Dodaj do ulubionych

Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 19:07
Wszelkie opinie są zbędne.
Dumny Szczecin. Bardzo Dumny.
Proponuję w akcie rozpaczy nie rozwijać tego wątku.
Taka wymowna cisza.
Obserwuj wątek
    • Gość: orenishii Re: Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców IP: *.icpnet.pl 28.06.07, 19:14
      to zmieńmy wątek. u mnie właśnie wyszło słońce i przestało padać. Miły dzień
      dzisiaj mamy nieprawdaż?
      • wzwod_poranny Re: Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców 28.06.07, 19:15
        To ja moge troche pomilczec, a w miedzyczasie sie odleje.
        • Gość: Julek Re: Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców IP: *.246-7-195.ippool.ndo.com 29.06.07, 04:33
          Kiedy wreszcie ktoś w Polsce nauczy się, że takie rzeczy załatwia się z
          WIELOMIESIĘCZNYM wyprzedzeniem? Wtedy się unika sytuacji, kiedy wydaje się
          miliony na przebrzmiałe gwiazdki, które siedzą w domu, dłubią w nosie i czekają
          na telefon np. ze Szczecina.
    • fifrock Re: Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców 28.06.07, 19:37
      Wolalbym zeby taki Hey zagral megakoncert niz jakies Osy z ....

Jak Szczecinsie TSR to i gwiazda ze Szczecina. Wyobrazacie sobie jak pol miliona
      ludu wyje Herbata stygnie zapada zmrok...
    • Gość: j. Re: Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców IP: *.szczecin.mm.pl 28.06.07, 19:38
      no dobra milcze...na koncert nie przyjde - bede wciaz milczal.
      • kasia22213 Re: Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców 29.06.07, 09:35
        cos to milczenie slabo wyszlo;)

---
        Spa w Polsce
        Wellness & SPA
    • Gość: gryfita Re: Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców IP: 81.190.126.* 28.06.07, 19:57
      Ze smutkiem muszę stwierdzić że, "Żniwiarz Smutku" ma całkowitą rację. Jakim
      prawem jakiś ignorant z magistratu pozbawia nas szczecinian powodów do
      zadowolenia i dumy? Była okazja promować miasto w niepowtarzalnej imprezie jaką
      jest Zlot Żaglowców, ale już teraz widzę, że będzie to kolejny jarmark na
      Wałach. Same żaglowce bez odpowiednich imprez towarzyszących już nie wystarczą.
      To już nie te czasy.Popatrzcie urzędasy co poznaniacy robią na festiwalu Malta!
      Panie Prezydencie Krzystek, jak długo będzie Pan tolerował w swoim otoczeniu
      ludzi bez wyobraźni i wizji rozwoju miasta? Niestety, Pana prezydentura
      wkracza powoli na ścieżki poprzednich nieudaczników.
      • Gość: orenishii Re: Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców IP: *.icpnet.pl 28.06.07, 20:03
        skoro już było o pogodzie, więc ja proponuje Pogodno!!
        Uśmiech się to jest dobra czasssss... nie bój się deszczu bo ja jestem deszczem...
        • Gość: znawca a nie przypadkiem Ace Of BACE? IP: *.chello.pl 28.06.07, 20:19
          Przeciez będzie też GIPSY KINGS, HEY i POGODNO, nie tylko szwedzi...
    • Gość: heh Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców IP: *.globalconnect.pl 28.06.07, 20:21
      nie rozumiem tego marudzenia? To juz zaczyna się robić sytuacja chora jeżeli
      mowi się, że ta gwiazda jest zła bo utówr ma 15 lat. I co z tego jak wszyscy
      dalej tego słuchaja i sie podoba? Muzyka jest jak wino, z kazdym rokiem smakuje
      lepiej.
    • seweryn.purolczak to jakas straszna porazka! 28.06.07, 20:54
      niby ten zespol wszyscy znaja, ale zeby zapraszac go na flagowa impreze w
      Szczecinie??!?!?!?! Przeciez zaproszona gwiazda mogla przyciagnac do SZczecina
      nie gorzej niz te 100 kilka zaglowcow. Ale wiocha...
      • Gość: fan Re: to jakas straszna porazka! IP: *.toya.net.pl 28.06.07, 21:01
        poczekam na wasze kmentarze po koncercie....
        ciekawe co wtedy powiecie.....
        • Gość: Łukasz Nareszcie AOB w Polsce IP: *.231.udn.pl 28.06.07, 21:09
          A ja przyjade z Jeleniej Gory zeby ich zobaczyc! Wszyscy fani sie uciesza a
          troche ich jest w Europie. To juz nie ten sam zespol co kiedys, jenny daje rade
          na koncertach, kto widzial ostatnie wystepy na Abba Orchestra Tour wie o czym
          mowie. Nawet fani z Usa zapowiadaja ze przyjada. To pierwsza szansa zeby
          uslyszec All that She wants i The sign na zywo, a to przeciez klasyka!
          • Gość: lex Re: Nareszcie AOB w Polsce IP: *.szczecin.mm.pl 29.06.07, 00:19
            Wow, tu są normalni ludzie, wśród tych zrzędów... :)
        • Gość: labatt Re: to jakas straszna porazka! IP: *.hsd1.fl.comcast.net 28.06.07, 21:19
          To ja podziekuje za taka rozrywke....Skoro juz podpisana umowa - to moze
          chociaz wspolnie sie umowic,zeby nie klaskac za bardzo na koniec - bo to tylko
          sprowokuje zespol do bisowania....
          Umc umc umc....cruel summer....
        • Gość: Zbędny Re: to jakas straszna porazka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 06:38
          ...a co Ty w Łodzi robisz chłopie ?
      • Gość: lex Re: to jakas straszna porazka! IP: *.szczecin.mm.pl 29.06.07, 11:12
        Sam jesteś porażką.
    • Gość: Vlad.H. Nie wiem czy miasto Szczecin jako organizator IP: *.warzymice.net 28.06.07, 21:27
      zdaje sobie sprawe ze przynajmniej jeden z czlonkow zespolu (Ulf Ekberg) jest
      oskarzany o czynne wspieranie dzialalnosci szwedzkich neofaszystow...
      (Sam Ekberg juz po sukcesie AOB w kilku wywiadach pochwalal neofaszystow -
      oficjalnie podobno juz duzo wczesniej zerwal z tym srodowiskiem i przeprosil za
      taki epizod w swoim zyciu)
      Wydaje mi sie ze przynajmniej cala sprawa powinna zostac wyjasniona...Co do
      gustow muzycznych...
      Miasto moglo zrobic naprawde fajna impreze zapraszajac np VNV Nation do
      Szczecina (lista zespolow co prawda mniej znanych niz "gwiazda" AOB ale za to
      znacznie ciekawszych muzycznie jest dluga - wystarczy przejrzec liste gwiazd
      bioracych udzial w tegorocznym Castle Party w Bolkowie...)
      • Gość: Kamil [...] IP: *.toya.net.pl 28.06.07, 21:33
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Vlad.H. Re: Nie wiem czy miasto Szczecin jako organizator IP: *.warzymice.net 28.06.07, 21:51
          miejsce dla AOB to raczej Sopot czy inny festiwal muzyki biesiadnej... To
          powinno byc wydarzenie muzyczne a nie koncert przebrzmialej gwiazdy.
      • Gość: Gregor Re: Nie wiem czy miasto Szczecin jako organizator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 21:34
        Castle Party w Bolkowie stary nie rozśmieszaj mnie, może żeby było bardziej
        ambitnie to powinni zaprosić Szwedów tylko, że z Marduk, dodałbym Mayhem z
        sąsiedniej Norwegii no i może jeszcze Venom, myślę, że AOB i pozostałe zespoły
        są optymalne na taką imprezę.
        • Gość: Vlad.H. Re: Nie wiem czy miasto Szczecin jako organizator IP: *.warzymice.net 28.06.07, 21:47
          koncerty VNV

14 Jul 07 - Sweden : "Arvika Festival", Arvika
          11 Aug 07 - Holland : "Summer Darkness ", Utrecht
          26 Aug 07 - UK : "Infest", Bradford

Akurat VNV wydaje sie byc optymalnym kompromisem miedzy ambitnoscia i
          przystepnoscia - swietny zespol na impreze masowa...
          Co ma bawic ludzi jesli nie futurepop?
        • Gość: labatt Re: Nie wiem czy miasto Szczecin jako organizator IP: *.hsd1.fl.comcast.net 28.06.07, 21:50
          video.aol.com/video-detail/id/3153884574
          ...;)
          Nie obrazajac fanow - ale to nie jest 'zloty srodek' dla Szczecina....
          • Gość: Vlad.H. Re: Nie wiem czy miasto Szczecin jako organizator IP: *.warzymice.net 28.06.07, 21:59
            no i porownac to z tym:

www.youtube.com/watch?v=g4nAzWExsuc
            czy z tym:

www.youtube.com/watch?v=KFNRCn6glqc
            • Gość: kamil Re: Nie wiem czy miasto Szczecin jako organizator IP: *.toya.net.pl 28.06.07, 22:19
              co ty porównujesz występ z 1993 roku???
              własnie widac jak sie znacie.....
              widziałem ich występny live i to co jest tutaj to jest już danwo historią....
              więc nie porównuj mi czegoś z przez 14 lat ok?
              od tego momentu sie wszystko zmieniło w tym zespole i nawet śpiew - w co pewnie
              bedzie ci trudno uwierzyć..... :-)
              • Gość: Vlad.H. Re: Nie wiem czy miasto Szczecin jako organizator IP: *.warzymice.net 28.06.07, 22:25
                all that she wants is just squik of the mouse...
            • Gość: gryfita Re: Nie wiem czy miasto Szczecin jako organizator IP: *.chemn.tuniv.szczecin.pl 29.06.07, 13:38
              Vlad H. masz całkowicie rację. Ci Szwedzi to cieniacy w porównaniu z VNV
              Nation - Kingdom. Wystarczy porównać z nagraniami które przytoczyłeś. A
              dlaczego tutaj niektórzy szwedzki zespół bronią i wychwalają? Słoń im chyba na
              ucho nadepnął!
    • Gość: jerzy Re: Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców IP: *.globalconnect.pl 28.06.07, 22:22
      jaka władza - takie gwiazdy (mam rym do gwiazdy. zgadnijcie jaki?)
      • Gość: Łukasz Re: Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców IP: *.231.udn.pl 28.06.07, 22:27
        Oto nowy wystep na bardzo znanym festiwalu:
        www.youtube.com/watch?v=Og5QRn3caeY
        • Gość: Kamil Re: Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców IP: *.toya.net.pl 28.06.07, 22:34
          Łukasz jestem ciekaw co im teraz nie będzi epasowało w tym występie - ale jeśli
          mam być szczery możecie mówić co chcecie ja i tak sie ciesze z tego wyboru.
          Co lepsze cała polska acerowska familia zawita wtedy do szczecina , w którym
          nigdy nei byłem :-)
          Piękne będą wspomnienia oj piękne...
        • Gość: jerzy Re: Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców IP: *.globalconnect.pl 28.06.07, 22:35
          niestety - disco polo na wesolo!
        • Gość: Vlad.H. Re: Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców IP: *.warzymice.net 28.06.07, 22:44
          www.youtube.com/watch?v=Ht7zFlO9LvA
          no to ja wole VNV - maja to czego potrzeba masowej imprezie, sile, rytm,
          rozmach, z dobra oprawa swietlna, z dobrym naglosnieniem to moglby byc jeden z
          koncertow ktore sie pamieta... obawiam sie ze Ace of Base bedzie po prostu
          mialkie i nijakie...
          • Gość: Kamil Re: Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców IP: *.toya.net.pl 28.06.07, 22:48
            Ja nie mówię że mają powalić Szczecin na kolana.....
            Ale jeśli mam być szczery to pierwszy raz słysze o tym twoim zespole i nie
            dlatego ze ciagle słucham AoB.
            Obejżałem występ ten który pokazałeś i oceniam go bardzo pozytywnie.
            AoB są w takiej właśnei kategorii gdzie sie wszyscy bujają na lewo i prawo.
            To nie Open Air Heinekena....
            Może za rok uda sie do Szczecina ściągnać coś co was bardziej zadowoli ,
            narazie zadowoleni jesteśmy my...
            • Gość: Vlad.H. Re: Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców IP: *.warzymice.net 28.06.07, 22:54
              To nie tak - jest impreza, impreza jest czescia zabiegow promocyjnych miasta,
              nie chodzi tu tylko o doznania muzyczne czy gusty, taki koncert ma byc
              spektakularny, ma pokazac miasto, ma ukazac Szczecin w dobrym swietle - z jednej
              strony Ace of Base i raczej rzeklbym weselno-biesiadny nastroj a z drugiej cos
              co jest sygnalem tego co nadchodzi, cos dynamicznego, z energia ktorej
              potrzebuje Szczecin, z tym rozmachem, sila, czyms co potrafi nie tylko wypelnic
              godzine czy dwie ale w jakis sposob dac ludziom kopa. Obawiam sie ze Ace of Base
              bedzie wylacznie zapchaj dziura i chyba o to chodzi wiekszosci osob
              wypowiadajacych sie w tym watku, wolalyby pewnie by Szczecin kojarzyl sie tym
              ktorzy beda wtedy w miescie z czyms innym...
              • xxtoja Re: Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców 29.06.07, 06:58
                Vlad.H. masz racje co do Vnv nation, nie znam tego zespolu, ale te wstawki z
                You Tube sa b. dobre i warsztat też mają, sami graja i nie posiłkują się żadna
                orkiestrą. Ja myślę, że AoB będzie samo sterczało na scenie (bez orkiestry) i
                to co przedstawia jest po prostu lelum polelum, straszny stary rytm , już ABBA
                o wiele lepszym zespołem była, a oni im nie dorównują tym swoim plagiatem.
    • Gość: gupekTo się nawet Re: Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców IP: *.chello.pl 28.06.07, 22:53
    • Gość: WitchKing Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 23:12
      Z czystej ciekawości sprawdziłem, kto zawita do Krakowa na Coke Live Music Festival: Faithless(!), Lily Allen(!!), Rihanna(!!!), Akon(!!!!). Więcej komentarza dodawać nie trzeba ;)
      • Gość: Vlad.H. Re: Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców IP: *.warzymice.net 28.06.07, 23:17
        rihanna i akon to ten sam poziom to AoB, natomiast Faithless bez watpienia sam w
        sobie moglby byc perla w kazdej imprezie...
        • Gość: lonelyboy1989 Re: Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 23:55
          Ale na Rihannę można przynajmniej popatrzeć. No i, byłbym zapomniał, to są wykonawcy, że tak powiem, aktualni. Tymczasem dla Ace of Base była ostatnio, też w Krakowie, taka impreza... Szalony powrót lat 80, czy jakoś tak...
      • Gość: willy A kto to sa Lily Allen, Alkon i ta reszta? IP: *.pools.arcor-ip.net 29.06.07, 11:45
        w zyciu o nich nie slyszalem?
    • Gość: mumio Re: Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców IP: *.globalconnect.pl 28.06.07, 23:26
      Przecież wiadomo od samego początku, że Krzystek traktuje mieszkańców Szczecina jak debili, zatem dziwię się zdziwieniu co niektórych, że tak gwiazda będzie uświetniać full-wieśniacką imprezę.
      • Gość: Vlad.H. Re: Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców IP: *.warzymice.net 28.06.07, 23:30
        Raczej mysli ze sa tacy sami jak on... i chyba jest to w jakiejs czesci zgodne
        ze stanem faktycznym...
    • Gość: lex Ooo!! Litości ... zrzędy z forum z GW ! IP: *.szczecin.mm.pl 29.06.07, 00:14
      Czy na prawdę wy ludzie nie macie już nic innego do roboty, jak tylko zrzędzić i
      narzeeeekać na te miasto gdzie się tylko da i jak się da. Na prawdę czytać 70%
      tych komentarzy jakie tu się pojawiają to już od tego zrzędzenia głowa boli.
      Jaki zespół by tu nie przyjechał to i tak by nikomu nic nie pasowało, a przy
      okazji jeszcze można ( jak przy każdym artykule ) pomarudzić na GW, że ma
      rzetelnych dziennikarzy itd. Szkoda, że nie będzie Red Hot Chilli Peppers, ale
      ja się ciesze, że gwiazdą imprezy nie obdarowano jakichś durnych Kasi
      Cerekwickich i tym podobnych beztalenci, które ryczały by tylko do mikrofonu o
      swoich kompleksach.
      Dobra. dosyć.
      • Gość: Vlad.H. Re: Ooo!! Litości ... zrzędy z forum z GW ! IP: *.warzymice.net 29.06.07, 00:46
        nie uwazam by Cerekwicka byla gorsza od Ace of Base... - mysle ze to ta sama liga...
    • andreas.007 a co Boney M nie mogli...? 29.06.07, 00:25

• klara996 Re: a co Boney M nie mogli...? 29.06.07, 07:04
        masz rację andreas Boney M o wiele by byli bardziej atrakcyjni, oj o wiele!!!!!
        • Gość: lex Re: a co Boney M nie mogli...? IP: *.szczecin.mm.pl 29.06.07, 10:12
          To może zaprosimy wszystkie zespoły na świecie, tylko wtedy chyba by się
          wsyszystkim podobało...
    • Gość: czesław małżowina_ace_of_space IP: 195.28.182.* 29.06.07, 02:04
      drewniana małżowina jest drewniana, w tamtym czy w tym reżymie - bo czego
      słucha Marian w samochodzie?, a co lubi na festynie? - zwłaszcza jak łódką
      dopłynie.
      • Gość: labatt Re: małżowina_ace_of_space IP: *.hsd1.fl.comcast.net 29.06.07, 02:47
        Z 'pewnych zrodel'...;)..."Mr.Jurczyk - zarowno w pojezdzie ladowym - jak i
        podczas wioslowaniu swojego pojazdu wodnego - szczegolnie umilowal sobie
        piosenke Amerykanina bialej rasy - E.Presleya - pod tytulem 'Czy jest Pan/Pani
        samotna dzisiejszego wieczoru"....
        W ostatnich doniesieniach przeplata sie watek,ze pan Byly Prezydent -z mysla
        o samopoczuciu wieczornym jego wyborcow ,jak i jego fanow - mysli o powrocie
        do polityki.Byla glowa Szczecina zaluje,ze serce wyborcy zostalo wypelnione
        substancja,zwana ' bol' i zapytuje ,czy moze liczyc na swoich
        sprzymierzencow ...again...."
        youtube.com/watch?v=-r4nOZVuULQ&mode=related&search=
    • Gość: dydo Open featival IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 07:44
      muzyka.onet.pl/festiwal/7110,index.html
      nawet tutaj lepiej
    • Gość: iska trzeba było czymś zakryć aferę czekoladową, stąd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 07:53
      wczorajsza decyzja o uchyleniu rąbka tajemnicy o dyskotece... a dziennikarze
      dali się nabrać... :)
    • Gość: Anka Re: Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 07:57
      Ciekawe ile pieniędzy POWINNI ZAPŁACIĆ Ci WYKONAWCY za promocję swojego zespołu
      na tak wielkiej imprezie? Jestem pewna, że Miasto jescze na tym zarobi a ich
      honorarium jest tylko teoretyczne, bowiem nikt o zdrowych zmyłach nie nazwał by
      ich gwiazdą. Byłam dwa tygodnie temu na weselu - grała kapela dwuosbowa
      (wzięli 500 zł) i zagrali jeden kawałek tego zespołu! Lepiej od oryginału! No
      cóż jaka władza taka muza.
      • kakq gwiazdą zlotu żaglowców/ propozycja;) 29.06.07, 08:18
        mam dla Pana prezydenta propozycje niech sam wystapi jako gwiazda a chórek z
        pracowników wydziału regat 2007:)
        bedzie tanio i smiesznie :)
        a i włądza sie zblizy do obywatela:)
        pzdr

TAK NA SERIO ŻENADA:(
        • Gość: selawi Re: gwiazdą zlotu żaglowców/ propozycja;) IP: 83.18.220.* 29.06.07, 08:35
          na spotkaniun z Krzystkiem, przed wyborami, w alter ego ( były spotkania ze
          wszystkimi kandydatami) spytałam min. czego słucha. Odpowiedź- tak tak kochani-
          Piotra Rubika. No to chyba juz wszystko jasne?
        • Gość: kiepszczak Re: gwiazdą zlotu żaglowców/ propozycja;) IP: *.crowley.pl 29.06.07, 08:41
          No cóż jakie miasto taka gwiazda. Natomiast o wiele bardziej istotniejszym problemem jest moim zdaniem charakter jaki ma mieć ta impreza. Czy ma być to impreza morska, w morskim mieście z żaglowcami w roli głównej , czy dyskoteka z żaglowcami jako wystrój wnętrz? Co taki AoB ma wspolnego z morzem? Pierwsze skrzypce powinny grać tam zespoły szantowe i do tego jakaś gwiazda, której twórczośc wkomponowywała by się w charakter tej imprezy, a nie wiejskie umc umc umc ca ca strasznie woklanie śpiewaków. Jak na wiejskiej zabawie w remizie. A może to i racja , że szczecin to taka wieś z tramwajami do której od czasu do czasu przez pomyłkę jak widać przypłyną jakieś żaglowce? Moim zdaniem to powinna być zupełnie odmienna w charakterze impreza niż zwykły festiwal których teraz pełno w kraju. Możliwości szczecin ma nikłe więc nie będzie żadną konkurencja dla nich. Ale coś innego w innej tonacji utrzymanej było by ciekawą alternatywą. Ale wychodzi że będzie to kolejna masówka z zaszczanymi wałami tak jak większośc imprez odbywających się w tym mieście. Chyba już nikt nie wie że mozna inaczej. Tak sobie czytam te wszytkie wieści z TSR i wychodzi mi że lepiej chyba będzie jednak przyjechac do świnoujścia.
    • Gość: Dżoana teraz już wiem IP: 213.155.189.* 29.06.07, 08:37
      cóż... przynajmniej nie muszę się martwić, że jak pojadę na Woodstock, to mnie
      coś minie w rodzinnym mieście. Dziękuję Ci Rządzie naszego biednego, stawianego
      do kąta, sarmackiego Szczecina za ułatwienie podjęcia decyzji.
    • Gość: xxtoja a w Gdyni IP: *.chello.pl 29.06.07, 08:49
      muzyka.onet.pl/10173,1420742,wywiady.html
      Festiwal Open'er to już prawdziwa instytucja edukacyjna, która ściąga do
      Trójmiasta freaków muzycznych z całej Polski. Trzy dni pod gołym niebem w
      okolicach Babich Dołów gwarantują każdemu masę emocji i doskonale spędzony
      czas. Impreza, której następnej edycji nie można się już doczekać od momentu
      zakończenia poprzedniej. Wśród zagranicznych gwiazd najsłodsze rodzynki
      tanecznej elektroniki, hip hopu, popu i rocka. Przedstawiamy naszych faworytów.
      ....
    • Gość: bysior Re: Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 09:08
      Rzeczywiście jarmarczna żenada, no ale wszyscy ich pamietają.
      • Gość: ktoś Re: Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców IP: *.chello.pl 29.06.07, 09:45
        I trzeba pamiętać jeszcze o Hitach na Czasie. Wstyd mi za to miasto,
        urzedników. Nie podciągamy się do szeregu miast typu Wrocław, Gdańsk, Poznań.
        Takimi imprezami sciagaja nas do szeregu prowincji - traca Hitów( Białystok,
        Płock). Miasto słabych władz i słabych urzędnków; bez elit, naukowców. A ci
        którzy jeszcze zostali skryli sie do podziemia - z żalu i ze wstydu.
    • Gość: otak Re: Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców IP: *.ambient.com.pl 29.06.07, 11:07
      hm... będzie tak: www.youtube.com/watch?v=JUdEd8DwXsY nie mój to klimat
      ale nie porównujmy zlotu łódek do malty, openera itd... inna to postać
      festiwalowa. tutaj będzie jarmark, kiełbaski, rodziny całe itd... na pewno można
      było pokusić się o inną gwiazdę no ale mamy AOB i tyle... trochę szkoda... ale
      są jakimś tam ejtioswym oldskulem i napewno wiele osób się cieszy :D
      • Gość: otak2 Re: Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców IP: *.ambient.com.pl 29.06.07, 11:12
        jeszcze parę linków:

www.youtube.com/watch?v=_0DouEC_vqQ&mode=related&search=
        www.youtube.com/watch?v=MWNUi3r63rs&mode=related&search=
        www.youtube.com/watch?v=7O7ZPihFlaU&mode=related&search=
        www.youtube.com/watch?v=lqumbxvZnwU&mode=related&search=
        itd...

poczytajcie komentarze pod klipami i skumajcie klimat... i u nas tak będzie,
        będzie się podobać choć nadal twierdze, że można było lepiej ;)
    • anamar Re: Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców 29.06.07, 11:11
      muza geriatryczna można by rzec...będzie się jednej radnej podobać,choć ona
      najbardziej lubi a-ha...
      • Gość: Mieszkaniec Re: Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców IP: *.chello.pl 29.06.07, 11:20
        DNO !!!!!!!
    • miela w 1996? 29.06.07, 11:59
      Zlotu w którym roku, 1996?
      • kasia22213 Re: w 1996? 29.06.07, 12:22
        ...nie no porazka...:(

---
        Spa w Polsce
        Wellness & SPA

• miela Re: w 1996? 29.06.07, 21:15
          Śmiesznie będzie. Może przyjedzie jeszcze Roxette i Floridas.
    • Gość: bodzio Re: Ace of Base gwiazdą zlotu żaglowców IP: *.gprspla.plusgsm.pl 29.06.07, 12:47
      O co chodzi?Do pifka w sam raz! Jak chcecie coś ambitniejszego jedzcie gdzie
      indziej!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka