ziege77 20.05.08, 09:58 TVP 2 godz 20-30 mam nadzieję ze Chelsea Londyn wygra :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
as9943 Dlaczego powinniśmy kibicowac Menchesterowi 21.05.08, 07:44 Bo wystepuje Kuszczak , bo szanuje sie tam legendy Sir Alex Ferguson i B.Giggs ,dla dziewcząt bo Ronaldo.A koncepcja budowy zespołu mniej komercyjna niż u abramowicza.A Abramowicz to potulny biznesmen Putina co innego jakby te potegę zbudował Chodorkowski ale on nie może bo miał inne zdanie niz car i siedzi w kryminale. Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Kuszczak - Wpuszczak 21.05.08, 09:50 ten sam, ktoremu bramkarz przeciwnej druzyny strzelil gola ??? Za stara juz jestem, aby wzdychac do brylantynowego image Cristiano Ronaldo. Odpowiedz Link Zgłoś
ziege77 Re: Kuszczak - Wpuszczak 21.05.08, 09:57 dlatego ogląda mecze swojej druzyny z ławki rezerwowej:) dziś wyjatkowo Sir Fergusson mógł by go postawić w bramce:) wolę kolor niebieski i do twarzy mi w nim :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Kuszczak - Wpuszczak 21.05.08, 11:37 Tak, podzielam zdanie, ze nikt inny, tylko Kuszczak-Wpuszczak powinien poprowadzic zespol Czerwonych Diablow do boju !!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Kuszczak - Wpuszczak IP: *.devs.futuro.pl 21.05.08, 13:29 za jednego trefnego gola goscia byście zlinczowali. Pamietam jak Młynarczyk wpuscił szmatę pod sobą w miedzypanstwowym meczu a pózniej ile chwały przyniósł ,to samo tomaszewski miał 2 lata karencji od reprezentacji po wpuszczonej szmacie.Moze kazdy wielki bramkarz musi mieć to za sobą.Mam nadzieje że stosunki trenera z gwiazdami niebieskich zaważą na ich porażce. Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Kuszczak - Wpuszczak 21.05.08, 15:12 Przypomnij prosze na czym polega wielkosc Kuszczaka - Wpuszczaka ? Jakie spektakularne akcje ma na swoim koncie, ktore moga sprawic, ze zapomni sie o tamtym blamazu stulecia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Kuszczak - Wpuszczak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.08, 20:24 Na razie gra nie gra w wielkim klubie czyli go cenią. Ma chyba 25 lat i jeszcze troche grania przed nim. Co do niebieskich to po tym sezonie tej drużyny już nie bedzie każdy chce uciakać tam nie ma lojalnosci klubowej .Ciekawe kim był dziadek Ballacka w okresie 1936- 45 Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Kuszczak - Wpuszczak 21.05.08, 20:43 Gość portalu: as napisał(a): Ciekawe kim był dziadek Ballacka w > okresie 1936- 45 Oto argument godny prawdziwego kibica !!! Czyzbys byl rowniez jednym z entuzjastow drazenia korzeni naszego premiera ??? Z rownym skutkiem mozna dociekac co robil ojciec Vidicia w czasie wojny na Balkanach czy dziadek Pique byl zwolennikiem rezimu generala Franco albo czy rodzina Donga nie bierze udzialu w pacyfikacji Tybetu...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: polityka, polityką a jutro finał LM! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 11:48 aha Odpowiedz Link Zgłoś
bulmistrz Re: polityka, polityką a jutro finał LM! 21.05.08, 16:09 Fajna liga mistrzow: Londyn z Manchesterem. Kiedys uwazalem, ze dopuszczenie wiecej niz jednego zespolu z kraju do LM bylo pozytywne, bo mecze byly ciekawsze. I troche w tym prawdy, bo mecze jak np Liverpool z Milanem to juz klasyk i legenda, a bez tego przepisu by sie nie odbyly. Z drugiej strony, dzis wolalbym obejrzec chociazby mecz Chelsea z jakims IFK Goeteborg albo innym mniej znanym klubem, ktory jest jednak mistrzem swojego kraju. Od szastania miejscami jest chyba bardziej Puchar UEFA. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: polityka, polityką a jutro finał LM! 21.05.08, 17:06 ziege77 napisała: > TVP 2 godz 20-30 > mam nadzieję ze Chelsea Londyn wygra :) a ja całkiem odwrotnie , he he. Odpowiedz Link Zgłoś
ziege77 Re: polityka, polityką a jutro finał LM! 21.05.08, 18:42 :) miłego ogladania życzę nalepiłam ruskich pierogów na mecz teraz jade po zapas piwka dla siebie i ,,czegoś" mocniejszego do spożycia przez szanownych kolegów cause Chelsea,Chelsea is our name... Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: polityka, polityką a jutro finał LM! 21.05.08, 19:22 ziege77 napisała: > cause Chelsea,Chelsea is our name... yes yes yes :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 brawo Ronaldo!!! 21.05.08, 21:34 i jeszcze 2 takie brameczki poproszę! Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: beatrix, a od kiedy jestes antysemitka ? 21.05.08, 22:00 odkad zauroczyly ja wyzelowane loki Crisa :P Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: beatrix, a od kiedy jestes antysemitka ? 21.05.08, 23:16 na głupie pytania głupiego technicznego nie zamierzam odpowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
techniczny_1 Re: beatrix, wiec jednak... no to teraz bedziesz 21.05.08, 23:17 miala z Absztyfikantem na pienku :-) ten to Ci dopiero nabluzga ! Odpowiedz Link Zgłoś
techniczny_1 pewnie Rosjanie maja mala satysfakcje 21.05.08, 23:40 ze za kase wypompowana z ich kraju nie udalo sie komus zrobic sobie do konca radochy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś