Gość: Gość IP: *.chello.pl 12.01.08, 12:40 Zaczęło się www.szczecin.pl/umszczecinswiat/chapter_59153.asp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michal Re: Iglica IP: *.europe.hp.net 12.01.08, 12:49 exman napisał: > wstrzymałem oddech to sie teraz nie napinaj, bo ci zwieracze moga zawiesc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Iglica IP: *.europe.hp.net 12.01.08, 13:00 Exman, no ja wlasnie o tym mowilem, nie napinaj sie bo mozesz dac plame - doslownie i w przenosni. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Iglica 12.01.08, 12:52 jeszcze troszeczkę. jeszcze ciut ciut. zaraz, zaraz,....... no popchnijcie tam który...... Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Iglica 12.01.08, 12:57 no kurna... coś się zatrzymało. Exman! ile możesz wytrzymać na bezdechu? bo chyba potrwa jeszcze troszeczkę Te!!!! Inżynier od iglicy!!!! Ludzie czekają - i Exman czeka!!!!!! Więc nie opierdzielać mi sie tam, tylko montować! Montować! Piorunem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja_only Re: Iglica 12.01.08, 13:00 Już jest na wieży i ja uz montują, było bez zrzutu, ja rozumiem twoje emocje trolowania sobie ze wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Iglica 12.01.08, 13:08 Lecę na rezerwach...księże Kazieczko, litości ...!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Iglica 12.01.08, 13:10 Poganie my, bracia, poganie, Nam cudzych świętości nie trzeba, Tuziemskie są nasze kochania, Obmierzłe nam uroki nieba. Bo w raju co popy bajają Tam nudy na pudy, martwota, Anieli po kątach ziewają, I święta się pęta hołota. Świat ludzi się trudzi, wre praca, Buduje się, walczy, zwycięża, Nieróbstwo nijak nie popłaca I czynem się znaczy dłoń męża. Dla ciebie, młodzieży, przestroga - Nie słuchaj, co truje ci klecha Koszałki opałki o bogach, Opałki koszałki o grzechach. Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: Iglica 12.01.08, 13:10 juz jest !!!!!!!!!!! ależ bedzie pieknie po zakonczeniu wszelkich prac Eksiu mozesz juz oddychac;:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Iglica IP: *.europe.hp.net 12.01.08, 13:16 Exiu pobiegl do toalety,... a ostrzegalem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w2 Re: Iglica IP: *.globalconnect.pl 12.01.08, 12:49 Dobry pomysł z realcją na żywo:) Odpowiedz Link Zgłoś