Dodaj do ulubionych

Ignorowanie żony_pijaka

26.06.07, 19:31
to chyba po wyczynach w ostatnich dniach na forum ( co na to admini?) dobry
pomysł na nowy wątek.
Jak może tak wielu podniecać bluzganie i retoryka zaczerpnięta z NIE Urbana.
Obserwuj wątek
    • Gość: tom Popielarz - to jest dopiero chamstwo i prostactwo! IP: *.chello.pl 26.06.07, 19:40
      żona pijaka zazwyczaj odpowiada na chamskie posty często też chamsko

ja bym proponował przyjrzeć się wyczynom tego typa:

maciej.popielarz napisał:

> Rzygam już tymi janami pawłami drugimi. Niech bałwany z rady miasta nazwą
      > swoje dzieci janami pawłami i świecą ich co niedziele.
      >
      > --
      > Pozdrawiam
      > Maciej Popielarz

to jest dopiero chamstwo i prostactwo! typowe zresztą dla działacza partyjnego
      jedynej właściwej partii.
      • Gość: Arkadiusz prostak z LiD, znam go od dawna IP: *.chello.pl 26.06.07, 20:00
        to były aktywista Unii Wolności i demokratów.pl, startował też z
        Socjaldemokracji Polskiej (SDPL) do sejmu i chyba też w samorządowych, teraz
        pewnie LiD, ogólnie taki włazidup, który za pomoc w załatwieniu pracy zrobi
        wszystko, własną matkę by sprzedał do burdelu w Niemczech, jeśli by dobrze
        zapłacili. Sprzedawczykowate zachowanie typowe dla środowiska unii wolności.
      • Gość: zona.pijaka Re: Popielarz - to jest dopiero chamstwo i prosta IP: *.icm.edu.pl 26.06.07, 20:03
        Gość portalu: tom napisał(a):
        > to jest dopiero chamstwo i prostactwo! typowe zresztą dla działacza partyjnego
        > jedynej właściwej partii.

Popielarz? To smieć, ani prawicowy ani lewicowy. I do tego na śmietniku
        historii. Zero.
        • Gość: zona.pijaka Re: Popielarz - to jest dopiero chamstwo i prosta IP: *.icm.edu.pl 26.06.07, 20:08
          Mijałam wczoraj mamusię Popielarza. Poczułam od niej dziwny smród, chyba z
          krocza.
          • Gość: sam Re: Popielarz - to jest dopiero chamstwo i prosta IP: 80.54.123.* 26.06.07, 20:27

> Mijałam wczoraj mamusię Popielarza. Poczułam od niej dziwny smród, chyba z
            > krocza

to twojej gęby ten smród...za blisko nosa.nic się nie da zrobić...
        • Gość: tapi. Re: Popielarz - to jest dopiero chamstwo i prosta IP: *.eranet.pl 27.06.07, 19:35
          Też sądzę że takich chamów jak żona powinno się wykopywać z forum na zbity pysk.
      • Gość: ALL Re: Popielarz - to jest dopiero chamstwo i prosta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 20:08
        To jego też należy omijać i tyle jest już dwójka.
        Jest prawdą ,że forum ogólne stało się chlewem i miejscem potyczek na bluzgi
        kilkunastu nicków.
        Cała masa fajnych osób ,mogących wnieść dużo wiedzy i ciekawych spostrzeżeń za
        pomocą tego medium po prostu "uciekła" na fora tematyczne.
        Od kilku urzędasów i osób z polityki usłyszałem ,że tym forum to nie ma co się
        przejmować od dłuższego czasu i nikt poważnie nie analizuje wątków,szkoda
        zachodu i efekt badawczy nijaki.
    • grogreg Re: Ignorowanie żony_pijaka 26.06.07, 21:03
      Zona pijaka jest potrzebna.
      To taki wentyl bezpieczenstwa.
      • swantevit Zona pijaka potwierdza teze ze 26.06.07, 21:11
        w kazdej, wiekszej grupie ludzi, ktos pelni role przyglupa.
        ...Co wcale nie oznacza ze musimy ja tolerowac w calej rozciaglosci..
        :-)
        • Gość: zona.pijaka Re: Zona pijaka potwierdza teze ze IP: *.icm.edu.pl 27.06.07, 06:05
          swantevit napisał:
          > w kazdej, wiekszej grupie ludzi, ktos pelni role przyglupa.
          > ...Co wcale nie oznacza ze musimy ja tolerowac w calej rozciaglosci..

Jaka to większa grupa koniowalcu? Przy prawie półmilionowej społeczności
          Szczecina? Te 10 osób z sekty zwanej "antykatolicyzm"? Nie bądź śmieszny.
          Spójrz z pozycji google map na Szczecin i sprobuj znależć tam siebie. Jesteś
          mniej niż zero.
          • Gość: inside ten Popielarz ponoć skumał się z młodymi Platfusam IP: *.chello.pl 27.06.07, 10:32
            ten Popielarz ponoć skumał się z młodymi Platfusami, bo dostał robotę od nich,
            dziwne że teraz odważył się ich skrytykować. Ale tak to jest ze szmatami -
            pomożesz, a za chwile wysra ci się pod drzwiami bo za daleko będzie mieć do kibla.
    • krzepice.city Re: Ignorowanie żony_pijaka 27.06.07, 10:43
      ej no - to jeden z ciekawszych tu nicków :)

nie wiem już sam czy kolejne to wcielenie absztyfikanta ale żona pijaka
      rullez :]
    • Gość: Ciekawy Re: Ignorowanie żony_pijaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 11:02
      Dlaczego Admin toleruje żonę.pijaka ? Odpowiedź jest prosta. Oboje są siebie
      warci,ten sam sposób wypowiedzi, to samo umiłowanie wulgaryzmów, ta sama
      ocięzałość umysłowa.Czasami mam wrazenie że admin i ż.p to ta sama osoba!!!
      • Gość: Maja żona pijaka jest wporządku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 12:18
        żona pijaka jest wporządku, jak ci cos nie pasuje to się przenieś na forum NIE -
        szmatławca Urbana
        • sobiepan1 Re: żona pijaka jest wporządku 27.06.07, 18:43
          Pewnie że jest w porządku, bo jest obecna na tom forum. Absztyfikant również, bo go nie ma.

Sobiepan
          • absztyfikant Re: żona pijaka jest wporządku 27.06.07, 18:46
            Ja to nie ma? Pazdzioch, wyczysc okulary:P
            • Gość: zona.pijaka do sobiepana IP: *.icm.edu.pl 27.06.07, 20:20
              Paździoch, to Ty? Kooooooopa lat!
              • Gość: zona.pijaka Dziś straciłam ok 4.5% IP: *.icm.edu.pl 27.06.07, 20:25
                Znów jestem bankrutem(rodz. żeński). Możecie mnie ignorować.
              • sobiepan1 Re: do sobiepana 28.06.07, 07:30

Nieee, to nie ja!

Sobiepan
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka