franekkk 29.12.03, 10:17 miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,1842888.html marjanie! gdybyś choć jednego duzego inwestora sprowadził, nie musiałbyś się bać sylwestrowych zamachów na swoją trzynastopensyjną skromną osobę (dzisiaj mnie prawa bolała;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JACEK Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: 64.9.159.* 29.12.03, 13:41 > (dzisiaj mnie prawa bolała;) no bo ten bigos jadles ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franekkk Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: *.zchpolice.com 29.12.03, 13:52 noga? od bigosu? az tak nie wietrzeu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: 64.9.159.* 29.12.03, 14:00 > noga? od bigosu? az tak nie wietrzeu anibytodlaczegozebynie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franekkk Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: *.zchpolice.com 29.12.03, 15:09 lepiej napisz czy zjadles tradycyjnych tuzin buritowych dan 1. burito ze sledziem 2. burito z karpiem 3. burito z kutia 4. burito z makowcem 5. burito z makiem 6. burito z kapusta i grzybami 7. burito z grochem i kapusta 8. ... niech to szlag wlasnie sobie przypomnialem ze zapomnialem o rybiej lusce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: 64.9.159.* 29.12.03, 15:13 > niech to szlag wlasnie sobie przypomnialem ze zapomnialem o rybiej lusce... A ja mam ta karpiowata luske od ponad 30-tu lat ( babunia mnie dali jak bylem maly) i jakos to ustrojstwo tej wielkiej forsy mi nie dalo ;-) a czymam w portfelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly franio Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: *.zchpolice.com 29.12.03, 15:28 z drugiej strony mam taki jakis tajemniczy chinski cfancig i musze przyznac ze ostatni rok byl calkiem calkiem ;) no to z czym bylo to burito??? (u mnie byla tradycyjna pizza;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: 64.9.159.* 29.12.03, 15:34 Ja burrituf nie jadam bo sie po nich pierdzi a w moim wieku to niekontrolowane sie czesciej zdarzaja ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzy franio Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: *.zchpolice.com 29.12.03, 15:38 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Ja burrituf nie jadam bo sie po nich pierdzi a w moim wieku to niekontrolowane > sie czesciej zdarzaja ;-))) boze!! to ja juz jestem w twoim wie-Q ?!!! ale! kazdy kij i przewod pokarmowy ma dwa konce! jak chcesz to se mozesz posiedziec spokojnie w odosobnieniu ps ty! a moze ta luska to w stanach nie dziala, ona zostala zrobiona na europe tylko i to moze nawet ta nasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: 64.9.159.* 29.12.03, 15:47 Luska nie dziala albo dziala tyle ze wolno, ja powoli w te przesady zaczynam .................puszczac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andymax Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: 193.19.146.* 29.12.03, 15:38 PRZESTAŃCIE PIEPRZYĆ! TO FAKTYCZNIE DENNE FORUM! ZAMIAST ZAINTERESOWAĆ SIĘ SZCZECINSKĄ F-MĄ RTS (EW. WESPRZEĆ), KTÓRA ZATRUDNIA OK. 100 OSÓB I PISZE SOFT DLA SIEMENSA PIEPRZYCIE GŁUPOTY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: 64.9.159.* 29.12.03, 15:49 > PRZESTAŃCIE PIEPRZYĆ! TO FAKTYCZNIE DENNE FORUM! > ZAMIAST ZAINTERESOWAĆ SIĘ SZCZECINSKĄ F-MĄ RTS (EW. WESPRZEĆ), KTÓRA ZATRUDNIA > OK. 100 OSÓB I PISZE SOFT DLA SIEMENSA PIEPRZYCIE GŁUPOTY. bedziesz inaczej spiewal ja ci sie pochrzani co nieco w przewodzie pokarmowym po jakim burricie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franio Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: *.zchpolice.com 29.12.03, 16:20 a mozesz mi pomoc i myslowo wesprzec?? mam czajnik siemens telefonprzewodowy i kom siemens i jeszcze kilka innych siemensiakow burito z siemensem ;) e kecaj macie tam w drzordrz-dablju-buszowie jakies siemensy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: 64.9.159.* 29.12.03, 16:28 > e kecaj macie tam w drzordrz-dablju-buszowie jakies siemensy? moze i sa ale ja ich tak za bardzo to nie widze ;-) a moze to nawet przegapiam bo mnie jakis tam siemens za przep .......gowno obchodzi ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andymin Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: *.zchpolice.com 29.12.03, 16:32 Gość portalu: JACEK napisał(a): > jakis tam siemens za przep .......gowno > obchodzi ;-)))) zapomnialem ze u was rzadzi ola ta od motora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: 64.9.159.* 29.12.03, 16:58 No niby ludzie jakie nokie srokie i inne talatajstwa maja ale ja mam ta ole od motora ( nextel) i sobie chwala, a specjalnie to lubuje wbudowane two-way radio co na cale stany dziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złotopolice Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: *.zchpolice.com 29.12.03, 17:02 a moj zimensiak to tylko w szczecinie dziala w albanii i na bialorusi to i de go potestowac siju czy cos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: 64.9.159.* 29.12.03, 17:08 HEJ ZLOTOPOLICOWSKI, A TY W ALBANI BYLES???? TO TAM TERA WOLNO? Odpowiedz Link Zgłoś