pati291 13.01.08, 20:15 Mam pytanie, gdzie można kupić wyprawkę dla malucha, wózek, łóżeczko i wszystkie inne akcesoria. Nie mam pojęcia, gdzie się udać. Słyszałam tylko o "Tato". Zależy mi na takich sklepach, gdzie jest duży wybór. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zana-zana Re: Zakupy w Szczecinie 13.01.08, 20:45 Tato - Mieszka I www.tato.pl Oleńka - Powstańców Wlkp i Kupiec Boboland - Struga koło Nomi Bebeclub - Struga www.bebeclub.pl Świat Dziecka - Krakowska Poza tym ubranka w H&M i Smyku (chociaż w powyższych też są ubranka, rzecz gustu) Ja osobiście najbardziej lubie HM, i Tato, ale są dziewczyny które je krytykują i wolą inne. To naprawdę rzecz gustu, który Ci się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
oulyn Re: Zakupy w Szczecinie 13.01.08, 21:30 jest takie duze centrum przy fali, jakby w Danie (wejscie od parkingu przed falą). tylko przez szybe widzialam ale zdaje sie ze sporo tam maja rzeczy. chyba dwa pietra. Odpowiedz Link Zgłoś
alka-lalka Re: Zakupy w Szczecinie 12.03.08, 19:57 byłam koło fali w my baby, tam robiłam zakupy wybór mają duży i fachową obsługe polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
nat_tat Re: Zakupy w Szczecinie 17.02.09, 14:46 My Baby nie ma już w budynku Dany. Przenieśli się do Magnetu na Lelewela. Ja najbardziej lubię ten sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
patysia00 Re: Zakupy w Szczecinie 24.02.09, 13:20 Mi najbardziej odpowiada boboland. Duk jest drogi, a w tym sklepie za kauflandem wszystko jest tak na kupie (tak mi się wydaje), tato też może być (tylko tam znalazłam ciuszki na rozm 50 a były nawet mniejsze), co do sklepu na lelewela to jak dla mnie porażaka. Bardzo mało miejsca, trzeba sie przeciskać i mały wybór np. łóżeczek czy wózków. Odpowiedz Link Zgłoś
aniamalutka POLECAM BOBOLAND I SWIAT DZIECKA!! 25.03.08, 23:32 Najniższe ceny i najlepsza obsługa w Bobolandzie i Świecie Dziecka. Duży wybór w Tato,ale jeśli nie zależy ci na czasie tylko na cenie wybierz te dwie wyżej wymienione.Ja sama nie spotkałam się z przypadkiem żeby czegoś co poszukuje nie mieli w swoich hurtowniach aczkolwiek są one troszkę mniejsze i może się wydawać,że mniejszy asortyment. Odpowiedz Link Zgłoś
elolza Re: Zakupy w Szczecinie 30.03.08, 12:59 Hej dziewczyny, wczoraj z mezem zrobilismy runde po sklepach, zeby sie zorientowac gdzie co jest i juz opisuje. Pierwszy byl "Swiat Dziecka" na Krakowskiej- najnizsze ceny ze wszystkich sklepow, w porownaniu z Tato na przyklad wozek byl tanszy o 400 zl, a lozeczko Drewexu o ok 80 zl, przy okazji fachowa obsluga. Pani sie nami zajela i odpowiadala na kazde nasze pytanie, skladala i rozkladala wozki z usmiechem i bez zadnej fatygi. Pozniej "Olenka" - moim zdaniem maja duzy wybor, ale wszystko cholernie drogie i bardzo niemila obsluge, babki tylko czekaly zeby wyskoczyc na fajke, nikt nawet Dzien Dobry nie odpowiedzial juz nie mowie o zajeciu sie nami. Pozniej "Tato", tez duzy wybor ale takze drogo i na koncu My Baby bardzo maly wybor, za to Panie bardzo mile. Jakis czas temu bylismy na prawobrzezu w Bobolandzie kolo Nomi- mila obsluga, ceny przystepne oraz w Bebeclub za Kauflandem - obsluga takze mila, ceny tez takie sobie. Mam nadzieje, ze troche pomoglam.My na pewno kupujemy wszystko w Swiecie Dziecka, bylo najtaniej i najlepiej zostalismy obsluzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
karola_tr Re: Zakupy w Szczecinie 30.03.08, 15:33 hej, podzielam zdanie elolzy i tez uwazam ze warto robic zakupy w swiecie dziecka. My tam kupilismy ubranka i male akcesoria. Mebelki kupilismy przez internet duzo taniej:))). Polecam stronke www.patiimaks.pl Pozdrawiam i milych zakupow:) Odpowiedz Link Zgłoś
lemija3 Re: Zakupy w Szczecinie 17.02.09, 09:33 Witam, nikt nie napisał o fajnym sklepie na Struga 7 DUK Wszystko dla dziecka (koło Mebli Bodzio i DDD). Sklep jest naprawdę duży, mają świetny wybór i miłą obsługę. Ostatnio kupiłam tam wózek Mutsy - mają najtaniej w Szczecinie, a wiem bo byłam chyba już wszędzie :)... Myślę, że tam zrobisz wyprawkę bez żadnych problemów. Zapytaj o rabat! Można coś zawsze wynegocjować... Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 lemija3 :) 17.02.09, 11:04 Mozesz mi napisac jak cena wozeczka,My planujemy wlasnie zkaup tego wozka.I czy jest srwis w Szczecinie Mutsy,interesuje nas taki zestaw www.allegro.pl/item552611816_mutsy_urban_rider_kompletny_zestaw.html. Wprawke planujemy zakupic przez allegro:) Odpowiedz Link Zgłoś
anilana Re: Zakupy w Szczecinie 02.03.09, 18:35 Przypuszczam że większość rzeczy w tym wózek kupię przez internet, rozglądam się na ulicy za interesującymi modelami i w internecie porównuję ceny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lemija3 Re: Zakupy w Szczecinie 04.03.09, 09:43 Zajrzyjcie na stronkę www.duk24.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Zakupy w Szczecinie 09.03.09, 11:01 Nom Ja juz znalazlam sklep gdzie kupie wózek maja dobry wybór wiec juz postanowiłam www.bobowozki.com.pl/product_info.php? products_id=974 Odpowiedz Link Zgłoś