21.12.10, 12:46
Moderatorze raz zwróciłem tobie uwagę na łajno jakie macie na subforach. Obraziłeś się na mnie rzucając focha że nie czytasz wszystkiego. Nie trzeba czytać wszystkiego wystarczy otworzyć subforum o kulturze, inwestycjach lub turystyce żeby z mety poczuć smród jaki się tam roztacza. Przy tym zjadliwe wypociny szlachcica to perły pierwszej jakości. Jeśli sprawia komuś radość pisanie takich rzeczy to jego sprawa ale jak to widzą osby postronne i jak ma się to do wizerunku kulturalnego Torunia jaki lansujecie. Tylko proszę nie pisz mi o klikaniu na kosz bo jest tam tego tyle że od klikania ręka może uschnąć. Nie musimy sie lubić jako społeczności ale minimum przyzwoitości nakazuje coś z tym zrobić a nie olewać temat jakby nie istniał.
Obserwuj wątek
    • alfred_prawdomowny Pięknie piszą, cudnie 21.12.10, 13:04
      bez komentarza. Na pewno ktoś potrzebuje lekarza.
    • alienisko Re: do sdb 21.12.10, 13:25
      "Tylko proszę nie pisz mi o klikaniu na kosz bo jest tam tego tyle że od klikania ręka może uschnąć."

Chyba sam sobie odpowiedziałeś ;)

Napisz do GW, że potrzeba więcej moderatorów ;)
      • tryg.sk11 Re: do sdb 21.12.10, 13:49
        Test szybkości SDB: Nie lubię Szwechowicz "Fundacji z kulturą".
    • sza.raczek Re: do sdb 21.12.10, 14:48
      Proponuję zwrócić się z pytaniem do administracji forum, czy ktoś w ogóle się tamtym forum opiekuje. To, że ktoś jest opiekunem forum "Toruń" nie oznacza tym samym, że opiekuje się wszelkimi innymi forami związanymi z Toruniem.

Zawsze też możesz sam się zgłosić na opiekuna.

Dodam jeszcze, że klikanie w kosz nie jest jedynym sposobem walki z wpisami łamiącymi regulamin lub netykietę. Trzeba sobie zadać tylko trochę trudu, żeby regulamin i netykietę przeczytać i wtedy wiadomo co robić :)
    • sdb Re: do sdb 21.12.10, 22:08
      yogibaboo104 zglos sie jako chetny do moderacji tych subforow bo ja moderuje tylko forum Torun i nie planuje tego zmieniac. poza tym nie jestem odpowiedzialny za lansowanie wizerunku Torunia tylko za zgodnosc tresci tego forum z netykieta. jak chcesz cos do mnie napisac to rob to na mejla nie zakladajac spejalnie po to nowego watku.
      • tryg.sk11 Re: do sdb 30.12.10, 09:34
        Ja piszę dużo maili do Ciebie, zgłaszam też łamanie netykiety przez Twoich kumpli typu jacek-jacenty ale bez reakcji.
    • pyszczerealnie Re: do sdb 30.12.10, 10:10
      duży rządzi mniejszym to też samą poezję pisze co? Chyba mamy inne pojęcie o netykiecie kolego
      • pyszczerealnie Re: do sdb 30.12.10, 10:12
        hahah sorki że pomieszałem nika ale wiesz doskonale o kogo chodzi. Nie dyskutujmy więc o tej pomyłce tylko zrób coś z tym ... człowiekiem
        • yogibaboo104 Re: do sdb 30.12.10, 10:16
          sdb ślepiec choć widzi i głuchy choć słyszy.
          A ten mały co rządzi większym to ten sam miś o małym rozumku co zabagnia subfora oraz ostatnio szaleje też na głównym forum.
          • frych47 Re: do sdb 30.12.10, 10:28
            Nikt w sieci nie jest anonimowy, zobaczcie jak szybko ustalono kto znęcał się nad kotkiem.
          • poczuj_roznice jogibabok z nosa 30.12.10, 14:10
            A moze wybitny inteligencie o szczegolnej kulturze (udowodniłeś to wiele razy w przeszłości) zamiast wypłakiwac sie adminowi, zwiniesz sie na swoje wielomiejskie podwóreczko, skoro ci cos tu nie pasuje i tam w spokoju porobisz to, co uwielbiasz- popiszesz, także pod swoimi pozostałymi wcieleniami, antyToruńskie paszkwile?
            Bydgoskie forumowe chamidło i prostak wielce urażone poziomem kultury- smieszny jestes.
          • hobbes1980 Re: do gości z Bydgoszczy 30.12.10, 15:05
            Gdybyscie zamiast odpisywac na posty łamiace regulamin ignorowali je, albo przynajmniej klikali w kosz, to moze byście sie sami przyczynili do poprawy sytuacji na forum. Tyle ze wy chcecie raczej swobodnie pisać anty-toruńskie posty, a sdb ma się zatroszczyć żeby nikt wam nie przeszkadzal. Kto sieje wiatr zbiera burze- jak sami dyskutujecie z tymi których uwazacie za trolli to pretensje miejcie do siebie. Solidnego puknięcia się w czoło zyczę róznym frychom, borbom, yogibabookom, tlss'om i innym ktorych nicków nie chcialo mi sie pamiętac.
    • heniekstar Re: do sdb 31.12.10, 11:03
      SDB czas stać się mężczyzną i zadziałać. Podniecają Cię takie wpisy jak patrzącego czy małego z dużym? Lubujesz się w tym? Tylko nie mów że są zgodne z regulaminem albo że mamy kl;ikac na koszyk. Od dawno to nic nie daje.
      Bądź mężczyzną i przestań być gnomem
      • patrz_realniej Re: do sdb 31.12.10, 11:56
        Porzadek na forum należałoby zacząć od wymiecenia bydgoskich etatowych szczekaczy, dzień w dzien szukajacych miejsca, gdzie moga pofolgowac swojej tępocie i zakompleksieniu.
        Gdyby nie ta patolgia w wielu wcieleniach, to forum miałoby nalezną mu postać.
        Ale bydgoskim żulikom nie starczy wypróżnić się u siebie- oni uwielbiaja robić bydgoski chlew w gościnie.
        • pyszczerealnie Re: do sdb 31.12.10, 12:49
          dzień w dzien szukajacych miejsca, gdzie moga pofolgowac swojej tępocie i z
          > akompleksieniu.

hAHAHAH TO AKURAT NIE JEST ZABRONIONE REGULAMINEM ANI NICZYM NIE UWŁACZA NETYKIECIE. Za to nazywanie innych kundlami, planktonem, kretynami itp akurat poza regulamin wykracza, że o normalnych normalnych moralnych nie wspomnę

> Gdyby nie ta patolgia w wielu wcieleniach, to forum miałoby nalezną mu postać.

Toruń bez skazy, Całbecki najlepszym samorządowcem, puci puci cacy cay Toruń. Tak ma wyglądać czy ma być forum na którym wypowiada się swoje poglądy a nie obraża tych na których argumenty nie ma się odpowiedzi?

> Ale bydgoskim żulikom nie starczy wypróżnić się u siebie- oni uwielbiaja robić
          > bydgoski chlew w gościnie.

A może starczyłoby chlew? Widzisz akurat tak właśnie doprowadzasz do odpowiedzi które niczym nie różnią się od Twoich chamskich i uwłaczających, na które później odpowiadasz że to chlew i to bydgoski.

Podobnie ma Szlachcic jak kretyn to obowiązkowo bydgoski, jak bałagan to bydgoski itp.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka