Gość: ewa IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.03, 16:58 znacie jakies fajne miejsca na wesele w Szczecinie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rado Re: wesele IP: 111.111.51.* 10.06.03, 17:06 Gość portalu: ewa napisał(a): > znacie jakies fajne miejsca na wesele w Szczecinie?? radisson i dawna bajka czyli viena. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YXZ Re: wesele IP: *.biot.ar.szczecin.pl 11.06.03, 10:09 W firmie Leo Video tel. 4648-880 jest płyta DVD z propozycjami lokali , zespołów, fotografii i filmowania takich imprez.To najlepsze wyjście zobaczyć na własne oczy, a nie polegać na opiniach (często skrajnych).Pozdrawiam i daj znać jak się udało wesele ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: wesele 11.06.03, 10:14 .. moze Ladoga .. troche inaczej .. ale moze byc ciekawie .. zalezy oczywiscie od ilosci i struktury gosci ... maja chyba nawet specjalna kabine dla nowozencow ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: wesele IP: 111.111.31.* 11.06.03, 10:45 To zależy na ile osób. Jak na niewiele to plecam Magnolię - dawna Ratuszowa. Świetnie jest w kasynie wojskowym na Narutowicza - tutaj są niezłe ceny i świetne żarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: swarozyc IP: *.rrsteel.net 11.06.03, 12:11 swarozyc napisała: > A Ty Asiu juz po slubie, he? -:) Czy ty palancie musisz sie wpieprzac w kazdy watek? Jezeli interesuje cie stan Asi, spytaj ja emailem, a nie zasmiecaj tego forum na kazdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: swarozyc IP: 111.111.31.* 11.06.03, 12:53 Bożku czekam na ciebie aż ty będziesz wolny. Nika nie jeż sie na każdym wątku. Luzu troszeczkę nie zaszkodzi. Pomyśl, że wesele to początek ........ Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Aska 11.06.03, 13:00 Asiu, mozesz sie juz nie doczekac, albowiem tylko smierc bedzie wyzwoleniem... Kiedys myslalem ze prawda mnie wyzwoli, ale to zabobon... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ba$ka Re: Aska IP: 217.153.158.* 11.06.03, 22:46 Dla wszystkich - zdecydowanie Radisson, mimo iz nie wystepuja na reklamowym filmie DVD w firmie LEO VIDEO :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buazen e...e...e...Swarożyc smoli cholewki ? n/t IP: 217.153.7.* 12.06.03, 11:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masala dosa Re: wesele IP: *.teleton.pl 12.06.03, 07:03 bylem na swietnym weselu w hotelu park-moge polecic z czystym sumieniem-ale moze lepiej zrob duza imprezke nocna na swiezym powietrzu wykorzystujac sprzyjajaca aure-z ogniami muza slajdami itp-zycze w kazdym razie rewelacyjnej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: wesele IP: *.biot.ar.szczecin.pl 12.06.03, 08:31 Ewa, byłem na kilkudziesięciu weselach w Szczecinie. Kilka razy w tej samej knajpie i było różnie. Bardzo dużo zależy od gości, ale od knajpy też (niestety). W opinie internautów bym nie wierzył.Chociaż Radisson może być, w Haj Fongu dużo pysznego żarcia za małą cenę i egzotycznie, kicha w kasynie na Wawrzyniaka(kino Mars), fajnie na działkach :Derdowskiego, Mickiewicza (rotunda),im. Bema (koło piekarni), Przyjaciół Żołnierza.Kameralnie , na ok. 20 osób jest w Virdze na Głębokim.Ładnie i nastrojowo w Klubie Naukowca na Wielkopolskiej. Panoramy bym nie polecał. Daleko i jedzonko wraz z zespołem kiepskie.Podobnie "U Juliana" w Mierzynie. Ogólnie? to bez dobrego kucharza i zespołu cieniutko . Sorry , że nagmatwałem. Stawiam na wesele na działkach.Powodzenia na nowej drodze życia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: wesele IP: 111.111.31.* 12.06.03, 09:32 Bożku i tak będę czekać:-) Hotek Park drogi jak cholera. W KPN-ie na Wielkopolskiej są fajne ogrody. Na wesele się świetnie nadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buazen Re: wesele IP: 217.153.7.* 12.06.03, 11:03 Równo rok i 4 dni temu miałem wesele w Hotelu Park. Tam jest drogo? Przejrzałem wiele ofert i powiem, że za takie warunki, obsługę i klimat to nie jest drogo. Wystarczy się dogadać. Jeżeli mam zapłacić za 80 osób o 2000 PLN'ów więcej niż w jakiejś dyskotece lub na działkach, a otrzymuję warunki o niebo lepsze - to ja w to wchodzę. Planowałem jeden ślub w swoim życiu i chciałem, żeby było to coś co będę pamiętał z radością i zadowoleniem. I tak jest! Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś