tateti 24.01.08, 13:54 co to za pan członek co jeździ na pole golfowe służbowym samochodem???!!! www.jacyna-witt.pl/ w takiej Szwecji facet wyleciałby z hukiem i ze wstydem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość a tak pracuje pani Jacyna IP: *.cable.smsnet.pl 24.01.08, 14:22 Oczywiście jest to niedopuszalne i koniec kropka. Auto służbowe, a nie domowe. Pani Jacyna chyba tylko gra w golfa, więc ma niezłe rozeznanie kto i czym przyjeżdza ;). Jak się czyta Jej blog to odnosi się wrażenie, że nie pracuje, a jest ciągle na wakacjach. Jak to jest, że ma tyle czasu na zabawę na pisanie? I co ostatnio zrobiła dla miasta? Wszak w opozycji też sporo można! Tymczasem zamiast sukcesów dowiemy się od pani Jacyny jak fajnie było w Hiszpanii, że naładowała akumulatory itd. "Dzisiaj miałam od razu wielka ochotę do pracy" Jakiej pracy? Obsmarowywaniu innych? Od tego mamy FAKT i w ogóle media. Sporo PO nic potrafi to liczymy, że pani potrafi. Tylko niech już pani coś w końcu zrobi! Dla miasta! Dla mieszkańców! dla jasności tak wygląda praca pani Jacyny: styczeń: Życzenia Noworoczne wszędzie zima w zdrowym ciele, zdrowy duch! rekreacja po szczecińsku finał Szczupak i Śledź od dzisiaj nie prezydent ale Naczelnik przeprosiny konferencja prasowa Klubu Radnych PIS Województwa Zachodniopomorskiego - ŁAŁ w końcu coś politycznego! Tajny Plan Likwidacji Szpitali? Budżet województwa zachodniopomorskiego 2008 Radek Majdan a promocja województwa zachodniopomorskiego naładowałam baterie! golf prywatny czy służbowy? to jest praca? Jeżeli ta pani coś w tym czasie zrobiła dla miasta i Szczecina to niech się pochwali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reni to nie jest temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.08, 14:36 ta pani robi wszystko za soje pieniądze a nie za publiczne.Pomijając fakt że ta pani jest radną wojewódzką a nie miejską co powoduje że powinna coś robić dla wojewodztwa i robiłaby gdyby rządziała.A na razie rządzia marszałek Obrycki & comp więc ich pytaj co zrobili.Możesz też pytać pozostałych kilkudziesięciu radnych,tylko nie o to tutaj chodzi.Jest faktem,że gdyby w kraju cywilizowanym jakiś polityk czy samorządowiec jeździł na pole golfowe czy po córkę do przedszkola służbowym samochodem,natychmiast wyleciałby z pracy. U nas jest to tolerowane a wręcz normslne.Dla mnie ta pani która o tym pisze wykazuje się dużą odwagą,że nie zamiata spraw swoich kolegów pod dywan,tylko ma odwagę napisać o tym na blogu,publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reni Re: to nie jest temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.08, 14:37 sorry za literówki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: a tak pracuje pani Jacyna IP: 195.229.242.* 24.01.08, 14:44 Gość portalu: gość napisał(a): > to jest praca? Jeżeli ta pani coś w tym czasie zrobiła dla miasta i > Szczecina to niech się pochwali! "Gościu" - jesteś dla mnie mistrzem, to w jaki sposób odwracasz kota ogonem to wprost mistrzostwo swiata! ba! galaktyki! Nie zamierzam z tobą polemizować bo przy takim talencie do propagandy jaki ty prezentujesz to po prostu nikt nie da ci rady aby odeprzeć kłamstwa i przeinaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
anika31 sluzbowe auta 24.01.08, 14:58 Zanim kogos sie osakrzy ze uzywa auto w celach prywatnych nalezy najpeirw znac kontrakt tegokogos:) potem dowiedziec sie czy nie jedzie tam sluzbowo, a potem sie zastanawiac.Polityk dla p. J-W to chobby czy praca - jak praca to bez efektow jak hobby ..to bez wynagrodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: a tak pracuje pani Jacyna IP: *.cable.smsnet.pl 24.01.08, 15:29 człowieniu! Ty czytaj ze zrozumieniem! Czy ja jestem za tym, aby władza woziła się na pola golfowe? napisałem przecież: "Oczywiście jest to niedopuszalne i koniec kropka. Auto służbowe, a nie domowe." Oczywiste i tyle. Skoro coś takiego miało miejsce to niech się z tego rozliczą. Nie odwracam kota ogonem tylko Wasza wojownicza chyba nie ma zbyt dużo pracy, skoro takimi sprawami jest zajęta jak kto i czym jedzie na pole golfowe! I proszę mi nie bredzić, że jak ta pani będzie u władzy to sporo zdziała, a teraz nie może. Jak to nie może?! To co robi w sejmiku? Obserwatorką jest czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: a tak pracuje pani Jacyna IP: *.cable.smsnet.pl 24.01.08, 15:32 I jeszcze jedno! Pamiętasz jak zarzucało się obecnemy prezydentowi, że lata sobie nad morze, aby odpoczywać? Co Ty na to? Można tak prowadzić dyskusję? Można! Rozliczać wszystkich za takie nadużywanie władzy i w tym momencie nie obchodzi mnie czy to PO czy PiS. Jak dla mnie to jedno i to samo tylko jedni mówią "tanie państwo", a drudzy "Irlandia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reni prywata marszałka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.08, 16:02 słuchaj gościu z smsnet,znany jesteś z bronienia kolesi z PO i takowania wszystkich z PIS w tym Jacyny,więc odpuść sobie tłumnaczenie się. Sprawa jest prosta, marszałek jeździł na pole golfowe w prywatnym celu samochodem służbowym i tyle.Powinien odejść i to szybko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ready Re: prywata marszałka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 16:47 no to ładny klops:) dla pana marszałka.czy pan marszałek się z tego wytłumaczy?czy działacze PO dalej są pod ochroną dziennikarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: prywata marszałka IP: *.cable.smsnet.pl 24.01.08, 17:38 Buhahah tak odejść za to, że się na Binowo przejechał. LOL! To odwołać prezydenta, bo do Juraty latał! O tym nie chcesz dyskutować? Ja nie jestem takim populistą, aby od razy bredzić, że należy za to prezydenta odwoływać. Śmiechowe są niektóre wypowiedzi. Poza tym nie bronie za jazdę w celach rekraacyjnych. Napisałem osiołku - odowodnić i rozliczyć. W czym masz problem? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a tak pracuje pani Jacyna 24.01.08, 21:58 najlepsza jest jacyna w krytykanctwie i donoszeniu na kolegów z pola golfowego, jak wodać , może ją ograł i teraz się mści? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eddi Re: a tak pracuje pani Jacyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 22:04 a może to nie jest etyczne że marszłek jeździ służbowym samochodem na pole grać w golfa? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeciarz30 Re: a tak pracuje pani Jacyna 25.01.08, 09:46 Pani Jacyna jest taka jak hasła wyborcze PiS-u. Czcze gadanie o tanim Państwie a pismenki tanio /za swoje/ żyć coś nie potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnal Re: a tak pracuje pani Jacyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.08, 11:15 O tanim państwie to gadało akurat PO.Coś ci się POmyliło:) I to właśnie PO jeździ służbowym samochodem grać w golfa w ramach taniego państwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Buhahaha IP: *.cable.smsnet.pl 25.01.08, 12:12 Jaki Ty obiektywny! Tanie państwo to program PO? Nie wciskaj kitu :D www.pis.org.pl/article.php?id=4851 LOL! Ty chyba przespałeś ostatnich parę lat... prawda jest taka, że o tanim państwie mówi PiS i PO tylko jedni mówią na to "tanie państwo", a drudzy "Irlandia" wieć odpuść sobie :). Jednym to nie wyszło, a drugim też tak niezbyt wychodzi. Po co więc bić pianę? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant MJW ma u mnie plusa 25.01.08, 12:34 Prywata holoty na stolkach powinna byc tepiona i tutaj akurat popieram Goske. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asys po prostu złodziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 12:52 gnojek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: po prostu złodziej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.08, 13:04 Gość portalu: asys napisał(a): > gnojek Raczej POlityk :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anika31 sami święci na FORUM 25.01.08, 13:18 Wiecie co jesteście delikatnie rzecz ujmując smieszni - dymisjonować Marszałka ,że był na polu golfowym służbowym autem? Ciekawe czy wy niekorzystacie ze słuzbowych komputerów do wypowiedzi na forum? (chyba że pisują tylko i wyłącznie prywtni przedsiębiorcy lub pracujacy na nocną zmianę). Jak juz ktoś chce szperać to raczej rozliczenia kart służbowych, zakupy do zarobków itd..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariner Re: sami święci na FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 13:31 Wiesz, polityk ktory sam nie zdaje sobie sprawy z tego ze postepuje niewlasciwie nie ma wystarczajacych kwalifikqcji MORALNYCH do zajmowania stanowisk w samorzadzie.Wiem, wiem ze takie sa czasy itd.. ale to faktu nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sami święci na FORUM IP: *.cable.smsnet.pl 25.01.08, 19:06 czyli prezydenta państwa też wywalamy, bo latał odpoczywać nad morze? Bezsensu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asesor Re: sami święci na FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 19:26 Samolot dla Witka ! Witek na prezydenta ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: sami święci na FORUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.08, 13:31 anika31 napisała: > Wiecie co jesteście delikatnie rzecz ujmując smieszni - dymisjonować > Marszałka ,że był na polu golfowym służbowym autem? Ciekawe czy wy > niekorzystacie ze słuzbowych komputerów do wypowiedzi na forum? > (chyba że pisują tylko i wyłącznie prywtni przedsiębiorcy lub > pracujacy na nocną zmianę). > Jak juz ktoś chce szperać to raczej rozliczenia kart służbowych, > zakupy do zarobków itd..... Szanowna aniko - a powiedz mi czym różni się używanie słuzbowego auta od zapłacenia służbową kartą np. za prywatną kolację w restauracji? Nie widzę różnicy. Ja bym nie był aż taki surowy żeby go odwoływać(pomijając że w ogóle nie widzę sensu istnienia takiej funkcji jak "marszałek województwa" czy też "sejmik"), ale do dymisji to mógłby się podać :)) Bo jeżeli to prawda to najzwyczajniej w świecie okradł nas podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asesor Re: sami święci na FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 18:58 No to Ci ukradnę autko aniko bo inni też kradną. Chora jesteś z tą pokrętną argumentacją ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szcz. Re: samochodem służbowym na golfa!!!??? IP: 77.88.175.* 26.01.08, 12:52 LUDZIE dajecie sie podpuszczac tarej babci, sprawdzcie fakty 1) czlonek zarzadu o ktorym mowa nie ma sluzbowego samochodu, 2) nie potrafil odpowiedziec na pytanie MJW - to jedo jedyny blad 3) nie ma zadnych dowodw, ze uzywa auto sluzbowe do celow praywatnych PANI MJW - prosimy o dowody !!!!!!!!!!!! (jakies zdjecie, chocby z komorki :-) TYLKO, ZE PANI ICH NIE MA tak baba jedzie na tym, ze puszcza komentarz - a WY to lykacie jak bylo z Jarmolinskim? ze rzekomo na komisj sejmikowej mowil o liwidacji szpitali - i co? okazalo sie, ze MJW KŁAMAŁA Jarmolinski proosil o przeproszenie - nei uslyszal NIC, podnieca WAS jakikolwiek argument, aby tylko sie dobrac do rzadzacych a co dla REGIONU zrobila MJW? ta Pani nadaje sie tylko na bycie w opozycji, dla mnie jej szczytem braku obiektywizmu jest fakt, ze nigdy publicznie nie powiedziala nic pozytywnego na temat jakiegokolwiek projektu wladz miasta czy regonu, typu "chlopaki, nie zgadzamy sie, ale ten projekt jest godny uwagu, np. gratuluje organizacji Dni Wojewodztwa w Poznaniu - udalo sie, ciagnijcie tak dalej".... w sejmiku jest 5 radnych z PiS - i nie wszyscy sa wiernie oddani pogladom szefowej klubu ... KL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: samochodem służbowym na golfa!!!??? IP: *.cable.smsnet.pl 26.01.08, 13:06 władzy można zarzucać to i owo, ale faktycznie promocja w Poznaniu była wyśmietnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musik Re: samochodem służbowym na golfa!!!??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 13:28 To ty się dajesz podpuszczać starej babci niejakiej Kochan i Piterze. "Przeczytałam dzisiaj odpowiedź na moją interpelację dotyczącą samochodów służbowych w Urzędzie Marszałkowskim. Okazało się, że jeden z Peugeotów jest przydzielony jednemu z członków zarządu województwa. Myślałam, że ten Peugeot jest prywatna własnością tego członka." masz tutaj prostą odpowiedź na pytanie o informację o samochodzie służbowym wykorzystywanym do celów prywatnych. a tak swoja drogą to spójrz na swoje stare babcie w PO czyli panią Kochan, Grabowską,Pańkę,Herczynska,Sztark,Zarembe. co one zrobily dla regionu.siedza pod miotla u chlopaczkow i drza o swoje miejsca na listach wyborczych Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 pani MJW nie chodzi o auto a czlowieka, polityke 26.01.08, 13:26 Jest wielu akwizytorów czy handlowcow, ktorzy dostaja auta i moga takze uzywac w sprawach prywatnych, bo to czasami trudno odróznic! Nie wiem na jakich zasadach moze ten pan uzywac auta, ale zainteresowanie tym panem i tym autem pani MJW jest typowo polityczne - teraz gdy nie gra sie w golfa przypomniala sobie nagle, ze latem jezdzil na pole... Obudzila sie po wycieczce na golfa do Hiszpanii! Dlaczego dopiero teraz? Interes polityczny, jest szansa namieszac... bo przeciez nie troska o wspolne dobro - po roku nieomal! Ten pan byc moze spotykal sie na polu z biznesmenami rozmawiajac na tematy inwestycji, byc moze uzgadnial z dyrektorem pola zasady promocji i wspolpracy? Byc moze naduzywal swoje prawa - mozna to sprawdzic, ale podkreslam nie da sie tego oddzielic, bo czas pracy maja nienormowany przeciez! Jak pan Nitras wracal słuzbowym autem swojego kolegi, rozbil je, to nikt nie dochodzil niczego... Jak sie zboczy czasami z trasy, by podwiezc kilku radnych, bo akurat mieli problem z komunikacja, to pani MJW akurat tego nie widziala, bo byla zadowolona... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 za to MJW najbardziej ceni Radzia Majdana 26.01.08, 13:31 twierdząc,że on TYLE dla sportu jako radny wojewódzki robi, tyleż samo co ona jako radna wojewódzka pokażać się w mediach, popisać blog, podonosić na kolegów graczy to łatweij niz działać i zrobić coś konstruktywnego dla województwa, jako radna miejska poza krytyka też nie zrobiła,ale ciemny lud ją kupił na plakatach wyborczych PiS, ech żałosna ta radna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musik Re: za to MJW najbardziej ceni Radzia Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 13:35 a twoim zdaniem absztyfikant to który radny zrobił coś konkretnie dla regionu? Bo dla mnie Jacyna zrobiła bardzo dużo, odprowadzała podatki jako przedsiębiorca.Jest prawdziwą patriotką,jak wszyscy ludzie którzy ciężko pracują we własnych firmach tylko nie pisz już o Jacynie ale napisz co zrobili inni.wymień cokolwiek,jakąś małą rzecz Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: za to MJW najbardziej ceni Radzia Majdana 26.01.08, 14:11 Sama pani radna MJW na swoim blogu wypisuje o wielkich zasługach pana radnego Majdana dla regionu. Prosze bardzo masz - zadowolony... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musik Re: za to MJW najbardziej ceni Radzia Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 14:24 Radek robi o wiele więcej dla promocji naszego województwa, niż na przykład taki Marszałek Jabłoński, odpowiadający teoretycznie w Zarządzie Województwa za turystykę, sport i kulturę. nie o wielkich zaslugach ale porównuje go z zsaługami niejakiego Jablońskiego który nie robi nic,wiec jak ktoś robi o wile więcej niż nic,to jest to i tak dobrze.a Majdan rzeczywiście jest osoba o wiele lepszą dla promocji województwa nić jakiś Jabłoński który jest tylko urzędnikeim ale kiepskim Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 najwieksza promocja to pan Jerzyna ze Szczecina! 26.01.08, 14:38 Tak rozumujac jak Ty i pani radna, to pan Jerzyna ze Szczecina uczynił najwieksza promocje naszego miasta! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musik to ty tak rozumujesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 14:40 i twój członek. zarządu oczywiście :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: za to MJW najbardziej ceni Radzia Majdana 26.01.08, 16:00 Gość portalu: musik napisał(a): > a twoim zdaniem absztyfikant to który radny zrobił coś konkretnie > dla regionu? > Bo dla mnie Jacyna zrobiła bardzo dużo, odprowadzała podatki jako > przedsiębiorca.Jest prawdziwą patriotką,jak wszyscy ludzie którzy > ciężko pracują we własnych firmach ................................ buahahahaha:) a kiedy to ona ciężko pracuje w swojej firmie? nudząc się na sesjach rady czy opalając w solarium albo wylegując na wywczasach kilkanaście razy do roku? może choć 1 fragmencik w swoim lansowanym na forum blogu poświęciłaby swojej pracy, bo jak na razie są to wynurzenia wczasującej bankieciary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: za to MJW najbardziej ceni Radzia Majdana IP: 195.229.242.* 26.01.08, 16:10 beatrix13 napisała: > buahahahaha:) > a kiedy to ona ciężko pracuje w swojej firmie? nudząc się na sesjach rady czy opalając w solarium albo wylegując na wywczasach > kilkanaście razy do roku? > może choć 1 fragmencik w swoim lansowanym na forum blogu > poświęciłaby swojej pracy, bo jak na razie są to wynurzenia > wczasującej bankieciary Ależ zalatuje zwykłą zazdrością i babską zawiścią od ciebie beatrix. A gdzie wasza osławiona solidarność jajników? A chciałabyś tak: bankiecik, solarium, narty, bankiecik, golf, bankiecik. A tu nie ma zmiłuj - trza przy garach stać :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: za to MJW najbardziej ceni Radzia Majdana 26.01.08, 16:17 no nie wiem czy trzeba przy garach stać, zapytaj swoją radną czy i jak stoi:) no i niech napisze co robi dla województwa, bo jak tyle co dla miasta, to może niech diety na cel charytatywny przekaże, wtedy coś pożytecznego zrobi, a takiego donoszenie na kolegów,z którymi przegrywa jest żałosne; Jacyna ma dużo wspólnego z Rokiciną i Dodą, najważniejsze,żeby się pokazać i o niej mówiono Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musik do absztyfikanta vel beatrix13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 16:27 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=74860304&a=74891033 pojawiasz się i znikasz... i anikasz.... masz na jej punkcie bzika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musik Re: za to MJW najbardziej ceni Radzia Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 16:29 no dobra beatrix13 miałaś podać co zrobił w twoim oczywiście przekonaniu jakikolwiek radny miasta czy województwa?żeby można było porównać tego pracowitego i skutecznego radnego (radną) z twoja ukochana Jacyną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musik go, go, go! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 16:36 go, go, go, absztyfikant! do roboty!nie zwalniaj tempa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: za to MJW najbardziej ceni Radzia Majdana IP: *.cable.smsnet.pl 26.01.08, 16:31 "Bo dla mnie Jacyna zrobiła bardzo dużo, odprowadzała podatki jako przedsiębiorca" Ja też odprowadzam i mam się czuć radnym?:). Jeżeli to jest sukces to faktycznie nie ma o czym dyskutować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musik Re: za to MJW najbardziej ceni Radzia Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 16:35 a dlaczego radnym?jeżeli odprowadzasz podatki to możesz się czuć przyzwoitym człowiekiem, smsnet z Platformy Obywatelskiej. Ale osobiście w to wątpię, bo wy wszyscy żyjecie z podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: za to MJW najbardziej ceni Radzia Majdana 26.01.08, 17:10 Gość portalu: musik napisał(a): > a dlaczego radnym?jeżeli odprowadzasz podatki to możesz się czuć > przyzwoitym człowiekiem, smsnet z Platformy Obywatelskiej. Ale > osobiście w to wątpię, bo wy wszyscy żyjecie z podatków. ...................... tak jak twój prezydent Kaczyński i jego brat, do którego łasi się twpja radna Jacynowa-Witowa Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 a moze to rozgrywka prywatna? 26.01.08, 13:32 Pani Małgorzato czy podwiezienie radnych do domu, bo podróz trwałaby troszke dluzej, to jest naduzycie samochodu sluzbowego, czemu o tym pani nie grzmi? Dlaczego po roku przypomnialo sie pole golfowe, to jest polityczna zagrywka - dokladnie tak... TO JEST POLITYKA! Cieszy mnie troska pani o dobro wspolne, ale martwi wykorzystywanie tego do celow politycznych, a moze to rozgrywka prywatna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fagot Re: a moze to rozgrywka prywatna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 13:40 a odwiezienie lotników do domu po konferencji samolotem służbowym to coś normalnego czy nie? a jak w wyniku tego ginie 20 osób to coś normalnego? a jak policjanci jadą odwieźć swojego szefa do domu słuzbowym samochodem a potem wracając giną w tym sanmochodzie wpadając do rzeki to coś normalnego czy nie? jesteśmy skażeni taką "normalnością" która pozwala wykorzystywać to co publiczne do celów prywatnych. To pozostałość po demoralizacji komunistycznej. Dla cywilizowanego świata jest to nie do pomyslenia! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: a moze to rozgrywka prywatna? 26.01.08, 13:42 powtarzam jak panoia MJW podwoza to nie grzmiala! A po roku sobie przypomina cos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musik Re: a moze to rozgrywka prywatna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 13:46 A kto powiózł panią MJW i gdzie?Bo jak może grzmieć jeżeli nie podwieźli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musik brak logiki :))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 13:49 w styczniu rok temu było lato? :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: brak logiki :))))))))))))) 26.01.08, 13:56 Mój drogi sezon skonczyl sie w zeszlym roku moze tak w wrzesien, pazdziernik, ale wejdz na turnieje pola w Binowie poszukaj list graczy znajdz nazwisko, czlonka zarzadu i napisz kiedy gral ostatni raz... Zgadzam sie nie rok, ale pół roku minimum! Niezly refleks! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: brak logiki :))))))))))))) 26.01.08, 14:01 Kolego ta pani walczy moze o kilka... takich jazd na pole - rozumiesz to? To nie chodzi o te wydane 50 czy 300 zlotych - jeden obiad z goscmi w restauracji, ale jej chodzi o rozgrywke polityczno-personalna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musik Re: brak logiki :))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 14:21 a skąd wiesz o co chodzi? pytałeś się moze pana członka że tak go bonisz?a może pan czlonek dał ci pracę? jeżdżenie słuzbowym samochodem w prywatnym rozrywkowym celu jest naganne. Opozycja jest od tego żeby to ujawiać.dobrze że opozycja ujawnia to wtedy gdy dostaje konretne dowody,konkretnym dowodem jest widocznie odpowiedź na interpelację.Skoro wcześniej Jacyna nie wiedziała że samochód którym jeździł członek jest słuzbowy to nie mogła o tym napisać.Kapujesz czy nie? calkowity brak logiki u ciebie bo dostałeś pracę od członka.rozumiem to ale nie pochwalam :((( Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: brak logiki :))))))))))))) 26.01.08, 14:29 taka opozycja, ktora ujawnia wykorzystanie kilkuset zlotych w skali roku, to moj drogi nie warta tych diet radnych! Ale to dobrze swiadczy o urzedzie marszalkowskim skoro pani radna czepia sie takich dupereli! Ten czlonek zaoszczedza na kierowcy na ten przyklad, to moze kilkatysiecy w skali miesiaca! Twoj atak personalny na mnie jest dokladnie stylem, jaki pani radna zaprezentowala w tym przypadku, atak nie na meritum, ale na osobe... Nie bede tak dyskutowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musik Re: brak logiki :))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 14:37 nie będziesz dyskutowal bo dostałeś pracę od członka i musisz go bronić:)))a argumentow nie masz,pogrążasz i siebie i jego :))) a nie da się,bo wykorzystał samochód służbowy dla celów prywatnych jadąc grać w golfa. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: brak logiki :))))))))))))) 26.01.08, 14:53 tylko tyle masz do napisania Ty i pani radna, jako opozycja - tylko tyle? Nie dostalem zadnej pracy, bo ja nie pracuje. Tak sie sklada, ze nie musze pracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musik wzywam członka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 14:57 oddziel mnie od pani radnej.ja mam tyle do napisania, a ile ma pani radna to odsyłm do blogu.szkoda że nikt inny nic nie pisze bo też mógłbyś się odnieść.a może ten członek co jeździł tym samochodem służbowym mógłby to skomentować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość a ja widziałem jak... IP: *.cable.smsnet.pl 26.01.08, 16:50 jak policjanci podjechali do sklepu kupić sobie jedzenie...czy to nie jest nadużycie?:/ no to skandal normalnie! Takich przykładów jest od cholery! w jak policja w trakcie wciągania iglicy zatrzymywała się i robiła sobie fotki to też jakiś skandal i wykorzystywanie publicznych pieniędzy? Hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: a ja widziałem jak... IP: 195.229.242.* 26.01.08, 17:08 Gość portalu: gość napisał(a): > jak policjanci podjechali do sklepu kupić sobie jedzenie...czy to > nie jest nadużycie?:/ no to skandal normalnie! Takich przykładów > jest od cholery! > > w jak policja w trakcie wciągania iglicy zatrzymywała się i robiła > sobie fotki to też jakiś skandal i wykorzystywanie publicznych > pieniędzy? Hehehe Kogo ty próbujesz oszukać? Facet wziął służbowe auto i pojechał na swoje prywatne hobby. Niech zwróci za paliwo i amortyzację oraz przeprosi. A potem niech spie...la Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: a ja widziałem jak... IP: *.cable.smsnet.pl 26.01.08, 17:27 hehe przecież pisałem o tym tylko znacznie wcześniej! Ja go nie bronie - nie zapłaci i tyle :), ale chodzi mi o bicie piane, że coś takiego odwoływać człowieka? Przywołałem przykład z policją, bo u nich to normalka, że podjeżdza się na jedzenie, podjeżdza pod dom itd. wiem o czym piszę, bo mieszka obok tzw "policyjnego" bloku :>>> no i co? wielkie halo? odwoływać ich wszystkich? No przyznac się, ktos z wa NIGDY nie miał sytuacji, że do prywaty używał czegoś służbowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musik Re: pani MJW nie chodzi o auto a czlowieka, polit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 13:33 "Przeczytałam dzisiaj odpowiedź na moją interpelację dotyczącą samochodów służbowych w Urzędzie Marszałkowskim. Okazało się, że jeden z Peugeotów jest przydzielony jednemu z członków zarządu województwa. Myślałam, że ten Peugeot jest prywatna własnością tego członka." tutaj masz chłopaczku odpowiedź dlaczego dopiero teraz. a tak swoją drogą to ty serio bronicz faceta jeźdźącego na pole golfowe służbowym samochodem i wine upatrujesz w osobie która to ujawnia?to ty się nadajesz do PO bo tam sami tacy co wykorzystują publiczne sprawy do prywatnych interesów. zapisałeś się już do nich? może też dadzą ci pojeździć samochodem służbowym albo skorzystać z komputera urzędowego do wypisywania bzdetów na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: pani MJW nie chodzi o auto a czlowieka, polit 26.01.08, 13:52 Kolego po roku nagle taki atak? To zagrywka personalno-polityczna i tyle! Taka sama jak Twój post do mnie - ta sama metoda! Taki sam styl, nie na temat, ale przyperdolic gnojowi... Byc moze nie wiesz, ale kierowcy sluzbowych aut, takze w urzedzie marszalkowskim, po trasie jada do domu, a potem rano do pracy... Przeciez byloby idiotyzmem gdyby jechali do pracy w nocy, zostawiali auto, wracali prywatnym, a rano do pracy... Nie bronie naduzywania, ale dostrzegam atak polityczny, a byc moze rozgrywke personalna, osobista wojne i tyle! Ile razy ten pan byl na polu? Byc moze wracajac z trasy z Koszalina, byc moze po drodze na spotkanie... Nie bronie jego, ale dostrzegam zagrywke nie fair... Podkreslam to jest czepianie sie dupereli, to tak, to tak jak pan Krzystek kaze dyskutowac radnym o altance pana Jurczyka, a nie informuje ich o planach likwidacji szkol czy szpitali! Pani MJW nie ma sie do czego przyczepic, to wynajduje... prosze pani lubie pania, znam i cenie, ale blagam niech pani uderza i pilnuje spraw, gdzie naprawde dzieje sie zle i potrzeba interwencji... tam gdzie uciekaja miliony, gdzie traci region czy miasto! Przepraszam jezeli ktorys forowicz czuje sie urazony, ale ja juz pisalem - brzydze sie klamstwem, nie znosze obłudy i załgania! Zawsze pisze i mowie co mysle! I niech tak zostanie! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 obłuda 26.01.08, 14:06 Jak bardzo cieplo wypowiada sie pani MJW o panu Radku Majdanie, który pobiera diety, bije sie na boisku i zamieszany jest w bójki w nocnych klubach, ba pani MJW twierdzi, ze pan Radek czyni wielka promocje dla Regionu... jakos nie grzmi, ale delikatnie tylko sugeruje, mozna powiedziec po przyjazni, zeby nie pobieral diet! To niech pani przeliczy jazdy na pole ile kosztuja, a ile kosztuja diety radnego, ktory nie uczestnicy w sesjach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musik Re: obłuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 14:17 jesteś obłudnikiem. Pobieranie diet jest zgodne z prawem i radny Majdan może z nimi robić co chce. Korzystanie z samochodu służbowego jest niezgodne z prawem i powinno zostać rozliczone. Obłuda przemiawia w każdym twoim słowie Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: obłuda 26.01.08, 14:24 Jeszcze raz - pani radna uwaza, ze pan Majdan moze pobierac diety nie uczestniczac w sesjach rady, nadto foruje go na wzór promujacy miasto i region. Pan radny pobiera kilka tysiecy miesiecznie. Przypomniala sobie jednak teraz, ze jeden golfista przyjechał kilka razy w zeszlym roku na pole... gwarantuje Tobie, ze było to kilka razy... A czy pani radna wie, ze ten czlonek zarzadu byc moze zaoszczedza kilka tysiecy nie angazujac kierowcy? Jezdzi moze sam autem nie zatrudniajac kierowcy... nie policzy pani radna jakie to oszczednosci? Kto tu rozgrywa cos i jest obłudnikiem? To jest czepianie sie dupereli dla poklasku takich jak Ty co dadza sie na byle co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musik obłudniku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 14:26 Radek robi o wiele więcej dla promocji naszego województwa, niż na przykład taki Marszałek Jabłoński, odpowiadający teoretycznie w Zarządzie Województwa za turystykę, sport i kulturę. nie kłam.tutaj masz tekst w oryginale. a skąd wiesz jakie diety pobiera Majdan? i za co je pobiera? przeciez nigdzie nie było informacji na ten temat?a może pobiera tylko za to co powinien,a jeżeli pobiera za to co nie powinien to jest to niezgodne z prawem ale ktoś mu na to pozwala.to będzie wiadomo dopiero przy oswiadczeniu majątkowym więc skąd o tym wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: obłudniku? 