Gość: Nex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.03, 22:38 Rewelacyjny pomysl! Nareszcie ktos wykiwal "dziadkow parkingowych" oni nie nosza ze soba drabin wiec nie wystawia mandatu za parkowanie w strefie... PS: Latajace Trabanty laczcie sie :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vito Re: Trabant na dachu IP: *.fredolsen.no 29.04.03, 12:14 To nie on sie martwi tylko zlodzieje.! Wlasciciel tak jak go tam wstawil tak tez go zdejmie. Niezly"wozek"ciekawe ktory rocznik i ile pali:-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: Trabant na dachu IP: 157.25.198.* 29.04.03, 12:25 Gość portalu: Vito napisał(a): > To nie on sie martwi tylko zlodzieje.! > Wlasciciel tak jak go tam wstawil tak tez go zdejmie. > Niezly"wozek"ciekawe ktory rocznik i ile pali:-)))))))))))) 5 litrów roztworu z szarego mydła na 100 km :))))))))))))))) Specjalna wersja KEINE GRENZEN z roku 1990 :)))))))))) Model Honecker Kaput :))))))))) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karuzelowy fajowe "dachowanie" IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 29.04.03, 12:48 Ja jako Karuzelowy , gorąco protestuję przeciw naśmiewaniu się z ulubionego elementu peerelowskiej Karuzeli. Karuzelowi wszystkich krajów używają jeno Trabiego. Oby wszystkie dachowania tak właśnie wyglądały!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeb Re: Trabant na dachu IP: *.tnt1.anchorage.ak.da.uu.net 29.04.03, 23:40 Ciekawe ilu z tych nabijaczy sie z Trabanta, marzy o posiadaniu chocby takiej mydelniczki. Czyzby w Polsce juz od zarania motoryzacji kazdy jezdzil mercedesami lub volvami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uij Re: Trabant na dachu IP: *.man.rsk.pl 01.05.03, 16:10 Wydaje mi sie, ze trabant zostal ustawiony na kontenerze za pomoca wozka widlowego. Wskazywalyby na to palety (chyba tak to sie nazywa? ;) ) na ziemi, przy kontenerze, ktore swiadcza o ich obecnosci wozkow w tym miejscu. ale nie jestem pewny, bo nie znam tego miejsca w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Trabant na dachu IP: *.student.ki.se 07.05.03, 18:55 Aleś, Chłopie, sprytny! Gość portalu: uij napisał(a): > Wydaje mi sie, ze trabant zostal ustawiony na kontenerze za > pomoca wozka widlowego. Wskazywalyby na to palety (chyba tak to > sie nazywa? ;) ) na ziemi, przy kontenerze, ktore swiadcza o ich > obecnosci wozkow w tym miejscu. ale nie jestem pewny, bo nie > znam tego miejsca w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Trabant na dachu IP: 64.9.159.* 09.05.03, 14:57 Propozycja...... www.superexpress.pl/iso/Stale/Fotografia/fotografia.asp?dzial=16 Odpowiedz Link Zgłoś