anamar 16.06.09, 13:41 w ostatnim "wprost"naprawdę bardzo ciekawie napisany artykuł na temat szczecina i jego atrakcji.polecam wszystkim narzekaczom i forumowym defetystom... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: polecam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.09, 13:51 o jakiś postęp w czytaniu prasy ,kto by się spodziewał.We wprost jest wiele ciekawych artykułów Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: polecam! 16.06.09, 13:55 Gość portalu: as napisał(a): > o jakiś postęp w czytaniu prasy ,kto by się spodziewał.We wprost > jest wiele ciekawych artykułów głęboka uwaga.oddzwonimy do pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: polecam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.09, 14:04 towarzyszu nie jestem przyzwyczajony do liczby mnogiej Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: polecam! 16.06.09, 14:08 Gość portalu: as napisał(a): > towarzyszu nie jestem przyzwyczajony do liczby mnogiej to na razie używaj pojedynczej.pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED ... IP: *.mysmart.ie 18.07.09, 19:23 "pana" to od "pan". liczba pojedyncza. dopelniacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.09, 21:56 nie o pana tu chodzi tylko o oddzwonimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianin Re: polecam! IP: *.chello.pl 18.07.09, 10:54 Czytałem i myślałem że pawia puszczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepik Re: polecam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 11:59 ile nas kosztował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aysy Re: polecam myślenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 13:40 wszystko to co jest opisane jako dzieło człowieka nie jest naszą zasługa, naszą mieszkających tu polkskich szczecinian.to,że jest to miasto piekne,doskonale połozone,z interesująca historią to wiemy.niestety komuniści sowieccy nakladli i wywieżli z tego miasta wiele,a polscy komuniści równiez wywiezli wiele zabytkowych i znaczących budynków na odbudowe Warszawy itp. piękne miasto, ale od lat nie ma godnego siebie prezydenta i dlatego podupada, chociaż absolutnie na to nie zasługuje. jak widać anamar przeczytała publikacje,która przerasta jej możliwości kojarzenia i myślenia a więc wnioski wyciągnęła jakie wyciągnęła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: polecam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 16:16 Przypominam sobie, że za Jurczyka dla ciebie w Szczecinie żadnych atrakcji nie było. PO u władzy i wszystko widzisz w różowych okularach. Ale cieszę się twoim szczęściem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzentelmenel Re: polecam! IP: *.szczecin.mm.pl 18.07.09, 17:36 wystarczy miec pieniadze i atrakcje wszedzie sie znajdzie. a ludzie biedniejsi niestety zawsze ogladaja zycie zza szyby wystawowej... badz zza monitora lejac zolc na forum;) Odpowiedz Link Zgłoś