Dodaj do ulubionych

Aplikacja ESK

16.10.10, 16:38
Nie zauważyłam słowa w tej "aplikacji" o Teatrze Horzycy, o festiwalu Kontakt! Ciekawe dlaczego????
I jeszcze jedno. Ten dokument na pewno musiał być zaakceptowany przez Gospodarza - Wielkiego Korektora.
Obserwuj wątek
    • tryg.sk11 Re: Aplikacja ESK 16.10.10, 22:41
      Z pewnością. Przecież tak samo jak o Horzycy, nie ma w aplikacji słowa o Rydzyku i jego mediach. A z nich jest przecież nasze miasto znane i z nimi utożsamiane, prawda? Aha no i nie było nic w aplikacji o Jacku-Jacentym.
      • paczerealnie Re: Aplikacja ESK 17.10.10, 10:49
        tryg.sk11 napisał:
        > Przecież tak samo jak o Horzycy, nie ma w aplikacji słowa o Rydzyk
        > u i jego mediach. A z nich jest przecież nasze miasto znane i z nimi utożsamian
        > e, prawda?

nie prawda. Toruń nie żyje Rydzykiem.

> Aha no i nie było nic w aplikacji o Jacku-Jacentym.

o tobie tez tam nie wspomnieli chory bydgoski przybłędo
        • pantaka Re: Aplikacja ESK 17.10.10, 14:10
          Toruń może i nie żyje Rydzykiem, ale cała Polska patrzy na Toruń przez jego pryzmat, czego wielokrotnie doświadczyłem, niestety.
        • karminowa Re: Aplikacja ESK 17.10.10, 20:16
          chorzy są ci co napisali tę aplikację i ci co jej teraz bronią.Lekarza Wam trzeba. Daruj sobie te przytyki do innych kimkolwiek jesteś - czy z biura ESKu czy z bandy kolesiów zaleskiego.
          • karminowa Re: Aplikacja ESK 17.10.10, 20:22
            to oczywiście było do paczrealniaka....co za nudna banda partaczy
            • mieszkaniecsutereny Re: Aplikacja ESK 17.10.10, 22:26
              skopiuję tu moje zdanie z innego wątku:

Po lekturze tego "dzieła" [czyli aplikacji] nie zauważyłem w projektach festiwalu Kontakt!
              Ani Horzycy!
              Przecież to skandal! Czy dlatego że Kontakt i Horzycę finansuje marszałek?
              Jak pan Kubjaczyk, Lisowski i ich mocodawcy Fiderewicz i Zaleski wyjaśnią nieobecność najważniejszego festiwalu w mieście w projekcie który miał określać przyszłość kultury naszego miasta ? Jakie pokrętne argumenty będą?
              W tej aplikacji jest pełno imprez robionych przez Baja Pomorskiego [Kubjaczyk jest nadal pracownikiem Baja a Lisowski jego dyrektorem, jednocześnie Kubjaczykl zatrudnia Lisowskiego jako koordynatora programowego Toruń2016], a nie ma kurde Kontaktu???
              Konkurencję chcieli wykasować?
              Dziennikarze, albo Przybyszewski, Przybylski, Milczarek - zwrócćie na to uwagę!
              • tryg.sk11 Re: Aplikacja ESK 18.10.10, 00:34
                Czy Zaleskiemu nie jest wstyd pisać takie rzeczy? "Od 2006 roku zrobiliśmy naprawdę wiele, zdobyliśmy cenne doświadczenia. To były cztery lata wytężonej pracy w toruńskiej kulturze."
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka