Gość: mim IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 10:02 absztyfikant - męczący jesteś , i jak wynika z innych wypowiedzi nie tylko dla mnie . Zmień lekarza albo ogranicz swoją monotonną twórczość, jak obiecywałeś po incydencie z Malanowską. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stasiek Re: absztyfikant- kliniczny przypadek upierdliwca IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 10:17 Jezeli dyskusja ma wnosić coś do sprawy, to powinny w niej być prezentowane różne poglady, niezależnie od tego czy uczestnicy się z nimi zgadzaja, lubią osoby je wygłaszające, czy też nie. Dla dobra sprawy powinieneś się "pomęczyć" trochę, nawet odmiennymi poglądami Absztyfikanta . Były przecież smutne czasy "jedynie słusznych pogladów" ale na szcęście się skończyły . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: absztyfikant- kliniczny przypadek upierdliwca IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 10:27 stasiek- zgoda , szanuje jego poglądy , ale chodzi mi o nadmiar tych samych stwierdzeń na te same tematy , to już jest męczące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek Re: absztyfikant- kliniczny przypadek upierdliwca IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 10:37 Absztyfikant, zgodnie z panującą obecnie "doktryną Hausnera" ma czas, gyż być może już jest lub wybiera się na tzw emeryturę pomostową . Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: absztyfikant- kliniczny przypadek upierdliwca 21.09.03, 12:50 Alez to prawda, bo ja moge byc uciazliwy, a nawet niekiedy taki jest moj cel. A jesli komus przeszkadzam, to jestem tutaj tym bardziej potrzebny. Dziekuje za zainteresowanie Absztyfikantem - tworzycie moja legende za zycia;) Koncze juz, bo mi Operator znowu powie, ze uwazam sie za nieomylnego i wybranka swiata. -- Uciekajcie przez zboze, magazynier we wsi stoi Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant do mima 21.09.03, 13:20 Ja dalem propozycje, ze do momentu skazania ewentualnego Malanowskiej ja moge przestac krytykowac Od Nowe. A wtedy hunwejbini Od Nowy na tym forum zaczeli mnie straszyc tym, ze mnie zaskarza pod zarzutem rzekomego oczerniania dzialanosci biznesowej Jacyny-Witt. A ja zajmuje sie recenzowaniem dzialanosci politycznej. Czasem jestem nader zlosliwy, ale to rzadko. Wtedy powiedzialem, ze pokoj bozy sie skonczyl;) Odpowiedz Link Zgłoś