bjqbjq123 11.08.09, 11:43 nie mam powodów do optymizmu..ale ciągły pesymizm?..może powpisujemy same dobre rzeczy...da się:)? chociaż tylko dzis bo jutro 13=go:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: twarda wazelina Re: tak dłużej byc nie może:):) IP: 188.33.10.* 11.08.09, 11:52 OOOO! widzę ,że odezwał się pierwszy doradca? Jak tam, zaczęli od zaliczki ,czy te nędzne grosiwo dostaliście w całości na wyprzódki. Odpowiedz Link Zgłoś
bjqbjq123 Re: tak dłużej byc nie może:):) 11.08.09, 11:56 he he niezle..ale to nie ja..nudzi mi sie po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
wzwod_poranny Re: tak dłużej byc nie może:):) 11.08.09, 11:52 Wzwód poranny - na dobry początek dnia! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: tak dłużej byc nie może:):) 11.08.09, 12:36 niestety,paru typków tutaj nie umie inaczej.budząc się rano,zastanawiają się jakby tu dzisiaj dowalić tym,którym się bardziej poszczęściło...kilku innych jest po prostu w pracy,a za optymistyczne komentarze nikt im nie zapłaci.praca to wprawdzie marna i słabopłatna,ale co innego mieliby robić? Odpowiedz Link Zgłoś
bjqbjq123 Re: tak dłużej byc nie może:):) 11.08.09, 12:37 nie lubie okresu urlopu...ale po urlopie będzie optymistycznie...:):) Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: tak dłużej byc nie może:):) 12.08.09, 11:22 kilku innych > jest po prostu w pracy,a za optymistyczne komentarze nikt im nie zapłaci chyba,że są z PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rz Re: tak dłużej byc nie może:):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 11:52 wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni`:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: tak dłużej byc nie może:):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 14:25 `Jedna flaszka, druga flaszka i tez trzecia, kurde bele, leci Dom stoi zupelnie pusty noca kurza sie dookola rupiecie Wracamy chwiejnym krokiem po okrazeniu nad ranem Po schodach na piechote raczej rady nie damy Wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni ` powiało optymizmem:):):):):)? Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: tak dłużej byc nie może:):) 11.08.09, 12:40 Nie lubię upałów ale jak jest zimno to też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wzwod_poranny Re: tak dłużej byc nie może:):) 11.08.09, 12:42 Nie lubię poniedziałków, ale dzięki Bogu, mamy już wtorek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nj Re: tak dłużej byc nie może:):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 11:18 ja nie lubie środy wolę sobote...bedzie cieplej..i więcej optymizmu bo nasi dzis wygraja z grecja:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu jeszcze rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 12:32 jest powód do optymizmu - Krzstek będzie rządził jeszcze tylko rok a potem przyjdzie Jacyna-Witt i w końcu Szczecin ruszy do przodu www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=6&bpm=21&blog=314&lg=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: jeszcze rok 12.08.09, 12:35 Gość portalu: gościu napisał(a): > jest powód do optymizmu - Krzstek będzie rządził jeszcze tylko rok a > potem przyjdzie Jacyna-Witt POPiS już to ustalił ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: jeszcze rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 13:12 no coś ty! popisld się boi Odpowiedz Link Zgłoś
anamar bida 12.08.09, 13:12 a wiesz gościu, że jesteś już JEDENASTYM nickiem piszącym peany o małgosi z TEGO SAMEGO KOMPUTERA?chyba,że coś pominęłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: bida IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 13:14 Pominąłęś POzostałe 164 nicki :)))))))))))))))))))umiesz liczyć?licz na siebie Odpowiedz Link Zgłoś