Gość: WuuB IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 17:56 ta, okrzyki radości.. jaaaaaaaaaaaaaaaasne... ciekawe w której XIII?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewcia Re: Matura 2003. Wybrany przedmiot IP: *.net.iton.pl 07.05.03, 18:03 nie denerwuj sie tak.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KruK Re: Matura 2003. Wybrany przedmiot IP: 217.153.137.* 07.05.03, 18:03 Zaczynaja mnie strasznie irytowac wszelkie pismaki. Czy osoba ktora wymodzila ten artykul byla wtedy obecna na sali?? Jakos sobie nie przypominam. Bardziej jednak zirytowala mnie ekipa TVP Szczecin i tekst reporterki: "No pokaz jakie masz sciagi! Nie masz no co ty?! A dawali sciagac?" Kobieto!! Jak chcesz wzbudzac sensacje to sie rozbierz na srodku ulicy i to sobie nakrec!! Moglem zareagowac juz wtedy, ale bylem skolowany po egzaminie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WuuB Re: Matura 2003. Wybrany przedmiot IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 18:22 ogolnie to wszyscy robia sciagi na matme? przepisuja tablice zeby miec w dwoch kopiach na wszelki wypadek. (jakby jakas "ekipa" nie zauwazyla to delikatna ironia tutaj jest) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zut leszek Re: Matura 2003. Wybrany przedmiot IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 22:21 ludzie! ja w zyciu podobnych zadan nie widzialem! w trzynastce takie okrzyki zachwytu na matmie to moze normalka, ale ja uwazam sie za normalnego. a dziennikarze z tvp szczecin to buraki! Odpowiedz Link Zgłoś