Gość: gość Wiemy, kto zagra na Szczecin Rock Festival IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.03.09, 21:47 www.novarock.at Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Won Nitras Uratowany!!! IP: *.chello.pl 14.03.09, 22:50 Oto cała banalna prawda o tym "festiwalu". forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=88006952&a=92667284 Gość portalu: Kadrowy23 napisał(a): > Jak widać z dokumentacji fotograficznej Gazety > bi.gazeta.pl/im/3/6353/z6353973X.jpg > łącznikiem Nitrasa podczas rozmów ze zleceniobiorcą 1.500.000 zł > był członek z ramienia, niejaki radny Gżdyl. > (Podczas tajnych negocjacji trzeci od lewej). > > Gość portalu: gość napisał(a): > > PO jest idealnym niewyczerpalnym paliwem do produkcji energii, > > oni ciągle kradną ... > > korzystając z samej energii którą wkładaja w tę > > czynność w ciągu doby, to Polska uwolniłaby się od problemów > > energetycznych oraz byłaby to dośc ekologiczna produkcja, jedyny > > odpad to ok. 300 g kupy i 1,5 litra moczu na dobę.. > > to da się łatwo > > zagospodarować... wystarczy zywić ich tym i będzie tanio i pelny > > recycling... > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=92603970&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Wiemy, kto zagra na Szczecin Rock Festival 14.03.09, 22:54 dwudniowy karnet za 150 zł z taką liczba dobrych i uznanych wykonawców to nie jest aż tak drogo skoro jeden bilet na jeden dwugodzinny koncert przeblakłej gwiazdy kosztuje przecietnie około 100 zł . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Wiemy, kto zagra na Szczecin Rock Festival IP: *.teleton.pl 14.03.09, 23:27 :))) No ale popatrz, to juz jest 5 impreza i jakich maja sponsorów. Nie dziwne że moga sobie pozwolic na zaporszenie takiej ilosci, takich zespołow przy cenie za bilet nieco ponad 100euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogi Re: Wiemy, kto zagra na Szczecin Rock Festival IP: *.chello.pl 15.03.09, 01:39 słyszałem że ponoć ma być też, Żał Szmał, z Norwegii, z przebojem a like Moniuszko, ale to ma być niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Vladowi H. polecam Dodę 15.03.09, 20:45 to jego poziom fascynacji i może na jakimś festynie za darmo ją zobaczyi wysłucha jej playbacku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Vladowi H. polecam Dodę IP: *.cable.quicknet.nl 15.03.09, 22:02 wiesz... ty do Dody to raczej podobna nie jestes, wiem ze cie to gryzie ze za nia chlopy sie ogladaja a za toba nie, a co do reszty- tak sobie mysle ze powinnas przestac sie osmieszac - ja do baby podchodze prosto - albo mi sie podoba i chce ja bzyknac albo mi sie nie podoba i jej bzyknac nie chce - juz dawno zycie wybilo mi zglowy myslenie o kobiecie ktora bedzie dla mnie atrakcyjna ak fizycznie jak i intelektualnie - znaczy sie tlumacze prosciej - baba jest do ru...ia a jak chce sobie pokonwersowac albo spedzic interesujaco czas pod wzgledem intelektualnym to mam kumpli - kobiety sa jakie sa - pogodzilem sie z tym i dzieki temu nie komplikuje sobie zycia z pretensjonalnymi licealistkami (zwlaszcza podstarzalymi) PS a moje fascynacje muzyczne to obszar rozlegly i raczej niedstepny dla ciebie ze wzgledu na twoje ograniczenia intelektalne... a teraz ozieble zegnam i zapamietaj ze sie nie wstydze tego ze Doda mi sie podoba pod wzgledem fizycznym - to zdrowa i atrakcyjna samica (w przeciwienstwie do ciebie) z ktora chetnie bym pokopulowal... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Vladowi H. polecam Dodę 15.03.09, 22:14 Gość portalu: Vlad.H. napisał(a): > wiesz... ty do Dody to raczej podobna nie jestes, wiem ze cie to gryzie ze za > nia chlopy sie ogladaja a za toba nie, a co do reszty- tak sobie mysle ze > powinnas przestac sie osmieszac - ja do baby podchodze prosto - albo mi sie > podoba i chce ja bzyknac albo mi sie nie podoba i jej bzyknac nie chce - juz > dawno zycie wybilo mi zglowy myslenie o kobiecie ktora bedzie dla mnie > atrakcyjna ak fizycznie jak i intelektualnie - znaczy sie tlumacze prosciej - > baba jest do ru...ia a jak chce sobie pokonwersowac albo spedzic interesujaco > czas pod wzgledem intelektualnym to mam kumpli - kobiety sa jakie sa - > pogodzilem sie z tym i dzieki temu nie komplikuje sobie zycia z pretensjonalnym > i > licealistkami (zwlaszcza podstarzalymi) > > PS > > a moje fascynacje muzyczne to obszar rozlegly i raczej niedstepny dla ciebie ze > wzgledu na twoje ograniczenia intelektalne... > > a teraz ozieble zegnam i zapamietaj ze sie nie wstydze tego ze Doda mi sie > podoba pod wzgledem fizycznym - to zdrowa i atrakcyjna samica (w przeciwienstwi > e > do ciebie) z ktora chetnie bym pokopulowal... ........................... pomarzyć to sobie możesz o Dodzie i innych masturbując się Vladzie, bo takie chamidła jak na takie "przyjemności" może liczyć, po drugie skoro siedzisz sobie w tym Amstedamie to zainteresuj się tamtejszą rozrywką, na pewno na swój jarmarczny gust coś znajdziesz, jakąś techno kapelkę np. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Vladowi H. polecam Dodę IP: *.cable.quicknet.nl 15.03.09, 22:24 > pomarzyć to sobie możesz o Dodzie i innych masturbując się Vladzie, a ty sie masturbujesz? czy nawet nie stac cie na odrobine odwagi wobec samej siebie by to zrobic (i musisz meczyc facetow swoim gorzkokwasnym towarzystwem by to za ciebie zrobili)? zadziwiajace zmiany pogladow zaliczasz - raz Doda jest synonimem wszystkiego co najgorsze innym razem podnosisz ja do rangi obrazu najswietszej panienki... > bo takie chamidła jak na takie "przyjemności" może liczyć, a ty chamidlo na co mozesz liczyc poza saczeniem syfu na forum - za brzydka, nieatrakcyjna, za cienka miedzy uszami - na co ty mozesz liczyc? > po drugie skoro siedzisz sobie w tym Amstedamie to zainteresuj się > tamtejszą rozrywką, na pewno na swój jarmarczny gust coś znajdziesz, > jakąś techno kapelkę np. alez taki mam plan - za tydzien wybieram sie na Combichrist - ty zas tego nie zobaczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Vladowi H. polecam Dodę 15.03.09, 23:14 Gość portalu: Vlad.H. napisał(a): > ja do baby podchodze prosto - albo mi sie podoba i chce ja bzyknac albo mi sie nie podoba i jej bzyknac nie chce - juz > dawno zycie wybilo mi zglowy myslenie o kobiecie ktora bedzie dla mnie > atrakcyjna ak fizycznie jak i intelektualnie - znaczy sie tlumacze prosciej - baba jest do ru...ia a jak chce sobie pokonwersowac albo spedzic interesujaco czas pod wzgledem intelektualnym to mam kumpli ............. biedny Vladzie współczuję ci bardzo,że inteligentne kobiety tobą pogradzały i zostały ci tylko dmuchane lale do ruch..nia i rozmówki z kumplami o owym ruch...niu, a z twoich postów kompleksy wyłażą,że hej może na psychoterapie idź, zamiast wylewać jad na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Vladowi H. polecam Dodę IP: *.cable.quicknet.nl 15.03.09, 23:43 > biedny Vladzie współczuję ci bardzo,że inteligentne kobiety tobą > pogradzały i zostały ci tylko dmuchane lale do ruch..nia i rozmówki > z kumplami o owym ruch...niu, nie musisz mi wspolczuc (zwlaszcza ze nie wspolczujesz) bo nic zlego sie nie stalo - co do pogardzania... obnazasz sie - to ja robie tu za prostaka dla ktorego Doda ma byc wysniona krolewna-dresiaro-blachara - ty zas mowisz mi o tym ze tak "inteligetna" kobieta jak ty gardzi facetami... no prawie sie czuje jakbym cie kiedys posuwal i to niby ty mialabys ta "inteligetna" byc co mna pogardzila... no ale na szczescie to tylko twoje zyczenia - wole pukac mlode licealistki a nie podstarzale licealistki, podobaja mi sie ladne kobiety a nie kobiety brzydkie - przeswiadczone o wlasnej inteligencji. Na cholere mi brzydka i stara baba zgrywajaca sie na licealistke na dodatek taka ktora wymaga wiecej ode mnie niz od siebie ? to pytanie retoryczne rzecz jasna - ja nie zgrywam sie na kogos lepszego niz jestem, nie udaje ze "ą, ę bułkę przez bibułkę a h...a gołą rączką do buzi" co do moich kompleksow - marnujesz sie - otworz jakis gabinet psychologiczny i zacznij sie realizowac w zyciu - albo skorzystaj z dobrej rady i sama idz na psychoterapie. a co do forum - poszukaj moich wypowiedzi i swoich - ciekawe kto wiecej pisze i kto wylewa jad na forum... chyba ze jestes tak uposledzona intelektualnie ze jest to poza twoimi mozliwosciami... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 "klasa intelektualna" Vlada H. 16.03.09, 22:57 Gość portalu: Vlad.H. napisał(a): > wiesz... ja do baby podchodze prosto - albo mi sie > podoba i chce ja bzyknac albo mi sie nie podoba i jej bzyknac nie chce - znaczy sie tlumacze prosciej - > baba jest do ru...ia a jak chce sobie pokonwersowac albo spedzic interesujaco czas pod wzgledem intelektualnym to mam kumpli - kobiety sa jakie sa - pogodzilem sie z tym i dzieki temu nie komplikuje sobie zycia > PS Doda mi sie podoba pod wzgledem fizycznym - to zdrowa i atrakcyjna samica z ktora chetnie bym pokopulowal... .................................... to twoje wyżyny intelektu Vladzie H.:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. W przeciwienstwie do ciebie IP: *.cable.quicknet.nl 16.03.09, 23:59 niewatpliwe beatrycze mozesz byc zawiedziona ze wole masturbowac sie przy plakacie z Doda niz uprawiac seks z Toba ale takie jest zycie - ty nie zapsokoisz moich potrzeb ani intelektualnych ani estetycznych, Doda moglaby chociaz zaspokoic moje potrzeby natury estetycznej - zaakceptuj ten fakt i nie tworz kolejnego podwatku gdzie obnosisz sie jak jakas porzucona kochanka ze swoim cierpietnictwem - nie tworz zludnego wrazenia na forum ze cos nas kiedys laczylo - nie zycze sobie tego bys w jakikolwiek sugerowala komukolwiek ze moglem cie kiedykolwiek bzykac - bez wzgledu na to co myslisz o sobie uwaza cie za osobe bezdennie "gupiom" - zalosne jest to ze nie widzisz niczego niestosownego w tym ze dla ciebie kobieta jest inteligetna tylko wtedy gdy poniza swojego partnera i nie dziwie sie ze jestes sama skoro tak sie zachowujesz - glupi bylby ten facet ktory bylby z toba i akceptowalby fakt ze nim pomiatasz - naprawde w takiej sytuacji chyba lepiej dla niego byloby zdobyc plakat Dody i oddawac sie sie masturbacji niz godzic sie na bycie "gorsza polowa" - dramatem jest to ze wiele kobiet jest ci podobnych i w glebi swojego wrazliwego i empatycznego ducha poniza i pomiata facetami z ktorymi sa... tyle ode mnie inteligetna i wrazliwa inaczej beatrycze - zdania nie zmienie - Doda to fajna laska - jak bede chcial pogadac o problemach natury intelektualnej to po prostu spotkam sie z kumplami i gowno cie obchodzi czy bedziemy gadac o ru...iu czy o problemach kompresji sygnalu wizyjnego Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: W przeciwienstwie do ciebie 17.03.09, 18:26 po raz kolejny robisz z siebie idiote Vladzie wypisujac o mnie jakieś banialuki, z których śmieję sie nie tylko ja ,ale i ludzie , którzy mnie znają ty w swoim paranoicznym zwidzie mylisz mnie z kimś,ale to twój problem bez odbioru, bo nie mam zamiaru zniżać sie do twojego niziutkiego poziomu i prowadzić jałowych dysput Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: W przeciwienstwie do ciebie IP: *.cable.quicknet.nl 17.03.09, 20:15 moi znajomi zas zbijaja sie z ciebie w tym i pobocznych watkach - kazdy zas twierdzi ze jestes osoba klotliwa i klasycznym przykladem baby z wlaczonym problematorem - pomijam ze masz znaczaco zawyzona samoocene (zupelnie nieuprawniona) i naprawde bledne wyobrazenie wlasnej inteligencji (nie jestes tak inteligetna jak probujesz to przedstawiac) Nie myle cie z nikim i to raczej ty nie wiedziec czemu probujesz zachowywac sie jak ktos kto rosci sobie prawa do mojego fiuta, mojego umyslu i mojego czasu wolnego i tego w jaki go spedzam... Kazda taka proba zawlaszczania wymienionych rzeczy szczegolnie przez podstarzala babe z problematorem spotka sie z moja ostra reakcja. Co znizania - wyobraz sie ze mam podobne odczucia i dziwie sie ze wogole prowadze z toba jakikolwiek dyskurs - w tej chwili tego zaluje i uwazam ze powininienem byl sie zachowac tak jak zachowuje sie w sytuacji gdy na swojej drodze spotykam stado brzeczacych much ktore nieopacznie pogonilem z jakiegos lezacego klocka - staram sie muchy ominac i tak samo powininem omijac ciebie - szerokim lukiem, na tyle szerokim by z dzuym prawdopodobienstwem nie doswiadczyc kontaktu z odnozami utytlanymi w gownie. tyle ode mnie over & out Odpowiedz Link Zgłoś
a.ogrodowczyk Rock dla Szczecina, czyli kogo daje nam Eska 15.03.09, 12:54 wszystko pieknie...naprawde jestem zachwycona skladem mam jednak zagwostke co do Faith No More???? przeciez ta genialna kapelka rozpadla sie - niestety -juz dawno temu!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotrudy Re: Rock dla Szczecina, czyli kogo daje nam Eska IP: *.globalconnect.pl 19.03.09, 09:52 Faith No More reaktywuje się po 11 latach milczenia. W kwietniu 1998 na oficjalnej stronie pojawił się lakoniczny komunikat, że robią sobie przerwę i wracają do innych projektów. Przez te lata słychać było tylko o Mike'u Pattonie ale za to dużo... Jeśli wystąpią w Szczecine to będe pierwszy w kolejce po bilet, 150,- zł to dużo, ale tyle kosztuje bilet na każdy duży koncert w europie, że o Depeche Mode, czy Madonnie nie wspomnę. Na pytanie czy FNM to naprawdę gwiazda takiego formatu odpowiem - 12 czerwca grają na Download Festival w Donington, jako jedna z trzech gwiazd, na trzydniowej imprezie obok Korn, Marilyna Mansona, Prodigy, ZZ Top, Whitesnake... Niestety nie mogę uwierzyć że zawitają do naszego miasta, a prawdę mówiąc bardziej widzę ich na Open'erze. W Gdańsku ludzie są jacyś inni, nie zastanawiają się CZY robić festwal rockowy, tylko JAK zaprosić na niego dużo dobrych kapel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yuk Re: Rock dla Szczecina, czyli kogo daje nam Eska IP: *.szczecin.mm.pl 19.03.09, 20:47 "W lutym 2009 została ogłoszona informacja o wznowieniu działalności grupy w składzie z 1998" Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Tańcz głupia, tańcz 15.03.09, 18:40 I pewnie wepchną w to jeszcze Fat Belly i Big Fat Mama po znajomości. Zakład ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awanturnik Wiemy, kto zagra na Szczecin Rock Festival IP: *.globalconnect.pl 15.03.09, 19:36 "Entuzjazm jest trochę na wyrost. Zwłaszcza koncerty polskich wykonawców nie będą w Szczecinie niczym nadzwyczajnym" Nie zgadzam się. Dla polskich kapel to świetna promocja nie tylko na naszym krajowym poletku, bo pewnie przyjedzie też sporo fanów, np. z Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
plosiak Re: Wiemy, kto zagra na Szczecin Rock Festival 15.03.09, 20:07 A mi się ta cała impreza podoba. Nie jestem największym fanem muzyki, ale nawet mi nazwy zespołów trochę mówią. Cena jest ok, za kilka zespołów tej klasy do przyjęcia. Szczecin leży na prowincji. Jeśli chcemy, by miasto bardziej się liczyło (nie tylko w Polsce), to trzeba najpierw inwestować pieniądze. Podobna paplanina była przed regatami TSR, a okazały się ogromnym sukcesem. Choć faktycznie środek tygodnia to słaby punkt, jednak rozumiem, że za pierwszym razem nie można konkurować z innymi festiwalami, które mają już swoją renomę. A 1,5 mln przy budżecie naszego miasta to nie jest astronomiczna kwota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Księgowa Re: Wiemy, kto zagra na Szczecin Rock Festival IP: *.chello.pl 15.03.09, 20:18 I właśnie o taką kwotę zostali pozbawieni szczecińscy artyści :( Bo Schetynesku jest ważniejszy. A najśmieszniejsze, że gawiedź to kupi tak samo jak Nitrasa, za ponad 60.000 głosów poparcia :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Wiemy, kto zagra na Szczecin Rock Festival IP: *.chello.pl 15.03.09, 21:19 > I właśnie o taką kwotę zostali pozbawieni szczecińscy artyści :( Widać szczecińscy artyści nie są warci tych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Tańcz głupia, tańcz IP: *.chello.pl 15.03.09, 21:18 Wolisz dorzucić 1,5 miliona w promocje miasta czy miliardy w nierentowny biznes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Tańcz głupia, tańcz IP: *.cable.quicknet.nl 16.03.09, 00:12 miliardy w nierentowny biznes tak jak robia to niemcy... promocja miasta... ehehe - lepsza promocja szczecina byly chemikaliwoce czy gazowce ze Szczecina niz koncert gdzie ludzie przyjada, posacza, wyjada i olewac beda miasto ktorego nazwy nie potrafia wymowic... ty to stawiasz pytania "co chcesz miec ladny wisiorek czy noge"... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Tańcz głupia, tańcz 16.03.09, 00:20 te chemikaliowce promocją może i były tylko że ta promocja się fatalnie sie dla samej stoczni skończyła,he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Tańcz głupia, tańcz IP: *.cable.quicknet.nl 16.03.09, 00:28 skonczyla sie bo Niemcy dotuja przemysl stoczniowy u siebie a u nas oboawiazuje zmowa gspodarki wolnorynkowej pod plaszczykiem ktorej doprowadza sie majatek publiczny do takiego stanu w ktorym znajomi moga nabyc jego czesc za niewielkie pieniadze nie daj sobie wmowic ze stocznie w Niemczech sa rentowne a nasze nie - po prostu w Niemczech rzad kreuje polityke gospodarcza a w Polsce rzad zdaje sie na "wolny rynek" (stoczni nie zabil wolny rynek ale przepisy ktore wymyslono w Warszawie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Tańcz głupia, tańcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 08:24 Niech zatancza radni rowniez i Bartnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to juz wybory Re: Wiemy, kto zagra na Szczecin Rock Festival IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 00:25 to juz wybory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primus inter pares rewelacyjny skład! IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 16.03.09, 12:18 Corea, Limp Bizkit i Kronos - 1 klasa! pan Vlad H. to chyba z Pcimia Dolnego ma pochodzenie i gust, toteż niech na swoja Dodę i Ich Troje chadza,a wyrobionym muzycznie nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Pan Vlad ma gust troche IP: *.cable.quicknet.nl 16.03.09, 21:49 inny niz wsioki ktore rzucaja sie na kazdy nu country style ( czy tam nu metal) - tyle w temacie - a ty zazdrosny pedal jestes czy co ze masz do mnie zal o to ze mi sie Doda podoba? podoba i juz a ty pedale nie masz u mnie zadnych szans tak jak i ta stara torba beatrycze a twoje wyrobienie muzyczne jako zywo koresponduje z gustem muzycznym sluchaczy RMFFM, ESKA i innych rozglosni z metra cietych gdzie playlista leci z komputera w plikach mpc (a moze i mp3 bo to nigdy nie wiadomo) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Pan Vlad ma gust troche 16.03.09, 23:01 Gość portalu: Vlad.H. napisał(a): > inny niz wsioki ktore rzucaja sie na kazdy nu country style - a ty zazdrosny pedal jestes czy co ze masz do mnie zal o to ze mi sie Doda podoba? podoba i juz a ty pedale nie masz u mnie zadnych szans ...................... i "kulturę" pan Vlad H. z domu rodzinnego wyniesioną co widać, słychać i czuć:))))))) coś temat homoseksualizmu jest Vladowi H. równie bliski jak i nienawiść do kobiet, hmm, symptomatyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Pan Vlad ma gust troche IP: *.cable.quicknet.nl 17.03.09, 00:09 napisalem ci cos o probie atakowania i eskalowania zakresu watkow - zachowujesz sie jak porzucona kochanka - pewnie model takich awantur czerpiesz z domu rodzinnego - matka dawala ojcu wtedy gdy cos chciala uzyskac? seks w twoim rodzinnym domu byl sposobem manipulowania facetem? takie wzorce wynioslas z rodzinnego domu? pogarde i ponizanie partnera? nienawisc do kazdego samca ktory ci sie nie podporzadkuje? symptmatyczne to sa twoje ataki odnoszace sie do mojego zycia seksualnego - zazdrosc? niespelnione marzenia? zraniona pycha? to ze samiec nie chce miec z toba nic wspolnego? trudno takie zycie - dziwne i w jakis sposob symptomatyczne ze znajduja sie w watku o zespolach ktore maja w Szczecinie wystapic osoby takie jak ty ktore interesuja sie moim zyciem osobistym - nie sledze czy podszywasz sie pod inne nicki i atakujesz te obszary mojego zycia w innych watkach - symtpomatyczne ze argumentujesz zawsze w ten sam sposob - napsiz szczerze - kreci cie ze facet sie masturbuje? np przy tobie? chcesz zeby ejakulowal na ciebie? o co ci chodzi w tych wszystkich wtretach? o kopulacje? jakis inna forme satysfakcji seksualnej? wiesz naprawde mnie to nie interesuje co cie kreci... znajdz sobie jakiegos frajera ktorym bedziesz pomiatac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słuchacz Radio Schetyny z MSWIA szkaluje głowę państwa! IP: *.chello.pl 19.03.09, 21:05 Michał Figurski z radia Eska Rock dał najlepszy przykład rynsztku jakim jest wrocławskie radio nadzorowane przez Grzegorza Schetynę - Pierwszego Sekretarza PO i aktualnego Ministra Spraw Wewnętrznych i administracji. Już od dawna dostrzegam, że Schetyna i jego ludzie najwyraźniej nie działają w rzeczywistym interesie Polski. www.plotek.pl/plotek/1,78649,6401419,Figurski_o_Lechu_Kaczynskim__Maly__niedorozwiniety_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Wiemy, kto zagra na Szczecin Rock Festival IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 20:06 właśnie wie ktos gdzie bilety mozna dostac? Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkag25 Wiemy, kto zagra na Szczecin Rock Festival 16.04.09, 09:30 Ja tak czy inaczej na bank przyjadę na Szczecin Rock Festival już sobie załatwiłam transport no i nocleg- jakby ktoś był zainteresowany tanim noclegiem dzwońcie pod nr 091 4420 960 Hotel Migrand! Już nie mogę się doczekać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan aneczka - daj spokoj z kryptoreklamą IP: 62.69.220.* 16.04.09, 11:17 :) Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi Wiemy, kto zagra na Szczecin Rock Festival 16.04.09, 12:31 A Ich Troje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Wiemy, kto zagra na Szczecin Rock Festival IP: 62.69.220.* 16.04.09, 12:52 Zespół Puzonów z Gminnej Spoldzielni Rolnej w Kłaju Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaza7 Wiemy, kto zagra na Szczecin Rock Festival 25.05.09, 13:17 Mam dla Was radosną nowinę! Pomimo wcześniejszej czarnej prognozy, na Szczecin Rock Festival wystąpi obiecana 4 gwiazda, podobno mega odjazdowa!! Jupiii:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolekfasolek Re: Wiemy, kto zagra na Szczecin Rock Festival IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.09, 22:14 takie ploty to już krążyły z miesiąc temu po czym sie okazalo ze nic ztego. No ale kumpel mi mówił że eska stanęła na głowie i kogoś ściągneła. A ciężko jest o dobrą kapele lato obrodziło w różne festiwale. jest w czym wybierac. Odpowiedz Link Zgłoś