Dodaj do ulubionych

Lichota miernota ?

• Gość: autor autor Re: Lichota miernota ? IP: *.chello.pl 19.01.07, 17:31
      Co wam powiem, to wam powiem, ale wam powiem. Wszyscy jestescie niezle
      popierd.....! Polskie piekielko w pelnej krasie a w nim zabawa w obrzygiwanie.
      Opamietajcie sie zanim utoniecie w tych rzygach !
      • Gość: Telewidzka Re: Lichota miernota ? IP: *.smsnet.pl 19.01.07, 23:22
        Oglądam Kronikę od kilku tygodni niemal codziennie. Bardzo mi się podobają
        zmiany. W końcu wiem dokładnie co się dzieje w moim mieście i regionie. I
        dziennikarze jacyś tacy młodsi.Dużo fajnych zmian. Teraz włączam częściej niż
        ogólnopolskie stacje. Dużo o mojej ukochanej kulturze, fajne pomysły na
        programy.Jesteście blisko ludzi. Trzymajcie tak dalej. Telewidzka.
        • Gość: monty Re: Lichota miernota ? IP: *.chello.pl 19.01.07, 23:41
          Najblizej jest ten palant co robi SONAR podobno, to jest o kulturze.
          Ale słowa uznania dla Daniela Żródlewskiego, zaskoczył ludzi kultury bardzo
          pozytywnie. To jedna z najlepszych zmian w tej dziedzinie.
          • Gość: saj Re: Lichota miernota ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 23:41
            NOMEN OMEM
            Do niedawna bardzo denerwowała mnie pani Wieczorek swoimi minami ,strojem i w
            ogóle całą sobą ale obecne (wszech obecna) pani Stankiewicz spowodowała , że
            kroniki już wcale nie ogladam. Nie z obecnych układów był pan Jacek Popiołek
            ale teraz by się przydał choć na chwilę , aby miernoty wróciły na swoje
            miejsce. Róbcie tak dalej, róbcie...
        • Gość: telewidz Andreas Re: Lichota miernota ? IP: *.chello.pl 20.01.07, 00:29
          telewidzko
          zgadzam sie z Tobą!
          Piotrek! działaj i nie czytaj bzdur popaprańców sfrustrowanych, jestes
          szefem=restrukturyzuj, zwalniaj i przyjmuj i rób oszczędności w firmie
          Fabian ma wade wymowy ale jest rzeczowy, rzetelny i bardzo sympatyczny
          "Stankiewicza żona" jak pisali niektórzy rzeczywiście nie ma głosu telewizyjnego
          i twarzy niestety tez nie...na imprezach w klubie "U Jerzego" jawi sie jako
          bardzo fajna kobietą, poszła do tv jej wybór więc odczepcie sie od niej
          itd
          itp...

zaznaczam, że nie jestem człowiekeim z mediów tylko zwykłym telewidzem
          pisze na tym forum pierwszy i ostatni raz
          JEST ONO OBRZYDLIWE=PEłNE JADU I ZłOSCI
          więcej tu nie zaglądnę
          • Gość: PRZEMEK Re: Lichota miernota ? IP: 195.245.213.* 22.01.07, 19:34
            Trochę przesadzacie. Można kogoś nie lubić ale żeby mówić o ładnej
            dziewczynie,że nie ma twarzy to przesada. Teraz NIESTETY zatrudnia się
            prezenterów z charakterystycznym głosem- ja też wole miłe sympatyczne głosy.Co
            do urody to JESTEM ZDROWYM FACETEM i jest OK:)
        • Gość: Mac Re: Lichota miernota ? IP: *.chello.pl 20.01.07, 01:40
          Ale wstępniak - w najlepszym "barejowskim" wydaniu :)

Zabrakło tylko "I to nieprawda, że była wczoraj wichura. A te kilkaset drzew to
          SBecy połamali." :D:D:D
    • Gość: as Re: Lichota miernota sportu na żywca 0 IP: 195.136.49.* 20.01.07, 11:20
      wiązałem z nim nadzieje że bedzie wiecej lokalnego sportu ale jest słabo.
      • Gość: mała Re: Lichota miernota sportu na żywca 0 IP: *.szczecin.mm.pl 26.01.07, 13:48
        Ubył też chyba jeden prowadzący? Fajny nawet:)
    • Gość: telewidz zainterosowanie wątkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 11:29
      Mam wrażenie, że w tym wątku wypowiadają się z jednej strony zwolennicy
      Lichoty, czyli ci, któzy skorzystali na restrukturyzacji a z drugiej strony ci,
      którzy musieli odejść albo stracili różne korzyści i przywileje. Pozostałych,
      szczerze mówiąc, wątek ten nie interesuje, więc możecie go sobie dalej w
      podobnym tonie:
      za
      przeciw
      za
      przeciw
      prowadzić.
      Dobrej zabawy!
      • kazio.killer Re: czasami.... 22.01.07, 14:51
        czasami trafia sie chyba takze zwykły telewidz, ktory przezywa meki gdy słyszy
        Pania Stankiewicz (blondina z tivi gryf)....
        • kicaj100 Re: czasami.... 22.01.07, 15:25
          Bo to jest tak :) Wystarczy być żoną dobrego kolegi. I to już wystarczy aby
          dostać pracę. Tak jest w Pisie i tak jest w kontrolowanej przez PIS telewizji.
          Gdyby żona innego kolegi Pana dyrektora wyglądała nieco inaczej też by już
          pewnie pracowała w telewizji no ale jak wiadomo wygląda jak wygląda dlatego
          pozostaje rzecznikowanie. Chyba, że kiedyś wymyślą kamerę, która nie dodaje a
          ujmuje :)
          • Gość: autor autor Re: czasami.... IP: *.chello.pl 22.01.07, 17:45
            Jak na dloni widac, ze szczecinskie srodowisko radiowe i telewizyjne sklada sie
            glownie z oszolomow i zawistnikow, co to najlepiej anonimowo zrobia wszystko by
            zaszkodzic tym, ktorzy obecnie maja sie dobrze. Na pocieche wam pozostaje mysl,
            ze jak zmienia sie polityczne wiatry, a wczesniej czy pozniej zmienia sie, to
            wrocicie przed mikrofony i kamery, wyrzucicie obecnych, a ci wtedy beda na tym
            forum podkladac wam nogi i czekac na kolejna zmiane. I tak w kolko bedziecie
            wymyslac sobie nawzajem w tej sztafecie nienawisci. Szkoda tylko, ze to my
            abonenci RTV, musimy finansowac to wszystko z naszych pieniedzy. A byscie
            pokicali wreszcie do uczciwej roboty !
            • kicaj100 Re: czasami.... 22.01.07, 23:53
              Ale o co Ci chodzi ? Ten Pan sam ze swojej żony potrafi żartować publicznie.
              • kazio.killer Re: czasami.... 23.01.07, 12:05
                i co wtedy ta nowa gwiazda tvp 3 mowi gddy mąż sie z niej nasmiewa? :)))
                PAnie Lichota miej Pan litosc! Przestań PAn lansowac blondynke!
                • tokio3 Re: czasami.... 26.01.07, 10:55
                  kazio.killer napisał:

> PAnie Lichota miej Pan litosc! Przestań PAn lansowac blondynke!

Lansowanie blondynki to jakby powiedział lepper mały pikuś przy tym jak lansują
                  się panowie Stankiewicz i Bąk. O ile pierwszy ma wiedzę, jest dość
                  inteligentny - choć nie ma dykcji o tyle drugi to dno i wodorosty. Argumentów
                  brak, intelgincji też brak, wizerunek też pozostawia wiele do życzenia...
                  • Gość: radvidz Re: czasami.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 00:30
                    czemu od razu dno? pan B. jest chociaz zabawny i ma przesympatyczna zone :)
                    natomiast pan S. i jego blondi to para gburów jakich mało.
                    • Gość: babinicz pani joanna s. IP: 81.190.125.* 27.01.07, 01:28
                      Pani blondi od Kroniki fatalnie ją prowadzi, nie ma jakiejkolwiek klasy i
                      poczucia estetyki. Co do Lichoty, z człowieka o tak lichej prezencji nawet
                      karbowego bym nie uczynił.Nie znaczy przy tym, że Matlakowe, komusze stwory
                      jakowoś lepsze były.
                      • Gość: Widz spoza ukladu Re: pani joanna s. IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.01.07, 15:25
                        Pani Stankiewicz mi sie podoba, moglaby sie tylko czesciej usmiechnac...
                        • Gość: bony f Re: pani joanna s. IP: *.chello.pl 28.01.07, 16:15
                          Uśmiecha się dość często, ale ciągle występuje w tym czarnym sweterku.
                          Poza tym jak nie ma BMW to i tak jest pieknie.
                          Daniel Źródlewski i jego programy są coraz lepsze , myślę że zrobi karierę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka