sloggi 12.03.06, 19:14 Kiedy się to odbywa? Jaki jest przebieg? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niutaki Re: Zlot miłośników militariów 13.03.06, 10:34 jakoś tak chyba w lipcu, wiem że gorąco wtedy jest:) dosłownie i w przenośni, oficjalnie trwa ze trzy dni, a nieoficjalnie to z tydzień oglądamy pojazdy wojskowe w różnych częściach miasta i plaży oraz osobników różnej płci i narodowości w strojach militarnych, jest defilada główną ulica miasta i oczywiście na tzw. patelni różne kramiki ze wszystkim i można pojeździć motorem i czołgiem. Odpowiedz Link Zgłoś
m0003 Re: Zlot miłośników militariów 17.03.06, 11:31 najśmieszniejsze jest to, że "umundurowanych" typów z piwskiem w dłoni i na przedziwnych pojazdach można spotkać od wczesnego lata do późnej jesieni, jak rozbijają się po mniej uczęszczanych drogach, najlepiej wyglądają, jak zalegają na poboczach Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: Zlot miłośników militariów 17.03.06, 14:41 no nie jest to najciekawszy widok:( niestety zarówno Polacy, jak i goście zza granicy bawią się głównie alkoholowo. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
devil_24 Re: Zlot miłośników militariów 13.04.06, 14:13 www.zlot.darlowo.info To jest oficjalna strona zlotu i wszystko na ten temat tu znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lekia Re: Zlot miłośników militariów 14.05.06, 16:05 rok temu przyjrzałam sie tej imprezie z bliska,poprzebierani ludzie tłumnie wylegli na ulice,miłosnicy militariów wyraźnie przejęli władze nad miastem,nie szło przejsc przez rynek ;) i poczułam sie jakbym byla na planie filmu wojennego,na patelni z kolei odbywały sie manewry,poszły w ruch armatki wodne :) mowiło sie po cichu,ze wzgledu na zdewastowana patelnię zlot zostanie przeniesiony do Polanowa,ale jak widać na zalaczonym linku: www.zlot.darlowo.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Zlot miłośników militariów 20.08.06, 13:52 Konkurencyjna impreza odbywa się po raz drugi w Bornem-Sulinowie. Czy odbierze ona z czasem całkowicie Darłowowi zlot militarystów? Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki zlot zimowy??? 24.02.07, 14:03 coś mi się obiło o uszy, że garść pasjonatów już wczoraj rozstawiła namioty w Darłówku, prawda to? Odpowiedz Link Zgłoś
lekia Re: zlot zimowy??? 24.02.07, 20:59 darlowo.info/info.php?nazwa=rozrywka&id=1203 obłęd Odpowiedz Link Zgłoś