26.01.08, 14:32 pani radna pisze o dietach pana Radka na swoim blogu cieplo piszac, ze zasugeruje mu by oddawal je na cel szczytny. Ale pan Radek ma teraz do splaty wyrok... za uczestnictwo w bójce w klubie nocnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musik Re: obłudniku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 14:35 no to co? może odda na cele charytatywne te diety jeżeli wziął je zgodnie z prawem ale jeżlei nie to jestm pewien że też mu kota popędzi :)))nie ma przebacz! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: obłuda 26.01.08, 16:06 andreas.007 napisał: > Jak bardzo cieplo wypowiada sie pani MJW o panu Radku Majdanie, > który pobiera diety, bije sie na boisku i zamieszany jest > w bójki w nocnych klubach, ba pani MJW twierdzi, > ze pan Radek czyni wielka promocje dla Regionu... > jakos nie grzmi, ale delikatnie tylko sugeruje, > mozna powiedziec po przyjazni, zeby nie pobieral diet! > > To niech pani przeliczy jazdy na pole ile kosztuja, > a ile kosztuja diety radnego, ktory nie uczestnicy w sesjach! > >................................. dokładnie, Jacyna tam "grzmi" , gdzie ma coś do ugrania, a wszyscy wiedzą,że ona ma ambicje bycia co najmniej marszałkiem , być może nawet prezydentem , o ile nie sekretarzem generalnym NATO;-) na ambichjach na szczęście dla obywateli tylko się skończy i pozostanie radną znaną z pieniactwa > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musik Re: obłuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 16:17 no widzisz absztyfikant, ona pozostanie radną a ty pozostaniesz autentycznym pieniaczem na forum zajmującym sie atakami na Jacynę z powodu tego że jesteś nikim.A Majdan pozostanie popularnym piłkarzem a ty absztyfikant dalej pozostaniesz nikim :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: obłuda IP: *.cable.smsnet.pl 26.01.08, 17:30 Majdan powinien wylecieć z sejmiku! Nic nie robi, a kasę zbiera. Nie wiem czy też pomaga PO skoro wszyscy widzą, że jest tam tylko po to, aby być :/. Nie wiem też po co pani Jacyna tak go popiera, bo jest sportowcem? A pani Jacyna sport lubi? :/. To jakaś zagrywa pod publikę, bo Majdan chociaż nic w sejmiku nie robi to jednak jest lubiany przez mieszkańców... skrytykowanie Majdana grozi utratą poparcia ?:/ Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 a moze to chodzi o jakies dofinansowanie... 26.01.08, 14:58 a moze to chodzi o jakies dofinansowanie grupy za która u pana czlonka zarzadu pani MJW lobbowała, ale widocznie nieskutecznie, to poprzysiegla zemste osobista? Nie wierze w czyste intencje akurat w tym przypadku. To mi wyglada na osobista wojne... mam nadzieje, ze to nie jest ciag dalszy rozgrywki z pola? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musik Re: a moze o korzyści członka...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 15:04 a może wręcz przeciwnie?a może radna nie lobbowała nigdy za nikim, a lobbuje członek?a tak w ogóle to wiesz o którego członka chodzi? bo może ten członek korzysta z tego że jest członkiem i wykorzystuje publiczna kasę na sport który uprawia?może mu pozwalaja uprawiać sport za darmo dlatego że lobbuje albo organizuje jakieś zawody? a może... tylko o którego członak chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgg Re: a moze o korzyści członka...? IP: *.webd.pl 26.01.08, 15:14 Gość portalu: musik napisał(a): > a może wręcz przeciwnie?a może radna nie lobbowała nigdy za nikim, > a lobbuje członek?a tak w ogóle to wiesz o którego członka chodzi? > bo może ten członek korzysta z tego że jest członkiem i > wykorzystuje publiczna kasę na sport który uprawia?może mu > pozwalaja uprawiać sport za darmo dlatego że lobbuje albo > organizuje jakieś zawody? a może... tylko o którego członka chodzi? www.um-zachodniopomorskie.pl/index.php?k=136 Członek Zarządu Województwa Zachodniopomorskiego Witold Jabłoński www.binowopark.pl/index.php?mid=8&smid=14&s2mid=19 Witold Jabłoński 31.05.2003 4 135m www.berlin-polska.pl/content.php?l1=356 (zdjęcie środek strony) żaden z pozostałych członków zarządu nie jest "notowany" jako golfista więc chyba to jasne który? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musik Re: a moze o korzyści członka...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 15:24 no nie wiem czy członek Jabłoński będzie wdzięcznmy andreasowi że podbijając wątek doprowadizł do ujawnienia członka? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 zapytaj na blogu pania radna czy lobbowała 26.01.08, 15:32 zapytaj na blogu pania radna czy lobbowala, o jaka kwote chodzilo i dla kogo, czy bylo to jej osobiste zaangazowanie... ;) Na pewno Tobie szczerze odpowie. Jeszcze raz, to smieszna kwota, a ja mysle, ze jest to rozgrywka osobista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musik Re: zapytaj na blogu pania radna czy lobbowała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 15:56 to zapytaj. gdyby lobbowała to czlonek Jabłoński już wykorzystałby,możesz być pewien :) a skoro nie wykorzystał to znaczy że nie lobbowała.ale jak się chcesz przekonać to zapytaj Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: zapytaj na blogu pania radna czy lobbowała 26.01.08, 16:00 ;) Widzisz niektórzy byc moze nie rozgrywaja osobistych walk pelniac jakies publiczne funkcje - to Ty zauwazyłes! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: zapytaj na blogu pania radna czy lobbowała 26.01.08, 16:03 a moze wezwij pania radna by odpowiedziała... jak tak lubisz wzywać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musik Re: zapytaj na blogu pania radna czy lobbowała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 16:21 ale na co odpowiedziała bo na razie to nie padło pytanie?możesz również jako gall andreas zapytać o to czy radna wczoraj ukradła z torebki staruszki 50 zł albo czy zakupiła "marychę" w popularnym lokalu mieszczącym sie w piwnicy. jak zapytasz radną na jej blogu to na pewno ci odpowie.radna jest grzeczna i dobrze wychowana,i nie jest ordynarnym bucem jak niektórzy twoi koledzy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: zapytaj na blogu pania radna czy lobbowała 27.01.08, 01:02 mój drogi w moich postach padło wiecej konkretów niz w pomówieniu pani MJW bez zadnych konkretów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ready :))) Re: zapytaj na blogu pania radna czy lobbowała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 02:13 jakich koń-kretów?ty to jesteś mister ED! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musik wzywam członka zarządu do skomentowania! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 15:00 wzywam członka zarządu wojewodztwa zachodniopomorskiego do skomentowania zarzutów jakie zostały postawione przez radna Jacynę - Witt na jej blogu! www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=4&bpm=6&blog=84&lg=1 Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: wzywam członka zarządu do skomentowania! 26.01.08, 16:23 A co ma napisac czy powiedziec? Ze jest zlodziejem? Go Jacyna, go!!! Gonic dziada! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 pani Jacyna sie rozdrabnia na osobiste rozgrywki 26.01.08, 16:28 pani Jacyna łapie drobiazgi i to wobec animozji osobistych, a nie widzi gdzie przelewaja sie miliony, a moze tylko takie drobiazgi sa nie w porzadku, a wszystko inne jak nalezy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musik a skąd wiesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 16:30 skąd wiesz że są to osobiste rozgrywki i że radna nie ceni tego czlonka>? a jakie miliony przelewaja chłopcy? napisz cos jak wiesz ale szybko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pani Jacyna sie rozdrabnia na osobiste rozgry IP: *.cable.smsnet.pl 26.01.08, 17:25 bo oni wszyscy to jedna wielka klika i czepiają się dupereli, bo grubszych spraw lepiej nie tykać, bo może się okazać, iż ma się w tym jakieś udział :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: samochodem służbowym na golfa!!!??? IP: *.chello.pl 27.01.08, 07:06 jak w Szwecji taki gość wyleciałby z hukiem, jak pisze pani Jacyna- Wit ,to weżmy się za naszych urzędników , i dajmy im kopa w podobnych sytuacjach, to gwarantuję za za tydzień góra dwa zabraknie nam ludzi (oczywiście tych co mają dostęp do aut służbowych) w urzędach. hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawlak Wicia, na samochodzie?! Nie może być!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 11:28 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thr Re: Wicia, na samochodzie?! Nie może być!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 11:50 jakoś nie poraża mnie rewelacja pani Jacyny. Oczywiście powinny być znane zasady użytkowania samochodów służbowych przez członków zarżadu województwa. I oczywiście urzędnicy nadużywający przywilejów powinni być rozliczani. Jedzie na weekend do rodziny ? Z dziećmi do lunaparku? Na wczasy z żoną? Ale czy naprawde należy angażować sie w rozliczanie marszałka z tego, że po pracy - w której używa służbowego auta - pojechał na pole do Binowa? Nie do Kluczewa, Choszczna, tylko do Binowa. Z postów wynika, że nie jeździ tam codziennie, chociaż to jego pasja i jest w tym dobry. Prawdę mówiąc, wolę mieć wypoczętego, zrelaksowanego marszałka, który ma siły i zapął do parcy, niż sfrustrowaną osobę, która swoje osobiste animozje wykorzystuje do walki politycznej. Niech pani walczy z korupcją i wykorzystawaniem władzy, jestem za! Ale w granicach normalności. Teraz walczyła pani głównie o własny kapitał polityczny. Większą wizerunkową czkawką odbije się to pani, niż marszałkowi Jabłońskiemu. To przebijanie piłeczki między panią a Jabłońskim proszę kontynuować ... na polu golfowym. Na politycznym proszę oszczędzać sił na sprawy godne pani, marszałka i województwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wicia, na samochodzie?! Nie może być!!! IP: 124.133.37.* 27.01.08, 12:10 Gość portalu: thr napisał(a): Ale czy naprawde należy angażować sie w > rozliczanie marszałka z tego, że po pracy - w której używa > służbowego auta - pojechał na pole do Binowa? Nie do Kluczewa, > Choszczna, tylko do Binowa. Z postów wynika, że nie jeździ tam > codziennie, chociaż to jego pasja i jest w tym dobry. Prawdę mówiąc, wolę mieć wypoczętego, zrelaksowanego marszałka, który ma siły i zapął do parcy, niż sfrustrowaną osobę, która swoje osobiste > animozje wykorzystuje do walki politycznej. Hiehiehie, samochód służbowy członka(hehe) jest z utrzymywany z podatków nas wszystkich, więc jak tak chętnie sobie nim jeździ na prywatne mecze golfa to niech i mnie przewiezie pralkę. Co? Że to prywatna moja sprawa? Tak jak i prywatny golf członka(hehe), więc nie widzę różnicy - tu prywata i tu prywata. Służba PUBLICZNA to nie prywatnewycieczki służbowym samochodem, takie zachowanie trzeba tępić i wytykać niezależnie kto to robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wicia, na samochodzie?! Nie może być!!! IP: *.cable.smsnet.pl 27.01.08, 15:02 czytaj FAKTY - to gazeta dla Ciebie :) tam są podobne rewelacje na równie niskim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 czy to robota dla Faktu? 27.01.08, 15:36 Wiesz co pani MJW zadziałała tak samo jak ten pan dziennikarz, co w Rockerze z panem Majdanem walczył na główki! Dobra robota pani MJW niech pani poluje na innych czlonków klubu w Binowie, na pewno cos jeszcze pani na innych wynajdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 U W A G A golfisci co mówicie na polu! 27.01.08, 14:09 Uwaga, trzeba uwazac co mówicie na polu czasami po przyjazni czy po paru drinkach, bo moze to byc zapodane do stosownego urzedu! Uwazajcie w obecnosci kogo to mówicie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: U W A G A golfisci co mówicie na polu! 27.01.08, 14:46 Czy na polu w Binowie beda sprawdzane zasady uzytkowania aut wszystkich gosci pola golfowego? Bo zapewne osób przyjezdzajacych tam słuzbowymi moze byc wiecej... Czy bedzie instalowany na parkingu monitoring rejestrujacy kto jakim autem przyjeżdża - zeby były dowody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: U W A G A golfisci co mówicie na polu! IP: *.chello.pl 27.01.08, 16:04 To nie Marszałek jezdzi grac w golfa tylko członek Zarządu Wojewodztwa, ale golf wpisuje sie tematycznie w jego zakres obowiazkow :) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: U W A G A golfisci co mówicie na polu! 27.01.08, 16:16 tam ludzi na stanowiskach, co maja sluzbowe auta jest znacznie wiecej - strach padł na czlonków klubu w Binowie! Na dobra sprawe taki pan prezes spółki z o.o. uzywajacy sluzbowego auta tez naduzywa byc moze... ale sa i na panstwowym garnuszku! Zapewne weryfikacji zostana poddane współsponsorowanie turniejów... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: U W A G A golfisci co mówicie na polu! 27.01.08, 18:21 szczególnie uważajcie na taką ,która dla politycznych korzyści wykorzysta to przeciwko wam, Andreas przy tej golfistce radnej zachowaj abstynencję dla własnego dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek Re: samolotem służbowym na łykend!!!??? IP: *.globalconnect.pl 27.01.08, 16:10 że też tej fance jego samego takie donosy zamieszczać na blogu? Toż idol rzeczonej służbowym samolotem na łykendy lata nad morze. Źdźbło zauważyła i nabazgrała. Belki nie widzi, bo ....... miakasiakonface.W takiej Szwecji to by kury szcz.. uczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś gonić drani! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 19:27 gonić wszystkich drani którym się wydaje że mogą traktować publiczne jak swoje! Tolerancja niektóych mnie POraża.Rozumiem że koleś z PO jest świętym dla swoich ale nie próbujcie go wybielić tutaj.Dla mnie jest to nadużycie natomiast radna,której obowiązkiem jest konktrolować takie sprawy jak na razie zachowała się ok bo nie robi z tego konferencji prasowej tak jak robiłby Nitras tylko robi to odpowiednimi krokami. Oj, spsieliśmy jako społeczeństwo,skoro bronimy drani! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Ejjjj IP: *.cable.smsnet.pl 27.01.08, 19:38 ja nie wiem kto broni, ale chodzi głównie o sposób w jaki pani Jacyna przekazuje dane informacje...a poprzez bloga to jednak porażkowe jest... trzeba łapać za rękę - mieć dowody etc, a bez tego to można sobie skrobać dowoli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Ejjjj IP: *.hsd1.fl.comcast.net 27.01.08, 20:18 "Najgorszy dzien na polu golfowym - jest lepszy - od najlepszego dnia w pracy"...- bedzie obalone,czy nie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lary Re: Ejjjj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 21:06 zgadzam się i podpisuję się pod tym.nigdy w golfa nie grałem ale wszystko jest lepsze od pracy :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Ejjjj 27.01.08, 22:07 najgorzej gdy niektórzy przynosza prace na pole golfowe, wtedy nie maja przyjemnosci ni z tego ni z tego.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tateti politycy do blogów! 27.01.08, 20:35 A jak inaczej polityk ma przekazywać pewne informacje? na konferencjach prasowych czy jak? To dobrze że w Szczecinie jest chociaż jeden polityk co ma bloga i nie boi się ujawniać takich rzeczy na blogu i w ogóle komentować różnych zdarzeń.Ja czytam te komentarze i widzę że wzbudzają chociażby na forum dużo emocji.Jak politycy chcą polemizować to mogą założyc własnego bloga.Dlaczego nikomu nie chce się tego robić? A może boją się ujawniania swojego zdania na różne tematy? Może im niewygodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: politycy do blogów! 27.01.08, 22:12 cieszyłbyś sie gdyby kolega z klubu sportowo-towarzyskiego na blogu opisywał Twoje rózne poczynania... Powiedzmy, ze z pracy wyniosłes kartki A4 albo ze sluzbowej komorki rozmawiasz z dziewczyna? A moze, ze przekraczasz predkosc czy parkujesz w niedozwolonym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: politycy do blogów! 27.01.08, 22:33 a moze przeanalizowac nieobecnosci pani MJW na jakis sesjach czy komisjach - jezeli byly, czy nie byly spowodowane wyjazdem na golfa gdzies... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: politycy do blogów! IP: *.hsd1.fl.comcast.net 28.01.08, 06:35 Andy - cenie Twoje zdanie,ale pewnie przyznasz,ze i ja mam racje.Te zasady,reguly ,etykieta -a taki dziwny zapach...koszonego greena.... - nie opuszczajacy pola..../golfowego,mialam na mysli.../;). Moze golf w Polsce - to drugi koniec 'bejsbolowego' kija? www.youtube.com/watch?v=FjncPnBgiDk&feature=related /blog pani Jacyny stracil dla mnie wartosc - po ukazaniu sie 'Bajeczki dla Mareczka'.Dalo to zapowiedz tego,co bedzie sie dalej dzialo..Uwazam,ze sprawy - takie jak ta z samochodem - powinny byc zalatwiane gdzie indziej i wynik - dumnie - ogloszony na blogu - jak juz tak sie chce....Jakies to nieapetyczne.... Ale zycze szczescia wszystkim tropiacym zlo...... ....Sticks and stones.....;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kretowisko Re: politycy do blogów! IP: *.globalconnect.pl 28.01.08, 10:32 Pani Jacyna Pani się nie rozdrabnia, Pani walnie z grubej rury. Gdzie się nie spojrzy, to oni tak się o nas troszczą, tak o nas dbają. Zasady,reguły ,etykieta, pole, pole, łyse pole -a taki dziwny zapach wiadomosci.onet.pl/1681085,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś