteś. Jarek na prawdę to nie moja wina że jesteś ciulem. niech się wstydzi ten co jest nie ten co mówi - chaciałoby się sparafrazować słowa pieśniarza. cóż postaraj sie troszkę pozwól mi zmienic o tobie zdanie ale włóz w to troche wysiłku a nie oczekuj że wszyswcy bedę cie klepali po pupce mówiac "ale śliczny i mądry Jaruś". znane powszechnie staropolskie przysłowie nie bedzie pointą tej pozbawionej jadu (nie tak jak w twoim przypadku) wypowiedzi: "bez pracy nie ma kołaczy". Wyciagnij wnioski a nie pusz się. proszę cię jako kolega i psychiatra. nara. Odpowiedz Link Zgłoś
monk_zonck Re: fleksja 16.06.03, 10:30 Wielki zaiste z ciebie dyplomat polityk, napisać tak wiele nic nie powiedziawszy poza tym co już powiedział. Postawić teze i ją powtarzać do znudzenia (czytając co napisałeś troche przysnołem) nie mając zadnego uzasadnienia, dowodu, czy choćby słebego argumentu. Jedyne co zmieniłeś to użyłeś ciut bardziej wyszukonego słownictwa (musiałeś sie zmęczyć biedactwo) ale treść merytoryczna bez zmian - dno. Lanie wody godne podziwu stawiające cie w jednym szeregu z byłym Marszałkiem A. Leppera. Z tym urzędem zatem dobrze trafiłeś idz w polityke drogi Adrianie tam nikt nie zauważy braku Twoich zalet P.S. a co z tymi planami po budzie do kina i dalej w tany. Jak to ma wyglądać w szczegółach. Pozdrawiam ... Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: fleksja 16.06.03, 10:52 Boże! Ale z ciebie uparciuch. na szczęście jestem człowiekiem cywilizowanym na wysokim poziomie i z silnie rozbudowaną samoświadomością i nienagannym światopoglądem zbudowanym na własnych przemysleniach podlanych najtęzszą filozofią nowożytną. i tylko dlatego pozwalam sobie na ten intelektualny mezalinas jakim jest rozmowa z tobą droga ropucho. muszę przyznać że jednak wzbudziłeś we mnie agresję że ktos tak ograniczony jak ty bez żadnego aparatu samoanalizy wypowiada obraźliwe opinie na mój temat (dla porównania ty pewnie czujesz to samo do pchły które cię gryzie kundlu zapyziały). jednak jako humanista (ty - onanista) rozumię jak wiele jeszcze trzeba zmienić w swiecie aby wyhodować zdrową inteligentna rasę. dopóki doputy nie dopomorzemy takim umysłowym inwalidom jak ty nie może być mowy o szczęśliwym swiecie. pytanie tylko czy prowadzić szeroko zakrojoną akcję edukacyjną czy otwierać obozy koncentracyjne ewentualnie obozy zagłady dla takich zatwardziałych kretyno - idiotów jak ty. nie komentuj tego nie sil sie bo znowu przepiszesz jakiś nieadekwatny wiersz i tylko sie ośmieszysz! Odpowiedz Link Zgłoś
monk_zonck Re: fleksja 16.06.03, 11:08 Spokojnie skąd w Tobie tyle agresji, w moich wypowiedziach dostrzegasz tylko ataki, czyżby to wynik niskiej samooceny, braku pewności siebie ?? <retorycznie>. A ja przecież także sie pytam o twoje plany, jak sobie wyobrażasz sobotni wypad, jak ci idzie z projektem, czy z głową już lepiej. Prosze Cie przystopuj bo zrazisz mnie do siebie stając sie taki gburem a wiem że za tym potokiem jadowitych słów jawi się czułość, wraźliwość i uczciwość. Nie bój się nie chowaj nie jest aż tak źle a te Twoje drobne skazy nie przekreślają cię od razu jako człowieka. P.S. Powtórze sie a co do soboty jak to się ma odbyć ?? Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: fleksja 16.06.03, 11:22 Wybacz może istotnie troche przesadziłem. Sobota: ok 14: Katowice Dworzec PKP dalej: kino IMAX wcześniej: wprowadzanie się w stan umysłowej nietrzeźwości trzema uzywkami po dalej: park chorzowski i dalasze zapadanie w otchałń bani jeszcze później do mnie na chat i ewentualne zejścia ze śmiertelnymi włącznie Niedziela: KATZ i jego demony oraz walka z nimi srebrymi kulami alkoholu Niedziela wieczór: oddalenia się do własnych pomieszczeń mieszkalnych Poniedziałek: szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
