wioskowy1308 27.04.10, 16:38 Powiedzcie, proszę, kto jest najbogatszy w Toruniu. Czy stać go na wieżowiec albo most? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawsze.torunczyk Re: najbogatszy w Toruniu 29.04.10, 17:11 Ja jestem najbogatszy i stać mnie by kupić Cyrk Zaleski i taczki. Odpowiedz Link Zgłoś
ksionc_trabant Re: najbogatszy w Toruniu 04.05.10, 12:42 zawsze.torunczyk napisał: > Ja jestem najbogatszy i stać mnie by kupić Cyrk Zaleski i taczki. > Bardzo ten temat niepopularny. Boicie się kogoś czy co? Wszak Toruń jest dużym miastem, są tam rozległe interesy. Z pewnością Ojciec Dyrektor Doktor Jego Jejmość tadeusz rydzyk jest bogatym człowiekiem. Ale już wiele razy na ten temat dyskutowaliśmy tu, na forum, podarujmy sobie to teraz. W mieście, w którym mieszkam obecnie jest wielu bogatych ludzi. Pieniądze pochodziły z narkotyków, z oszustwa na wielką skalę przy prowadzeniu firm..... Tak sobie myślę, że gdybyście ustalili listę bogatych ludzi to łatwiej by wam było odczytać dziś niezrozumiałe poczynania władzy administracji państwowej. Pokuście się zatem o sporządzenie listy, będzie łatwiej dla wszystkich. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
usergazety Re: najbogatszy w Toruniu 05.05.10, 09:28 Ta... lista chyba dla złodzieja - jeszcze może adresy potrzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy1308 Re: najbogatszy w Toruniu 06.05.10, 14:26 usergazety napisał: > Ta... lista chyba dla złodzieja - jeszcze może adresy potrzeba? Ta lista nie dla złodzieja. Adresów nie trzeba, ci co mają szmal potrafią się należycie zabezpieczyć. Nie masz się co bać o ich kieszeń, ty się lepiej trzymaj za swoją kieszeń. Ale tak to już jest, że zwyczajnie się boimy i jest czego się bać jeśli idzie o działania tych z pieniędzmi. Kiedyś tu na forum również uderzyłem w tego największego gangstera w Toruniu. Na początku była cisza, nikt mi nie pomagał. Ale po pewnym czasie znalazłem wielu kolegów, a przede wszystkim poszły artykuły dziennikarskie Gazety Wyborczej. Teraz z pewnością będzie podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś