gumka7 01.02.11, 20:56 Przez mała chwilę wisiał tutaj wątek o ścieżkach rowerowych, napisany przez cudowne dziecko 'dwóch pedałów' - szkoda że spadł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin.grzegorz Re: Rowerowy Toruń. 01.02.11, 21:02 rowerowytorun.com.pl/koncepcja-parkingi-stare-miasto-torun,697,l1.html - jak na moje to totalna kompromitacja tego stowarzyszenia. Smutne. "...zwiększeniu opłat za parkowanie i likwidacji abonamentów może spotkać się z niezrozumieniem i spowodować protesty. W związku z tym należy przygotować odpowiednie kampanie wyjaśniające celowość wprowadzanych zmian." A na odpowiednią kampanię proponuję zebrać środki - po 3.000 zł od każdego członka Rowerowego Torunia.... Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Re: Rowerowy Toruń. 01.02.11, 21:07 marcin.grzegorz napisał: > rowerowytorun.com.pl/koncepcja-parkingi-stare-miasto-torun,697,l1.html - jak na moje to totalna kompromitacja tego stowarzyszenia. Smutne. "...zwiększeniu opłat za parkowanie i likwidacji abonamentów może spotkać się z niezrozumieniem i spowodować protesty. W związku z tym należy przygotować odpowiednie kampanie wyjaśniające celowość wprowadzanych zmian." > A na odpowiednią kampanię proponuję zebrać środki - po 3.000 zł od każdego czło > nka Rowerowego Torunia.... Więc chyba czas już najwyższy aby Ratusz nazwać : Rowerownią Centralną. Głupek to podchwyci i zatwierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Rowerem do Raju. 01.02.11, 21:44 Tylko dlaczego z tego powodu trzeba zniszczyć 100 lat tradycji ? Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Piastowską pojedziesz jak rajska drogą 01.02.11, 21:46 ale dlaczego projektuje jA niecudaczny technik drogowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.grzegorz Re: Piastowską pojedziesz jak rajska drogą 02.02.11, 07:19 Jestem za ułatwieniami dla rowerzystów, bo sam jeżdżę na rowerze bardzo dużo - może nawet więcej niż przeciętny członek Rowerowego Torunia, ale nie można podchodzić na miejscu "rowerowego" do osób korzystających z samochodów jak do wrogów, których trzeba wykosić, którym trzeba utrudnić, których trzeba gnębić finansowo - a tak Rowerowy Toruń się prezentuje od dłuższego czasu... Odpowiedz Link Zgłoś