milena_easy 16.10.10, 16:38 Nie zauważyłam słowa w tej "aplikacji" o Teatrze Horzycy, o festiwalu Kontakt! Ciekawe dlaczego???? I jeszcze jedno. Ten dokument na pewno musiał być zaakceptowany przez Gospodarza - Wielkiego Korektora. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tryg.sk11 Re: Aplikacja ESK 16.10.10, 22:41 Z pewnością. Przecież tak samo jak o Horzycy, nie ma w aplikacji słowa o Rydzyku i jego mediach. A z nich jest przecież nasze miasto znane i z nimi utożsamiane, prawda? Aha no i nie było nic w aplikacji o Jacku-Jacentym. Odpowiedz Link Zgłoś
paczerealnie Re: Aplikacja ESK 17.10.10, 10:49 tryg.sk11 napisał: > Przecież tak samo jak o Horzycy, nie ma w aplikacji słowa o Rydzyk > u i jego mediach. A z nich jest przecież nasze miasto znane i z nimi utożsamian > e, prawda? nie prawda. Toruń nie żyje Rydzykiem. > Aha no i nie było nic w aplikacji o Jacku-Jacentym. o tobie tez tam nie wspomnieli chory bydgoski przybłędo Odpowiedz Link Zgłoś
pantaka Re: Aplikacja ESK 17.10.10, 14:10 Toruń może i nie żyje Rydzykiem, ale cała Polska patrzy na Toruń przez jego pryzmat, czego wielokrotnie doświadczyłem, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
karminowa Re: Aplikacja ESK 17.10.10, 20:16 chorzy są ci co napisali tę aplikację i ci co jej teraz bronią.Lekarza Wam trzeba. Daruj sobie te przytyki do innych kimkolwiek jesteś - czy z biura ESKu czy z bandy kolesiów zaleskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
karminowa Re: Aplikacja ESK 17.10.10, 20:22 to oczywiście było do paczrealniaka....co za nudna banda partaczy Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniecsutereny Re: Aplikacja ESK 17.10.10, 22:26 skopiuję tu moje zdanie z innego wątku: Po lekturze tego "dzieła" [czyli aplikacji] nie zauważyłem w projektach festiwalu Kontakt! Ani Horzycy! Przecież to skandal! Czy dlatego że Kontakt i Horzycę finansuje marszałek? Jak pan Kubjaczyk, Lisowski i ich mocodawcy Fiderewicz i Zaleski wyjaśnią nieobecność najważniejszego festiwalu w mieście w projekcie który miał określać przyszłość kultury naszego miasta ? Jakie pokrętne argumenty będą? W tej aplikacji jest pełno imprez robionych przez Baja Pomorskiego [Kubjaczyk jest nadal pracownikiem Baja a Lisowski jego dyrektorem, jednocześnie Kubjaczykl zatrudnia Lisowskiego jako koordynatora programowego Toruń2016], a nie ma kurde Kontaktu??? Konkurencję chcieli wykasować? Dziennikarze, albo Przybyszewski, Przybylski, Milczarek - zwrócćie na to uwagę! Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk11 Re: Aplikacja ESK 18.10.10, 00:34 Czy Zaleskiemu nie jest wstyd pisać takie rzeczy? "Od 2006 roku zrobiliśmy naprawdę wiele, zdobyliśmy cenne doświadczenia. To były cztery lata wytężonej pracy w toruńskiej kulturze." Odpowiedz Link Zgłoś