monk_zonck Re: fleksja 16.06.03, 11:55 Jakoś dziwnie gadasz raz jakby pod sklepem potem jak w ambasadzie nie wiem czy sie nie zacząc niepokoić. A a propos planu to jedna mała modyfikacją w niedziele to spadamy na chate czym prędzej bo ma Mariola ma egzaminy. i w ogóle chyba za duzo w moim życiu pojawiło się tytomiu Stąd porponuje zdrową bardzo zdrową konkurencje na trzy czte RRYY nie palimy będziemy się wzajemnie motywować podtrzymywać w trudnych chwilach i nie częstować papierosami. Pamiętaj jednak że w zakładach tego typu jest jak w związkach uczciwość stanowi jego podwaliny i jak będziesz oszukiwał to z tobą skończe i w Dosłowni k/Wrocławia i w Przenośni k/Dzierżeniowa. Zatem podniesiesz rękawice ... SKOMENTUJ TO !! !! !! Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: dundancja 16.06.03, 12:20 Ale ty dziwnie gadasz raz jak najęty inną razą jak wynajęty. Niepokoję się. Ja nie palę znowu do soboty chyba że brązik wieczorkiem rekreacyjnie bez trucia się. Teraz jesli wybaczysz zajmę sie troszeczkę (bez przesady) pracą zawodową niemniej bądź aktywny bo ja tu jeszcze wrócę. SKOMENTUJ TO (ale tak głupio jak to tylko ty potrafisz)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monk_zonck Re: dundancja 16.06.03, 12:35 Zatem rozumie, że stchórzyłeś. Właściwie czego ja sie mogłem spodiewać ... Jesteś mięczak co udowodniłeś już wiele razy. Ale ja nie o tym, chciałem tylko powiedzieć, że życie nie rozpieszcza i trzeba stawić mu CZOŁA a nie wystawiać DUPE żeby cię inni wydymali. Tylko nie bierz tego do siebie. Żyjemy w ciężkich czasach czasach wiecznej próby, dzisiejszy świat stał sie bardzo wymagający i co rusz stawai przed nami nowe zadania wyzwania znowu będzie bania ale może ta bania będzie inna ale niby dlaczego. I to jest pytanie które trzeba postawić i na które trzeba znaleźć odpowiedz na tym a nie innym formu vice (sie)mianovicie - czy każda bania musi być tak sama a jak nie to czym sie rózni od poprzedniej i w ogóle jakie są spospoby róznicowania bani i czy to dobrze że polubiwszy jedną banie dązymy do jej powtarzania i czy nie jest to pułapka monotoniczności i na koniec osobiste pytanie jaką lubisz banie tchórzu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: dundancja 16.06.03, 12:50 czy ty oprócz atakowania potrafisz cos jeszcze? żebys ty był też takim "dobrym" księgowym jak jestes imbecylem to mr Czopek miałby szansę wyjść na swoje. ale nic to. my favorite bania is my job. zdziwiony??? Odpowiedz Link Zgłoś
monk_zonck Re: dundancja 16.06.03, 13:06 Chciałem oficajlnie zaprotestować wobec wcześniejszej wypowiedzi mojego przedmówcy, który poprzednio podważył moje kwalifikacje zawodowe. W moim odczuciu jest to nic innego jak element walki politycznej jakże charkaterystycznej dla urzędników miejskich miasta S.S. Stwierdzenie, iż to przeze mnie Mr. Czopek przeżywa problemy finansowe jest niczym nieuzasadnione i nieuprawnione. Chociaz zostałe pomówiony jednak wybaczam i rozumie zawiść urzędników miejskich miasta S.S. wobec mieszkańców innych miast jak Świdwin, Kołobrzeg, Oświęcin czy Bytom. Pragnąc okazać brak wrogości wobec moich przyjaciół z miasta S.S. apeluje o przeprowadzenie zbiórki pieniędzy na rzecz budowy centrum w mieście S.S. gdyż uważam, że gniew, zawiść i agresja szerząca się wsród jego mieszkańców zniknie wraz z kompleksem braku choćby namiastki rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: dundancja 16.06.03, 13:09 Dotykasz wrażliwych bebeszków. Uważaj bo stąpasz bo grząskim gruncie cienkiej linii nad krawędzią przepaści. Pamiętaj że cię ostrzegałem... Odpowiedz Link Zgłoś
monk_zonck żim 16.06.03, 13:30 Więc się powstrzymam bo wiem że mógłbyś niewytrzymać całej prawdy o Twoim mieście. Ale ja nie o tym zdaje sie że musisz nieżle zapierdalać nóż na gardle czujesz nad głową oddech prezydenta i zapach kału w spodniach - współczucia ale za to sie najebiesz w krótce i jakoś sie kręci. A a propos gówna to nie zastanawiałeś się nigdy nad swoim życiem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 re:ptile 16.06.03, 13:55 Jesteś małym wstrętnym robakiem i gdyby nie to że czuję oddech Najwyzszego na karku i kał w spodniach oraz rozmawiam z ciulem na forum to chetnie bym ci wpier..olił. Dla mnie i dla reszty świata jesteś nikim. Zwykłe dno. Wymazuję cię z pamięci. Żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
monk_zonck jaki E !!! 16.06.03, 14:02 Obrażalski tralalalalal beksa lala mami cycek laluś biegnij po tate on jest taki miły ze na pewno cie przytuli .... Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: jaki E !!! 16.06.03, 14:13 No a twój stary to by ci jeszcze przyje...ał w takiej sytuacji. Patologia w twojej rodzince wiele tłumaczy ale cię nie usprawiedliwia i nie rozgrzesza. Odpowiedz Link Zgłoś
monk_zonck Re: jaki E !!! 16.06.03, 14:19 Prosze prosze jak chcesz to potrafisz szkoda tylko że tak żadko chcesz leniu smierdzący żebyś zaczął myśleć to trzeba ci porządnie dosrać albo jak Najwyższy trzymajć za merde i kazać zapierdalać. Ja wybrałem bardziej humanitarną metodę żeby zbudzić Twój umysł. W każdym razie gratuluje pomyslnie przeszedłes eksperyment mózg został wykryty teraz będziemy dużo trenować a utylizacji najprawdopodobniej uda ci się uniknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: jaki E !!! 16.06.03, 14:32 Ciągleś taki sam : ŻAŁOSNY!!! Na szczęście muszę teraz wyjść i wróce dopiero po 15. Nareszcie nie bedę czuł tego swądu emanującego z przeglądarki internetowej otawrtej na Gazeta.pl : Forum. Gdyby to mogłoby ci pomóc życzyłbym ci słodkich snów ale tobie nawet kurwa najlepszy psychiatra nie pomoże! Odpowiedz Link Zgłoś
monk_zonck Re: jaki E !!! 16.06.03, 14:52 Próbujesz mnie dyskredytować, poniżać, niejako chcesz pokazać że jesteś ponad tym a prawda jest smutna niestety, sam rzuciłeś pierwsze oszczerstwo, sam nazwałes mnie i to już w pierwszej swojej wypowiedzi "ciulem" a potem udajesz biednego, który psychicznie nie jest wstanie znieść przyzwoitej obelgi na swój temat. Kto tu jest żałosny. Jesteś po prostu śmiesznym mięczakiem i nie śmiej sie nazywać sie człowiekiem ślimaku. ZAMKNIJE SIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
monk_zonck z prawej flanki 16.06.03, 14:58 Próbujesz mnie dyskredytować, poniżać unieść sie niejako ponad a prawda jest z goła odmienna niestety - to ty rzuciłeś pierwszy oszczerstwo i to już na samym początku nazywając mnie "ciulem" a potem podwinołeś ogon udająć biednego którego psychika nie jest w stanie wytrzymeć pierwszej lepszej przyzwoitej obelgi. Jesteś tchórzliwym mięczakiem i nie smiej sie nazywać sie człowiekiem. Kto tu jest żałosny. ZAMILCZ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 z lewej firanki 16.06.03, 