bela1008 26.02.08, 10:38 Witajcie,proszę Was o polecenie mi dobrego, skutecznego adwokata ze Szczecina w sprawie rozwodów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: frojd Re: adwokat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.08, 10:46 Co? Już nie kochasz swojego męża? A przecież miało być "w zdrowiu i chorobie, dopóki śmierć nas nie rozłączy"? Durne ludzie, wierzą w "miłość" a potem ryk, płacz, awantury i rozwody. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: adwokat 26.02.08, 11:52 Gość portalu: frojd napisał(a): > Co? Już nie kochasz swojego męża? A przecież miało być "w zdrowiu i chorobie, > dopóki śmierć nas nie rozłączy"? Durne ludzie, wierzą w "miłość" a potem ryk, > płacz, awantury i rozwody. Jasne, lepiej męczyć się we dwoje tudzież zatrudnić speca od mokrej roboty .Wtedy bedzie zgodnie z przysięgą ( póki śmierć...) i finansowo korzystniej... Tiaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: saszka Re: adwokat IP: *.chello.pl 26.02.08, 12:33 Nic dobrego o wszystkich adwokatach powiedzieć nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
morlokh Re: adwokat 26.02.08, 13:42 Gość portalu: saszka napisał(a): >Nic dobrego o wszystkich adwokatach powiedzieć nie można. No. A wszystkie Saszki to [...wstaw dowolną obelgę...] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Janusz Re: adwokat IP: *.cable.smsnet.pl 10.07.14, 00:03 Polecam rozwód, podział majątku, alimenty . Pani Mecenas pomagała mi i innym moim znajomych. Najważniejsze jest doświadczenie, a Pani Mecenas je ma. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: haniatrek@wp.pl Re: adwokat IP: *.toya.net.pl 20.09.23, 20:16 Poznałam Panią Adwokat Magdalenę Chróścielewską i bardzo cieszę się, ze właśnie do Niej trafiłam! Nie wiem jakbym bez Niej poradziła sobie z moją sprawą. Konkretna i zaangażowana, wywalczyła dla mnie w sądzie wszystko tak jak chciałam. Zawsze na rozprawach stawiała się on osobiście. Na każdym spotkaniu to samo - osobiście, można było wszystko z Nią dogadać. Telefonicznie również. To doceniam i za to bardzo dziękuję. Serdecznie polecam! Tu ją znalazłam: www.skuteczny-adwokat.com/sprawy-rozwodowe/ Odpowiedz Link Zgłoś