chetor Re: Już MARZEC !!! :-)) 01.03.04, 08:02 Przynjmniaej na 10 dni - potem będzie znowu coraz bardziej ciężko ;) Witam wyspanych i niewyspanych. Wstałem rano, usłyszałem kto dostał Oskary i cieszę się, że spałem. Dostali Ci, którzy byli obstawiani przed imprezą. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Już MARZEC !!! :-)) 01.03.04, 11:12 A ja witam i dzieki, pewnie za tydzien zacznie sie marudzenie, ale poki co jest fajnie katarowo.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Już MARZEC !!! :-)) 01.03.04, 13:44 Cześć Wszystkm, poniedziałkowo. Gdyby nie data, można by pomyslec, że jutro Gwiazdka :)) tak ładnie biało :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Już MARZEC !!! :-)) 02.03.04, 08:07 Witam grudziądzko-zimowo. Jestem trochę w rozjazdach więc wybaczcie moje nikłe pisanie. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Już MARZEC !!! :-)) 02.03.04, 12:12 Cześć, Witam wtorkowo i barxdzo jeszcze zimowo... Przyznam, że nie mam głowy do pisania, za wiele problemów, muszę dać sobie trochę czasu, i do usłyszenia może już wieczorem ? Widzę, że i Wy też nie macie zbyt dużo czasu. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Już MARZEC !!! :-)) 02.03.04, 16:02 Witam, witam, zamarzlo nam forum w marcu? nie ma ani starych ani mlodych, ani nowych, ani tymczasowych, ani wpadajacych, ani innych. A tyle sie dzieje glupiego w polityce, nic zas fajnego w zyciu nie mowiac o telewizji czy prasie. No to musimy sie zaczac przyzwyczajac do rzadszego bywania na forum, bo z wiosna wiecie jak to jest,przygoda wzywa, rozne grile i inne spotkania piwne, czy wyjazdy. Pozdrawiam i smutno cos. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Już MARZEC !!! :-)) 03.03.04, 08:31 No właśnie Toju, forum zamarzło! Ale jest nadzieja idzie odwilż, jeszcze troche i będzie wiosna! Witam środowo! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Już MARZEC !!! :-)) 03.03.04, 11:57 Melduję i odmeldowuję sie. Ten tydzień jest przepełniony robotą po brzegi. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Już MARZEC !!! :-)) 03.03.04, 15:29 Widac wszyscy w marcu zapracowani, tak to z wiosna bywa, chociaz dzisiaj pada snieg i wieje. Pozdrawiam i zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Już MARZEC !!! :-)) 03.03.04, 18:04 postaram się napisać coś więcej późnym wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Już MARZEC !!! :-)) 04.03.04, 10:29 Witam w śnieżny i słoneczny czwartek. Przybyło śniegu, nie ubyło roboty i jeszcze gorzej jest na drogach :( Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Już MARZEC !!! :-)) 04.03.04, 11:29 Nie strasz mnie.:) Jeszcze wymięknę i ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Już MARZEC !!! :-)) 04.03.04, 11:55 Witam i juz wybywam. Szlag mnie trafia na szybkosc i ciagle logowanie. Szkoda czasu, moze pozniej bedzie lepiej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Już MARZEC !!! :-)) 04.03.04, 12:12 Witam wszystkich, kochani, chyba mój ostatni post, mój komp. kaput ;0 Do odwołania, musimy zawieźć do serwisu. Nie zdążyłam nawet Was przeczytać :( Jak tylko będzie ok, napiszę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Już MARZEC !!! :-)) 04.03.04, 22:44 Mysle, ze wszystko dobrze, Naata? u mnie sie tez ciut poprawilo. Rano bylo przeokropnie wolno.To nie na moje nerwy, a musze byc spokojna, bo moi wracaja w sobote. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Już MARZEC !!! :-)) 05.03.04, 08:39 Witam prawie łikendowo. ToJu, wrócą Twoi i od razu wszystko się poprawi :D Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Już MARZEC !!! :-)) 05.03.04, 09:29 Toju u mnie 'jakotako' ;))) Noooo nareszcie nie bedziesz sama :) O 12 -ej zawozi Alex komp do serwisu...mam nadzieje że do wieczora sie wyrobię, nie da sie już, mam napisany (ładny) pościk i ciach! Zdechł! :)) Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Już MARZEC !!! :-)) 05.03.04, 11:05 Co Ty robisz z tymi kompami, że ciągle masz kłopoty? Ale słońce w G-dzu, od razu raźniej :D pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Już MARZEC !!! :-)) 05.03.04, 20:01 Slonce, sloncem a mrozik szczypie. Ja zrobilam sobie dzisiaj piekna wycieczke za Wisle, bajkowe widoczki i tlenu w nadmiarze. Teraz moge posiedziec. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Już MARZEC !!! :-)) 05.03.04, 20:05 W nocy siarczysty mróz,w dzień wiosenne słońce.Normalka Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Już MARZEC !!! :-)) 05.03.04, 20:18 Zimno Wam? hehe Ja mam juz wiosnę :) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Już MARZEC !!! :-)) 06.03.04, 13:51 Wpadłam powitać sobotnie ale pusto na naszym forum? Mam nadzieje, że wszyscy poszli powitać FOTO? Pozdrowienia dla Wszystkich z FOTO włacznie ma się rozumieć! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Już MARZEC !!! :-)) 06.03.04, 18:47 Nic nie wiedziałem o powrocie Foto.Cieszą się ,może teraz Toja nie będzie taka markotna.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Już MARZEC !!! :-)) 07.03.04, 11:33 yhyhyyyyyy pusto tu jak nigdy! Nie śmiem o Chetorze wspomnieć, ale od ostatniego balu coraz go mniej hehehehe Parkowy zapracowany...na innych forach hehe Toja? usprawiedliwiona, powitanie nie może byc ktrótkie ;-))) No to czekam dalej.... Acha! Pozdrawiam niedzielnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Już MARZEC !!! :-)) 07.03.04, 13:40 Witam w niedzielę. Miałem nagły wyjazd i cała sobota nie była moja :( Nie już ta zima minie bo działa przygnębiająco. "Idę" poczytać co nagryzdaliście ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Już MARZEC !!! :-)) 07.03.04, 19:55 Bawię się sam i w wolnych chwilach wspomagam zaprzyjażnione miasto.:) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Już MARZEC !!! :-)) 07.03.04, 21:32 z kurtuazyjną rewizytą do Was zaglądam i pozdrawiam cieplutko anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Już MARZEC !!! :-)) 08.03.04, 09:59 Witam wszystkich w poniedziałek, ale pusto tu jak zawsze ostatnio....Co sie dzieje???? Inwazja niemocy? Pozdrawiam i życzę powrotu ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Już MARZEC !!! :-)) 08.03.04, 13:56 Vivat, vivat Panie nasze a my ciągle w te kamasze (robotnicze(!)) Pzdrawiam w ten Najweselszy Dzień w Roku i przysyłam buziaki wszystkim forumowiczkom :D Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Już MARZEC !!! :-)) 08.03.04, 16:31 Za buziaki dziekujemy pozdrowienia przyjmujemy i zyczenia sa nam mile od forumowych panow tylko szkoda, ze bez Ile. Witam w ten dzien swiateczny,pogodny i poniedzialkowy, pozdrawiam wszystkich przez wtorek do srody. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Już MARZEC !!! :-)) 08.03.04, 17:39 Już humorek naszej ToJi dopisuje gdy nasz Foto zdjęcia w domu pokazuje ;-) Pozdrawiam rodzinkę w komplecie :D Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Już MARZEC !!! :-)) 08.03.04, 21:36 Cieszę się z waszej radości mimo,że mnie nie do śmiechu.Dzisiejsze transfery, pod psem. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Już MARZEC !!! :-)) 09.03.04, 09:10 Ciężkie czasy dla forum, wszyscy zapracowani lub zagadani ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Już MARZEC !!! :-)) 09.03.04, 09:17 Dzień dobry! Oj! Cieżkie czasy! Biedne opuszczone forum, a tu tyle ciekawych tematów. Pozdrówki! Od Alex też ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Już MARZEC !!! :-)) 09.03.04, 18:40 od czasu zasile Wasze szeregi...a w marcu jak w garncu:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Już MARZEC !!! :-)) 09.03.04, 19:16 Jestem,jestem, witam,witam, o nic nie pytam, tylko biore sie za robote, znaczy pisanie. Ale czas mam rzeczywiscie ograniczony z roznych wzgledow, a i dostep do komp. rownierz. No, zaczynam sie poprawiac. Dzieki za wszelkie dobre slowa i laurki i to cos na wzmocnienie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Już MARZEC !!! :-)) 09.03.04, 21:35 No,TOJU, JESTEŚ! nie śmiałam sie upominać za mocno bo wiadomo, po rozłące.. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Już MARZEC !!! :-)) 10.03.04, 07:22 Pozdrawiam z rańca choć brak mi grzańca ;P Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Już MARZEC !!! :-)) 10.03.04, 08:34 u nas w Brodnicy powrot zimy...bialutko...a u Was? pozdro cieple! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Już MARZEC !!! :-)) 10.03.04, 09:49 Witam z rana, kapie u nas z dachu, jest nadzieja na ocieplenie :) pozdrawiam też ciepło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Już MARZEC !!! :-)) 10.03.04, 10:37 Witam srednio z rana, choc dopiero wstala u nas slonko swieci i wszystkich to cieszy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Już MARZEC !!! :-)) 11.03.04, 09:45 Co jest? Słoneczko wysoko,a Wy śpicie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Już MARZEC !!! :-)) 11.03.04, 10:20 Gdzie to słoneczko? U mnie pochmurno..ale nadzieja jest, cieplej sie robi, snieg powoli topnieje, ale jest jeszcze biało.......:( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Już MARZEC !!! :-)) 11.03.04, 11:13 U mnie swieci, ale jakos nerwowo, musze sie przyzwyczaic czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Już MARZEC !!! :-)) 11.03.04, 19:36 dzisiaj czulem wiosne:-) i ta mucha, ktora sie przebudzila w moim domu:-))) idzie, oj idzie....! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Już MARZEC !!! :-)) 11.03.04, 19:48 ...niejedna wiosna jeszcze przed Tobą, i mucha tez hehehehe A wiosna faktycznie idzie, powoli ale idzie, u Was na Pomorzu szybciej będzie ;- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Już MARZEC !!! :-)) 11.03.04, 19:55 Wlasnie wrocilam ze spaceru. Wieje chlodem jak diabli. Do tej wiosny jeszcze, jeszcze. A forum mi sie dzisiaj wolno kula, ze odechciewa sie pisac. To chyba przez ta Iwone, Marte i Ewkw co to szukaja tego jedynego i chca miec do niego zaufanie, zeby byl gotowy do imprezy. Istna paranoja i jak widze, ze mam wlozyc tea wtyczke to juz chce mi sie konczyc. Kurcze, nie ma spokoju od tych cholernych reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Już MARZEC !!! :-)) 11.03.04, 19:56 rewizyta choc bez pobrania myta a moja mucha juz ogniem i skrzydlami mnie w nocy traca przypomina lesnego zajaca zakica i swym brzeczeniem me ucho w rytm muchowego tanga pochwyca a potem wrecz przeciwnie do wojny gazetowej wprowadza insekciara stara, niebywala ona, krotochwilna i na szczescie niedoskonala bo w wojnie dlugo nie wytrwala to rymy dla naaty od sotera brodnickiego forumowego taty!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Już MARZEC !!! :-)) 11.03.04, 20:07 No i mnie zatkało...prawie!:))) Jest taki wierszyk; komarek i mucha ;-))) zanim się pozbieram w ksiażkach swych poszukam, Niech Soter poczyta troche o komarach nim następna padnie od żądła ofiara ;-))) No widzisz Soterze do wierszowania stworzon jesteś! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Już MARZEC !!! :-)) 11.03.04, 21:04 Nie mam nic przeciwko wierszowaniu ale ten wątek jest listą obecności, pamiętajmy o tym. Jeszcze parę dni i będzie ciężko tu wchodzić. Wiesz Toju, to o Tobie głównie myślę. Dziekuję za przychylne ustosunkowanie się do mej prośby ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Już MARZEC !!! :-)) 12.03.04, 07:53 Witam piątkowo i to kiepsko, chyba złapałem wirusa, wstałem z lekką gorączką więc już teraz nic wiem na pewno :(((( pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Już MARZEC !!! :-)) 12.03.04, 09:10 Cześć w ładny, słoneczny tym razem u mnie, dzionek ;-))) Oj! Idzie ta wiosna powoli, ale będzie na pewno! Chetorku duzo płynów, herbatki z miodami sokami i dużo cytryn! Jak temperatura wzrośnie najlepsze jest łózko, niestety....:( Życzę polepszenia. Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Już MARZEC !!! :-)) 12.03.04, 10:31 Jestem i tez zadziwiona jak do rymowania zacheca Ona. Nie spodziewalam sie tego rymowanka od samego ranka. Chetor czy my nie wiemy jak sie zachowuje facet co dwie kreski? hehe to jest nam znane do bolu. Ale trzymaj sie szczegolnie dzisiaj i jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
allexaandra Re: Już MARZEC !!! :-)) 12.03.04, 12:07 Znowu mnie nie było długo, więc witam potrójnie za wszystkie nieobecności. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i do następnego razu ;))) Solenizantowi/tom udanej imprezy i duzo prezentów! ;)))) Alex. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Już MARZEC !!! :-)) 12.03.04, 12:25 pozdraiwam wszystkich zawirusionych,zasmarkanych,zazdroszczących,oczekujących i wpadających tu po długiej nieobecności.:))Na dziś kończę wpisy.Komu w drogę temu czas.:))Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Już MARZEC !!! :-)) 12.03.04, 15:33 Szczęśliwej drogi już czas ! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Już MARZEC !!! :-)) 12.03.04, 16:13 a ja poczułem wiosnę, zrzuciłem ciuchów garśc no i mam zaczatki grypy:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Już MARZEC !!! :-)) 12.03.04, 19:18 Tak to sie konczy rozbieranie za wczesnie. Nalezy sie przygotowac, a nie tak od razu. Ale od piątku upal wszechobecny, ciekawe jak damy rade. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Już MARZEC !!! :-)) 13.03.04, 09:33 No, no coraz wiecej chorych z tego forum? Czy to aby nie epidemia grypy? Pogoda zdradliwa, słoneczko przyświeca ale jeszcze nie pora na "bezszalikowe" wychodne :) Witam sobotnio! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Już MARZEC !!! :-)) 13.03.04, 11:54 Ten 13-ty jest dla mnie pechowy ale się podpiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Już MARZEC !!! :-)) 13.03.04, 13:55 witam dzisiaj, walcze z grypa nadal:-)...dzis imieniny Krystyny i Bożeny...szykuje u mnie sie wyzerka...obym na bogow mial smak:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Już MARZEC !!! :-)) 13.03.04, 14:16 hehehe..Jak jest apetyt to i smak będzie! Czy wy przypadkiem rodzinie nie chorujecie? Wyżerka, imieniny, grypa??? ;-))) Tak czy inaczej zdrówka i wyżerki życzę Soterix! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Już MARZEC !!! :-)) 13.03.04, 14:23 tylko ja sam noszę tą infekcje...a wyżerka, aż juz normalnie szykuje miejsce w zołądku:-))) fenx for naata! Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Już MARZEC !!! :-)) 14.03.04, 09:41 juz 14 III...zgłaszam gotowość bojową:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Już MARZEC !!! :-)) 14.03.04, 10:24 Dzień dobry w niedzielny poranek, no moze przedpołudnie :)) Wiosena idzie, śniegu coraz mniej, c i e p l e j ! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Już MARZEC !!! :-)) 14.03.04, 12:30 Jeszcze spiąca, jeszcze troche milcząca, ale musze sie rozruszac, bedzie trudno, bo deszczowo, ale byle zdrowo.Nawet sniadanko z Rokita i Leperem nie postawilo mnie nogi, a powinno, prawdaż?. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Już MARZEC !!! :-)) 14.03.04, 15:43 Te kilkaset kilometrów robi swoje.:( Muszę odzipnąć.... Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Już MARZEC !!! :-)) 15.03.04, 07:46 dzień dobry Wam, słoneczka i uśmiechu! na dzisiaj życze Wam soter! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Już MARZEC !!! :-)) 15.03.04, 10:12 Dzięki za słoneczko, uśmiech może nadejdzie ;-) Witam poniedziałkowo i na 95% zdrowo. Dzisiaj będę jednak mało widoczny na forum, proszę o wybaczenie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Już MARZEC !!! :-)) 15.03.04, 16:23 Pozdrawiam w nadzwyczaj powolny poniedzialek, trudno, musze ustapic i czekac do wieczora. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Już MARZEC !!! :-)) 15.03.04, 22:55 To ostatni na dzisiaj wpis, nie da rady, idzie się załamać ;( pozdrówki i Dobranoc raz jeszcze1 Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Już MARZEC !!! :-)) 16.03.04, 07:32 Naata nie okupuje z rana forum,więc otwiera się super.:D Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Już MARZEC !!! :-)) 16.03.04, 08:02 He he... Faktycznie idzie jak burza! ciekawe jak długo ;-) Witam wszystkich rannych ptaszków ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Już MARZEC !!! :-)) 16.03.04, 08:45 Czołem Towarzystwo Wzajemnej Adoracji ;P Gdyby szybkość forum zależała od Naaty to byśmy coś z tym zrobili i zawsze byłoby szykbo ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Już MARZEC !!! :-)) 16.03.04, 14:07 Nareszcie powiedział KTOŚ prawdę o naszym T W A ;))) Tak, okupuję forum, bo się dostac nie mogę, za szybko pochwaliłam, już sie skończyło i nie wiem czy wyślę ten post? Za dobrze było :( Nie wiem dlaczego tak wolno chodzi, czym jest to spowodowane? Denerwuje strasznie! Do następnej "burzy" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Już MARZEC !!! :-)) 16.03.04, 18:38 witam, Was, och-gdyby nie ta praca;-( to