Gość: (gość portalu) IP: *.chrobry.pl 13.05.07, 22:54 Nie ma jeszcze opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gmithc Re: Na wakacje? Do Egiptu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 23:20 nie ma co sie dziwic ze na "poznan sie krzywia a o warszawie nie chca slyszec" no bo po co niby ktos mial by sie bujac do warszawy jak berlin pod nosem a i ceny polaczen z berlina nizsze niz z naszej pieknej stolicy no chyba zeby operator pokryl koszty przelotu do wawy bo nawet IC jedzie ponad 5 godzin milo ze maja byc TGV ale chyba znowu ominie cos szczecin dlatego mysle ze miasto i panstwo powinno znalezc pieniadze na te 15 km torow do granicy i za 3 lata z BBA bedziemy latac a jeszcze lepiej z goleniowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max A co z torami do Goleniowa Lubinska obiecala IP: 213.155.191.* 14.05.07, 00:10 Ja juz nawet do Berlina nie chce jezdzic ludzie mamay port lotniczy w goleniowie to czemu stamta d nie laatc , ol;ac poznan , berlin , wwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MSDT Na wakacje? Do Egiptu IP: 212.14.50.* 14.05.07, 07:50 no no, niedługo weźmiecie pod wode i pięciolatki, a standarty szkoleniowe przewidują możliwość zabrania pod wode dzieci dopiero w wieku ośmiu lat i tylko na dwa metry:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks wróg leżenia na plaży??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 09:03 "Roman Fengler, który na Targi Turystyczne wybrał się z żoną Grażyną i 5-letnią córką Martynką, szukał ofert lipcowych: - Interesuje nas coś do czterech tysięcy za trzyosobową rodzinę. Myślimy o Turcji lub Egipcie - powiedział nam. - Jesteśmy wrogami leżenia na plaży, dlatego jeżeli nie uda się znaleźć czegoś sensownego za granicą, zdecydujemy się na agroturystykę w kraju." LIPIEC W EGIPCIE ZA 4tys??? plaża, ale w cieniu. Co on tam chce innego robić??? I jeszcze dziecko ciągnie w taki upał.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d all inclusive IP: 81.190.124.* 14.05.07, 09:31 Wycieczki raczej nigdy nie sa czescia pakietu all inclusive. zarcie i alholohole (lokalne) i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Wieruszewski Re: all inclusive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 11:28 A ja jadę w pierwszej dekadzie lipca prawdopodbnie na tydzień na festiwal filmowy w Karlowych Warach, tak jak w zeszłym roku. Za 8 noclegów, przejazd w dwie strony, zwiedzanie Drezna i okolic KW, wyżywienie na poziomie i 15 razy na seansach filmowych zapłaciłwm 1050 zł. Co tam tylko leżenie na plaży!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sissi Właśnie - co fajnego w te wakacje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 12:05 Nie przyszłoby mi do głowy - wycieczka na festiwal do Karlovych. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: all inclusive 14.05.07, 15:40 Gość portalu: Tomek Wieruszewski napisał(a): > A ja jadę w pierwszej dekadzie lipca prawdopodbnie na tydzień na festiwal > filmowy w Karlowych Warach, tak jak w zeszłym roku. Za 8 noclegów, przejazd w > dwie strony, zwiedzanie Drezna i okolic KW, wyżywienie na poziomie i 15 razy na > > seansach filmowych zapłaciłwm 1050 zł. Co tam tylko leżenie na plaży!!!!!!!!!!! .............................. prywatnie czy z biura podróży? jezeli tak ,to jakiego? Odpowiedz Link Zgłoś