Gość: konsument IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.03, 07:26 i dobrze. to jedna z niewielu slusznych decyzji pana maryjana. czy jednak moze wybrac gorzej ? a moze . to zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Książe POmorski buahahahahahahahahaha i dobrze!! IP: *.deltanet.pl 03.10.03, 13:06 mi też się baba nie podobała... Marian dawaj jakąś fajną młodą hee.... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Jurczyk szuka rzecznika 03.10.03, 13:14 Jestem zawiedziony. Teraz pojawia sie pytanie kto bedzie nowym rzecznikiem. Ja proponuje pana Niewiarowskiego. Chlop sie sprawdzil. Znany jest. Powinien sie nadawac. Jesli sie sie zgodzi to proponowalbym kogos wiekszego formatu. Moze Leszka Bubla ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferd PROTESTUJĘ !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 13:57 Chcę żeby dalej było tak zabawnie jak teraz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Proponuję Jarosława Zimowskiego na Rzecznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 14:24 Jarosław Zimowski mógłby spełnić pokładane nadzieje przez Ferda , co do roli rzecznika. Jarosław Zimowski to bardzo dobry kandydat na rzecznika Mariana Jurczyka Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Proponuję Jarosława Zimowskiego na Rzecznika 03.10.03, 14:26 A kto to jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak No wiesz ! Jarka nie znać ! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 14:38 mimkomiczny.webpark.pl/# Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferd żem wszedł na stronę i wyrażam zgodę. nt IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.03, 11:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: żem wszedł na stronę i wyrażam zgodę. nt IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 11:56 swarożyc też byłby niezły...... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: żem wszedł na stronę i wyrażam zgodę. nt 05.10.03, 15:14 To ja w takim razie zglaszam kandydature Manueli z Big Brother. -- Uciekajcie przez zboze, magazynier we wsi stoi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: żem wszedł na stronę i wyrażam zgodę. nt IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 12:20 manuela chyba zbyt inteligentna...chyba,żeby jej zrobić lobotomię.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znachor Propozycja IP: *.teleton.pl 06.10.03, 09:34 Na rogu Wyzwolenia i Małopolskiej jest do wzięcia KANDYDATKA na RZECZNIKA! PAPUGA - ślicznie, kolorowo przybrana i gadać potrafi, ale tylko to, co jej zapodano. Przy tym nie jest krnąbrna, bo z myśleniem u niej raczej kiepsko. Do tego nie dysponuje poczuciem godności własnej, co jest duuużym plusem. Smak ma też niewyszukany - zeżrze nawet pieprz. Po czem może pieprzyć bez sensu. WART PAC PAŁACA, A PAŁAC PACA Odpowiedz Link Zgłoś