15:38 Chcesz mnie zdyskredytować, poniżyć wznieść sie tak jakby ponad a prawda jest zupełnie inna niestety - to ja rzuciłem pierwszy oszczerstwo i to już na samym początku nazywając cie "ciulem" (i dobrze!!!) a potem starałem się go używać tak często jak to tylko możliwe. Jesteś tchórzliwym mięczakiem i nie smiej nazywać sie człowiekiem. Kto tu jest żałosny. BĄDŹ CICHO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: Biurek 18.06.03, 07:45 batem... latem... katem... potem... sratem... watem... sraniewbanienakolanie..... Odpowiedz Link Zgłoś
monk_zonck Re: Biurek 18.06.03, 07:49 biurwa1 napisał: > batem... > latem... > katem... > potem... > sratem... > watem... > sraniewbanienakolanie..... monk_zonk wycedził : > Panie toż to puste gadanie Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: Biurek 18.06.03, 08:09 Twoja lakonia jest jak Amazonka co spadła z konia Odpowiedz Link Zgłoś
monk_zonck Re: Biurek 18.06.03, 08:14 biurwa1 napisał: > Twoja lakonia jest jak Amazonka co spadła z konia monk_zonck użył riposty: z pod twych opuszków także nie płynie słów rzeka czyzbyś znów zabił wczora człowieka !!?? Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: Biurek 18.06.03, 08:31 Ofiarą tą było moje ciało które parę jadów w siebie wlało Odpowiedz Link Zgłoś
monk_zonck Re: Biurek 18.06.03, 08:53 biurwa1 napisał: > Ofiarą tą było moje ciało które parę jadów w siebie wlało monk_zonck podsumował : > znów palisz i ohyde pijesz > potem ślesz pierdoły > oj długo nie pożyjesz > umrzesz chory, w nędzy i goły Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: re kum kum 18.06.03, 11:36 wiesz co ty na prawdę jesteś stuknięty. a przez moment wydawało mi się że może sie tylko zgrywasz. p.ass. pedał z ciebie i mason Odpowiedz Link Zgłoś
monk_zonck Re: re kum kum 18.06.03, 12:50 Jestem stuknięty i jestem z tego dumny a ty za grosz nie masz honoru. A ponad to jestes mosiek ot co !!! i wiesz co jajco ot co deklu rudy hahahah a pozatym to auto debilu !!! i nadużywaj ile wlezie tobie to już nic nie zaszkodzi. pozdrowiunka papatki i zesraj sie zgniła rybo p.s. co ty konkretnie chcesz wdupiać w sobote młotku poważnie pytam deklu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: re kum kum 18.06.03, 13:09 Oficjalności: To co ostatnio. Mozecie z białkasem załatwić? Dociepne się do puli. Jesteś w piątek w robocie? A teraz bardziej przyjemna część .urwo: Ciąg się sam jesteś nic nie znaczącym śmieciem o dość kontrowersyjnym zapachu (li to kupsko skunksa li śmierdząca skarpeta maratończyka). Poza tym ja nie nadużywam w przeciwieństwie do ciebie (choć przykro zrobiło mi się jak powiedziałeś że "i tak mi nic nie zaszkodzi). I wogóle pitej zmiatej i jebcz się prostaku prostato prosiaku i co tam jeszcze sobie chcesz. Pozdrówka cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
monk_zonck Re: re kum kum 18.06.03, 13:26 Zaśbiałe no trudno zobaczymy kto to wie ale ja nie o tym chciałem oficjalnie powiedzić że jest mi przykro naprawde przykro słuchając tych wszystkich inwektyw kierowanych w moją strone. Tym bardziej jest mi przykro że wysłuchuje ich od jakby nie było człowiek legitymującego się tytułem magistra. Dodatkową przykrość sprawia mi poziom wspomnianych inwektyw. Jest mi naprawde przykro że nasz naród i to tuż przed wejsciem do UE pozwala sobie wciąż na rozdawanie tytułów nauklowych na lewo i prawo byle pierwszemu gorszemu debilowi. Ojczzno przykro mi, <tu kląk i spóścił głowe) P.S. odpowiadając na twoje pytanie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: re kum kum 18.06.03, 13:47 Przestań dupczyć albo se przeczytaj twoją przedostatnią wypowiedź (bez komentarza). Ja juz serio nie wiem czy ty jesteś debil wcielony czy kretyn idiotą podszyty. Tak czy siak leczyć ciebie niepodobna. A tak wogóle to cie lubię wiesz (wesz) miło z toba spędza się czas który tak szybko płynie. I wogóle opowiadasz zabawne dowcipy można z toba pożartować jesteś typem takiego wesołka - jak wesoły diabełek albo tygrysek. jesteś fajny z charakteru, wogóle super z ciebie gość. Umówisz się ze mną??? P.asS. Połechtany??? To teraz zdupiaj man! Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: re kum kum 18.06.03, 14:18 Aleś się skulił!! haha. Oczy zaszły łzami? Znowu cię jebią co? Najpierw stary który kopał brzuch twojej starej jak tam siedziałeś jako wstrętny embrion potem przedszkole, pedałówa, pierwsza klasa zawodówki (dalej się jakoś nie udało) i teraz na forum. Ale ten świat jest straszny co? Cóż pogódź się ze swoją społeczną i ewolucyjną rolą popychadła. Idź do kościoła - Bóg lubi takich maluczkich. hehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
monk_zonck Re: re kum kum 18.06.03, 14:35 wiesz co nie czuje sie w ogóle jebany ale za to czuje się coraz bardziej przekonany do niskiego rozwoju twoich przodków. Na początku chciałem cie bronić, że nie jesteś taki że da sie ciebie lubić i poza tą brzydotą i paskudztwem jest ktoś ktoś nie coś, ale nie dajesz mi szans musze sie przyłączyć do tych którzy uważają cię za Merde. Tak tak Merde doczekałeś sie własnego epitetu bo chuj, gnój, ciul, dekiel debil i itp. nienadązają za tobą jesteś jak wirus głupoty. Zawiodłeś mnie Adrianie od dziś jak dla całego świata tak i dla mnie będziesz Merdą. Fuj jak to mówie to mi sie chce rzygać Merda fuj jakie żadne Merda blleee już przestane bo mam mdłości feee fuj !! Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: re kum kum 18.06.03, 14:45 hahaha patrzcie jak się wyrywa jak próbuje jak się stara jak biedna śmierdząca ryba na haczyku z morza gdzie właśnie zatonął tankowiec. rozumię że nie potrafisz się pogodzić ze swoją ułomnością psychiczną i stąd ta twoja nienawiść do całego świata. Ale wybacz dla mnie jest to tylko śmieszne i poza tym w żaden sposób nie zajmujące. hahaha. Może to ty bedziesz kiedys na Ostatecznym Sądzie się ze mnie śmiał siedząc wśród zastępu aniołków - tobie podobnych szpetot, którym Bóg wynagrodzi te ziemskie cierpienia, ale póki co... hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
monk_zonck Re: re kum kum 20.06.03, 07:07 biurwa1 napisał: > hahaha patrzcie jak się wyrywa jak próbuje jak się stara jak biedna śmierdząca > ryba na haczyku z morza gdzie właśnie zatonął tankowiec. rozumię że nie > potrafisz się pogodzić ze swoją ułomnością psychiczną i stąd ta twoja nienawiść > > do całego świata. Ale wybacz dla mnie jest to tylko śmieszne i poza tym w żaden > > sposób nie zajmujące. hahaha. Może to ty bedziesz kiedys na Ostatecznym Sądzie > się ze mnie śmiał siedząc wśród zastępu aniołków - tobie podobnych szpetot, > którym Bóg wynagrodzi te ziemskie cierpienia, ale póki co... hahahahaha monk_zonck wycedził : Typowy Merda fuj blee khkh bleeee kurwa ale to żadni brzmi Merda blle łosz kurwa blee ... niedobrze mi Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: re kum kum 20.06.03, 08:47 Wczoraj TAKIE ŚWIĘTO a ty jak byłeś tak jesteś chamski arogancki i przeklinasz. Wstydź się! Prostaku! Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: re kum kum 20.06.03, 09:09 Cybernetyczny świat ( 3D , l. b.o. , min. 50) IMAX (CENTRUM ROZRYWKI PUNKT 44) 14:45 To jest kapa!!! Białe mosz? Arszenik? W sumie lej na to. Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: re kum kum 20.06.03, 09:19 Stacja kosmiczna 3D, USA, 2002 ( USA, 3D 2002, l. 8 , min. 45) 11:15 , 17:15 , 20:45 , 22:00 17.15 - mysle ze bedzie git. Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: re kum kum 20.06.03, 09:51 Gadasz czy mam cie ebnąć? Prostak fiut i kupsko ohydne. Wstawaj! Odpowiedz Link Zgłoś
monk_zonck Re: re kum kum 20.06.03, 09:54 biurwa1 napisał: > czyżbyś sie znowu obraził chwalipięto? ależ skąd deklu. jeno byłem zajęty wiesz ja pracuje w pracy a nie leserze. A po drugie to ja nie o tym, tylko ciężko złapać jakiegoś przedstawiciela handlowego w miechowicach ostatnimi czasy pędzi jeśli wiesz do czego ciągnę, zatem jak będzie to będzie jak nie to szanujmy wspomnienia P.S. ty ciulu !!!! Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
monk_zonck Mimoza chodemuszłasłońca 20.06.03, 10:42 Jaki E obrażalski jak dziecko <w myślach : musze uważać żeby nie napisać Merda bo sie porzygam - już na samąmyśl mnie mdli> Synek powiedz lepiej jak sie jutro widzimy ale ja nie o tym chciałem sie spytać to na kery film DDD idziemy !!?? Mówi mam do córki - Nie chodz tyle na te wasze dyskoteki bo ogłuchniesz - Nie mamo, już jadłam P.S. post scriptum Odpowiedz Link Zgłoś
monk_zonck dobra już, nie udawaj że pracujesz 20.06.03, 10:46 Gadaj bo sie kurwa zaczetrzewie w sobie Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: re kum kum 20.06.03, 10:48 cześć ciulu miło cię znowu czytać. nie przejmuj się handlowcami. wspomnienia też moga być. nawet lepiej. a wogóle to co u ciebie? pracujesz? dajesz z siebie wszystko? jebaj jebaj zostało ci jeszcze jeno ok 38 lat a potem hyc emeryturka i zabawa od rana do wieczora. tylko wytrzymaj. papa Odpowiedz Link Zgłoś
monk_zonck Re: re kum kum 20.06.03, 10:59 biurwa1 napisał: > cześć ciulu miło cię znowu czytać. nie przejmuj się handlowcami. wspomnienia > też moga być. nawet lepiej. a wogóle to co u ciebie? pracujesz? dajesz z siebie > > wszystko? jebaj jebaj zostało ci jeszcze jeno ok 38 lat a potem hyc emeryturka > i zabawa od rana do wieczora. tylko wytrzymaj. papa monk_zonck skomentował: Hej Harnaś zwolnij troche bo Urząd Skarbowy wykorzystując informacje pochodzącą od życzliwego uczciwego podatnika sie Tobą zainteresuje a i emerytury nie zobaczysz. Ale ja nie o tym jeno chciałem powiedzieć że jesteś ale to strasznie kurwa prymitywny taki schematyczny utarty przewidywalny że słowne potyczki z Tobą to żadna przyjemność a tylko nuda. Jest pan panie Merda ( b leee yak ..) zerem - parafrazując Pozostań w nozdrza gównem kopany i niech stado baranów (członków twojej rodziny) zywi się własnym kałem żygając następnie na ciebie boś do tego stworzony. Zostań pochwalony jesteś anem Akran <wstecz> Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: re kum kum 20.06.03, 11:22 Posłuchaj się. To wszystko na co cie stać??? Kurwa to moja wina. Tracę czas a przecież od dawna wiadomo wszem i wobec żeś jest ciul prymitywny i jedyne co potrafisz to "Merda fuj chyba sie porzygam" albo uwłaczanie mojej Rodzinie. To naprawdę godne pożałowania. A najgorsze jest to że jakbym to powiedział komuś z zespołem Downa tudzież jakiemuś ześwinionemu pastuchowi-paranoikowi to mógłbym liczyć że wyciągnie z tego jakieś wnioski, zrozumie swoje kalectwo duchowe i będzie dążył do poprawy. Z tobą jest inaczej. Ty jesteś po prostu odrażająco bezmózgi a do tego śmierdzisz tak jak i cała twoja rodzinka. Żegnam! Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: re kum kum 20.06.03, 11:27 w nawiasach poza normalnym tokiem rozmowy : (zajebisty jest cybernetyczny ale sie okazuje ze w soboty leci o 10 rano. dlatego też polecam stacje kosmiczna a cyberświat za tydzień) Jadłeś już kanapki??? Kurwa mam nadzieję że nie bo podobno masz tam wąglika. Tzn mam nadzieję że tak. Odpowiedz Link Zgłoś
monk_zonck play 20.06.03, 11:33 Nosz kurwa wiedziałem że to powiesz <ziew>. Kurwa mam cie stary jak na dłoni. Coś ty sie zaciął czy tu sie kończą możliwości twojego mózgu. Raczej to drugie sądząc po krowim wyglądzie twej twarzy <ziew>. Ale ja nie o tym, chciałem jedynie powiedzieć że bardzo Cię lubie choć ostatnio zaczołem sie zastanawiać czy to nie jest raczej współczucie. Ale są tego i dobre strony jak będziesz w katosach spróbuj zajść na dworzec może ktoś ci rzuci grosik. P.S. Mam nadzieje, że ci się mózg nie przegrzał jak zapytałem na jaki film idziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: play 20.06.03, 11:48 Nudny jesteś jak flaki z olejem. Jedna gwiazdka (jakby były połówki to bys dostał zero) I ja właśnie o tym. Uszanuj swoją głupotę i bądź miły a nie wierzgaj jak rozojuszony byk z dzidą w dupie. Podejrzewam że rodzice (powinno się ich ... ach szkoda gadać) rzadko (nigdy) nie mówili do ciebie jakoś tak ładnie (podejrzewam że wogóle nie mówili a tylko rzygali ci na łeb) więc postanowiłem być dla ciebie miły sympatyczny i wogóle przyjacielski Andrzejku czy jak ci tam. Jesteś śliczny i mądry i wcale nie gorszy od innych. To że masz dwie głowy i cztery ręce może byc tylko zaletą - reszta ma przecież połowę mniej. A że jedna nóżka krótsza od drugiej - pluj na to. Mózgiem się nie stresuj ważne że jesteś, traktuj to jako cud. Chwal imię Pana! Pozostań w pokoju (pod rzadnym pozorem nie wchodź do kuchni!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: play 20.06.03, 12:00 Jutro lato i co ty na to powiedział tato, który jest w NATO! Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: play 20.06.03, 12:09 ja tam kiedyś na forum prywatnym założyłem jakiś temat chyba Teatr Absurdu i moge sobie tam zapraszać kogo chce zobacz czy mozesz tam wleźć Odpowiedz Link Zgłoś
monk_zonck Re: play 20.06.03, 12:08 Bardzo Ciękuje za wyrazy sympatii jednak mam nadzieje,że nie będziesz chodzić za mną w miejsca publiczne. Wiesz mam uguntowaną pozycje towarzyską i nie chciałbym,chyba sam rozumiesz. Oczywiście będziemy razem wychodzić do twojej ulubionej piaskownicy koło huty - niestety w nocy ale wezmiemy latarki (tylko nie świeć sobie w twarz jak ostatnio - na marginesie przepraszam jeszcze raz że wtedy uciekłam). Ale ja nie o tym mam dla ciebie niespodzianke na pewno sie ucieszysz kupiłem ci nową zieloniutką jak lubisz kominiarke nawet ciocia zaszyła dziurke na tym "chorym" oczku. Pozdrowienia od wszystkich P.S. Trzymamy za Ciebie kcuki choć to już piąty raz to wiemy że w przyszłą niedziele nareszcie się uda i że będziesz dzielny a poza tym euthanasia podobno aż tak nie boli Wyrazy współczucia od całego personelu Domu Pomocy Dzieciom Merdniętym Odpowiedz Link Zgłoś
biurwa1 Re: play 20.06.03, 12:20 Chwilowe zawieszenie broni. Wejdź na skrzynkę swą monk_zonck@gazeta.pl wysłałem ci zaproszenie gnido jedna. Spotkamy się w teatrze Absurdu w dziale kultura na forum prywatnym jak sie uda. Pa krowo! Odpowiedz Link Zgłoś