sdb 05.05.10, 00:27 Dał radę wybić w nich dziury, pomimo widniejących na nich czerwonych ostrzeżeń, że są to szyby antywłamaniowe. widocznie byl analfabeta albo nawet niewidomy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rts44 Ograbili jubilera na toruńskiej Starówce 05.05.10, 07:49 po co ten monitoring!czyzby policja i straz miejska pracowala tylko za dnia????przeciez wpompowano w te urzadzenia spora kase!!tych co pelnili sluzbe dzisiejszej nocy przy tych urzadzeniach nalezy natychmiast zwolnic ze sluzby bo cale zaufanie do struzow bezpieczenstwa trafil sz... Odpowiedz Link Zgłoś
jaziun Ograbili jubilera na toruńskiej Starówce 05.05.10, 08:27 Sprawdzę na allegro czy jakieś Tissoty są za pół ceny Odpowiedz Link Zgłoś
piwko144 Ograbili jubilera na toruńskiej Starówce 05.05.10, 08:33 A ja sie pytam gdzie sa ci zasrani ochroniarze co woza dupy w samochodach po starym miescie,podobno pilnuja sklepow,oni sa nikomu niepotrzebni!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
waiting4 Re: Ograbili jubilera na toruńskiej Starówce 05.05.10, 14:12 piwko144 napisał: A ja sie pytam gdzie sa ci zasrani ochroniarze co woza dupy w samochodach po starym miescie,podobno pilnuja sklepow,oni sa nikomu niepotrzebni!!!!! Gdzie są? Niech zgadnę siedzą w swoich samochodach na rogu Mostowej i Szerokiej z łokciem w drzwiach oglądając podchmielone niewiasty zmierzające do okolicznych klubów, albo wcinają świńskie mięso w którejś z kebabowni. Wielka ochrona powinna dostać zakaz wstępu na Szeroką, nie po to wybudowano deptak, aby oni tam wjeżdżali. Wielu z nich przydałby się trening pieszy bo im cielska przyrosły do karoserii Jak słyszę o tym monitoringu to mnie śmiech ogarnia vis a vis stoi Filutek z parasolką, przypomnę wszystkim że owa kamera nie udaremniła kradzieży metalowych części rzeźby. Czekam tylko na kolejne rewelacje w stylu ukradziono elementy fontanny lub bramy z Motoareny. Złodziej skorzystał z faktu,że poniedziałek na Starym Mieście jest dość spokojny wręcz martwy czego nie można powiedzieć o weekendzie. Pewnie do tego padał deszcz i wszyscy Stójkowi mieli dość łażenia po dłuższym weekendzie, i proszę efekty są:-) Odpowiedz Link Zgłoś
usergazety Monitoring publiczny 05.05.10, 09:25 A ja mam inną propozycję. Udostępniajcie obraz z kamer monitoringu miejskiego do internetu w trybie live... Przecież to co się dzieje zarówno na starówce jak i na bydgoskim, to przekroczyło już dawno wszelkie normy. Co noc są włamania i powybijane szyby na Mickiewicza. Na starówce rozboje, okradanie ludzi, rabunki, włamania... Naprawdę jest taki ogromny problem ze śledzeniem obrazu z kamer albo późniejszym odtwarzaniem i identyfikacją? Zobaczcie jak jest w Anglii, tam nawet za sam wygląd czy jakieś krzywe ruchy na ulicy w ciągu 2-3 min masz radiowóz na głowie... a u nas? W samym centrum pod kamerami i okiem radiowozów okradają sklep jubilerski i dalej nikt nic nie wie... Odpowiedz Link Zgłoś
harcownik-online Re: Monitoring publiczny 05.05.10, 10:51 TAK A WSZYSTKIEMU WINNY JEST WIECZNIE NIEDOINFOMOWANY, OBSZAR PROBLEMOWY ZALESKI Odpowiedz Link Zgłoś