kaza80 22.10.09, 15:56 jaka jest najlepsza kablówka w toruniu? i która nadaje w hd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rhole Re: kablówka w toruniu 23.10.09, 15:19 no właśnie, dobre pytanie... moim zdaniem wszystkie inne poza MSM. Niestety jest sporo rejonów, gdzie zdani jesteśmy tylko na nich. Z tego co wiem wszystkie inne kablówki nadają już dużo programów w HD, a MSM ciągle w tyle. Na swojej stronie jako nowość podają te same informacje od lat (!!!!!), żenada. I cenowo wcale nie są najlepsi, podejrzewam, że np. niezła Multimedia byłaby porównywalna z nimi przy bogatszej ofercie zawierającej też HD Odpowiedz Link Zgłoś
kaza80 Re: kablówka w toruniu 23.10.09, 15:50 no własnie tam gdzie mieszkam tylko MSM pozostaje no ale niby do konca roku ma byc sygnał hd ZOBACZYMY Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko korzystalem z 3 kablowek 26.10.09, 07:17 petrus: fatalna jakosc obslugi klienta i za drogo jak na ten zestaw programow multimedia: fatalna jakosc uslug, raz na tydzien brak sygnalu na 4-8 godzin, zdecydowanie za drogo tvk msm: mimo, ze brak hd to uwazam, ze stosunek jakosci do ceny byl najlepszy ze wszystkich. takze zestaw programow najbardziej mi odpowiadal. szkoda, ze nie ma sie wlasciwie zadnego wyboru jesli chodzi o operatora. musisz brac tego co jest. Odpowiedz Link Zgłoś
frych47 Re: korzystalem z 3 kablowek 26.10.09, 09:21 malepiffko napisał: > szkoda, ze nie ma sie wlasciwie zadnego wyboru jesli chodzi o > operatora. musisz brac tego co jest. Zawsze jest jakiś wybór, można zainstalować super stację i talerz do tvTrwam. Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: korzystalem z 3 kablowek 27.10.09, 16:28 Ja tam Petrus sobię cenie. Wiele razy psioczyłem, ale zajrzawszy do ofert innych operatorów stwierdzałem, że jednak to dobra kablówka. Oferta HD rozbudowana, bardzo szybko wprowadzili TVP Sport i TVP HD, Multimedia wprowadzając TVP Sport z tego co pamiętam wyrzuciła, przynajmniej na jakiś czas Eurosport. Generalnie w Petrusie w tej chwili brakuje mi tylko dwóch rzeczy: VOD i dekodera umożliwającego nagrywanie kanał X podczas oglądania kanału Y. Odpowiedz Link Zgłoś
rhole Re: kablówka w toruniu 27.10.09, 14:05 To może ktoś ma jakieś przecieki, kiedy to rozszerzenie w tvk będzie? wiosną z nimi rozmawiałem i powiedzieli że po wakacjach mają dodać nowe programy cyfrowe a do końca roku kanały HD. i na razie cisza... Odpowiedz Link Zgłoś
kaza80 Re: kablówka w toruniu 29.10.09, 14:40 nowe kanałay cyfrowe juz wprowadzili teraz pewnie z 6 miesiecy poczekamy za przekazem hd a o vod juz lepiej nie myslec Odpowiedz Link Zgłoś