Gość: rado IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 09:30 wlasciciel zapowiedzial odpolanie sie do min kultury. mam nadzije ze ktos w warszawce zadecyduje madrzej niz nasza lokalna konserwa rybna i pozbedziemy sie tego pakudztwa. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ppup Re: Odwolanie od kosmosu IP: *.arkonskie.v.pl 15.05.03, 17:35 Gość portalu: rado napisał(a): > wlasciciel zapowiedzial odpolanie sie do min kultury. mam nadzije ze ktos w > warszawce zadecyduje madrzej niz nasza lokalna konserwa rybna i pozbedziemy > sie tego pakudztwa to taki paprykarz szczecinski, a ja tego nie tykam - obawiam sie ze w warszawce tez. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quba Re: Odwolanie od kosmosu IP: *.spx.pl / 10.0.5.* 15.05.03, 18:21 A propos Paprykarzu Szczecińskiego, wiecie że w Zielonej Górze Szczecin nazywają Paprykarzewem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomek Re: Odwolanie od kosmosu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 13:23 No a co się dziwisz. Oni tam biede mają i wcinają te konserwy na okrągło. Są to dla nich jedyne zajawki ze Szczecina. A tak swoją drogą to tego już chyba tu nie produkują. Widziałem na konserwie producentów z okolic Trójmiasta. Odpowiedz Link Zgłoś