Dodaj do ulubionych

absztyfikant- kliniczny przypadek upierdliwca

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 10:02
absztyfikant - męczący jesteś , i jak wynika z innych wypowiedzi nie tylko
dla mnie . Zmień lekarza albo ogranicz swoją monotonną twórczość, jak
obiecywałeś po incydencie z Malanowską.
Obserwuj wątek
    • Gość: stasiek Re: absztyfikant- kliniczny przypadek upierdliwca IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 10:17
      Jezeli dyskusja ma wnosić coś do sprawy, to powinny w niej być prezentowane
      różne poglady, niezależnie od tego czy uczestnicy się z nimi zgadzaja, lubią
      osoby je wygłaszające, czy też nie. Dla dobra sprawy powinieneś się "pomęczyć"
      trochę, nawet odmiennymi poglądami Absztyfikanta . Były przecież smutne
      czasy "jedynie słusznych pogladów" ale na szcęście się skończyły .
      • Gość: mim Re: absztyfikant- kliniczny przypadek upierdliwca IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 10:27
        stasiek- zgoda , szanuje jego poglądy , ale chodzi mi o nadmiar tych samych
        stwierdzeń na te same tematy , to już jest męczące.
        • Gość: stasiek Re: absztyfikant- kliniczny przypadek upierdliwca IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 10:37
          Absztyfikant, zgodnie z panującą obecnie "doktryną Hausnera" ma czas, gyż być
          może już jest lub wybiera się na tzw emeryturę pomostową .
    • absztyfikant Re: absztyfikant- kliniczny przypadek upierdliwca 21.09.03, 12:50
      Alez to prawda, bo ja moge byc uciazliwy, a nawet niekiedy taki jest moj cel.

A jesli komus przeszkadzam, to jestem tutaj tym bardziej potrzebny.

Dziekuje za zainteresowanie Absztyfikantem - tworzycie moja legende za zycia;)
      Koncze juz, bo mi Operator znowu powie, ze uwazam sie za nieomylnego i
      wybranka swiata.

--
      Uciekajcie przez zboze, magazynier we wsi stoi
    • absztyfikant do mima 21.09.03, 13:20
      Ja dalem propozycje, ze do momentu skazania ewentualnego Malanowskiej ja moge
      przestac krytykowac Od Nowe. A wtedy hunwejbini Od Nowy na tym forum zaczeli
      mnie straszyc tym, ze mnie zaskarza pod zarzutem rzekomego oczerniania
      dzialanosci biznesowej Jacyny-Witt. A ja zajmuje sie recenzowaniem dzialanosci
      politycznej. Czasem jestem nader zlosliwy, ale to rzadko. Wtedy powiedzialem,
      ze pokoj bozy sie skonczyl;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka