Gość: autor autor Re: Lichota miernota ? IP: *.chello.pl 19.01.07, 17:31 Co wam powiem, to wam powiem, ale wam powiem. Wszyscy jestescie niezle popierd.....! Polskie piekielko w pelnej krasie a w nim zabawa w obrzygiwanie. Opamietajcie sie zanim utoniecie w tych rzygach ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telewidzka Re: Lichota miernota ? IP: *.smsnet.pl 19.01.07, 23:22 Oglądam Kronikę od kilku tygodni niemal codziennie. Bardzo mi się podobają zmiany. W końcu wiem dokładnie co się dzieje w moim mieście i regionie. I dziennikarze jacyś tacy młodsi.Dużo fajnych zmian. Teraz włączam częściej niż ogólnopolskie stacje. Dużo o mojej ukochanej kulturze, fajne pomysły na programy.Jesteście blisko ludzi. Trzymajcie tak dalej. Telewidzka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: Lichota miernota ? IP: *.chello.pl 19.01.07, 23:41 Najblizej jest ten palant co robi SONAR podobno, to jest o kulturze. Ale słowa uznania dla Daniela Żródlewskiego, zaskoczył ludzi kultury bardzo pozytywnie. To jedna z najlepszych zmian w tej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saj Re: Lichota miernota ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 23:41 NOMEN OMEM Do niedawna bardzo denerwowała mnie pani Wieczorek swoimi minami ,strojem i w ogóle całą sobą ale obecne (wszech obecna) pani Stankiewicz spowodowała , że kroniki już wcale nie ogladam. Nie z obecnych układów był pan Jacek Popiołek ale teraz by się przydał choć na chwilę , aby miernoty wróciły na swoje miejsce. Róbcie tak dalej, róbcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Andreas Re: Lichota miernota ? IP: *.chello.pl 20.01.07, 00:29 telewidzko zgadzam sie z Tobą! Piotrek! działaj i nie czytaj bzdur popaprańców sfrustrowanych, jestes szefem=restrukturyzuj, zwalniaj i przyjmuj i rób oszczędności w firmie Fabian ma wade wymowy ale jest rzeczowy, rzetelny i bardzo sympatyczny "Stankiewicza żona" jak pisali niektórzy rzeczywiście nie ma głosu telewizyjnego i twarzy niestety tez nie...na imprezach w klubie "U Jerzego" jawi sie jako bardzo fajna kobietą, poszła do tv jej wybór więc odczepcie sie od niej itd itp... zaznaczam, że nie jestem człowiekeim z mediów tylko zwykłym telewidzem pisze na tym forum pierwszy i ostatni raz JEST ONO OBRZYDLIWE=PEłNE JADU I ZłOSCI więcej tu nie zaglądnę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZEMEK Re: Lichota miernota ? IP: 195.245.213.* 22.01.07, 19:34 Trochę przesadzacie. Można kogoś nie lubić ale żeby mówić o ładnej dziewczynie,że nie ma twarzy to przesada. Teraz NIESTETY zatrudnia się prezenterów z charakterystycznym głosem- ja też wole miłe sympatyczne głosy.Co do urody to JESTEM ZDROWYM FACETEM i jest OK:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Re: Lichota miernota ? IP: *.chello.pl 20.01.07, 01:40 Ale wstępniak - w najlepszym "barejowskim" wydaniu :) Zabrakło tylko "I to nieprawda, że była wczoraj wichura. A te kilkaset drzew to SBecy połamali." :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Lichota miernota sportu na żywca 0 IP: 195.136.49.* 20.01.07, 11:20 wiązałem z nim nadzieje że bedzie wiecej lokalnego sportu ale jest słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Lichota miernota sportu na żywca 0 IP: *.szczecin.mm.pl 26.01.07, 13:48 Ubył też chyba jeden prowadzący? Fajny nawet:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz zainterosowanie wątkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 11:29 Mam wrażenie, że w tym wątku wypowiadają się z jednej strony zwolennicy Lichoty, czyli ci, któzy skorzystali na restrukturyzacji a z drugiej strony ci, którzy musieli odejść albo stracili różne korzyści i przywileje. Pozostałych, szczerze mówiąc, wątek ten nie interesuje, więc możecie go sobie dalej w podobnym tonie: za przeciw za przeciw prowadzić. Dobrej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
kazio.killer Re: czasami.... 22.01.07, 14:51 czasami trafia sie chyba takze zwykły telewidz, ktory przezywa meki gdy słyszy Pania Stankiewicz (blondina z tivi gryf).... Odpowiedz Link Zgłoś
kicaj100 Re: czasami.... 22.01.07, 15:25 Bo to jest tak :) Wystarczy być żoną dobrego kolegi. I to już wystarczy aby dostać pracę. Tak jest w Pisie i tak jest w kontrolowanej przez PIS telewizji. Gdyby żona innego kolegi Pana dyrektora wyglądała nieco inaczej też by już pewnie pracowała w telewizji no ale jak wiadomo wygląda jak wygląda dlatego pozostaje rzecznikowanie. Chyba, że kiedyś wymyślą kamerę, która nie dodaje a ujmuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor autor Re: czasami.... IP: *.chello.pl 22.01.07, 17:45 Jak na dloni widac, ze szczecinskie srodowisko radiowe i telewizyjne sklada sie glownie z oszolomow i zawistnikow, co to najlepiej anonimowo zrobia wszystko by zaszkodzic tym, ktorzy obecnie maja sie dobrze. Na pocieche wam pozostaje mysl, ze jak zmienia sie polityczne wiatry, a wczesniej czy pozniej zmienia sie, to wrocicie przed mikrofony i kamery, wyrzucicie obecnych, a ci wtedy beda na tym forum podkladac wam nogi i czekac na kolejna zmiane. I tak w kolko bedziecie wymyslac sobie nawzajem w tej sztafecie nienawisci. Szkoda tylko, ze to my abonenci RTV, musimy finansowac to wszystko z naszych pieniedzy. A byscie pokicali wreszcie do uczciwej roboty ! Odpowiedz Link Zgłoś
kicaj100 Re: czasami.... 22.01.07, 23:53 Ale o co Ci chodzi ? Ten Pan sam ze swojej żony potrafi żartować publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kazio.killer Re: czasami.... 23.01.07, 12:05 i co wtedy ta nowa gwiazda tvp 3 mowi gddy mąż sie z niej nasmiewa? :))) PAnie Lichota miej Pan litosc! Przestań PAn lansowac blondynke! Odpowiedz Link Zgłoś
tokio3 Re: czasami.... 26.01.07, 10:55 kazio.killer napisał: > PAnie Lichota miej Pan litosc! Przestań PAn lansowac blondynke! Lansowanie blondynki to jakby powiedział lepper mały pikuś przy tym jak lansują się panowie Stankiewicz i Bąk. O ile pierwszy ma wiedzę, jest dość inteligentny - choć nie ma dykcji o tyle drugi to dno i wodorosty. Argumentów brak, intelgincji też brak, wizerunek też pozostawia wiele do życzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radvidz Re: czasami.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 00:30 czemu od razu dno? pan B. jest chociaz zabawny i ma przesympatyczna zone :) natomiast pan S. i jego blondi to para gburów jakich mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babinicz pani joanna s. IP: 81.190.125.* 27.01.07, 01:28 Pani blondi od Kroniki fatalnie ją prowadzi, nie ma jakiejkolwiek klasy i poczucia estetyki. Co do Lichoty, z człowieka o tak lichej prezencji nawet karbowego bym nie uczynił.Nie znaczy przy tym, że Matlakowe, komusze stwory jakowoś lepsze były. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz spoza ukladu Re: pani joanna s. IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.01.07, 15:25 Pani Stankiewicz mi sie podoba, moglaby sie tylko czesciej usmiechnac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bony f Re: pani joanna s. IP: *.chello.pl 28.01.07, 16:15 Uśmiecha się dość często, ale ciągle występuje w tym czarnym sweterku. Poza tym jak nie ma BMW to i tak jest pieknie. Daniel Źródlewski i jego programy są coraz lepsze , myślę że zrobi karierę. Odpowiedz Link Zgłoś