Dodaj do ulubionych

Kto skonczyl "ekonomie" 4 lata temu?

IP: *.* 30.09.02, 11:35
Czy naprawde nie ma tu nikogo, kto w 1998 roku ukonczyl Wydzial Ekonomiczny i Nauk Zarzadzania (chyba tak to sie nazywalo) na Uniwersytecie Szczecinskim? Odezwijcie sie! Moze pamietamy sie jeszcze? Ale byloby fajnie! Moni
Obserwuj wątek
    • Gość: MichałaMama Re: Kto skonczyl "ekonomie" 4 lata temu? IP: *.* 30.09.02, 15:33
      Ja kończyłam w 1997 mogłyśmy sie mijać na korytarzu.Ale czy jesteśmy w stanie się pamiętać, w to niestety wątpię. Bo tłum był przeokrutny. U kogo się broniłaś? Ja u prof. Karwowskiego na marketingu. A pracujesz "w branży"?Aknieszka
      • Gość: MonikaM Dzieki za odpowiedz! IP: *.* 30.09.02, 15:54
        Hej! Tez watpie w to, ze sie pamietamy, choc na pewno nie raz mijalysmy sie na korytarzu czwartego pietra. Ja tez bylam na marketingu, a konkretnie na turystyce (na pewno mowi Ci cos nazwisko pani Naumowicz), ale rok nizej, bo obrone mialam w marcu 1998 roku.Nie pracuje w branzy, a obecnie jestem na wychowawczym. Nasz synek Erik skonczy niebawem 14 miesiecy.Pozdrawiam z okolic HannoveruMoni
    • Gość: MonikaM Re: Kto skonczyl "ekonomie" 4 lata temu? IP: *.* 12.01.03, 19:50
      Ponawiam moj apel - ale to juz wkrotce 5 lat od ukonczenia studiow.Moni
      • Gość: Alaula Re: Kto skonczyl "ekonomie" 4 lata temu? IP: *.* 15.01.03, 07:51
        Witam, ja konczylam ekonomie, ale w 1999 roku :)Pozdrawiam cieplutkoAlicja
        • Gość: MonikaM Re: Kto skonczyl "ekonomie" 4 lata temu? IP: *.* 19.01.03, 12:19
          Czyli bylas rok nizej. U kogo sie bronilas? Znalas moze ludzi z mojego rocznika?PozdrawiamMoni
          • Gość: gabrysia Re: Kto skonczyl "ekonomie" 4 lata temu? IP: *.* 20.01.03, 14:05
            czesc! skonczylam ekonomie rowniez w 98 roku,bronilam sie na poczatku kwietnia (nasza grupa jako jedna z ostatnich...),ale bylam na finansach i bankowosci u prof.Niedzielskiego.moze wiec sie pamietamy (szczegolnie z tych pierwszych lat, kiedy nie bylo podzialow na kierunki)?tez mam synka,ma na imie Przemek, 3 stycznia skonczyl 4 miesiace.Pozdrawiam.Gabrysia.
            • Gość: MonikaM Re: Kto skonczyl "ekonomie" 4 lata temu? IP: *.* 26.01.03, 12:04
              Hej!Po przeczytaniu Twej wiadomosci od razu zerknelam do naszego albumu absolwentow. Ty jestes ta Gabriela Adriana L. (nie ujawniam nazwiska) z grupy 512 i na zdjeciu na stronie 56? W pierwszej chwili nie skojarzylamCie z zadna znana mi ze studiow osoba, ale po krotkim namysle doszlam do wniosku, ze na pewno znamy sie z widzenia, bo Twoja twarz nie jest mi obca. Pewnie siedzialysmy kiedys obok siebie na wykladzie albo mialysmywspolne przedmioty do wyboru. A juz niebawem minie 5 lat od skonczenia studiow. Obled, jak ten czas szybko mija. Ciekawe, czy kiedys ktos zorganizuje jakis jubileusz?Goraco Cie pozdrawiam z okolic HannoveruMoni
              • Gość: gabrysia Re: Kto skonczyl "ekonomie" 4 lata temu? IP: *.* 31.01.03, 10:56
                Czesc!Bezblednie rozszyfrowalas moja osobe:)To zreszta nie bylo trudne, bo u Niedzielskiego byla tylko jedna gabriela:)A mozesz mi powiedziec, u kogo Ty sie bronilas? mam tez nasz album, wiec zobacze, czy Ciebie kojarze z widzenia.Mieszkam nadal w Policach, pracuje od 98 roku w zawodzie, teraz zostaly mi juz tylko 3 miesiace i musze wracac do pracy:((Rzeczywiscie, czas szybko uplywa, to juz 5 lat od skonczenia studiow. Nie wiem jaka byla Wasza grupa, ale moja do zgranych nie nalezala, szczerze mowiac, nie utrzymuje z nikim kontaktu, owszem, spotkalabym sie chetnie z paroma osobami, ale skoro kontakt sie urwal... watpie by od nas ktos cokolwiek zorganizowal.pozdrawiam Ciebie i Twoja rodzinke.Gabi
                • Gość: MonikaM Do Gabrysi! IP: *.* 02.02.03, 10:49
                  Hej!Ja bronilam sie u prof. Naumowicz, a w albumie jestem na stronie 100. Ciekawe, czy mnie kojarzysz?Nasza grupa byla tak sobie zgrana, ale kontakt dosc dobry mam z kilkoma osobami (rowniez z innych grup), a poprzez te osoby wiem, co slychac u innych i tak ogolnie nie jest zle z tymi kontaktami. Trzy osoby ze studenckiego grona byly u nas na weselu, w czasie EXPO w Hannoverze odwiedzily nas tez dwie osoby ze studiow, tak wiec niektorych niejednokrotnie widzialam w ciagu tych 5 lat od ukonczenia uczelni, mimo faktu, ze nikt z tych moich znajomych nie zostal na dluzsza mete w Szczecinie (no, ale wszyscy byli tez z innych rejonow - ja pochodze z Koszalina).Obecnie jestem na wychowawczym (Erik skonczy wkrotce 1,5 roku) i do pracy zawodowej wcale mi nie teskno.Pozdrowienia dla Ciebie i Twojej rodzinkiMoni
                  • Gość: gabrysia Re: Do Gabrysi! IP: *.* 05.02.03, 18:55
                    Witaj!Oczywiscie odnalazlam Cie w albumie-na tej stronie jest tylko jedna Monika:)pamietam Cie, choc nie mialysmy jednak okazji poznac sie osobiscie w trakcie studiow.Ciekawa jestem co robisz w Hannowerze - wyjechalas tam do pracy?Ja pozostalam w swoim rodzinnym miescie, pracuje tutaj, moj maly ma co prawda dopiero 5 miesiecy, ale tez mi niespieszno zeby wracac do pracy. Ale musze - juz w maju:((Kiedy Ty wracasz? Pracujesz w zawodzie?Pozdrawiam.Mozesz pisac tez na priv - powyzszy adres jest nieaktualny, nowy to:gabi2306@wp.pl
                    • Gość: MonikaM Do Gabrysi! IP: *.* 05.02.03, 21:05
                      Hej!Odpisuje krociutko na forum, bo akurat tu bylam i zauwazylam Twoja odpowiedz.Ja mieszkam w Niemczech na stale i dlatego nie ma mowy o powrocie do Polski. Wyjechalam z kraju tydzien po obronie pracy magisterskiej i wkrotce bedzie 5 lat, jak tu jestem.Moj maz jest Niemcem, a to chyba wiele wyjasnia.PozdrawiamMoni
    • Gość: brosz Re: Kto skonczyl "ekonomie" 4 lata temu? IP: *.* 28.02.03, 14:02
      Hej.Skończyłam ekonomię w 1998 roku.Niestety nie pamiętam Cię z uczelni.Podejrzewam że Ty również mnie nie pamiętasz. Za dużo nas było.W albumie jestem na 51.Natomiast świetnie pamiętam Gabrysie.Razem się broniłyśmy u prof.Niedzielskiego.Dziś moja Ola kończy 4 miesiące.Życzę powodzenia.
      • Gość: MonikaM Re: Kto skonczyl "ekonomie" 4 lata temu? IP: *.* 02.03.03, 11:16
        Hej!A wlasnie ze Cie pamietam, tylko nie moge skojarzyc skad i dlaczego... Wydaje mi sie nawet, ze rozmawialysmy kiedys ze soba (w gronie jeszcze innych znajomych), ale nie potrafie sobie przypomniec, w jakich to bylo okolicznosciach. Coz, takich epizodow bylo w czasie studiow mnostwo - i ludzi tez...PozdrawiamMoni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka