Dodaj do ulubionych

Powitanie wiosny

IP: *.man.torun.pl / *.man.torun.pl 14.03.04, 14:08

Liga Republikańska zaprasza na uroczystą zadymę, czyli

POWITANIE WIOSNY

Wsród atrakcji znajdą się:
- konkurs z nagrodami
- topienie marzanny

Bulwar Filadelfijski
19 marca 2004 godz. 12:00

www.liga-torun.prv.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: wagarowicz Re: Powitanie wiosny IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 14.03.04, 15:13
      Byłem w tamtym roku. Było EXTRA. Teraz także się wybiorę! I jeszcze zabiorę
      znajomych.

Fajnie, że podaliście adres Waszej strony. Mogłem obejrzeć zdjęcia z 2003 roku.
      Szkoda, że mnie tam nie widać :(

Robicie spoko akcie i zawsze są zabawne. Jestem z Wami!

Pozdrawiam.
    • Gość: wagarowicz Jeszcze o Waszej stronie... IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 14.03.04, 15:17
      Czy te materiały dotyczące Makowskiego są prawdziwe? Miałem z nim trochę zajęć
      na uczelni. Wiedziałem, że to komuch ale żeby takie rzeczy pisać!!!

Powinni go z UMK wywalić! I z Rady Miasta także!

Pomyśleć, ze tacy ludzie chcą nas reprezentować w Parlamencie Europejskim!
      Wstyd i hańba!
      • Gość: 07(Janek Błąd) Re: Jeszcze o Waszej stronie... IP: *.wlan.pl 15.03.04, 08:43
        Makowski? - z jego j. rosyjskim może co najwyżej otwierać drzwi w Dumie, albo
        konserwować mur chiński.
        • Gość: superjoint Re: Jeszcze o Waszej stronie... IP: *.torun.mm.pl 15.03.04, 23:01
          po aferze z doktoratem makowski powinien sie już zamknąć i nic nie mówić, jego
          ulubioną zabawą w radzie jest napadanie na półtoraka i wlepianie mu kar...

wodowanie pinokia!!! DO WISŁY DZIADA!!!
    • Gość: a Re: Powitanie wiosny IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 18.03.04, 00:05
      hop do góry!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka