Gość: tinka IP: *.chello.pl 28.05.07, 21:00 Cześć. Mam ogromną prośbę. Czy moglibyście polecić sprawdzonego adwokata - chodzi o sprawę karną. Bardzo pilne! z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbędny Re: Dobry adwokat - sprawa karna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:08 Napisz myszko ogólnie jakiego typu sprawa karna. Ogólnie bez szczegółów lub najprościej jak podasz o ile wiesz ten numerek paragrafu na podstawie, którego zarzucają i oskarżają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tinka Re: Dobry adwokat - sprawa karna. IP: *.chello.pl 28.05.07, 21:12 Chodzi dopiero o zatrzymanie, nie znam jeszcze konkretnych zarzutów (prawdopodobnie przyjęcie korzyści majątkowej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Dobry adwokat - sprawa karna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:18 W biznesie czy w służbie publicznej, czy w zawodzie (typu nauczyciel , lekarz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vx Re: Dobry adwokat - sprawa karna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:20 Znam takiego - sam sukinsyn pierwszej wody. Trzyma ze złodiejami i malwersantami. Ale cóż! DANE PERSONALNE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tinka Re: Dobry adwokat - sprawa karna. IP: *.chello.pl 28.05.07, 21:24 Nie wiem, po co ten komentarz. W tym przypadku to akurat typowa pokazówka. I chodzi mi po prostu o konkretnego, kumatego adwokata, który jest na miejscu i może postarać się o kontakt z zatrzymanym. O szczegółach nie chcę pisać na forum. Nie chodzi na razie o obronę, tylko o czuwanie nad pierwszym (i mam nadzieję - ostatnim) etapem postępowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zBĘDNY Re: mec. Krzystek Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:30 Mało znane i znikome są sukcesy prawnika Krzystka. Bardziej znane i powszechnie jasne od osiągnięć Krzystka w zawodzie adwokata(prawnika) są tendencje homoseksualne pterodontów sprzed dziesiątek milionów lat wstecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Tinka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:33 Zadałaś pytanie proszące o pomoc. Chętnie pomogę ale odpowiedz mi na postawione pytanie. Nie ma tak aby polecić prawnika od wszystkiego. Jak się krępujesz to napisz na mój gazetowy email to Ci pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Tinka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:34 No i napisz w tym wątku, że maila wysłałaś. Po zapoznaniu się ze skróconym opisem (bez nazwisk i krępujących mocno faktów) wskażę Ci kilku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tinka Re: Tinka. IP: *.chello.pl 28.05.07, 21:34 Ok. To jeszcze tyle, że służba publiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tinka Re: Tinka. IP: *.chello.pl 28.05.07, 21:35 A z mailem to chyba nie bardzo da radę, bo występujesz jako Gość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Tinka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:37 moje konto : zbednydlaregionu@gazeta.pl Ja czasami nie chcę się logować ale takie konto używam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Tinka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:36 Powtarzam. Nie moge publicznie wymieniać Ci prawników. Może i mogę ale nie chcę. Załóż szybko jakąś szybko szkrzyneczkę mailową i napisza z niej dwa zdanka na mój email gazetowy a odpowiem. Koniecznie napisz w tym wątku, że wysłałaś. Masz na to 15 minut bo idę na spacer z psem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vici Do pierdla z łapówkarzem.. IP: *.chello.pl 28.05.07, 21:42 Pomocmicy sie znaleźli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Do pierdla z łapówkarzem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:44 Zastanów się świrze co piszesz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tinka Re: Do pierdla z łapówkarzem.. IP: *.chello.pl 28.05.07, 21:46 Jeśli nie wiesz, o co chodzi, to się nie wypowiadaj. Słyszałeś o domniemaniu niewinności? Wyobraź sobie, że nie każdy zatrzymany od razu musi zamienić się w podejrzanego, a podejrzany w oskarżonego. Ale pewnie i tak nie rozumiesz, o czym piszę. PS. Zbędny, wysłałam, maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Do pierdla z łapówkarzem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:59 Wysłąłem ale daj znać czy doszedł w tym wątku bo coś ten internet dzisiaj dziwnie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Do pierdla z łapówkarzem.. IP: *.chello.pl 28.05.07, 22:02 zastanawiam się kim są ludzie, którzy w wątkach dotyczących konkretnej sprawy wtrącają swoje trzy grosze i to w dodatku maksymalnie sfrustrowane... Tinka - Zbędny już ci pomógł, więc zmykam :) Powodzenia, K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tinka Re: Do pierdla z łapówkarzem.. IP: *.chello.pl 28.05.07, 22:08 Karolina: dzięki :). Zbędny: niestety, nic do mnie mnie doszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZBędny [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 22:11 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredek Re: tinka trudno lecę z tym na forum IP: *.sysnet.pl 28.05.07, 22:53 aleś tuzów wymienił, niech Cię... hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny tinka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 22:07 Doszło ! Bo nie ufam tej poczcie. Wysyłałem dwa razy !!! Napisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tinka Re: tinka !!! IP: *.chello.pl 28.05.07, 22:14 Zbędny, bardzo Ci dziękuję i jestem Ci naprawdę wdzięczna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś