nazwa_konta_jest_juz_wolna 14.03.08, 15:48 www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080314/AKTUALNOSCI/248776247 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swantevit Re: Odetchnalem.... 14.03.08, 16:36 to moze wojtyle dac jeszcze raz? to przeciez niekwestionowany przywodca jezusomaryjkow i dupolizow. Odpowiedz Link Zgłoś
nazwa_konta_jest_juz_wolna daj spokoj Kuba, to taki forumowy folklor... 14.03.08, 16:57 zwracanie uwagi na to co on pisze to jak odpowiadanie na posty czulego_wojtka na onecie. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: daj spokoj Kuba, to taki forumowy folklor... 14.03.08, 17:20 Folklor szczecinski o ja mam w sygnaturce... Odpowiedz Link Zgłoś
nazwa_konta_jest_juz_wolna Re: daj spokoj Kuba, to taki forumowy folklor... 14.03.08, 17:24 swantevit napisał: > Folklor szczecinski o ja mam w sygnaturce... no tu sie z toba zgodze, krzywe mordy, powyginane od wody ryje, na ulicach same "szwagry" z zasobem 300 slow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. No wlasnie IP: 80.53.41.* 14.03.08, 20:26 tak! honorowe obywatelstwo dla Karola Wojtyly! i tego no jak mu tam no... o! Ratzingera i jeszcze dla Dziwisza i jeszcze dla Benedykta XVI. A co z Glempem no i kiedy Rydzyk??? Odpowiedz Link Zgłoś
bul-ba Re: No wlasnie 14.03.08, 20:41 I koniecznie dla księdza Dymera!!!! i dla chroniącego go arcykapłana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Vlada, m. Re: No wlasnie, same plotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 16:48 postaraj sie poznać podstawowe pojecia słów Vlad wtedy nie bedziesz nazywał Chrystusa komunistą wysłałem majl że masz wiedze o gwałceniu dzieci, ogłosiłeś to na forum, będziesz odtajniony i bedziesz zeznawał co wiesz na ten temat, bedziesz świadkiem nr 1, brawo, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: No wlasnie, same plotki IP: 80.53.41.* 16.03.08, 17:03 buahaha ales mnie zmartwil i co ja teraz biedny zrobie... Chrystus glosil komunizm w czystej i pierwotnej postaci. I wydales na mnie wyrok smierci, teraz jakis zakapturzony morderca z krzyzem na piersiach mnie zaciuka w ciemnej bramie... ajajajajaj straszne masz moja krew na rekach... PS swiadkami w sprawie sa przede wszystkim ofiary i sprawca - chyba ze masz juz wiedze ze postawiono ksiedzu formalne zarzuty? Odpowiedz Link Zgłoś