meciula 18.12.08, 17:52 witam ciężarówki sąsiadeczki. Jestem z prawobrzeża. ktoś z terminem na lipiec 2009 jest? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witka55 Re: helołłłł 15.02.09, 09:50 Hej, ja też z prawobrzeża (oś. Słoneczne), termin na sierpień. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: helołłłł 15.02.09, 19:30 Napiszcie prosze kto jest Waszym lekarzem prowadzacym ,gdzie chodzicie robicie USG i oczywiście gdzie bedziędziecie rodzic:) Moim lekarzem prowadzacym jest dr.Kurdzielewicz,na USG4D chodze na felczka do dr.Jasiek .Co do porodu myslalam o Pomorzanach ale jak nie zdaze bede rodzic w Nowogardzie,nawt nie zly szpital. Moje malenstwo wazy juz 260 gram,nie stety nie wiem kim jest bo ostanio nie chcialo pokazac za dwa tygodnie dowiem się kto tam mieszka :) Odpowiedz Link Zgłoś
althaea Re: helołłłł 16.02.09, 08:05 Hej ja w kwestii Felczaka - chodzisz do tego Hahsa czy jakoś tak? Jeśli tak to ile tam kosztuje USG3D czy 4D i czy w tej cenie płytkę ze zdjęciami nagrywają. Muszę zrobić dodatkowe usg bo moja ginka ma słabe. Przepływy w serduchu małego chcę zbadać dodatkowo, a przy okazji jak już mam płacić ekstra to chcę tez mieć pamiątkę. [img]https://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/3849.png[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: helołłłł 16.02.09, 11:39 Tak Ja chodze na Felczaka do kliniki HAHS do dr Jasiek ,Ona przyjmuje w poniedzialek od 15 wtorek od 15 środa od 15 czwartek od 15 sobota od 10 tel do kliniki 0914220649 wstarczy zadzwonic dwa dni przed wizytą:) Wiec tak to jest USG 4D koszt z przepływami 150 zl do tego płytka gratis .Fajna jest wszytko mowi co i jak męza zprasza do środka i tłumaczy wszystko .Naprawde rewelka bardzo sympatyczna osoba i wyluzowana:)Taka wizyta to czytsta przyjemnośc:) Odpowiedz Link Zgłoś
althaea Re: helołłłł 17.02.09, 08:18 dzięki za info 150 zł to nie tak dużo - cennik z Unii Lubelskiej podaje 140 zł (jeżeli badanie dopplerowskie to to samo co badanie przepływów :)) więc niewielka różnica [img]https://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/3849.png[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: helołłłł 17.02.09, 09:20 www.badania-usg.imo.pl/usg-dopplera.html zadzwon jeszcze tam i zapytaj.Moja lekarka robila przplywy i oznaczla wszystko jest prawidlowo u mojego malenstwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka342 Re: helołłłł 24.02.09, 12:20 hej wszystko razem kolo 260zł ,polecam doktora węgrzynowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
opiumm Re: helołłłł 25.02.09, 14:28 Ja w przyszłym tygodniu idę na usg 3d (albo i 4d) do dr Żebiełowicza (na Wojciecha). Podzielę się co i jak. Do tej pory chodzę do dr Uzara i u Niego robię USG, ale ma takie klasyczne czarno-białe. Ze względów medycznych na pewno nie potrzeba nic więcej. Mam zamiar rodzić w Zdrojach. Byłam tam kilka dni na patologii i jestem pozytywnie zaskoczona opieką. Ale nurtuje mnie taki dylemat, może trochę za wcześnie - nie za bardzo wiem gdzie w Szczecinie kupić dobry wózek. Naczytałam się na forach i nawet kilka typów mam - ale dopóki "nie dotknę" nie kupię;) Odpowiedz Link Zgłoś
meciula Re: helołłłł 16.02.09, 11:36 ja chodze do Ziętka, jestem zadowolona. przyjmuje prywatnie na Wojska, na NFZ w przychodni na Kadłubka i w Zdrojach - tam pewnie będe rodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
opiumm Re: helołłłł 20.02.09, 16:50 A ja mam termin na 25 czerwiec:)i obecnie mieszkam w Dąbiu (a całe dotychczasowe życie w Zdrojach) Odpowiedz Link Zgłoś
meciula Re: helołłłł 22.02.09, 11:18 ja tez mieszkam w Dąbiu, a wcześniej w Zdrojach:) termin mam na miesiąc później. Odpowiedz Link Zgłoś
anilana Re: helołłłł 23.02.09, 14:03 Ja mam termin na 4 lipca :) Zainteresował mnie ten wątek z usg, chyba i ja będę musiała się wybrać, po połówkowym nie znam płci a chciałabym się jakoś psychicznie nastawić. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ms_1 Re: helołłłł 01.03.09, 10:38 Co do USG w Hahsie ja robiłam u dr Węrzynowskiego, podobno to najlepszy specjalista od USG. Wiem że urzęduje też na Unii. Bardzo sympatyczny. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: helołłłł 03.03.09, 08:17 Ja znow wyladowalam na patologii zwiedzilam przy okazji swoja porodowke i jestem bardzo pozytwnie zaskoczona .Bo jest nowoaczesna sala do porodow rodzinnych wanna poznalam polozne jak dla mnie bardzo pozytwne oczucia :) Na USG ide 10 marca 3D i jeszcze czkam mnie krzywa cukrowa :) Odpowiedz Link Zgłoś