by się żyło, ale pewnie skromniej... p.s. tak, być rentierem:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Już MARZEC !!! :-)) 16.03.04, 21:30 Baaaardzo sie staralam wpisac o przyzwoitej porze, ale nie dalo sie i juz. Pozdrawiam przednocnie :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Już MARZEC !!! :-)) 16.03.04, 22:23 no to mamy ten sam problem, wpisuję sie jako tako :)) Bo później może byc gorzej. Dobranoc jeszcze nie mówię, muszę troche nadrobić, długo nikt Was nie szokował hehehehehehehe pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Już MARZEC !!! :-)) 17.03.04, 11:27 Witojcies ;-) Od rana jakieś problemy z wejscie na jakiekolwiek forum, dopiero teraz "weszło" pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Już MARZEC !!! :-)) 17.03.04, 12:05 Nareszcie i stolice woj. naszlo, my z Naata mamy to od kilku dni, nic, tylko sie pociąć. Dzisiaj odrobinke lepiej. Zycze milego dnia, juz tak cieplo, ze az dech zapiera hehehe, niedlugo wybuchnie. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Już MARZEC !!! :-)) 17.03.04, 18:07 Zaglądam to i skrobnę! Widzę Cię Parkowy! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Już MARZEC !!! :-)) 17.03.04, 18:13 No to sie zobaczyli i znikneli. Tez tak mozna.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Już MARZEC !!! :-)) 18.03.04, 11:50 Witam czwartkowo i słonecznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Już MARZEC !!! :-)) 18.03.04, 16:23 U mnie już słoneczko zaszło i ziębić zaczyna.Naatko,masz pecha,mój komp chodzi 24/h,a ja w pracy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Już MARZEC !!! :-)) 18.03.04, 21:20 Wiem, to był sprawdzian ;-) Prawie w jednym czasie pisaliśmy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Już MARZEC !!! :-)) 18.03.04, 21:42 No to sie odmeldowuje w ten upalny czwartek, ale wieczor chlodny, nie moge tez przezyc, ze ta cholerna szybkosc forum ma wplyw na nasza/ przynajmniej moja / tu obecnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Już MARZEC !!! :-)) 18.03.04, 22:11 Tak, troche sie poprawiło, ale to może na 5 - minut! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Już MARZEC !!! :-)) 19.03.04, 07:19 Witam łikendowo. Forum czasami robi takie "fikołki", że odechciewa sie wchodzić :( Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Już MARZEC !!! :-)) 19.03.04, 11:05 Nie forum ino Naata.:) To stało się regułą,kiedy Ona pisze nijak nie mogę się zalogować.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Już MARZEC !!! :-)) 19.03.04, 11:27 Tak, tak, Parkowy jak zwykle trzyma damski fason, pewnie Leper to tez babska sprawa, ale wkolo jest wesolo i o to chodzi. Piatek calkiem, calkiem, chociaz sloneczka brak, ale ja tak lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Już MARZEC !!! :-)) 19.03.04, 12:14 Witam wszystkich! Parkoś! Nie pisze się ..... ino! ;) Toju u mnie słonko od rana, zupełnie człowiek głupieje, nie wiadomo jak się ubrać bo nagle ciepło aż za.. a wiaterek jeszcze chłodny. No i bez to pewnie trochę jestem podciągajaca ;)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Już MARZEC !!! :-)) 20.03.04, 12:02 Dzień dobry! A właściwie pochmurny i deszczowy ale wioswnny ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Już MARZEC !!! :-)) 20.03.04, 16:14 Witam deszczowo-pochmurnie ale jednak wiosennie i sennie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Już MARZEC !!! :-)) 21.03.04, 11:46 Cześć! Słońce i ciepło, wiał halny, pieruńsko wiało. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Już MARZEC !!! :-)) 21.03.04, 14:12 Witam przewiany z każde jstrony. Dmucha niemożliwie. pzdr bezwietrznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
magikos (100) 21.03.04, 17:32 JAko setny wpis -dzień dobre popołudnie :]]]]]]ale wieje trochę co ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: (100) 21.03.04, 18:21 W ekstra przewiewny dzien /juz drugi/ pozdrawia Was piszaca na czarnej klawiaturze, zupelnie pogubiona Toja. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: (100) 21.03.04, 19:12 Wlasnie widac, jak sie pogubilam, to juz jest denerwujace, prosze o zaczecie od nowa jako watek II Ja wiem, ze marudze. Odpowiedz Link Zgłoś